![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: co sądzicie o bonprix
Nie lubię
![]() Nudne,pospolite ubrania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Hello jak dla mnie ta firma nie spelnia wymagan , szczeze odradzam zamowilam sobie sukienke patrze a tu praktycznie wogole niepodoba i wogole rozmiary to juz wogole 2 rozmiary za duze dostalam masakra i wogole wygladala jak bym kupila w jakism szmateksie wiec niepolecam chodz niewiem jak inne rzeczy ale jak czytam tutaj to wdze ze tez tak ludzie odbieraja w katalogu zawsze wszystko ladnie wyglada ale to tylko niestety pozory
![]() tam widzialam ktos pisal ze otrzymala 4 rzeczy nie 5 a na to jest prawo jezeli jest tylko gdzies napisane ze zamowilas 5 ze mas zpotwierdzenie tego ze zamowilas tyle, warto czasami przeczytac prawa dla konsumenta w tej kwestii i jeszcze za przesyyulke zwrotna z reklamacja pieniadze za to ze wysylas ja powinni ci zwrocic wiec tracisz tylko 13 zl za ta przesylke ktora otrzymalas a pozniej zwrot peniedzy powinnas miec za zakup i za przesylke zwrotna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Witam!
Sama dlugo zastanawialam sie czy zaryzykować zamówienie w tej firmie. Zdecydowałam się jednak.Złożyłam zamówienie we wrześniu i czekam do tej chwili. Próbowałam wyjaśnić ale piszą do mnie różne osoby z tej firmy i każda co innego tłumaczy.Zrezygnowałam... . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Bon Prix to pomyłka!! Zamówiłam płaszcz, który wg regulaminu powinien dojść w ciagu 14-20 dni.... ok, więc poczekałam, minęły 3 tygodnie a ja wyjezdżałam niedługo, więc zadzwoniłąm do firmy żeby się dowiedzieć czy został wysłany.... niemiła pani z informacji bonprixu potwierdziła że został wysłany parę dni temu. Ucieszyłam się , że na wyjazd będę miała już mój super płaszczyk... czekam tydzień, dwa.... zdążyłam nawet już wrócić z mojej wycieczki.... awiza też nie ma, napisałam emaila, po kilku dniach dostałam odpowiedz że był zwrot plaszcza, że nie odebrałam.... żeby było śmieszniej .... na następny dzień list z bonprixu p.t. "przykro nam ale nie wysłaliśmy towaru z powodu braku w magazynie, przepraszamy ale zapraszamy ponownie" ....
![]() |
![]() |
#95 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
jak nie jesteś zadowolona to możesz odesłać. pieniądze zwracają bardzo szybko na konto i nie robią żadnego problemu.
![]() |
#97 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Raz sie skusilam na bluzke, rozmiar S okazał się duzym M (czyli tak jak zakłądałam
![]() ![]() Podsumowując, jak dla mnie zbyt ryzykowne zakupy, nie skusze sie wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
virtual, to musiałaś mieć pecha. ja mam kilka bluzek, rozmiar trafiony, jakość też ok. jedna z tunik jest moją ulubioną. mam też sweter, był już kilka razy prany i nadal jst jak nowy.
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Ja też niestety nie mogę napisać nic pochlebnego. Dałam się nabrać i to nie raz! W rezulatcie mam pare nie nadających się do niczego rzeczy! Swetry,które w praniu potwornie się rozciągnęły zmechaciły, w jednym rękawie szybko zrobiła się dziura (na szwie), nie wiedzieć czemu. Raz wysłali mojej mamie zły rozm kurtki (wymieniają nie ma problemu) ale czeka się kolejny miesiąc. Dostałam tez kiedyś za krótkie spodnie mimo , że zgodnie z opisem powinny być idealne. To samo tyczy się Quelle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Też nie raz chciałam zamówić ubrania z bonprix ale wiele osób odradzało. Ciuchy podobno słabej jakości jak na taką cenę. Widze, że Wy też nie jesteście zadowolone, więc jednak coś w tym jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Unikam. Kiedyś mama zamówiła sobie sukienkę, ale nie spełniła oczekiwań, wyglądała znacznie gorzej niż na foto. Ja zamówiłam koszulkę i sweter - koszulka okazała się za duża, choć zamawiałam "mój" rozmiar, a sweter porażka, po prostu brzydki, diametralnie różnił się od tego w katalogu. Można odsyłać towar, fakt, nie robią z tym problemu.
Dla mnie Bon Prix to drogie ceny, niespecjalna jakość i kiepski wybór towaru.
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja też nie jestem zadowolona z ich towaru. Zamówilam u nich dzianinowy bliźniak i dwie narzuty. Na zdjęciu wdzianka w kolorze łososiowym dokładnie było widać strukturę dzianiny, a przyszło coś czego nigdy bym na siebie nie wlożyla. Materiał jak piżama z rynku, cieńka bawelna w kolorze kiczowatego różu. Misterna ażurowa koronka okazała się tasiemką we wzroki jaką czasem obszywa się majtki. A rozmiar 36 okazał się dużą 40.
Żakardowa narzuta (http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.5.1&pr=18713 ), była tak przezroczysta, że widać było kolorowe wzory na pościeli. Natomiast druga rózniła się nadrukami. Na sto procent fotografie nie przedstawiają towaru, który oni sprzedają. Już nigdy tam nic nie kupię. Jedyny plus że zwrócili mi pieniądze za odesłany towar. Zmarnowałam jednak pieniądze na przesyłkę w jedna i drugą stronę. Odradzam ten sklep |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Oglądam i wszystko jest piękne a jeśli przyjdzie co do czego i trzeba wywalić pieniądze na coś to się odechciewa - nic mi tam nie przypada do gusty.Quelle jest lepsze .
