![]() |
#91 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() A mojej fryzjerki nie ma ![]() ![]() ![]() A najgorsze jest to, ze nie wiem jakiej farby używała ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Tru - na moich krótkich cięcie i farbowanie to był wydatek ok 150-180 zł co dwa miesiące. Postanowiłam zaoszczędzić. Na farbowaniu też - farba zakupiona, zobaczymy, co to wyjdzie
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Czyli czeka mnie wizyta w sklepie dla fryzjerów i poszukiwanie mojego złotego blondu, trzy stówy za farbowanie?! No way!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() albo np. poczytać poezję. amerykańską ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamienimy się? ![]() Nie no żartuję, niech już zostanie, może być ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tej nieszczęsnej literówki to zdarza się najlepszym ![]() A propo właśnie nauczania języka i literówek. My się tu śmiejmy ze swoich literówek, a moja koleżanka "zjada litery" (czy to w polskich wyrazach czy angielskich) no albo właśnie przestawia w wyrazach i jest nauczycielem języka. Pamiętam jak miała strasznego stresa na początku, że będzie pisać na tablicy z błędami. Nie wiem jak jej teraz idzie ![]() ![]() Tylko dziś? ![]() ![]() Cytat:
![]() Piwo ![]() ![]() Dobra idę się szykować na leczenie u znajomych ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-06 o 14:59 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Tru - nie wiem, jakie ceny są w zupełnie takich małych, niefirmowych salonikach, ale w "moim mieście" cięcie to koszt średnio 50-70 zł. Farbowanie zaczyna się się od 100 zł.
Podkreślę, że ceny są moooocno uśrednione ![]() Za swoje cięcie dałam dziś 30 zł- z myciem głowy, bez modelowania. Poprosiłam jedynie o podsuszenie i trochę lakieru. ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ![]() ![]() ![]() Ale na włosy czy jako napój wzmacniający "wewnętrznie"?:brzyda l:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
![]() Wpadam tylko zaprosić Red do mnie na obiad ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle, to dzisiejszy dzień przedstawia się następująco: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A resztę sama w domu packam - farbą też ![]() Cytat:
![]() bo pada ![]() ![]() ![]() ![]() To jeszcze rzutem na taśmę: Vrecik na rurze ![]() podróba Vrecika od południowych sąsiadów dmuchacz w skarpetkach ![]() długopiór nie wiem CO to, ale wygląda fantastycznie! ![]() Rudy Niuniek diabołek a ten, to jakiś Madzikowy mi się wydał ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Madzik
![]() Ale jest świtna pogoda dzisiaj! Ciężkie chmury, nie pada, chłodno, ale nie zimno... Uwielbiam, nastrojowo ![]() I testowałam tą wanilię z YR, d*py nie urywa... |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Maju, ten Madzikowy jaką taką za efemeryczną urodę ma. Za miękką, za kobiecą.. Nie jest tragicznie, ale może być lepiej. Wieeeem, wybrzydzam, ale mnie raczej długopiórzy nie jarają
![]() Któż zrozumie gusta Madzikowe ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-06 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
No więc jestem po wizycie w perfumerii, i tak : na Addict W. powiedział, że z seksem ma tyle wspólnego, że majtki czuć, ale wąchane nie w tym miejscu, natomiast o Amour edp "dlaczego oni wszędzie ładują ten placek", a po pół godzinie "został cukier, mąka i proszek do pieczenia".
Jeśli w Marionnaud mają AoD, to skorzystam. Natomiast mnie Kenzo Amour bardzo się podoba- ale chyba nie na tyle, żeby mieć.
#105 | ||
Zakorzenienie
|
no nie... ale fajna jest
![]() Cytat:
![]() tez bym ich poklepała ![]() Cytat:
![]() To jeszcze ostatni rzut: kopciuch znudzony facet z fujarą na wierzchu drzewołaz i długopiór ze zgonem i nagi jak go Perun stworzył bonus ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Maj, bo ten z Kruka to Michael Wincott jest
![]() Tak - to tłumaczy wszystko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||
Zakorzenienie
|
ano, do pracy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() podobno WAX ale osobiście nie zauważyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() siedem światów masz z tym W ![]() Jadę zaraz do Ikei i mam zamiar zakupić talerze oraz sztućce, bo za tydzień robię imprezę i wstyd mi, ze nadal mam w mieszkaniu tylko 4 talerze z czego jeden pęknięty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
mogie tego gołego? eee, jest w wersji jeszcze golszej <mdlor> Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-06 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i ponoć takie Majcze rzeczy: jajka i piwo (też nie testowałam) ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sodą czyścisz tak: sypiesz trochę na wilgotną ścierkę i lu tym po zlewie. A potem spłukać. czerwone wino. wiem, mam tak od małego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na mnie pachnie jak klon hipnotycznej trucizny ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
WAXy są dobre, do tego oleje i szampony ajurwedyjskie, pokrzywa, skrzyp, drożdże, olej rycynowy z jajcem i rzepą...
Ale mie nosi dzisiaj, jazz bym se pośpiewała, ale ni ma podkładu, bo komp się wiesza... ![]() To chyba i tak dobrze, na mnie to takie HP pauperum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Wróciłam z babskiego spotkania przy winie i niezdrowym żarciu-teraz głowa mnie boli ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||||||
BAN stały
|
Nie, no... świnia po prostu, nie fryzjer
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wieczorem będzie tak ---> ![]() Chociaż zastanawiam się, czy nie przesadzam ostatnio z alkoholem ![]() Brzydka fymufka ![]() Ja zawsze mówię "cztery światy" ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() smacznego ![]() Cytat:
![]() masz małego? ![]() paczcie, znalazłam na deviancie coś dla Tru klik! Idealnie tu pasuje ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapomniałam napisać. Wykombinowałam supermazidło na paszczę. Po kilku dniach maziania się tym na noc mam gładką, miękką, nawilżoną i prawie bezzmarszczną twarz. I mniej widoczne pory na nosie. Normalnie lepsza wersja zadka niemowlęcego. I na dodatek pachnie tak jak lubię ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- ![]()
![]() |
#117 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja się przez Ciebie napaliłam na olej śliwkowy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() przepis ci się nie wkleił ja będę kombinować z Florczym napinaczem, jojobą i olejem z jeżyn. kiedyś ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
i jestem zbok, bo lubię kocan ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Ten cały deviant art do
![]() ![]() Nie ma ani jednego zdjęcia Anji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ten koleś ma świetne prace
![]() http://karezoid.deviantart.com/gallery/ niektóre trochę Beksińskim zalatują, ale reszta... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.