![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Zapachowo-kolorowo
hej
![]() Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Kolorówka: Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) Isa dora-blush bronzer nr 83 sparkling sun SMASHBOX soft duo lights model sliczny podwojny róż/ z jednej strony dziewczecy róż naturalny mocniejszy kolorek, a z drugiej cielisty rozswietlacz HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy Tubes pop nr 47 lolipop Clinique Anti-blemish foundation nr 02 fresh ivory Juicy tubes miniaturka odcien bezowo-złoty naturalny ladnie rozswietla creative nail kolor: asphalt Cacharel noa balsam perfumowany do ciała LRP effaclar M LRP volumizing mascara czarna nowa SVR XERIAL 50 extreme 30ml bb cream missha real singnature nr 13 light milky begie b cream missha perfect cover nr 23 probki edm minerals jsne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Dusiu, zajrzyj proszę do mnie
![]() Mac-2 wkłady cieni , kolory Satin taupe i Hush-pacnięte po 2-3 razy -wymienie na wkłady Maca , ale w ciemnym brązie Guerlain nowy mineralny puder Les Voilettes , kolor 03 Beige naturel Jutro postaram się poszukać ciemnych brązów...
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do wkładów cieni to chyba Hush sobie jednak zostawie bo coraz bardziej sie przekonuję do niego, Satin oddam chętnie, ale już nie za brąz, bo sobie takowe zamówiłam .Z chęcią przyjmę za to fajną baze pod cienie w kolorze mlecznego jasnego beżu, bez połysku, ale i nie super mat, może masz cos do zaproponowania? widziałam u Paints Chiaroscuro, ale obawiam sie trochę jego wiekowości? Aaa, szukam jeszcze miękkiej kredki do oczu w kolorze ciemnego fioletu-śliwki, lub grafitowej Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2011-01-26 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś u mnie za serum EL? i chyba mi mignęło, że dołożyłaś EL DW?
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
![]()
Pożądam Chanel tester (z dekielkiem) cieni nr 19 Enigma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Mac-pędzel 168 do różu i bronzera, użyty i wyprany??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej,zalozylamnowy watek - moze cos tym razem za*Guerlain nowy mineralny puder Les Voilettes , kolor 03 Beige naturel?
poza watkiem moglabym zaproponowac puderek Shiseido 3 kolorowy L3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie zauważyłam , bo nie zaglądam za często niestety nic dla siebie nie wybiorę, puderasków nie szukam, raczej coś z wish pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
wstępnie jestem zainteresowana wymianą MDCH BB na MGD
![]() tylko nic na wizażu nie mogę znaleźć odnośnie tego zapachu (prócz nut, które wydają się ok), mogłabyś mi napisać coś o nim, tak króciutko - czy świeży, nie duszący i jak się ma podobieństwo do klasycznej MDCH? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Dziękuję za odpowiedź ![]() jestem zdecydowana w takim razie na taką wymiankę ![]() zaraz piszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.