![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: operacja nosa
Za tydzień jadę na konsultację do dr Skupina. Zobaczymy co powie. Trochę się zdziwiłam, że tak szybko, myślałam, że będę czekała 2-3 mies. a tu tylko tydzień. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
ktos tu szukal namiarow, osobiscie polecam dr Szymanskiego Pawla
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() A czy ktoś zna dobry namiar na lekarza w Trójmieście? Jeśli tak pls o info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry Panie Doktorze. Mam pytanie, dotyczące operacji nosa. Tzn. całkowitej korekty. Mam długi nos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Metro seksualista to nic innego jak normalny hetero seksualny mężczyzna który lubi bardzo dbać o siebie co jest ogromną zaletą u mężczyzn bardzo podziwianą i lubianą przez kobiety
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie!
Mam pytanie co do operacji plastycznej. Chodzi mi konkretnie o rozłożenie opłaty na raty właśnie.Jakie trzeba spełnić warunki?Ile wpłacać miesięcznie i w ciągu jakiego okresu?Jak to wygląda z procentami? Czy jest możliwość wpłaty np połowy a potem reszty rozłożenia jakoś dogodnie na raty? Proszę o odpowiedz!Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
witam, zastanawiam sie nad operacja mojego nosa, dolaczam foty mojego nieszczescia,sami zobaczcie, to moj najwiekszy i jedyny kompleks jaki moge miec,moj nosek jest taki bo zostal "chyba"zlamany,a zdarzylo sie to gdy mialam 4 lata, podobno sie hustalam na krzesle i spadlam twarza o podloge, leciala krew ale do spzitala nikt mnie nie zawiozl, i od tamtej pory moj nos rosl sobie i rosl az jest taki....zwiazku z tym mam pytanie czy da sie z nim cos zrobic zeby byl w miare normalny, bez tego garbka i nie az taki szeroki,wcale mi nie chodzi o czubek nosa nie wiem jak to wytlumaczyc ale pewnie sami zobaczycie, i jaki moglby byc koszt takiej operacji czy to jest korekcja nosa calkowita wogole sie na tym nie znam, wiem musze isc na kosultacje wybiore sie, ale najpierw chcialam od was uslyszec opinie, dodam ze uprzykrza mi to zycie(moj nochalek)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
pyt. do Pana Doktora
jak Pan uwaza czy da sie cos zrobic ztym moim nosem, jak by to wygladalo, co nalezy zmienic?prosze o odpowiedz, pozdrawiam i z gory dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
całkowita korekta
![]() zależy od lekarza, będą tacy, co powiedzą "wszystko się da i wybierz dowolny nos jaki chcesz mieć", a będą tacy, co powiedzą "nie ma cudów, ale zmniejszymy go i wyprostujemy" ja sobie zazyczylam profil Angeliny Jolie ![]() Ceny ktore mnie podalo 2 chirurgow to 10 i 11 tys zl, bylam w lutym na konsultacji Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2012-03-04 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
ojj sporo,myslalam ze 10 tys starczy jak wiecej to pomarzyc tylko moge, ehh musze sie wybrac na kosultacje i si eprezkonam, ale dzieki za opinie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
pushit, a u kogo robilas nosek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
dr Giedrojc, ale on jest rzadko w Polsce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
pomóz mi rozszyfrować Giedrojcia.Mam zabieg 5.04,ale boję się go
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.