![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Top 5 zapachów MĘSKICH:)
Nie, nie, nie.
Jesteś w błędzie. Moja miłość skierowana ku 1Milion nie jest spowodowana miłością do Skarba. Gdyby używał Opium, to wcale nie zacząłby mi się podobać ten zapach, moja droga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
1. Pi;
2. Terre; 3. Arpege PH; 4. Gucci PH; 5. L'Air du Desert Marocain. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Basala Shiseido
..... .... Lalique Equus edp/L'Instant de Guerlain pour Homme edp Declaration ph/Givenchy Pi Egoiste/Paco Rabanne ph Heritage edt i edp/ Gaiac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Allure Homme Sport 2. Energise Hugo Boss 3. Egoiste Chanel 4. L'homme YSL 5. Contradiction CK ![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2010-10-18 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Na dzień dzisiejszy najlepsze jakie znam:
1. Gucci pour Homme 2. Marc Jacobs Men 3. Le Male JPG 4. Bleu de Chanel (ew. tej samej marki: Allure Homme Sport) 5. Arcus Amouage (to cudo wycofane już z produkcji) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
male zmiany
![]() 1. Energise Hugo Boss 2. Carolina Herrera Sexy men 3. Allure Homme Sport 4. DG Light Blue 5. Truth CK
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Z zasobów głównego nurtu:
L'Instant pour Homme Loewe 7 przedreformulacyjny Égoïste Fahrenheit A*Men Gucci PH I i II (pierwszy już zniknął z półek sklepowych, drugi na wylocie ![]() ...oraz wszystkie klasyczne, męskie kompozycje w starym stylu, aromatyczne paprociowce. ![]()
![]() "Śnił mi się koszmar. Przerost biurokracji w państwie, gdzie niedawno ukończono likwidację analfabetyzmu". "Człowiek z człowiekiem się nie zejdzie, ale góra z górą zawsze". Stanisław Jerzy Lec Obłąkane Retorty Ż ≠ RZ
U ≠ Ó KS ≠ X!! Edytowane przez wiedzma z podgorza Czas edycji: 2012-02-10 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
To mają być zapachy, które lubię na mężczyznach czy męskie, które ja lubię nosić?
Na sobie lubię Gaiac, Gucci pour Homme, Sables, Le Boise, L'Hummaniste na mężczyźnie także by mnie te pachnidła nie obrażały, archetypicznie męski jest dla mnie Antaeus od Chanel choć spotkałam w życiu tylko jednego mężczyznę, na którym dobrze się ten zapach układa prócz tego Terre d'Hermes i Rocabar oraz M7 i Hertiage. Te ostatnie pięć zapachów to ulubione z tych, których sama nie tknąwszy lubię na płci odmiennej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.