*ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 17:02   #91
lehikana
Raczkowanie

Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń

Cytat:
Napisane przez irinium136 Pokaż wiadomość
Witam.Mam kilka pytań odnośnie tego dziwnego specyfiku....Co najważniejsze,czy was bliscy nie dziwia się,że tak szybko tracicie na wadze????Czy to nie wpływa na sprawy kobiece,to znaczy,czy nie sprawia,że zanika miesiączka???To na początek
irinium stosuje zi xiu ok. 2 mies , sprawy kobiece jak najbardziej wpozadku . Umnie w domu sie nie dziwia bo wiedza ze to biore...przeciez to preparat ziolowy , ludzie nie popadajmy w paranoje

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mysiora Pokaż wiadomość
nie wiem czy wszyscy klamia,ale ja jestem na tych tabletkach dwa tyg. i 1kg zrzucilam.....to jest oszustwo....nie jedzcie tego szoda rzoladka.....a pod tymi nicami to chyba kryje sie jedna osoba....cos mi sie tak wydaje!!!!!!!
A ja jakos Ci nie wierze z bardzo prostych przyczyn ( reklamuj u sprzedawcy)
Chyba wiemy o co chodzi , moge tylko powiedziec ze masz pecha .....zegnaj
lehikana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 17:38   #92
irinium136
Przyczajenie

Hej.lehikana to forum jest podobno,żeby się czegoś dowiedzieć????Nie rozumie dlaczego sie unosisz???Aaaa i zarówno dobre i złe opinie mogą być tu zamieszczane.Dlaczego wszystkim się wydaje,że te wiadomości zamieszcza jedna osoba????
Stary 2010-11-18, 19:59   #93
Klaoodia
Przyczajenie

mysiora na youtubie jest filmik jak odróżnić orginał od podróby więc może sprawdź czy masz właściwe tabletki jest też filmik o dziewczynie która schudła na tym ok30 kg w kilka miesięcy...
Klaoodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 20:01   #94
zuza0
Raczkowanie

GG do zuza0

Dziewczyny
Widze ze jakas goraca atmosfera u nas na forum jest . Jesli chodzi pomowienie ze pisze to tylko jedna osoba to jest to dla mnie kompletny absurd . Zixiutang dziala i to swietnie jestem tego zywym dowodem moze sie oczywiscie zdarzyc ze na kogos nie dziala kazdy ma inny organizm . Mysle ze sa to wyjatki Znam kilka osob ktore biora te tabletki i dzialaja na nie tez .

Dziewczyny co tam u was ostatnio zaniedbalyscie nasze forum odezwijcie sie . Buzka
zuza0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:54   #95
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed
Cool Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń

Osz kurde, ale tu młyn !
Więc po koleji .

irinium136 :
Jeśli chodzi o mnie to nie mam aż tak dużo do zrzucenia, więc aż tak drastycznie tego nie widać, że chudnę. W pierwszym tygodniu poszło jak burza, teraz waga stoi ale widzę jak moje ciało nadal się zmienia .

mysiora :
Dużo masz nadprogramowych kg ??? Myślę, że :
- albo kupiłaś podróbki,
- albo jesz tak mało, że organizm nie ma czym spalać tłuszczu;
Ale to tylko moje zdanie .

Klaoodia :
Kiedy zaczynasz ?

A co do tych bzdur, że wszystkie wpisy umieszcza jedna i ta sama osoba to pękam ze śmiechu . Po pierwsze, każda z nas ma inny styl. A poza tym gdyby pisała to jedna osoba to nie omieszkam sądzić, że reklamowałaby produkt i zachęcała do zakupu na forum .
Moje ważenie odbędzie się dzień po łyknięciu ostatnich tabletek , a co mnie zadziwiło to mimo że waga ostatnimi czasy stoi w miejscu to moje ciało robi się nadal hmm.. kobiece . Może mam aż tyle tłuszczu, że najpierw musi spalić ten nadprogramowy, abym zaczęła tracić ten właściwy wraz z kilogramami ?
Pozdrawiam i pysiaczki dla was !

