|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część II
witam nową Kuleczkę
Lachonki, ale ja mam dzis dzien..normlanie wypluta jakaś dzis jestem! teraz przyszłam prosto do domu, i legnęłam na łóziu. Mój TŻ dopiero bedzie koło 20ej, wiec popołudnie mam na zbijaniu bąków ![]() a poza tym to mam ochote pójsć na basen, ale mi się nie chce. Anetuniaa, jak to było? "niechciesiejestwo'? I_K - suknia -petarda!!!!! sliczna poprostu!! dobra, biorę sie za przeróbkę fotek, co by Wam wrzucić jak obiecałam
Edytowane przez DELL Czas edycji: 2010-11-24 o 17:03 |
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę trochę hula pokręcić ale póki co nie idzie mi |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai , tesciowa będzie pizze robić?
hula hulaaaaaa, tylko się nie zahulaj
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak już to P robi bo teściowej przestało ciasto wychodzić i ona strasznie dużo farszu dawała a my wolimy jak jest mniej składników uuuuu na razie wytrzymuję jakieś 20 sek więc zahulanie mi nie grozi |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dark lady no dokładnie
Ale dzisiaj mi się udało Choć mógłby by być jeszcze ciaśniejszy w obwodzie... No ale nie narzekam już![]() A gorseciarki nigdzie nie mam takiej buuuuu Więc strasznie C fajnie! I 50 zł za stanik to nie jest tak dużo! No i masz dopasowany idealnie! Bomba!!!!!! Gdzie mieszkasz?![]() No i pokażesz nam halkę? Bo ja też chyba będę zamawiać tam gdzie Ty... ![]() Monitko ależ piękni Panowie ulala ![]() I_K wow jaką masz piękną suknię!!!!!!! kuleczka777 witamy: To pochwal się obrączkami jak już będziecie mieć! Wow ale nas dużo 28go![]() DELL hehe masz ochotę... A Ci się nie chce Ta'i czemu Ci nie idzie? Spada Ci hula??? Matko ja bym mogła kręcić godzinami Ale po pół godziny mi się nudzi![]() No i qrczę zimno u nas dzisiaj Idzie zima chyba
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki masz rozmiar? Ja noszę 70e (choć w niektórych firmach raczej 70f) i staniki dla mnie mogę kupić tylko na allegro. Jak tylko halka dojdzie, a że idą święta to może troszkę minąć, to zrobię jej zdjęcia i wstawię. kuleczka777 pokaż obie sukienki i napisz, z której co bierzesz .T'ai ja nie umiem kręcić hula-hopem też mi się trzyma z 30 sekund .Dostałam wiadomość od pani od welonu że już dostała pieniążki i TŻ może jechać go odebrać . Poprosiła jeszcze żebym jej napisała jak mi się pdoba i czy kolor pasuje, bardzo fajna ta pani .
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
witajcie w nowej części
![]() T'ai druga fryzurka jest prześliczna
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
.Apeluję raz jeszcze: Dziewczyny wklejcie teraz na początku swoje suknie tak żeby było później łatwo je znaleźć
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny! Dzisiaj znalazłam wasze forum ,bardzo mnie wciągneło i postanowiłam się przyłączyc.Jestem z okolic Mrągowa. Mam ślub 14.05.2011 W Rezydencji w Pieckach.Wszystko mamy załatwione:sala,orkiestra ,fotograf,kamera.Teraz poszukuje dobrego fryzjera i makijażystki.Nie jest łatwo bo od dawna nie mieszkam w Mrągowie.Może wy znacie kogoś dobrego.
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj justa7931.
