![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() Chyba wiemy o co chodzi , moge tylko powiedziec ze masz pecha .....zegnaj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Hej.lehikana to forum jest podobno,żeby się czegoś dowiedzieć????Nie rozumie dlaczego sie unosisz???Aaaa i zarówno dobre i złe opinie mogą być tu zamieszczane.Dlaczego wszystkim się wydaje,że te wiadomości zamieszcza jedna osoba????
#93 |
Przyczajenie
|
mysiora na youtubie jest filmik jak odróżnić orginał od podróby więc może sprawdź czy masz właściwe tabletki jest też filmik o dziewczynie która schudła na tym ok30 kg w kilka miesięcy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
![]() Widze ze jakas goraca atmosfera u nas na forum jest . Jesli chodzi pomowienie ze pisze to tylko jedna osoba to jest to dla mnie kompletny absurd . Zixiutang dziala i to swietnie jestem tego zywym dowodem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny co tam u was ostatnio zaniedbalyscie nasze forum odezwijcie sie . Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
![]()
Osz kurde, ale tu młyn
![]() Więc po koleji ![]() irinium136 : Jeśli chodzi o mnie to nie mam aż tak dużo do zrzucenia, więc aż tak drastycznie tego nie widać, że chudnę. W pierwszym tygodniu poszło jak burza, teraz waga stoi ale widzę jak moje ciało nadal się zmienia ![]() mysiora : Dużo masz nadprogramowych kg ??? Myślę, że : - albo kupiłaś podróbki, - albo jesz tak mało, że organizm nie ma czym spalać tłuszczu; Ale to tylko moje zdanie ![]() Klaoodia : Kiedy zaczynasz ? ![]() **** A co do tych bzdur, że wszystkie wpisy umieszcza jedna i ta sama osoba to pękam ze śmiechu ![]() ![]() Moje ważenie odbędzie się dzień po łyknięciu ostatnich tabletek ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i pysiaczki dla was ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
unnoticed niestety zaczynam dopiero po 26 bo tyle muszę czekać na to cudo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
![]()
Klaoodia, nie martw się na zapas i bądź cierpliwa
![]() ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Gdzie można kupić te tabletki? Ile się ich bierze dziennie? Ile kosztują?
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
radziłbym się zastanowić nad tego typu formą "wydawania się", gdyż z uwagi na art. 216 § 2 i 4 KK przestanie ci sie wydawać, kiedy te osoby/osoba wystąpi na drogę prawną i pogrąży cię zarówno w aspekcie prawnym, jak i odszkodowawczym w stosunku do powiedzmy "oczernianej" w ten sposób osoby/osób. A jeśli coś ci w produkcie nie odpowiada, ro reklamuj go u sprzedawcy (gdyż w polskim prawie sprzedawca odpowiada za towar sprzedany) a nie pisz infantylnych wypowiedzi, bo akurat coś nie działa w twoim subiektywnym odczuciu.
Edytowane przez kriss77 Czas edycji: 2010-11-21 o 20:38 Powód: odp. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na zakończenie dodam od siebie: Leków i wyrobów medycznych nie można zwrócić do apteki, tym bardziej jeżeli kupujemy je przez pośrednika, gdyż zgodnie z Ustawą Prawo Farmaceutyczne - produkty lecznicze i wyroby medyczne nie podlegają zwrotowi. Z uwagi na fakt, iż jest to produkt konsumpcyjny można je jedynie reklamować, jeśli mają wadę jakościową (np. po otwarciu opakowania okaże się, że tabletki są pokruszone) lub zostały niewłaściwie wydane (przykładowo w innej dawce lub postaci, czy tabletki zamiast syropu), czyli są niezgodne z umową - podlegają reklamacji na podstawie Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, oraz nowelizacji po 2005 r. Kodeksu Cywilnego. Postępowanie jest takie samo, jak w przypadku pozostałych towarów. Sprzedawca musi reklamację przyjąć i rozpatrzyć. W razie jej uznania konsumentowi w pierwszej kolejności przysługuje prawo do wymiany towaru. Dopiero jeżeli jest to niemożliwe, klient ma prawo domagać się zwrotu pieniędzy. Termin zgłaszania reklamacji w tym wypadku, jest zupełnie inny, niż w przypadku pozostałych towarów konsumpcyjnych.Leki mają ograniczony czas przydatności do spożycia, zatem należy pamiętać, że takie produkty można reklamować wyłącznie przed upływem tego terminu. Jeżeli mowa o niezgodności towaru z umową, to w obowiązku kupującego jest powiadomić sprzedawcę niezwłocznie po jej stwierdzeniu, czyli w terminie trzech dni od otwarcia opakowania. Medykamenty reklamuje się zawsze w aptece, w której dokonało się zakupu. Niestety, nie ma możliwości reklamacji w przypadku gdy medykament nie spełni naszych oczekiwań (np. w przypadku, kiedy zamiast 20 kg schudłaś 5 kg, bo to jak wiadomo zależy to przede wszystkim od metabolizmu danej osoby, oraz uwarunkowania genetycznego.) Być może dlatego są tego typu flustracje/zbulwersowania tego typu medykamentami u niektórych osób, jako mało skuteczne lub nie skuteczne a to jest błędne podejście do sprawy, bo jak wiadomo w tym temacie nie ma idealnego środka na odchudzanie i pewnie długo nie będzie a wszystkie medykamenty są jedynie środkami pomocniczymi, które w lepszym lub gorszym działaniu wspomagają lub nie proces odchudzania. Co do ochrony żołądka, to jest wiele medykamentów, nawet w postaci ziół, które normalnie powinny być stosowane podaczas zażywania tego typu środków. I trzeba zwrócić uwagę nie tylko na ochronę samego żołądka, ale dwunastnicy również. Edytowane przez kriss77 Czas edycji: 2010-11-22 o 19:27 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