What is love but the strangest of feelings?

Największą satysfakcję przynosi osiągnięcie celi, które sobie wyznaczyliśmy
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić .

unnoticed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:45   #96
Klaoodia
Przyczajenie

unnoticed niestety zaczynam dopiero po 26 bo tyle muszę czekać na to cudo ale warto boję się tylko żeby nie było po tym jojo... ale myślę że jak będzie się jeść rozsądnie to wszystko będzie ok
Stary 2010-11-19, 21:48   #97
unnoticed
Raczkowanie

GG do unnoticed

Klaoodia, nie martw się na zapas i bądź cierpliwa . Będzie dobrze, zobaczysz .

Dobranoc wszystkim !

What is love but the strangest of feelings?

Największą satysfakcję przynosi osiągnięcie celi, które sobie wyznaczyliśmy
i świadomość, że zrobiliśmy wszystko, aby je spełnić .

unnoticed jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-21, 10:50   #98
Leae
Rozeznanie

Gdzie można kupić te tabletki? Ile się ich bierze dziennie? Ile kosztują?
Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-21, 20:34   #99
kriss77
Przyczajenie

Cytat:
nie wiem czy wszyscy klamia,ale ja jestem na tych tabletkach dwa tyg. i 1kg zrzucilam.....to jest oszustwo....nie jedzcie tego szoda rzoladka.....a pod tymi nicami to chyba kryje sie jedna osoba....cos mi sie tak wydaje!!!!!!!
radziłbym się zastanowić nad tego typu formą "wydawania się", gdyż z uwagi na art. 216 § 2 i 4 KK przestanie ci sie wydawać, kiedy te osoby/osoba wystąpi na drogę prawną i pogrąży cię zarówno w aspekcie prawnym, jak i odszkodowawczym w stosunku do powiedzmy "oczernianej" w ten sposób osoby/osób. A jeśli coś ci w produkcie nie odpowiada, ro reklamuj go u sprzedawcy (gdyż w polskim prawie sprzedawca odpowiada za towar sprzedany) a nie pisz infantylnych wypowiedzi, bo akurat coś nie działa w twoim subiektywnym odczuciu.

Edytowane przez kriss77
Czas edycji: 2010-11-21 o 20:38 Powód: odp.
kriss77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 17:40   #100
mysiora
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kriss77 Pokaż wiadomość
radziłbym się zastanowić nad tego typu formą "wydawania się", gdyż z uwagi na art. 216 § 2 i 4 KK przestanie ci sie wydawać, kiedy te osoby/osoba wystąpi na drogę prawną i pogrąży cię zarówno w aspekcie prawnym, jak i odszkodowawczym w stosunku do powiedzmy "oczernianej" w ten sposób osoby/osób. A jeśli coś ci w produkcie nie odpowiada, ro reklamuj go u sprzedawcy (gdyż w polskim prawie sprzedawca odpowiada za towar sprzedany) a nie pisz infantylnych wypowiedzi, bo akurat coś nie działa w twoim subiektywnym odczuciu.
nie przesadzajmy z oczernianiem bo nikogo nie oczernilam ani nawet nie mialam zamiaru...jak ktos sie poczul urazony to przepraszam,ale to chyba forum wymiana doswiadczen to kazdy ma inne zdanie i mysle ze kazdy pisze jak mysli...
mysiora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-22, 18:56   #101
kriss77
Przyczajenie

Cytat:
(...) to jest oszustwo....nie jedzcie tego szoda rzoladka.....a pod tymi nicami to chyba kryje sie jedna osoba....cos mi sie tak wydaje!!!!!!!
To w rozumieniu przepisu z zakresu Kodeksu Karnego o którym wspomniałem w poprzednim poście - jest oczernianiem i działaniem na czyjąś szkodę. Natomiast =>