Niestety nie znam nikogo z tych okolic. |
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() właśnie trafiłam na ten wątek, tez biorę ślub w maju, dokladnie 21 V 2011 roku zawsze marzyłam o maju, taki radosny, zielony miesiąc, wtedy mam imieniny i kwitną moje ukochane konwalie, to po prostu mój ukochany miesiąc, a żeby było ciekawie po ślubie będę panią MAJ co do wesela to mamy sale, fotografia i kamerzyste, wodzireja, ja mam tez buty i sukienke, pomalu kompletujemy elementy do dekoracji a aktulanie jestesmy na etapie wyboru zaproszeń. mamy tez juz diakonie muzyczna, która obstawi nam muzycznie Eucharystie, termin w kosciele tez zamowiony i ksiądz, który bedzie nam blogosławił, jakies wieksze przygotowania zaczna ie ale po swietach. pozdrawiam wszystkie majówki |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dark ja tak naprawdę nie mam pojęcia jaki naprawdę mam rozmiar! W jednym kupiłam niegłupi stanik-75F,ale obwód trochu za duży...
No i cena 60 zł... Kiedyś, rok temu kupiłam duużo tańszy stanik-rozmiar 80D A dzisiaj kupiłam i rozmiar pisze 85DD... Heh nie mam pojęcia... ![]() No i wstawiaj szybciutko zdjęcia,bom ciekawa halki I też bym zamówiła już co by mieć jedno z głowy![]() justa7931 o witaj A może powklejać by na początku w jednym z postów wszystkie nasze kiecki i podpisać fotki? Nic... Barwy szczęścia się zbliżają... Spadam hulać ![]() Matko jak mnie oczy dzisiaj pieką ![]() ![]()
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowe majówki też prosimy o pochwalenie się sukniami. Cytat:
http://www.rozmiar.com/stanika.php Zdjęcia jak tylko halka dotrze .
Edytowane przez Dark lady Czas edycji: 2010-11-24 o 20:12 |
||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam Cię za słowo Dark
No i z rozmiarkiem-dzięki! Sprawdzę w wolnym czasie
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję
|
||||
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do stanika..kurde fajna sprawa z tą gorseciarką. . . sama chciałabym spróbować.Dziewczyny w ogóle teraz te staniki to ja mam wrazenie, ze wszystkie w chinach szyte... kazdy trzeba mierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nie równy ![]() Chwilunię się, ludź zdrzemie a tu już nowe kolezanki. Witam Justa7931 i Amcizia no i czekamy na rady co do naszych wątpliwości co do naszego forum-ojjj to wciaga wciąga i to mocno takze powodzenia Cytat:
|
||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny upolowałam
tzn jeszcze się na nia niezdecydowalam, bo brak mi w niej trenu ;( Suknia jest z jedwabiu i bardzo mi się podoba bo ma sztywny gorset i zwiezny dół. Wklejam zdjęcie na sobie (Pani z oporem, ale się zgodzila) tu juz bez halki, bo chciałam zobaczyć jak sie układa no i oczywiście w biuście za mała bo to 38(mi w biuście potrzeba 42) Zatem nie patrzcie na te wylewające się u góry wałeczki
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja powiem że fajna delikatna i dobrze na tobie leży . Chyba lepsza niż te co pokazywałaś, a jaka cena? I tren mogą ci przecież dorobić, tak mi się przynajmniej zdaje.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, b. ładna!
![]() ale skoro brakuje Ci w niej trenu, to może jeszcze poszukaj z trenem, co byś była 100% pewna co myślisz?
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ech mama mi tak gada że za mało strojna i znowu się denerwuję kiecuszką.
