![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część II
witam nową Kuleczkę
Lachonki, ale ja mam dzis dzien..normlanie wypluta jakaś dzis jestem! teraz przyszłam prosto do domu, i legnęłam na łóziu. Mój TŻ dopiero bedzie koło 20ej, wiec popołudnie mam na zbijaniu bąków ![]() a poza tym to mam ochote pójsć na basen, ale mi się nie chce. Anetuniaa, jak to było? "niechciesiejestwo'? I_K - suknia -petarda!!!!! sliczna poprostu!! dobra, biorę sie za przeróbkę fotek, co by Wam wrzucić jak obiecałam ![]() Edytowane przez DELL Czas edycji: 2010-11-24 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę trochę hula pokręcić ale póki co nie idzie mi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
T'ai , tesciowa będzie pizze robić?
hula hulaaaaaa, tylko się nie zahulaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak już to P robi bo teściowej przestało ciasto wychodzić i ona strasznie dużo farszu dawała a my wolimy jak jest mniej składników ![]() uuuuu na razie wytrzymuję jakieś 20 sek więc zahulanie mi nie grozi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dark lady no dokładnie
![]() ![]() ![]() A gorseciarki nigdzie nie mam takiej buuuuu ![]() ![]() No i pokażesz nam halkę? Bo ja też chyba będę zamawiać tam gdzie Ty... ![]() Monitko ależ piękni Panowie ulala ![]() I_K wow jaką masz piękną suknię!!!!!!! ![]() kuleczka777 witamy: To pochwal się obrączkami jak już będziecie mieć! ![]() ![]() ![]() DELL hehe masz ochotę... A Ci się nie chce ![]() Ta'i czemu Ci nie idzie? Spada Ci hula??? Matko ja bym mogła kręcić godzinami ![]() ![]() No i qrczę zimno u nas dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki masz rozmiar? Ja noszę 70e (choć w niektórych firmach raczej 70f) i staniki dla mnie mogę kupić tylko na allegro. Jak tylko halka dojdzie, a że idą święta to może troszkę minąć, to zrobię jej zdjęcia i wstawię. kuleczka777 pokaż obie sukienki i napisz, z której co bierzesz ![]() T'ai ja nie umiem kręcić hula-hopem też mi się trzyma z 30 sekund ![]() Dostałam wiadomość od pani od welonu że już dostała pieniążki i TŻ może jechać go odebrać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
witajcie w nowej części
![]() T'ai druga fryzurka jest prześliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Apeluję raz jeszcze: Dziewczyny wklejcie teraz na początku swoje suknie tak żeby było później łatwo je znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny! Dzisiaj znalazłam wasze forum ,bardzo mnie wciągneło i postanowiłam się przyłączyc.Jestem z okolic Mrągowa. Mam ślub 14.05.2011 W Rezydencji w Pieckach.Wszystko mamy załatwione:sala,orkiestra ,fotograf,kamera.Teraz poszukuje dobrego fryzjera i makijażystki.Nie jest łatwo bo od dawna nie mieszkam w Mrągowie.Może wy znacie kogoś dobrego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Witaj justa7931.
Niestety nie znam nikogo z tych okolic. |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
witajcie
![]() właśnie trafiłam na ten wątek, tez biorę ślub w maju, dokladnie 21 V 2011 roku zawsze marzyłam o maju, taki radosny, zielony miesiąc, wtedy mam imieniny i kwitną moje ukochane konwalie, to po prostu mój ukochany miesiąc, a żeby było ciekawie po ślubie będę panią MAJ ![]() co do wesela to mamy sale, fotografia i kamerzyste, wodzireja, ja mam tez buty i sukienke, pomalu kompletujemy elementy do dekoracji a aktulanie jestesmy na etapie wyboru zaproszeń. mamy tez juz diakonie muzyczna, która obstawi nam muzycznie Eucharystie, termin w kosciele tez zamowiony i ksiądz, który bedzie nam blogosławił, jakies wieksze przygotowania zaczna ie ale po swietach. pozdrawiam wszystkie majówki |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dark ja tak naprawdę nie mam pojęcia jaki naprawdę mam rozmiar! W jednym kupiłam niegłupi stanik-75F,ale obwód trochu za duży...