ja już bym chciała być taka chuda chuda, ale wiem że z zi xiu mi się to uda, i będę go brała tak długo aż osiągnę swój cel, bo dosyć mam już dokuczanek mojego męża że mi wszystko w boki idzie. on nawet nie wie jak bolą teksty typu "no przytyło ci się kochanie", kurcze dziewczynki doła mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Oczywiście , wymieniamy się doświadczeniami tymi złymi również . Może poczytaj jakieś anglojęzyczne strony z forum na ten temat Pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- jupi:Moje kochane małpeczki , jeszcze piąteczka i będzie ok. Na sylwestra kupię taką kieckę że szok... Pochwale się swoim nowym ciałkiem , zaczynam wreszcie przypominać tą dziewczynę z przed 6 laty . Strasznie palić mi się chce nie wiem czy nie wrócę do nałogu ![]() Klaoodia a Ty się nie martw bedzię ok ![]() Edytowane przez lehikana Czas edycji: 2010-11-23 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Laseczki moje drogie , mam chyba wirusa w kompie zniszczył mi gg . Asia i Agnieszka odezwijcie się do mnie czekam na wiadomość od Was nr gg 28931236
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]()
#106 |
Raczkowanie
|
![]()
Vivianka , już zapisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
A ile kosztują te tabletki ?
Ile sie chudnie w przeciagu dajmy na to miesiaca? Potrzebna jest recepta ? gdzie mozna wg je kupic
#108 |
Przyczajenie
|
dziś start
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Wczoraj robilam remanent w mojej szafie musialam pozbyc sie 13 par spodni ktore krotko mowiac byly na mnie za duze . Dzisiaj wzielam ostatnia tabletke i na tym koncze . Zamowilam 2 opakowanie i bede brala teraz po 1 tabletce przez nastepne 30 dni zeby nie bylo efektu jojo . Jutro stane na wage i powiem wam ile schudlam przez 30 dni . ![]() ![]() ![]() Dziewczyny co u was slychac ???? Jak wasze odchudzanie ??? samopoczucie ???? . Halo ??? Caluje was mocno ![]() ![]() ![]() ![]() Klaoodia Trzymam kciuki napewno osiagniesz swoj cel juz w krotce . Edytowane przez zuza0 Czas edycji: 2010-11-26 o 17:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Czy to prawda,że te tabletki powodują niewydolność nerek???Na początku szybko sie traci wagę,a później ma sie problemy ze zdrowiem?Czytałam o nich wczoraj artykuł.
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosuje je od miesiaca i nie mam zadnej niewydolnosci nerek . Czuje sie swietnie a do tego wygladam teraz swietnie . ![]() Chetnie przeczytam ten artykul mozesz powiedziec gdzie go znalazlas ???. Dziewczyny jak bedziecie kupowaly te tabletki to uwazajcie bo pojawily sie juz podroby w sprzedazy . Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
dziś drugi dzień, wszystko fajnie tylko pić się chce, ale kompletnie nie mam ochoty na jedzenie, ale wmusiłam w siebie te 3 podstawowe posiłki... skoro są już podróbki to może trzeba zrobić sobie zapas??? na jakieś 3 miesiące?
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() A ile to cudo kosztuje Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Mi dziewczyna pisała , i wyczytalam na forum że jest to ok 160zl na miesieczna kuracje
![]() Troszkę cena rpzeraża ale jak czyta się ile gubicie to aż chce się zakupić je
#116 |
Przyczajenie
|
Witam !!!
Czy ktos moze mi podac na maila,sprawdzonego sprzedawce ? Wielkie dzięki mój mail : robert.maz@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Hej.Przeczytałam to w tamtym tygodniu z życiu na gorąco.Wymienione tam były jeszcze inne chińskie tabletki.Artykuł był o dziewczynie,która je kupiła i wylądowała w szpitalu.Nie chciało jej się jeść,nie pamiętam dokładnie,było tam coś,że jej organizm zaczął pobierać enegie z jej tkanki tłuszczowej.Ona chudła a po pewnym czasie wysiadły jej nerki.Wymienione tak były inne skutki uboczne,ale nie pamiętam dokładnie.
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Skąd wiecie,że te tabletki komuś nie zaszkodzą?
#118 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć , kobitki . Muszę się wam pochwalić ...skończyłam kurację
![]() ![]() Udało się mam te swoje wymarzone 55,5 . Nie było łatwo ...czasami z ściśniętymi pięściami i łzami w oczach ( jak się zatrzymałam na chwile) Ale było warto . Bardzo chciała bym podziękować mojej bratowej , gdyby nie Ona dzisiaj nie czuła bym się tak wspaniale i lekko ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę sukcesów . |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Edytowane przez kriss77 Czas edycji: 2010-12-02 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.