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
ja uwazam ze niema jak przymiarka przed zakupem bo mozna sie nadziac
z Bonprixa zamawialm kilka razy i nawet nienazekwam byly rzeczy takie jak chcialam a byly tez takie ktore musialam zwrocic -we wrzesniu zamowilam sobie plaszczyk i kilka innych rzeczy ktore przyszly po 2 tygodniach a plaszczyk przyszedl dopiero w grudniu i na dodatek w grodniowym katalogu byl on juz 50zł tanszy a ja zaplacilam normalnie i rozmiar byl za duzy i musialam odeslac.
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Cześć, ja zamówiłąm narzutę + 4 poduszki.Dostałam złą narzutę a poduszki niby te co zamawiałam ale niestety inaczej wyglądają niż w katalogu. Odesłałam im narzutę po czym znowu mi ją zwrócili.Znów ją odesłałąm (36zł mnie wyszły te ich odysłania). Musiałam na nowo ją zamówić i właśnie ją dostałam i cos mnie trafia. Wygląda inaczej niż w katalogu. Narzuta "Magnolia " w rzeczywistości jest jej marną kopią.Odradzam, tym bardziej poduszki. Trwało to wszytko 2,5 miesiąca, a zwrotu za wysyłanie paczek nie dostałąm................t o tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie co do rozmiarów w bon prixie, bo pisałyście, że są zaniżone. Chciałam zapytać, czy kierując się zmierzonymi rozmiarami i tabelą rozmiarów na stronie kupię dobrą rzecz, czy za dużą?
Pomijam fakt, że na razie z tego, co chciałam to już nie ma rozmiarów, a są to ciuchy z letniej kolekcji ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wasze wypowiedzi i widze ze zdania na temat firm wysyłkowych są podzielone, ja sama szczerze mowiac jeszcze nie zmawialam w BonPrix'ie i sadzac po waszych opiniach chyba faktycznie lepiej przejsc sie do sklepu, przymierzyc cos i dopiero wtedy kupić. A mam pytanie, czy ten katalog, który ma przychodzic na podany aders to jest calkowicie bezplyatny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Tak katalog z bon prix jest bezpłatny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
ubrania kompletnie mi się tam nie podobają. Niigdy nic nie zamówiłam, pewnie nie zamówię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja dołączam do tych, którzy szczerze odradzają bon prix! Nie przestrzegają oni nawet zasad swojego własnego regulaminu i uprzykrzają życie zamawiającym ich produkty - mianowicie w regulaminie tym pisze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
My składamy tam zamówienia od czasu do czasu. Niektóre ciuszki nie powalają dobrą jakością i są trochę inne,niż na zdjęciach. Jednak ostatnio kupiłam dwie piżamki: są świetne. Ale np. moja mama zamówiła białą bluzkę: specjalnie zadowolona nie jest. I do tego przesyłka trwała długo. Mało tego! Przesyłali praktycznie w ratach.. Najpierw jakąś pierdółkę,potem piżamy,na końcu bluzka. Myślałyśmy,że mamy płacić za każdą przesyłkę (koszty wysyłki),ale zadzwoniłyśmy i się dogadaliśmy.
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
a znacie jakąś fajną stronkę z ciuchami, którą watro odwiedzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Ostatnio przeglądałam stronkę naszaszafa.pl i przyznam, że można tam natrafić na całkiem fajne rzeczy - są na sprzedaż lub na wymianę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Odradzam, odradzam, odradzam!
Kiedyś zamówiłam bluzkę z tej firmy a moja mama spódniczkę, co się okazało, to w rzeczywistości wyglądało o wiele gorzej niż na zdjęciach. Takie rzeczy można kupić na rynku i to taniej a tu jest masakrycznie drogo. Ciuszki robione są z jakichś tandetnych materiałów. NIC specjalnego. Mają pełno bluzeczek, spodni, takich jak na rynku a próbują za to wyciągać mase kasy!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
ojej Dziewczyny współczuje wam że macie takie złe wspomnienia. Ja od czasu do czasu zamawiam i jestem zadowolona. Moja mama kiedyś zamówiła spódnicę za 50 zł a jak przyszła to sie okazało że jej się nie podoba - odesłała ją i otrzymała zwrot pieniędzy (całe 5 dych).
Życzę Wam lepszych doznań z tą firmą. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Z obecnego katalogu zamówiłam sobie top w paski + czerwone bolerko. Ciekawe jak będzie wyglądać i jak długo będę na nie czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
oOo wiem wiem które to
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Wreszcie otrzymałam przesyłkę z bon prix - zamówiłam 2 rzeczy, a przyszła tylko jedna po prawie 90 dniach czekania... ...i co się okazało - ta śliczna w katalogu sukienka w biało-niebieskie paski wygląda w rzeczywistości zupełnie inaczej... na zdjęciu jest ona krótka, dopasowana, z dużym dekoltem, po prostu sexi... tymczasem ja otrzymałam coś na wzór szlafroka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiam ubrania w bin prix od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Jeszcze ani razu nic nie zwracałam, rozmiar jest jakby na mnie szyty. Nie zauważyłam również większej zużywalności ubrań niż takie kupione w sklepie.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.