![]() ![]() ![]() ![]() No i wstawiaj szybciutko zdjęcia,bom ciekawa halki ![]() ![]() justa7931 o witaj ![]() A może powklejać by na początku w jednym z postów wszystkie nasze kiecki i podpisać fotki? ![]() Nic... Barwy szczęścia się zbliżają... Spadam hulać ![]() Matko jak mnie oczy dzisiaj pieką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowe majówki też prosimy o pochwalenie się sukniami. Cytat:
http://www.rozmiar.com/stanika.php Zdjęcia jak tylko halka dotrze ![]() Edytowane przez Dark lady Czas edycji: 2010-11-24 o 19:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]()
Trzymam Cię za słowo Dark
![]() ![]() No i z rozmiarkiem-dzięki! Sprawdzę w wolnym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny w ogóle teraz te staniki to ja mam wrazenie, ze wszystkie w chinach szyte... kazdy trzeba mierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nie równy ![]() Chwilunię się, ludź zdrzemie a tu już nowe kolezanki. Witam Justa7931 i Amcizia ![]() ![]() ![]() co do naszego forum-ojjj to wciaga wciąga i to mocno ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny upolowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Takaya, b. ładna!
![]() ale skoro brakuje Ci w niej trenu, to może jeszcze poszukaj z trenem, co byś była 100% pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ech mama mi tak gada że za mało strojna i znowu się denerwuję kiecuszką.
Takaya jest coś takiego jak tren odpinany, może mogą ci doprawić. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dark Lady niestety nie dorobią, taki model i juz
![]() DELL no właśnie czasu mam niewiele, bo ta kosztuje 3500zl,ale jeśli zapłacę gotówka do końca listopada mogą ja mieć o 20%taniej czyli za 2800zł cena już ok a jak na jedwab to już zupełnie rewelacja! Zrobię taki myk, ze w sobote przyjade jeszcze raz aby zobaczyć kolor w świetle dziennym, bo jedwab nie jest biały te, które są biale mają domieszki innych tkanin,ale nie sa 100%naturalnym jedwabiem. Przy okazji zalicze i inne salony, a w pon pojadę tam gdzie przymierzałam tę z dłuuugim trenem za 3200zł Tu linki do jednej i drugiej: jedwabna Justin Alexander: http://www.angelstarbrides.com/justi...nder/8524.html z tafty Ladybird http://www.ladybird.nl/media/fotoalb...vorySilver.jpg Ta od Alexa ma ładniejsze bolerko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Mi tam wydaje się że tren w tej sukni jest niepotrzebny bo i tak jest dość długa z tyłu.
W bolerku ci dobrze tylko ono jest chyba za małe w obwodzie ramion (znaczy skrzydełka boczne nie nachodzą z przodu wystarczająco dobrze) a za wysokie. To już tej pierwszej, gładkiej wcale nie bierzesz pod uwagę? |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się ona taaaaaaaaaaaaaak podoba! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Takaya, ładna ta sukienka i super na Tobie leży, ale na moje oko ona jest jakaś taka mało ślubna, sama nie wiem dlaczego... Chyba ta druga (drugi link, który wkleiłaś) bardziej mi się podoba. A bolerko rzeczywiście ładniejsze w pierwszej
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Ale bolerko zawsze można dobrać inne, nie? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dark Lady no właśnie nie wiem, bo ona nie zrobiła zbyt dużego wrażenia jak ją przymierzałam a była pierwsza która mi się spodobała.
DELL nie wiem czy tam zgodzą się na zrobienie zdjęć, bo juz pytałam za pierwszym razem i powiedzieli, że można. Monita pewnie Tobie jak mojemu TŻtowi wydaje się mało ślubna bo nie jest zdobna i nie ma tysiąca halek i nie jest rozlorzysta, ale mi właśnie takie się podobają ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Takaya, właśnie, to Tobie ma się podbać! A ogólnie jest Ci w niej bardzo ładnie
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Dark Lady ja to z mamą juz mialam wojnę o salę, ma zupelnie inny gust bo lubi rozłożyste z koronek z haftami i świecącymi kamieniami. Juz teraz próbuje mi taka wmówić i wiem, że mój wybór nie będzie się jej podobał.
Ja na pewno nad swoją płakać nie będę ![]() ![]() Co do tej sukienki to ja tak naprawdę takiej talii nie mam ona to ze mną robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.