![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
małż wybył po sanki. ponoć w tesco po drugiej str. miasta są. poleciał na autobus, pewnie wróci najwcześniej za 1,5h
![]() Ania inglesina była super jako gondola. potem ta spacerówka już za duża dla mnie była i jakoś w kwietniu zmieniłam go na uno. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulka wspólczuję tego stania i czekania na zbawienie. Ludzie teraz na prawdę nie mają wspólczucia w sobie.
Judi wózeczek i psina ![]() Mała mam nadzieję, że szybko znajdziesz jakiś kombinezon dla Majki. Jowisz mam nadzieję, że jutro przekażesz nam dobra nowinę odnośnie pracy. Mi też jutro odpowiedzą tak czy nie. Skończyłam pracę, nie wiem ile dzisiaj klepnęłam tych rachunków, ale szybko mi minęło. Nie chce mi się wychodzić z pracy bo jak widzę korek i pomyślę sobie, że pewnie znowu będę czekała długo na autobus i zmarznę to masakra ![]() Ale chcę do Alicji ![]() ![]() Ogólnie to dół mnie napadł przez tą pogodę, ale poprawi mi się jak dojadę do domku. Do później Dziewczyny
#93 |
Zakorzenienie
|
Anis
![]() Judi fajny wozek, Tymus i Luna w sam razm maja teraz swoje towarzystow do zabaw na sniegu. A powiedz mi jak tymek zareagowal na pieska? od razu sie polubili? U nas dzis znowu ponad 20°, wiosna wrocila |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Maluśna, ja przy moich poszukiwaniach kombinezonowych pamiętam o Tobie i Twom upodobaniu do szarego więc wklejam co znalazłam. Cena 55zł - bo chyba Ci się nie wyświetli. Jak coś mogę użyczyć konta na szafce
![]() A ja szukam dalej jakiejś alternatywy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tej Jogger co pokazywałaś mi był fajny i miał większe koła niż slalom. Moja sąsiadka ma 4 kołowca pompowańca ale takiego zwykłego. Jak jedziemy na spacer(las itd) to mój 3 kołowiec idzie jak czołg a ona umęczy się Tym wózkiem jak są jakieś korzenie duże itp. Myślę że wszystko zależy od danego modelu 4 i 3 kołowca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-02 o 15:36 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do pogody to u nas sie ochlodzilo... jeszcze troche i bedzie mroz...... ![]() a teraz cos ciekawego...... wczoraj o malo ni dostalam zawalu....... siedzialam po 20-tej w pracy sama (okolica srednio bezpieczna) gdy zadzwonil jeden z klientow, ktory chce odzyskac swoje pieniadze (i jest agresywny) i powiedzial, ze zaraz po nie przyjdzie.... no i rzucil sluchawka....... ja zadzwonilam do swojego szefa zeby mu powiedziec a on kazal mi pogasic swiatla, zamknac drzwi i pojsc do jednego z biur z tylu...... dodal, ze przyjedzie za 10 minut.... dwie minuty pozniej slyszalam jak ktos sie dobija do frontowych drzwi...... a chwile pozniej uslyszalam, ze ktos jest w srodku...... wiec wskoczylam pod biurko ![]() ciekawe co sie bedzie dzisiaj dzialo w pracy jak sie wszyscy dowiedza o jego wyczynie....