Cytat:
nie przesadzajmy z oczernianiem bo nikogo nie oczernilam ani nawet nie mialam zamiaru...
to jest już twoja subiektywna ocena stanu rzeczy i mogłabyś się zdziwić, jakie konsekwencje można z tego typu wypowiedzi ponieść, czasem warto wyrazić np opinie w stylu "mi nie pomogło" ale stwierdzanie tego, co wyżej w tym wątku zacytowałem to już pewna konsekwencja swoich słów. Nie będę na tym forum udzielał się w aspekcie prawnym (od tego sa odpowiednie kancelarie i służące temu porady prawne) a jeśli ktoś nie zna prawa, to pozostaje stwierdzić - Ignorantia iuris nocet.

Na zakończenie dodam od siebie:

Leków i wyrobów medycznych nie można zwrócić do apteki, tym bardziej jeżeli kupujemy je przez pośrednika, gdyż zgodnie z Ustawą Prawo Farmaceutyczne - produkty lecznicze i wyroby medyczne nie podlegają zwrotowi. Z uwagi na fakt, iż jest to produkt konsumpcyjny można je jedynie reklamować, jeśli mają wadę jakościową (np. po otwarciu opakowania okaże się, że tabletki są pokruszone) lub zostały nie­właściwie wydane (przykładowo w innej dawce lub postaci, czy tabletki zamiast syropu), czyli są niezgodne z umową - podlegają reklamacji na podstawie Ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, oraz nowelizacji po 2005 r. Kodeksu Cywilne­go. Postępowanie jest takie samo, jak w przypadku pozostałych towarów. Sprzedawca musi reklamację przyjąć i rozpa­trzyć. W razie jej uznania konsumentowi w pierwszej kolejności przysługuje prawo do wymiany towaru. Dopiero jeżeli jest to niemożliwe, klient ma prawo domagać się zwrotu pieniędzy. Termin zgłaszania reklamacji w tym wypadku, jest zupełnie inny, niż w przypadku po­zostałych towarów konsumpcyjnych.Leki mają ograniczony czas przydatności do spożycia, zatem należy pamiętać, że takie produkty można reklamować wyłącznie przed upływem tego terminu. Jeżeli mowa o niezgod­ności towaru z umową, to w obowiązku kupującego jest powiadomić sprzedawcę niezwłocznie po jej stwierdze­niu, czyli w terminie trzech dni od otwarcia opakowania. Medykamenty reklamuje się zawsze w aptece, w której dokonało się zakupu.

Niestety, nie ma możliwości reklamacji w przypadku gdy medykament nie spełni naszych oczekiwań (np. w przypadku, kiedy zamiast 20 kg schudłaś 5 kg, bo to jak wiadomo zależy to przede wszystkim od metabolizmu danej osoby, oraz uwarunkowania genetycznego.)
Być może dlatego są tego typu flustracje/zbulwersowania tego typu medykamentami u niektórych osób, jako mało skuteczne lub nie skuteczne a to jest błędne podejście do sprawy, bo jak wiadomo w tym temacie nie ma idealnego środka na odchudzanie i pewnie długo nie będzie a wszystkie medykamenty są jedynie środkami pomocniczymi, które w lepszym lub gorszym działaniu wspomagają lub nie proces odchudzania.

Co do ochrony żołądka, to jest wiele medykamentów, nawet w postaci ziół, które normalnie powinny być stosowane podaczas zażywania tego typu środków. I trzeba zwrócić uwagę nie tylko na ochronę samego żołądka, ale dwunastnicy również.