Takaya jest coś takiego jak tren odpinany, może mogą ci doprawić. |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Lady niestety nie dorobią, taki model i juz
To suknia Justin Alexander więc tyle,że zamówią rozmiar 42 i sprowadza do polski, tu krawcowe z salonu mi ja zwężą i dopasują. Aby wydłużyć tren musiałyby szyć wszystko na miejscu i pewnie byłaby znacznie droższa bo to jedwab. Tyle,ze skracając ją z przodu mogą nie skracać z tyłu bo te 3-4cm będzie dłużej.DELL no właśnie czasu mam niewiele, bo ta kosztuje 3500zl,ale jeśli zapłacę gotówka do końca listopada mogą ja mieć o 20%taniej czyli za 2800zł cena już ok a jak na jedwab to już zupełnie rewelacja! Zrobię taki myk, ze w sobote przyjade jeszcze raz aby zobaczyć kolor w świetle dziennym, bo jedwab nie jest biały te, które są biale mają domieszki innych tkanin,ale nie sa 100%naturalnym jedwabiem. Przy okazji zalicze i inne salony, a w pon pojadę tam gdzie przymierzałam tę z dłuuugim trenem za 3200zł Tu linki do jednej i drugiej: jedwabna Justin Alexander: http://www.angelstarbrides.com/justi...nder/8524.html z tafty Ladybird http://www.ladybird.nl/media/fotoalb...vorySilver.jpg Ta od Alexa ma ładniejsze bolerko |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam wydaje się że tren w tej sukni jest niepotrzebny bo i tak jest dość długa z tyłu.
W bolerku ci dobrze tylko ono jest chyba za małe w obwodzie ramion (znaczy skrzydełka boczne nie nachodzą z przodu wystarczająco dobrze) a za wysokie. To już tej pierwszej, gładkiej wcale nie bierzesz pod uwagę? |
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się ona taaaaaaaaaaaaaak podoba! |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, ładna ta sukienka i super na Tobie leży, ale na moje oko ona jest jakaś taka mało ślubna, sama nie wiem dlaczego... Chyba ta druga (drugi link, który wkleiłaś) bardziej mi się podoba. A bolerko rzeczywiście ładniejsze w pierwszej
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Ale bolerko zawsze można dobrać inne, nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Lady no właśnie nie wiem, bo ona nie zrobiła zbyt dużego wrażenia jak ją przymierzałam a była pierwsza która mi się spodobała.
DELL nie wiem czy tam zgodzą się na zrobienie zdjęć, bo juz pytałam za pierwszym razem i powiedzieli, że można. Monita pewnie Tobie jak mojemu TŻtowi wydaje się mało ślubna bo nie jest zdobna i nie ma tysiąca halek i nie jest rozlorzysta, ale mi właśnie takie się podobają Poza tym myślę, że ją broni to, że jest z jedwabiu
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ona nie chce źle a i ja tak bardzo się nie przejmuję, tylko wiecie niektóre dziewczyny pisały jak to ich mamy, siostry i ona rozpłakiwały się bo tak pięknie było a ja tak nie mam, ani mama nie ma i to czasem sprawia że się zastanawiam .
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Takaya, właśnie, to Tobie ma się podbać! A ogólnie jest Ci w niej bardzo ładnie
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Moja Mama na widok sukni nie, ale jak mi welon wbili na głowę to sie kobiecinka rozkleiła A ja się nie wzruszałam, nici, tylko jak wybrałam to uśmiech od ucha do ucha Ale jak widac do pierwszej przymiarki mi przeszlo |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Dark Lady ja to z mamą juz mialam wojnę o salę, ma zupelnie inny gust bo lubi rozłożyste z koronek z haftami i świecącymi kamieniami. Juz teraz próbuje mi taka wmówić i wiem, że mój wybór nie będzie się jej podobał.
Ja na pewno nad swoją płakać nie będę ![]() Co do tej sukienki to ja tak naprawdę takiej talii nie mam ona to ze mną robi Tyle, ż ejest na suwak więc nie będzie mogla być tak mocno dopasowana by nie poszedł a nie mogą mi przerobić na wiązanie bo są te guziczki...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Ale dzisiaj mi się udało
Więc strasznie C fajnie! I 50 zł za stanik to nie jest tak dużo! No i masz dopasowany idealnie! Bomba!!!!!! Gdzie mieszkasz?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To suknia Justin Alexander więc tyle,że zamówią rozmiar 42 i sprowadza do polski, tu krawcowe z salonu mi ja zwężą i dopasują. Aby wydłużyć tren musiałyby szyć wszystko na miejscu i pewnie byłaby znacznie droższa bo to jedwab. Tyle,ze skracając ją z przodu mogą nie skracać z tyłu bo te 3-4cm będzie dłużej.