![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: HONORATA SKARBEK - znacie?
Bayje - moja wypowiedź opierałam na Twojej niezwykle obiektywnej i wysokich lotów opinii:
Co do obraźliwych wpisów na jakiś blogach, to tak samo jak w przypadku "niemiłych rzeczy" i "prawdziwych historii" isi rici - pics or it didn't happen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Może będzie widać...
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już to komentowałam, że zalezy od tego jaką osobę się komentuje to też taki komentarz wychodzi. Jak ktoś mnie zmusił to rozwinięcia to się 'rozwinęłam' ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Znajoma nie napisała jej nic złego mimo to ona zostawiła taki komentarz:
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Tutaj ktoś ją przyłapał że zapomniała się wylogować ze swojego konta i napisała że jej się podoba piosenka Honey No one
Wszyscy byli zbulwersowani,że oszukuje niewinnych fanów, którzy ją tak uwielbiają. Jak to ktoś wtedy napisał, że sama sobie pisze pozytywne komentarze i to nie jest fair.... Niestety gramwzielone nie przekonałam Cię,że poprostu nie mam nic do tej dziewczyny ale były rzeczy,które mi jako odbiorcy się nie podobały. Wyraziłam tylko swoje zdanie. Mimo to życzę Ci wszystkiego Dobrego ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Tak wlasciwie to dobrze ze jej sie podoba wlasna piosenka gorzej jakby stwierdzila ze to badziew
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie rozumiem - "Wszyscy byli zbulwersowani,że oszukuje niewinnych fanów, którzy ją tak uwielbiają." - w jaki sposób próbując podszyć się pod swoją fankę oszukała tych tych fanów? Niby czemu taką straszna krzywdę tym wyrządziła? Umarł ktos od tego? Bez przesady. Fakt, to nie fair że próbowała sobie napisać ten pozytywny komentarz, ale nie ona pierwsza i nie ona ostatnia. I dla mnie ten opis z demota "Przypał roku 2011" jest mocno przesadzony i świadczy o tym że jego autor stracił kontakt z rzeczywistością przez niechęć do Skarbek. Na takie miano zasługuje bardziej afera z organizowaniem grup wysyłających głosy i załatwienie w ten sposób za grubą kasę Telekamer dla Zielińskiej i Barw Szczęścia, niż jakaś średnio znana dziewczynina której nie wyszło pochwalenie własnej piosenki na jakimś forum. Cytat:
Skoro nie odpowiada Ci jej muzyka, jej osoba czy cokolwiek innego nie wchodź na strony, przełącz kanał w telewizji bądź wyłącz radio gdy leci jej piosenka i już. Żyj i daj żyć innym. Poza tym żadna z Was mnie nie zrozumiała. Zbulwersowały mnie Wasze wypowiedzi ponieważ idealnie wpasowałyście się w stereotyp Polaczka - zazdrosnego, zawistnego, nienawidzącego każdego kto w życiu odniósł jakiś sukces, a jednocześnie siedzącego z założonymi rękami. Jeśli nie chce Ci się ruszyć szanownego siedzenia by zadbać o swoją przyszłość, nie masz odwagi by urzeczywistniać swoje marzenia, nie odgrywaj sie za swoje tchórzostwo na ludziach którzy to robią. Zajmij się SWOIM życiem. I takie niby wszystkie obojętne wobec Skarbek, a z postów niechęć i jad aż bije po oczach, nie mówiąc już o tym że na sam widok nazwiska zlatują się antyfanki (bo tych psychofanek H.S., które wg opinii tutaj WSZĘDZIE ją reklamują, nie widzę) jak muchy do krowiego placka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Jej płyta jest na światowym poziomie, zwłaszcza, że to jej pierwsza płyta. Dziewczyna jest inteligentna, zgrabna, śliczna, aczkolwiek uważam, że w wywiadach trochę sztuczna, tzn aż zanadto miła i aż czasem rzygać się chce z tej słodkości, nie mniej jednak życzę jej szczęścia, ma fajny głos, myślę, że z czasem będzie coraz lepiej. Polska to kraj zazdrośników i każdy miesza ją z błotem, nie rozumiem tylko dlaczego?! Ja trzymam za nią mocno kciuki i uważam, że za kilka lat będzie królować na listach muzycznych. No, ale mogłaby nagrywać również polskie piosenki, chociażby dlatego, że ma tu trochę fanek, mimo, że tych najmłodszych, ale ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.