Edytowane przez kriss77
Czas edycji: 2010-11-22 o 19:27
Stary 2010-11-22, 20:47   #102
Klaoodia
Przyczajenie

ja już bym chciała być taka chuda chuda, ale wiem że z zi xiu mi się to uda, i będę go brała tak długo aż osiągnę swój cel, bo dosyć mam już dokuczanek mojego męża że mi wszystko w boki idzie. on nawet nie wie jak bolą teksty typu "no przytyło ci się kochanie", kurcze dziewczynki doła mam
Stary 2010-11-23, 10:34   #103
lehikana
Raczkowanie

Talking Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń

Cytat:
Hej.lehikana to forum jest podobno,żeby się czegoś dowiedzieć????Nie rozumie dlaczego sie unosisz???Aaaa i zarówno dobre i złe opinie mogą być tu zamieszczane.Dlaczego wszystkim się wydaje,że te wiadomości zamieszcza jedna osoba????
Witam , irinium , nie unoszę się ...Najwyrazniej zle mnie zrozumiałaś . Zadałaś pytanie ''czy domownicy wiedzą '.' Więc odpowiedziałam; przecież to nie narkotyk tylko praparat z ziółek . Ty jak bierzesz jakieś suplementy diety to tłumaczysz się mamie ?
Oczywiście , wymieniamy się doświadczeniami tymi złymi również . Może poczytaj jakieś anglojęzyczne strony z forum na ten temat Pozdrawiam

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

jupi:Moje kochane małpeczki , jeszcze piąteczka i będzie ok. Na sylwestra kupię taką kieckę że szok... Pochwale się swoim nowym ciałkiem , zaczynam wreszcie przypominać tą dziewczynę z przed 6 laty . Strasznie palić mi się chce nie wiem czy nie wrócę do nałogu Coś mnie naleciało po prawie roku bez nikotyny .

Klaoodia a Ty się nie martw bedzię ok

Edytowane przez lehikana
Czas edycji: 2010-11-23 o 10:24
Stary 2010-11-23, 15:49   #104
viviana_es
Przyczajenie

Laseczki moje drogie , mam chyba wirusa w kompie zniszczył mi gg . Asia i Agnieszka odezwijcie się do mnie czekam na wiadomość od Was nr gg 28931236
viviana_es jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 19:06   #105
irinium136
Przyczajenie

WitamTak sobie czytam to wszystko o czym tu piszemy i wielkie sorki,ale to śmieszne.Dokładniej chodzi mi o wypowiedzi krissa 77.Nie wiem co reszta myśli,ale moim zdaniem każdy sobie może tu pisać co chce,po to podobno jest to forum.Pisanie o jakimś Kodeksie Karnym to poprostu jak uż napisałam ŚMIESZNE!
Stary 2010-11-23, 20:07   #106
lehikana
Raczkowanie

Vivianka , już zapisałam Odezwe się napewno
Stary 2010-11-23, 21:43   #107
loliteczka235
Rozeznanie

A ile kosztują te tabletki ?
Ile sie chudnie w przeciagu dajmy na to miesiaca?
Potrzebna jest recepta ? gdzie mozna wg je kupic

Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz.

02.06.2011 <serce>
loliteczka235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 13:01   #108
Klaoodia
Przyczajenie

dziś start zaczęłam!!!
Stary 2010-11-26, 17:03   #109
zuza0
Raczkowanie

GG do zuza0

Czesc dziewczyny
Wczoraj robilam remanent w mojej szafie musialam pozbyc sie 13 par spodni ktore krotko mowiac byly na mnie za duze . Dzisiaj wzielam ostatnia tabletke i na tym koncze . Zamowilam 2 opakowanie i bede brala teraz po 1 tabletce przez nastepne 30 dni zeby nie bylo efektu jojo . Jutro stane na wage i powiem wam ile schudlam przez 30 dni .

Dziewczyny co u was slychac ???? Jak wasze odchudzanie ??? samopoczucie ???? . Halo ???

Caluje was mocno do jutra .

Klaoodia
Trzymam kciuki napewno osiagniesz swoj cel juz w krotce .

