![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielengnacja i kolorowka- srednia polka, sterylizator i laktator AVENT, sukienk
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielengnacja i kolorowka- srednia polka, sterylizator i laktator AVENT, sukienk
jaki kolor ma ten cień Benefit? bo swatche na necie różnie wyglądają
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a taki bardziej w róż czy w fiolet? ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- to jak coś to zapraszam znów do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
roz Bourjois Lune D'or.
moze cos u mnie? ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ![]() za laktator Avent+ prasowaniec Maybelline (on ciemny jest???) Zgadzasz się? ![]() Miałbys możliwość jutro wysyłki, czy nie bardzo ? ![]() bedę pózniej na wizażu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
szpilki new look lub 2. Lakier do paznokci Catrcie z limitowanej edeycji Carmen kolor Berry Bazar, uzyty raz 3. Laiker do paznokci Catrice kolor Just Married , uzyty raz 6. Top coat Catrice ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, to poproszę fotkę puderku
![]() ![]() ps. A czy nie byłoby nazbyt wiele jakbyś dołozyła odżywkę do włosów Charles'a, a może masz mniej wartą, ale inną?Pozdrówka!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za :
Szpilki czarne New Look, roz 37, mialam je raz na sobie ale niestety sa dla mnie za waskie i dlatego z bolem serca wymieniam, troszke "oblazly" bo sa z zamszu ale wyczyszcze przed wysłaniem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.