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Leleth chyba bym zeszła pod tym biurkiem
![]() No właśnie ja też pisałam że mój 3 kołowiec radzi sobie lepiej po lesie niż 4 kołowiec sąsiadki. Myślę że wszystko zależy od wózka... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
o Judi dzięki za wskazówki
![]() popieram Judi myślę, że Kasiulka powinna szukać własnie wózka jak już to takiego biegowego , w stylu run, jogger http://allegro.pl/listing.php/search...category=82593 tak mi sie widzi, że taki by pasił dla starszej dziewczynki ![]() http://allegro.pl/x-lander-x-run-oka...335892396.html dogadaj sie to może taniej Ci Kasiulko sprzeda jakbyś chciała samą spacerówkę ![]() tylko jeden problem, gdzie w takim wózku Kasiulka pomieści zakupy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Leleth, co jak co... porąbanego masz szefa
![]() Szlafrok dla Mati wylicytowany w Sobotę... kasa wpłacona na konto Allegro 10min później, do dziś go nie ma ![]() Poza tym strasznie mnie wkurza jak ludzie nie wystawiają komentarzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
pewnie Wasze rzeczy utknęły w zaspach,
ja własnie dostałam dziś awizo, przesyłki wysłanej tydzień temu ekonomicznym ![]() o Veronka, chyba poszperam po ciążowych ciuszkach ![]() ![]() ![]() ![]() z poprzedniej ciązy, to mam parę spodni i te ostatnie co mnie uczuliły,,ale na o wiele większy brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak nazywa się ten wózek; skrętne przednie koło i czerwony
![]() ![]() ![]() ta dziewczyna jest w 2giej ciąży i szuka innego pojazdu dla nowego bobasa. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co to za wóz
![]() Ja przyznam że chwalę sobie te koła pod lekkim ukosem bo dzięki nim wózek jest bardzooooo stabilny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
fajne promocje mają być w Lidlu od poniedziałku
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=14815 Maluśna może się skusisz na ekspres do kawy ![]() a Kasiulkowa na sprzęt do waty cukrowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Babeczki straszliwie chciałabym właśnie taki wózek jak Judi
![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że dziś objeździłam Rzeszów, mąż mi zrobił rajd obwoźny i wiecie co? wózków typu jogger nigdzie nie widziałam, ba nawet zwykłej spacerówki x-lander do kupienia bez gondoli niet ![]() ![]() Żeby tak ktoś mi pożyczył na jeden sezon ![]() ![]()
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sanek nie było, małż się tylko zjeździł i nałaził. na jutro pożyczył mi od kolegi z pracy, co prawda bez oparcia ale dobre i takie. a jutro o 6 rano jedzie z innym kolegą specjalnie do selgrosu bo mają, tak więc jutro po południu powinniśmy mieć własne ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- na pewno na jeden ? ostatni sezon zimowy z wózkiem to pewnie jest dla mojej bo ona bardzo dużo chodzi sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia ja też myślę, że wózek jeszcze w przyszłym roku by posłużył...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() ![]() ![]() Anisia strasznie mi przykro z powodu śmierci babci, współczuje. I fakt, nie fajny czas na chowanie zmarłych, jesli w ogole jakis czas moze byc odpowiedni. Cestusia przykro mi ze nie pomogłam. Najlepsze ze w ogole zadnych kombinezonów nie było w tym rozmiarze ![]() Kasiulka ale przygody ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez z tych co zimę tolerują ale śnieg tylko w swięta ![]() ![]() ![]() Leleth szef sie nadaje do psychiatryka ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
Baby oglądam zdjęcia tego wózka nad którym myślę i widzę plamy prawda
![]() jak ja się boję używanych ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
aha tu nad podnóżku...
Niestety z używańcem zawsze jest ryzyko... Ja jak kupowałam mojego to też dumałam nad używanym, ale wolałam dopłacić-wtedy 200 i mieć nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po tym graco mam potworny uraz, chyba że wiedziałabym od kogo wózek pochodzi... ale wiadomo jak to z zakupami na all
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
no mój to kolekcja zeszloroczna temu nówka była za te 600 zł, udało mi się
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kasia wertuj sklepy inttnetowe,nie tylko all. w końcu gdzieś może być promocja ostatnich modeli z zeszłego roku. wtedy nie wybrzydzać koloru tylko brać
![]() ja zapłaciłam właśnie za 5 bluzek dla Igi, za mało mam jak ma chodzić do przedszkola ![]() nic specjalnego i oczywiście używane: 1; 2; 3; 4; 5 jutro jeszcze jedne leginsy kupię. najłatwiej teraz na nie kombinezon naciągnąć i na miejscu siedzi jak człowiek ubrana ![]() edit. właśnie na perfumach wyczytałam: Dziewczyny - prośba od szefostwa. Niestety musicie same dodać załączniki do swoich wiadomości gdzie się da i zmienić avatary - te co macie przed ziszczeniem dysku już nie wrócą Bo tam gdzie się udało odzyskać to się udało Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa za x-runem wlaśnie przepatrzyłam, niestety drogo jak fiks
![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić,że karnet na ćwiczenia wykupiłam
![]() ![]() w weekend spodziewam się mega zakwasów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
pochwal sie jak bedziesz juz po
![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa super
![]() Sama wczoraj tańcowałam z Olgierdzią ![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kasia znasz zapachy Stelli McCartney? mam Rose Absolute i się uzależniłam. i myślę teraz nad klasyczną Stellą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się marzy Innocent bo to jeden z najbardziej moich zapachów a aktualnie nie posiadam ![]() ![]() Szukam sponsora ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
może na gumtree?
![]() tam jak przeglądam ogłoszenia pracodawców to matko i córko zmiłuj się ![]() ![]() Innocent nie moja baja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.