Edytowane przez zuza0
Czas edycji: 2010-11-26 o 17:05
Stary 2010-11-26, 18:16   #110
irinium136
Przyczajenie

Czy to prawda,że te tabletki powodują niewydolność nerek???Na początku szybko sie traci wagę,a później ma sie problemy ze zdrowiem?Czytałam o nich wczoraj artykuł.
Stary 2010-11-26, 18:23   #111
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to prawda,że te tabletki powodują niewydolność nerek???Na początku szybko sie traci wagę,a później ma sie problemy ze zdrowiem?Czytałam o nich wczoraj artykuł.
A można wiedzieć co to za artykuł?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 18:59   #112
zuza0
Raczkowanie

GG do zuza0

Cytat:

Ja stosuje je od miesiaca i nie mam zadnej niewydolnosci nerek .
Czuje sie swietnie a do tego wygladam teraz swietnie .
Chetnie przeczytam ten artykul mozesz powiedziec gdzie go znalazlas ???.

Dziewczyny jak bedziecie kupowaly te tabletki to uwazajcie bo pojawily sie juz podroby w sprzedazy .
Pozdrawiam
Stary 2010-11-26, 19:36   #113
Klaoodia
Przyczajenie

dziś drugi dzień, wszystko fajnie tylko pić się chce, ale kompletnie nie mam ochoty na jedzenie, ale wmusiłam w siebie te 3 podstawowe posiłki... skoro są już podróbki to może trzeba zrobić sobie zapas??? na jakieś 3 miesiące?
Stary 2010-11-26, 20:48   #114
marzmarenka 46
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuza0 Pokaż wiadomość
Witam was kobietki.

Pewnie jeszcze wszystkie smacznie spicie ja juz po kawce . Wczoraj wrocilam bardzo puzno i nie mialam czasu sie odezwac . Moje kochane stanelam na wage i mam 2,7kg mniej . 21 dni mija dzisiaj a ja zgubilam 9,7kg cholernie sie ciesze .

Milego dnia kobietki buzka
PIĘKNIE
GRATULUJĘ klask i:

A ile to cudo kosztuje
Pozdrawiam
marzmarenka 46 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-26, 21:47   #115
loliteczka235
Rozeznanie

Mi dziewczyna pisała , i wyczytalam na forum że jest to ok 160zl na miesieczna kuracje

Troszkę cena rpzeraża ale jak czyta się ile gubicie to aż chce się zakupić je

Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz.

02.06.2011 <serce>
loliteczka235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 07:11   #116
Martyna03
Przyczajenie

Witam !!!

Czy ktos moze mi podac na maila,sprawdzonego sprzedawce ? Wielkie dzięki
mój mail : robert.maz@wp.pl
Martyna03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-27, 17:12   #117
irinium136
Przyczajenie

Hej.Przeczytałam to w tamtym tygodniu z życiu na gorąco.Wymienione tam były jeszcze inne chińskie tabletki.Artykuł był o dziewczynie,która je kupiła i wylądowała w szpitalu.Nie chciało jej się jeść,nie pamiętam dokładnie,było tam coś,że jej organizm zaczął pobierać enegie z jej tkanki tłuszczowej.Ona chudła a po pewnym czasie wysiadły jej nerki.Wymienione tak były inne skutki uboczne,ale nie pamiętam dokładnie.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Skąd wiecie,że te tabletki komuś nie zaszkodzą?
Stary 2010-12-01, 19:33   #118
lehikana
Raczkowanie

Cześć , kobitki . Muszę się wam pochwalić ...skończyłam kurację
Udało się mam te swoje wymarzone 55,5 . Nie było łatwo ...czasami z ściśniętymi pięściami i łzami w oczach ( jak się zatrzymałam na chwile) Ale było warto . Bardzo chciała bym podziękować mojej bratowej , gdyby nie Ona
dzisiaj nie czuła bym się tak wspaniale i lekko ( w sumie schudłam prawie 18kg w jakieś 3 mieś) Agusia wielkie dzięki

