|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania
Cytat:
Cytat:
nie dziwie się że już zabierasz się za te testy, ja po świętach mam tyle zaliczeń ;/ że też już dziś się za to biorę ;p kurcze u mnie też -10 a muszę jechać na miasto, muszę kupić leginsy sobie ze 2 pary na bazarku, może mamie poszukam jakiegoś prezentu, tacie coś ale nie mam w ogóle pomysłu, siostrze tusz do rzęs kupię bo chciała;d i już kasy nie ma praktycznie;/ dobrze że w sylwestra siedzimy sobie sami z Tż, może na trochę pójdziemy do jego rodziców, chyba że u mnie nie będzie dziadków to posiedzimy z moimi rodzicami bo nie mają na sylwestra żadnych planów więc nie będzie większych wydatków Miłego dnia ;*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Na tym polega nasz pech,że cuchnie nam cnota,a pachnie grzech!" :D Dietkowania
Cytat:
![]() ![]() To ubierz się ciepło, żebyś nie zmarzła ![]() ![]() A widzisz, to czyli sylwester kameralny ![]() ![]() ![]() Ja sobie pracuję ciągle i w międzyczasie robię te ćwiczenia na angielski ![]() ![]() ![]() Miałam przerwę i zjadłam sobie kawałek ciasta drożdżowego z pomarańczami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a no właśnie z powodu tego wyjazdu, nie bardzo mamy kasę, nikt znajomy nie organizuje nic, jeden robi domówkę, ale nie bardzo chcemy tam iść ze względu na towarzystwo jakie tam bedzie, wolimy sami posiedzieć niż się źle bawić. Żeby pójść na jakiś bal trzeba ponad 300 zł, a jeszcze ubrać się, więc nie bardzo mamy teraz kasę, wybraliśmy zakopane i musimy się tego trzymać ;D mmm ale bym zjadła jakieś ciasto.. ;p;d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tymi testami mam podobnie tyle że z niemieckiego ![]() ![]() ![]() gratuluję zdanego kolosa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie masz, u mnie nie ma leginsów na rynku/bazarku i muszę zamawiać z allegro ![]() kup rodzicom jakieś kosmetyki to przydatny prezent ![]() my jeszcze nie wiemy co robimy w sylwestra ale ja jak już pisałam kiedyś nie chcę 4 rok z rzędu robić u nas imprezy witam ![]() wstałam ok 9, w końcu pospałam ![]() byłam z psem na spacerze i znowu musiał mnie wku.wić pies puszczony ze smyczy ![]() ![]() Tż jeszcze śpi, ja piję kawkę i zaraz będę brała się za obiad bo musi być na 13 bo Tż do pracy dzisiaj jedzie w ogóle jaki ja miałam sen poje,any...śniło mi się że pomagałam sprzątać w Naturze żeby pojechać na wakacje, no i pojechałam w końcu w ogóle z calą moją ekipą z dziennych ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wycieczce sobie odbijecie tego kameralnego sylwestra ![]() Ja też bym zjadła ale coś słodkiego, bo to drożdżowe prawie wcale nie było słodkie ![]() Skończyłam ćwiczenia, jeszcze napiszę maila do prowadzącej z zapytaniem ,czy aby na pewno dobrze to zrobiłam , a jeśli tak, to mam już spokój z dziadostwem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Hihi dziękuję ![]() ![]() No super wygląda, żeby to jeszcze było równomiernie białe to ok, a to są takie paskudne zacieki, wygląda jak po wojnie ![]() Mnie też wkurzają strasznie takie psy puszczone wolno ... Kupić psa było łatwo, ale teraz jak trzeba wyprowadzić na spacer to pie*dolą, wypuszczą z domu a pies niech chodzi :/ U mnie na osiedlu jest taki je*any kundel który notorycznie biega sam bo ta ci*a właścicielka nie ruszy dupy, ostatnio wbiegł mi pod koła i przez moment zastanawiałam się, czy jest sens hamować, czy może lepiej go przejechać i mieć spokój ![]() A co gotujesz dzisiaj ? ![]() Haha no to też dobry sen ![]() ![]() Widzę dziewczyny, że się uczycie ode mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to szybko Ci poszły te ćwiczenia ![]() no tak, zapomniałam że Ty rano włosy myjesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie biegają wolno takie duże psy, do tego agresywne ![]() ![]() ![]() dzisiaj robię mielone z pieczarkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O jaa to u mnie na szczęście takiego czegoś nie ma, jakbym zobaczyła takiego amstaffa to mojego psa na ręce i w nogi ![]() A myślałaś o tym, żeby zadzwonić do straży miejskiej czy do jakiejś takiej instytucji? Wtedy by złapali takiego psa ,a jakby właściciel się odnalazł to by dostał taką karę, że nauczyłby się na następny raz... A to dobry obiadek ![]() ![]() A widzisz ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja swojej nie wezmę na ręce i w nogi bo ona z 12 kg waży ![]() ![]() myślałam o tym żeby zadzwonić na straż miejską i następnym razem chyba tak zrobię, tylko najpierw muszę znaleźć do nich numer ![]() no to zjedz kilka pierożków ![]() ![]() w ogóle przglądam allegro i podobają mi się rzeczy japan style, od tego sprzedawcy prawie wszystko i jedne buty są zaje.iste ![]() http://moda.allegro.pl/show_user_auc...p?uid=17440892 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, to ja myślałam, że ona malutka ![]() ![]() Moją to ja nie raz podnoszę za smycz jak niespodziewanie nadbiegnie jakiś kundel, tzn ma ubrane szeleczki więc jej nie przyduszam ani nic, tak sobie lata ![]() No to znajdź i wpisz sobie w telefon, lepiej reagować nim stanie się coś złego ![]() Nie da mi na pewno, bo powie, że to na święta ![]() Ja też uwielbiam pierogi ![]() ![]() A które butki Ci się podobają ? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaraz poszukam tel i będę donosić ![]() no to niech zrobi parę więcej i Ci da ![]() ja też jestem mączna dziewucha ![]() http://moda.allegro.pl/kvoll-retro-b...373493943.html oczywiście czarne bym wzięła ![]() ![]() a jaka tunika Ci się podoba? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]() Sunset- ![]() ![]() ![]() Anastazja-o masz kolejna z tymi snami ![]() ![]() Ewelina- moim zdaniem fajnie spędzacie sylwestra ![]() ![]() wstałam o 11.20 ![]() ![]() ![]() zaraz wezme sie za ogarnięcie trochę chałupki,bo kolezanka przychodzi,a pozniej jade na mecz popatrzec na dupeczki ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak wcześnie wstałaś ![]() ![]() a co to za mecz? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez łaski, właśnie zapycham się chlebem ![]() ![]() No ładniutkie i cena też nie głupia ![]() ![]() A tuniczka mi się podoba koronkowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O matko dobrze się czujesz? ![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam świeży chlebek ![]() O proszę, to też się miły wieczór zapowiada ![]() ![]() Ja sobie jem kanapki, skończę i pójdę umyć podłogi ![]() ![]() Przyszła mi umowa z czatów, przedłużyli mi do 31.12.2011 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie mogę w to uwierzyć ![]() mhmmm ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
tak,zdecydowanie chyba chora jestem ![]() będzie,będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ooo ładnie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może zamówię, jeszcze się zastanowię ![]() widziałam kilka takich koronkowych ale nie wiem która ![]() ![]() znowu sprzątasZ? ![]() ![]() mi jeszcze nie przyszła umowa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to czekamy na foty ![]() ja już po obiedzie ![]() zaraz napiję się kawki i biorę się za mycie okien ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No umyłam te podłogi , mama zrobiła pierogi i piecze tort, więc ja wysprzątałam ![]() ![]() Pewnie też dostaniesz na rok , bo przecież to bez sensu przedłużać z miesiąca na miesiąc ![]() Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() A macie mróz ? Jeśli tak, to współczuję mycia okien w takich warunkach ![]() Ja już umyłam podłogi, jeszcze kuchnia mi została ale to zrobię jak mama skończy pichcić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas też miał być podział obowiązków, jak mieliśmy razem zamieszkać to Tż mówił że on będzie gotował a ja będę sprzątała, wiadomo jak wyszło ![]() ![]() myślę że jednak nie zerwą tej umowy ![]() ![]() no jest mróz, z jakieś -4 chyba nie mam termometra ![]() jak ja nie miałabym obiadu to pół chleba to byłby pryszcz ![]() ![]() ja kończę kawkę i zaraz umyję gary i biorę się za te okna, tylko muszę jeszcze jakąś bluzę założyć bo jestem w swetrze i mi chłodno ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- http://allegro.onet.pl/i2547bl-sexi-...366980543.html ta mi się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie no 100 lat to nie ![]() ![]() Ale dopóki nie znajdę dobrze płatnej i satysfakcjonującej pracy, to mogę sobie pracować w ten sposób ![]() No widzisz, a jak mi mama nie zrobi, to wegetuję o chlebie i wodzie ![]() No jasne, ubierz się ciepło żebyś nie przemarzła ![]() Bardzo ładna ![]() ![]() Ja chyba w środę polecę na dostawę do lumpa, ale będę stała tylko przy sukienkach żeby wygrzebać coś na Sylwestra ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja chyba na sylwestra nigdzie nie idę a jak coś to do kolegi do bloku obok więc nawet nie mam co się stroić ![]() a wiesz że babcie 60letnie też czatują ![]() ![]() ja będę pracować na czacie chyba cały czas, nawet jak pracę znajdę bo można łatwo dorobić kasę ![]() o chlebie i wodzie mówisz, to jak w pierdlu ![]() fajniutka jest i ją chyba też zamówię ![]() ![]() ![]() ![]() znając Twoje szczęście w lumpach to trafisz nie jedną kieckę i będziesz mogła się przebierać co 2 h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No niby tak, ale jakoś jednak trzeba się ubrać ![]() Wee takie obwisłe wory ![]() ![]() ![]() No to prawda, sposób na dorobienie jest niezły ![]() Ona to się chyba tylko na imprezę nadaje, tzn ja bym w niej nie wyszła gdzieś w biały dzień ![]() ![]() Oj tak , są bardzo tanie ![]() ![]() Haha chciałabym ![]() ![]() ![]() Mój brat przyniósł kilogram swojszczaka nie ze sklepu, tylko takiego domowego ![]() ![]() Oprócz tego podjadłam jeszcze trochę uszek do barszczu , ogólnie to tak chodzę do kuchni co chwilkę i tu podjem , tam liznę... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no trzeba się w coś ubrać ale nie będę się stroić w sukienkę ![]() ![]() obwisłe wory ale branie mają ![]() ![]() chyba tylko na imprezę ale za taką cenę chyba kupię bo jest boska jak dla mnie ![]() ![]() kurcze może ja też zacznę zamawiać bo jak tak dzisiaj patrzyłam fajne są te ciuszki a cena też nakłania do zakupu ![]() już sobie wyobrażam ten tłum na tydzień przed sylwestrem ![]() ![]() a co to jest swojszczak? ![]() ![]() ja już umyłam okna ![]() ![]() zaraz powieszę firanki bo już się wyprały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No to też fajna opcja ![]() ![]() No niby masz rację ![]() ![]() Mnie też się podobają , ja ogólnie kocham sukienki ![]() A wcześniej nie widziałaś tych rzeczy japan ? ![]() ![]() Będę walczyć , nie wyjdę stamtąd bez sukienki ![]() ![]() Swojszczak = kiełbaska swojska ![]() ![]() Ja też uwielbiam uszka, barszcz z uszkami to jest moja ulubiona wigilijna potrawa ![]() No to miałaś trening na świeżym powietrzu ![]() Ja pomagałam mamie w kuchni, jeszcze coś tam robi , a jak skończy, to pójdę jeszcze tam umyć podłogę ![]() Byłam z psinką na siku, zimno jak fiks ![]() Jakoś po 19 pojadę sobie do galerii do koleżanki poplotkować , skoczę na myjnię i kupię sobie farbę do włosów ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z palcem już trochę lepiej myślę że do sylwestra się wygoi tak że będę mogła szpilkę ubrać ![]() pewnie im też już wszystko wisi ![]() widziałam kiedyś jakieś ciuchy z tych japan style ale nie oglądałam ![]() ![]() i bardzo dobrze ![]() ![]() o nie to nie dla mnie, nie lubię kiełbas ![]() ![]() moja ulubiona potrawa to barszcz z uszkami i pierogi ![]() ta, potrenowałam i się dotleniłam przy okazji ![]() ja zaraz pójdę z psem na dwór, a strasznie zimno się zrobiło ![]() ja chyba w poniedziałek kupię sobie farbę i pofarbuję bo jednak wkurza mnie ten mały odrost ![]() ![]() ![]() ja jjuż powiesiłam firanki, jak pięknie w domu teraz pachnie ![]() wyjdę z psem i biorę się za dalsze sprzątanie a potem sobie poczatuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to super że troszkę przeszło ![]() To jak im wisi to po ch.. siedzą na tych czatach ![]() ![]() HAha no tak to jest ![]() ![]() ![]() A ja kocham swojszczaka ![]() ![]() No to Ty też jesteś mączna, tak jak ja ![]() Rozumiem , odrosty przy ciemnej farbie to jest masakra, sama się z tym borykałam. Trzeba było farbować włosy bardzo często, bo nawet ten 1 cm odrostów wkurzał niesamowicie. Jeszcze nie ![]() ![]() ![]() A co masz jeszcze do sprzątania dzisiaj ?Ehh Ty to masz powera ![]() Ja też już skończyłam wszystko, mamka sobie poszła poleżeć bo też się dzisiaj spisała na medal ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() myślę że do sylwestra już prawie całkiem nie będzie bolało, teraz chodzę w tych emu bo dalej nie mogę normalnych butów założyć ale już mogę dotknąć palca przynajmniej więc jest lepiej ![]() są jeszcze wspomagacze na wiszące dzwonki ![]() okropne są te odrosty ![]() ![]() ![]() to kup sobie blond, ciemny blond faktycznie wychodzi brązowy ![]() ![]() mi by też było szkoda 100zł na fryzjera, dla mnie to masakra, farba kosztuje 20 zł a resztę biorą sobie za robociznę ![]() jeszcze muszę zetrzeć kurze i odkurzyć ![]() ![]() no to się mama napracowała ![]() poleń się ![]() ![]() ja byłam z psem na dworzu, ale zimno się zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiszące dzwonki ![]() Ja też bym sobie chciała zrobić hennę, ale chyba bym nie umiała ![]() ![]() O kurde Ty to masz pecha jakiegoś :/ Jak nie pijany rowerzysta, to teraz znowu samochód, masakra ![]() A ja dałam pieskowi jeść i tak się szlajam po domu ,zaraz chyba sama pójdę coś przegryźć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no na starość ponoć bardziej wiszą ![]() ja kupuję taką hennę w kremie jakby i miesza się 3 saszetki i ja nakładam patyczkiem do uszu, czekam 15 min i zmywam płatkami kosmetycznymi nasączonymi wodą i tyle, tylko lepiej robić dzień, dwa wcześniej niż chce się gdzieś iść bo są mocno czarne i wygląda się jak drakula ![]() ![]() ![]() ![]() no bo u mnie matoły jeżdżą bo myślą że jak są między blokami to nie trzeba świateł włączać albo jeżdżą pod prąd poje.y ![]() to przegryź coś, co psinka sama będzie jadła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Sunset-sliczna ta tunika
![]() ![]() ![]() Anastazja-domówki są fajne ![]() ![]() miałam isć,ale nie poszłam bo koleżanka nie mogła,miała jakies problemy z autem ![]() ![]() ![]() ![]() ale zimno!!! byłam u kolezanki,mieszka jakieś 5 minut na nogach ode mnie,ale myślałam,że przez ten kawałek zamarznę,to biegłam ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak drakula ![]() ![]() ![]() No jasne, lepiej oszczędzić 0,000001 grosza i przejechać kogoś ![]() Zjadłam kawałek torcika , wyszedł pyszny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to szkoda że nie poszłaś, to dawaj to cudo ![]() jest cholernie zimno, ja byłam z psem 10 minut a strasznie zmarzłam no ale przez tego palca biegać nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.