![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wizażanki z Leicester???
Dobrze, to jak sie uda to popros aby je przywiezli
![]() ![]() Jeszcze raz dokladnie przeszukalam strone boots.com i znalazlam tylko takie cos: http://www.boots.com/en/Boots-Skin-C...Sheets_982388/ Przejde sie do sklepu i zapytam o to. Puki co bede musiala sie tymi 'bibulkami' zadowolic.
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy slyszalas o wlasciwosciach matujacych maki ziemiaczanej ?? Stosowalam kiedys i nawet pomagala. Tylko ciezko zabrac ze soba make w torebce jak gdzies wychodzisz ![]() Ja uciekam spac. Jutro rano pobudka i do pracy. Milej nocki dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro na Tobie choc troszke podzialalo, to chyba sobie jutro sprobuje ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Hej hej hej
![]() Jakoś ostatnio tu nie zaglądałam, trochę przez brak czasu, trochę przez to, że zapominałam bo wątki trochę obumierały ale już jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
No nareszcie wrócilas !
![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie to chcialabym wiedziec wszystko ![]() ![]() Mam nadzieje ze nie za duzo jak na jeden raz pytan zadalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ale dzis mialam beznadziejny dzien w pracy...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() My dzisiaj w ten piekny sloneczny dzien wyladowalysmy w Abbey Parku, mala przeszczesliwa tylko potem placz jak trzeba bylo wracac. Odwiedzilysmy jeszcze kolezanke i jej 2 tyg malenstwo i tak minol dzien. Niestety na wieczor cos mnie katar zlapal i chusteczki poszly w ruch ![]() Zaraz ide wziasc ciepla kapiel i pod kolderke zeby mnie bardziej nie rozlozylo. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Katie ty pracujesz ja siedze w domu wiec dostosuje sie do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej to pasuje sobota bo ja pozno wracam z pracy. W piatek dostane nowy katalog wiec dostalabys siwerzy do reki
![]() Miloby sie spotkac w wiekszym gronie ![]() Przez ta pogode mnie tez juz cos zaczyna brac, rano mnie gardlo bolalo. Ja panikuje od razu bo zawsze jak mnie gardlo boli to za chwile mi przechodzi na migdalki i bez antybiotykow mi nie przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Katie.. wiem przez co przechodzisz.. u mnie zawsze zaczyna sie od bolu gardla.. a potem przechodzi w angine ropna, niestety najczesciej na to choruje ![]() Ja bylam chora prawie przez caly styczen.. a zaczelo sie od grudnia. Co chwilke mnie cos lapalo i w ciagu tego czasu bylam juz chora 4 razy, do tej pory boli mnie gardlo. Mam powyzej uszu tych przeziebien. Cos ostatnimi czasy baaardzo duzo osob choruje, moze jakis wirus w powietrzu. Rzczeczywiscie. Macie rację, takie spotkanie w wiekszym gronie to swietny pomysl. Nareszczie przezd 17 nie robi sie juz ciemno. ![]()
because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones. Edytowane przez emciu Czas edycji: 2011-02-08 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Za 10 dni zaczynamy remont naszego pierwszego wspolnego domu wiec i wspolne konto sie przyda
![]() Glowa mnie dzis boli niemilosiernie a jeszcze prawie 5 godzin w pracy :/
![]() |
#103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na początku chciałabym zaznaczyć, że jestem na kursie Childcare, health and social care + ESOL czyli angielski, matematyka, iformatyka i z tego zdajemy egzaminy. Co do childcare to nie ma z tego egzaminu ale w ciągu roku trzeba zaliczyć kilka assignment'ów czyli dostajemy kartki A4 i na nich mamy okolo 5-10 zadań o tym czego już się uczyliśmy na lekcji, później masz wyznaczony termin na kiedy masz to oddać i sprawdza nam to nasza nauczycielka, później sprawdza to ktoś z Leicester Collegu kto nas nie uczy a później sprawdza to jeszcze osoba z poza Leicester Collegu. Zajecia mam nie tylko o dzieciakach chociaż o tym najwięcej ale też o starszych osobach lub o tych co mają trudności z nauką takimi jak np dyslexia po niepełnosprawnych, różne choroby i wysypki itp. Muszę Cię niestety zmartwić, bo tak robimy prezentacje... za czym ja też nie przepadam ![]() Mam nadzieję, że objaśniłam chociaż trochę jak to wygląda, bo z tłumaczeniem u mnie kiepsko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Nie martw sie dobrze wszystko wytlumaczylas. Na czym te prezentacje polegaja tak naprawde?
No i wlasnie szukalam jakiegos kursu wieczorowego ale trudno mi cos znalezc a jak jest to zaczyna sie o 18 a ja wtedy koncze prace. Mam nadzieje ze kiedys cos zrobia dla takich osob jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny.
Co u Was ciekawego? Okropna pogoda dzisiaj... ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() no ale ogólnie to dostajesz temat i musisz mówić np 5 minut no i u mnie sprawdzają język, czy się ma kontakt wzrokowy ze ''słuchaczami'' czyli resztą klasy czy się gestykuluje, oczywiście informacje w zakresie tego o czym się miało mówić, itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- No pogoda do bani -u mnie nuda jak zwykle, praca dom , praca dom no i gotowanie obiadow non stop ![]() Cale szczescie jutro juz piatek i weekend. Niby zadnych planow nie mam ale lubie sobie poleniuchowac i pospac do 10 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim
![]() Cytat:
![]() Czy ktos jeszcze ma ochote sie przylaczyc ? ![]() A pogoda naprawde do bani, az sie nic nie chce, ja chodze i kicham i najgorsze ze nawet nie moge sie niczym konkretnym leczyc ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Ja mam tak samo Katie , bol glowy a do tego jeszcze bardziej jestem zmeczona niz jakbym spala do 7 . Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-10 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Katie1983;25000715]U mnie na studiach to prezentacja polegala na pracy w power pointcie no i na omawianiu itd dlatego sie pytam- tutaj moze wszystko wyglada inaczej
![]() No właśnie o tym nie pomyślałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A jak wam minol piateczek dziewczyny, pogoda nam sie zrobila az milo( pomijajac ten deszcz z rana ![]() Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-11 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Bede miala na sobie czarny plaszczyk .Mam blond wlosy i brzuch jak to w ciazy
![]() A jak ciebie poznam ? Edytowane przez Ewangelia Czas edycji: 2011-02-12 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- [/QUOTE]No właśnie o tym nie pomyślałam ![]() ![]() No wlasnie te glupie prezentacje ...grr nigdy ich nie lubilam. Co porabiacie dzisiaj dziewczyny? Nie macie ochoty spotkac sie ze mna i z Ewangelia na miescie. Tzn nie wiem czy sie z nia spotkam bo mi nie odpisala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Co slychac w ta pochmurna niedziele?? Az z domu nie chce sie wychodzic !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Troszke mnie nie bylo na forum. Widze, że sie spotkalyscie. Jak Wam minął czas? Rzeczywiscie pogoda straszna, wczoraj było ładnie.. a dziaiaj? Pochmurno od samego rana. Ja mimo wszystko zamierzam miło spedzic ten niedzielny czas ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.