Pozdrawiam i życzę sukcesów .
Stary 2010-12-02, 10:59   #119
kriss77
Przyczajenie

Cytat:
(...)Dokładniej chodzi mi o wypowiedzi krissa 77.(...) moim zdaniem każdy sobie może tu pisać co chce,po to podobno jest to forum.Pisanie o jakimś Kodeksie Karnym to poprostu jak uż napisałam ŚMIESZNE!
Bez urazy ale zapewniam cię, że już mniej śmieszne może się dla ciebie okazać, jeśli któregoś dnia za swoją wypowiedź i pisanie co się chce ogólnie na forach - zostaniesz pociągnięta do odpowiedzialności własnie z KK. Jeśli nie znasz prawa to sie nie wypowiadaj, jeśli ci przeszkadza, wyprowadź się do dżungli i tam prowadź swój żywot, bo tego typu uwagi, które serwujesz świadczą o tobie samej a raczej o braku wiedzy na tematy związane z obowiązującym prawem.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Hej.Przeczytałam to w tamtym tygodniu z życiu na gorąco. (...)Artykuł był o dziewczynie,która je kupiła i wylądowała w szpitalu.Nie chciało jej się jeść,nie pamiętam dokładnie,było tam coś,że jej organizm zaczął pobierać enegie z jej tkanki tłuszczowej.Ona chudła a po pewnym czasie wysiadły jej nerki.Wymienione tak były inne skutki uboczne,ale nie pamiętam dokładnie.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Skąd wiecie,że te tabletki komuś nie zaszkodzą?
Gdybyś czytała ze zrozumieniem i rozumowała jeszcze logicznie, to wiedziałabyś, że nie ma czegoś takiego jak "pobieranie energi z tkanki tłuszczowej". Organizm ludzki pobiera energię tylko i wyłącznie z pożywienia a przyswaja przez trawienie (raczej tkanki tłuszczowej organizm nie da rady strawić) a kobieta miała raczej zaburzenia na tle endokrynologicznym. Widac po tych wypowiedziach, że nie tylko w aspektach prawnych nie masz zielonego pojęcia.

Edytowane przez kriss77
Czas edycji: 2010-12-02 o 11:01
Stary 2010-12-02, 20:04   #120
irinium136
Przyczajenie

Smile Dot.: *ZI XIU TANG*- wymiana doświadczeń

Cytat:
Napisane przez kriss77 Pokaż wiadomość
Bez urazy ale zapewniam cię, że już mniej śmieszne może się dla ciebie okazać, jeśli któregoś dnia za swoją wypowiedź i pisanie co się chce ogólnie na forach - zostaniesz pociągnięta do odpowiedzialności własnie z KK. Jeśli nie znasz prawa to sie nie wypowiadaj, jeśli ci przeszkadza, wyprowadź się do dżungli i tam prowadź swój żywot, bo tego typu uwagi, które serwujesz świadczą o tobie samej a raczej o braku wiedzy na tematy związane z obowiązującym prawem.
Po pierwsze to chyba coś z głową masz,bo jedyne o czym piszez to o jakiejs odpowiedzialności karnej.Przypominam,że to forum nie jest temu tematowi poświęcone.
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Gdybyś czytała ze zrozumieniem i rozumowała jeszcze logicznie, to wiedziałabyś, że nie ma czegoś takiego jak "pobieranie energi z tkanki tłuszczowej". Organizm ludzki pobiera energię tylko i wyłącznie z pożywienia a przyswaja przez trawienie (raczej tkanki tłuszczowej organizm nie da rady strawić) a kobieta miała raczej zaburzenia na tle endokrynologicznym. Widac po tych wypowiedziach, że nie tylko w aspektach prawnych nie masz zielonego pojęcia.
Po drugie to jesteś już prawnikiem,lekarzem i kim jeszcze????Aaaa i co twoim zdaniem można pisać na FORUM a co nie???Tylko dobre opinie???

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości