![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Striptizerka/tancerka go-go
Cytat:
![]() ![]() po drugie nie udzielam sie z toba a pisze do autorki jesli czasami widze ze cos ciekawego ze napisala ![]() nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz a znasz tylko z filmow badz podworka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tego, że piszesz tylo do autorki: super, to pisz na PW, skoro przeszkadza Ci, że inni komentują Twoje wypowiedzi. Przypominam, że to jest forum, i pisząc coś tutaj, musisz brać pod uwagę, że zostanie to skomentowane nie tylko przez wybrane osoby. Nie martw się jednak, od teraz nie będę Ci odpisywać.
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
tak to jest forum a nie czytanie miedzy wierszami
![]() ![]() ja czekam na dalsze rozwiniecie tej historii jesli chodzi o autorke tego postu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Powiem tak, ja wiem swoje, ale nie jest to durne bezmyslne przekonanie - naprawde wysililam sie, zeby sprawdzic w jakie miejsce ide, spotkanie rekrutacyjne utwierdzilo mnie tylko w tym co mi sie wydawalo.
Wiem, ze jest to miejsce na bardzo wysokim poziomie i nie spodziewam sie zadnej z rzeczy, ktore Twoim zdaniem moga mi sie przytafic - poza tym, ze nie bede tylko tanczyc, ale rowniez rozbierac sie. Coz, znam znaczenie slowa "striptiz(erka)", dlatego rewelacja, ktora piszesz mnie jakos szczegolnie nie szokuje. Wiem na czym ma polegac moja praca i jak juz pisalam - nie mam watpliwosci do tego jak bedzie, jesli dostane te prace. Jesli bedzie inaczej - moge sie zwolnic. Nie mam pojecia skad znasz realia, szczerze watpie, zeby odnosily sie one do najlepszych miejsc. Mam znajoma, ktora kiedys pracowala w takim miejscu jako managerka, niestety w tym momencie nie mam z nia za bardzo kontaktu, zeby moc z nia to przedyskutowac, nigdy jednak od niej nie slyszalam nic podobnego do tego co piszesz Ty. Mysle, ze w ciagu najblizszych tygodni przekonam sie dokladnie jak wszystko wyglada, osobiscie jestem dobrej mysli, licze tylko na to, ze nie zostane odrzucona - to moja jedyna obawa na chwile obecna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Nie jest okreslone.
Bedzie kilka (nie wiem ile) dziewczyn, i z tego o zrozumialam nie ma tu zadnej rywalizacji - zeby zostac trzeba byc dobra, jesli bedzie tylko jedna dobra, zostanie jedna, jesli cztery - zostana cztery. Mam zatem po prostu nadzieje, ze bede jedna z tych dobrych, ale wierze w siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Tu jest problem - nie wiem.
![]() Wiem, ze jest dla nich wazne to co dziewczyna ma do powiedzenia (dla jasnosci - to nie bujda, zaden wkret, tak musi byc, biorac pod uwage oferte tego klubu, w ktorej zawiera sie rowniez m.in. znalezienie "pasujacej" do osoby/towarzystwa kobiety o okreslonych zainteresowaniach itp). Z pewnoscia liczy sie tez wyglad. I tych dwoch rzeczy sie nie obawiam. Niemniej na pewno bedzie jakies przygotowanie do tanca itp. i nie wiem jak to bedzie wygladac - boje sie, ze wyloze sie wlasnie tutaj. ![]() Generalnie jestem dobrej mysli, nie stresuje sie jakos bardzo. Tylko mimo wszystko ciut obawiam, ze jednak sie nie uda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() club znajduje sie w centrum miasta? czy na poboczu za miastem przy trasie?bo lokalizacja tez wazna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Dobra, powiem Ci ostatni raz, bo już tracę siłę - sprawdziłam to miejsce. To najlepszy klub w dużym polskim mieście, odpowiadając na twoje pytanie - znajduje się w ścisłym centrum.
Szczerze, nie mam już ochoty mówić Ci, że wiem w jakie miejsce idę, i nie mam ochoty po raz enty próbować dać Ci do zrozumienia, że nie jestem idiotką i potrafię ocenić pewne sytuacje, miejsca i ludzi na tyle, żeby wiedzieć właśnie np. gdzie szukam pracy i na czym ma ona polegać. Jak to rozumiem? Wbrew temu co sugerujesz - nie chodzi o inteligentną kobietę do wzięcia od tyłu. Edytowane przez leila_ Czas edycji: 2010-11-12 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozumiem wszystko co piszesz ![]() ![]() reszty dowiesz sie we wtorek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Trudno się lekko nie zdenerwować, kiedy pisze się coś przez 4 strony wątku, a ktoś nieustannie to podważa.
![]() Tak, dowiem się we wtorek, i miejmy nadzieję później jeśli dostanę pracę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Odważyłas się na coś, w moim przekonaniu ryzykownego i odwaznego, ale trzymam za Ciebie kciuki żeby sie udało i pisz koniecznie, jak to wszystko wygląda
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Pracy komentowac nie będę, ale kciuki trzymam za ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam ten wątek, jak i inne wątki autorki (m.in o technikach rozciągania ciała czy poszukiwaniu liceum zaocznego w stolicy) i stwierdzam, że chyba zaczynasz od złej strony układać sobie życie. wieje od Ciebie naiwnością
![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Ej ale dziewczyna wyraźnie piszę, że nie jest naiwna i wie gdzie się udała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja opinia nie jest jednoznaczna z tym, że ja jej życzę źle- wręcz przeciwnie, mam nadzieję, że jej oczekiwania i przypuszczenia okażą się prawdziwe.
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
praca striptizereki to troche inne reguly niz bycie hostessa
![]() ![]() ![]() ![]() wieczorki kawalerskie to codziennosc striptizerki i radze sie z tym pogodzic ![]() co do naiwnosci to kazdy z nas taki jest kupujac chociazby reklamowane produkty :p
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-14 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-A ty nigdy nie poszłaś/eś z kimś do baru na piwo czy do kina? -Jeśli nie będzie chciała świadczyć "full serwisu" to nie zostanie w tej robocie i już. Nie wiem w czym wy widzicie problem, jak jej nie będzie pasowała praca to odejdzie z niej i już. Caskada to współczuje naiwności skoro kupujesz produkty bo w reklamie powiedzieli że są najlepsze.
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-11-14 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bar a night club to przepasc w porownaniu nie powiesz mi ze nigdy nic nie kupilas z reklamy chociazby komputera badz aparatu foto??? kazdy z tego korzysta bo reklama to zazwyczaj pokaz nowosci rowniez :p
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-14 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
No dobra, ale tańczące na rurze dziewczyny są też w zwykłych dyskotekach więc po co idą do ekskluzywnego klubu?
Jeśli mogłabym pozwolić sobie na posiedzenie w porządnej knajpie, gdzie nikt mi nie narzyga na buta to w takich klubach bym spotykała się ze znajomymi. Co do kupowania rzeczy typu aparat, komputer to kupuje takie, które są dobre techniczne i na moją kieszeń, a nie że leci reklama że tani aparat to lecę kupuje ![]()
Po prostu Gośka ![]() Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-11-14 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Tyle, że z takiego klubu ciężko odejśc. Właściciele potrafią szantażowac tancerki, pojawia się alkohol i narkotyki. A jak panience się nie podoba to w buziuchnę oberwie, parę ząbków straci i nauczy się posłuszeństwa. Zwłaszcza, że takie kluby są w rękach osób z półświatka, klientela to tez nie wybitni naukowcy, a częściej mafijni bossi.
Ja bym się nigdy w takie bagno, na własne życzenie, nie pchała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Lemmy a ty to mówisz z jakiegoś doświadczenia czy z filmów?
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Znałam paru ludzi z półświatka i wiem, jak się traktuje w tym środowisku panienki świadczące usługi tego typu. Nawet raz byłam w burdelu na piwie i wszystkie panie "na godziny" były mocno posiniaczone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Bywałam przez pewnien czas w jednym z najlepszych klubów w EU - butelka wódki kilkaset euro (bo widzę, że Autorce wątku wydaje się chyba że w tych luksusowych miejscach ludzie są z innej gliny, otóż nie są!) - striptizerki = narkotyki = płatny seks = przemoc klientów (często). Tyle co zaobserwowałam. Tak jak pisali inni, tym biznesem rządzi półświatek, haracze i nikt tam nie szuka inteligentek. Nie łudziłabym się myślami o tym, że pozostaniesz dłużej tylko przy seksownym tańcu, ale spróbuj, najwyżej odejdziesz...
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Przeczytałam cały wątek i wydaje mi się że autorka mimo iż mówi że nie jest naiwna to-sorry-ale tak właśnie jest. Mam nadzieję oczywiście że się mylę ale ja jestem z natury osobą strasznie podejrzliwą i np.fakt że koleś na rozmowie kwalifikacyjnej tylko z tobą rozmawiał może świadczyć o tym że próbuje wzbudzić twoje zaufanie,wykreować pozytywny wizerunek własnej osoby,co uśpi twoją czujność,a poprzez rozmowę sprawdzi czy kandydatka w przyszłości pozwoli na coś więcej czy też nie.
Fakt że sprawdziłaś klub nie zmienia faktu że nie byłaś tam nigdy,nie wiesz jak jest naprawdę. Istnieją pizzerie które słyną z tego,że sprzedają tam bardzo dobre pizze ale o tym że po blatach do pizzy chodzą myszy wiedzą tylko nieliczni. To że zawsze możesz zrezygnować nie jest tak do końca takie oczywiste. Słyszałaś kiedyś o czymś takim jak szantaż? Po co koleś się pytał z kim mieszkasz? Po co chciał się dowiedzieć czy rodzina będzie wiedziała czym się zajmujesz? Nie chce tu oczywiście demonizować,ale czasem nie jest tak kolorowo jak nam się wydaje. Druga kwestia o którą chciałabym się zapytać,to czy nie boisz się konsekwencji tej pracy w życiu osobistym? Bo przecież może kiedyś będziesz chciała spotkać kogoś fajnego i się z nim związać, i może nie spodobać mu się że jego dziewczyna kiedyś tańczyła na rurce. A poza tym wydaję mi się że masz trochę niską samoocenę,bo według mnie idziesz na łatwiznę, określasz siebie mianem inteligentnej osoby ale jako sposób zarabiania na życie wybierasz zarabianie własnym ciałem. Nie chce tu prawić morałów,ale może czasem lepiej pomyśleć i wykorzystać swoją inteligencję do czegoś ambitniejszego co przyniesie długofalowe korzyści,w przeciwieństwie do tańca na rurce,bo nie okłamujmy się ale wiecznie młoda i piękna nie będziesz i kiedyś przyjdzie ci zderzyć się z szarą rzeczywistością,wtedy będziesz już przyzwyczajona do łatwej kasy za minimum wysiłku,i nie chce krakać co się potem dzieje z takimi ludźmi. Mam nadzieję,że nie uraziłam cię pisząc to bo tego nie miałam na celu. Po prostu wyraziłam swoją opinię i dzielę się swoimi spostrzeżeniami jak reszta forumowiczek.
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wszystkie ostatnie bodajze 3 osoby dobrze piszecie
![]() 1moze byc tak ze nie odejdzie poniewaz bedzie musiala przepracowac termin zawarty w umowie(jesli chodzi o niektore cluby policja jest bezsilna) 2bedzie wlasnoscia szefa na kazdy telefon i zawolanie 3klient w clubie "nasz pan" placi rzada i ma a inna sprawa to 1widac ze dziewczyna nie wstydzi sie wlasnego ciala wiedzac ze bedzie sie rozbierac do golego wiec nastepny krok moze dla niej nie byc trudny 2leci na kase a nie jest to praca dla inteligentnych dziewczyn raczej liczy sie w miare mlody wiek i cialo dobre 3kasa na poczatku jest niewielka z samych tancow to praktycznie grosze do wyplaty dochodza inne uslugi jak zabawianie gosci badz goscia na rozne sposoby w ten sposob moze zarobic "napiwek dodatkowy" 4 praca na ok rok pozniej taka dziewczyna leci do odstawki jest zuzyta znana a club potrzebuje bez przerwy nowosci atrakcji bo zdarzaja sie stali klienci 5normalne i szanujace sie dziewczyny nie pracuja tam jako striptizerki i zabawiaczki panow ![]() jednym z drozszych klubow w centrum stolicy jest night club sofia nigdzie nie ma napisane co tam oferuja poza tancami pieknymi dziewczynami i wieczorkami kawalerskimi ![]() ![]() ![]() takich klubow mozna wymienic jeszcze na peczki wszystko jest robione dyskretnie w zmowie z wlascicielem klubu ![]() no ale nie ma co umoralniac kogos jesli ten ktos tego chce ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Niech lepiej autorka napisze jak poszło i na czym taka "dogrywka" w rozmowie kwalifikacyjnej polegała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.