![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, pędzle, Clinique, Lepo, Escada i inne :)
zdjęcia są świetnej jakości, dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
L'oreal - True Match minerals - tester pudru w odcieniu D3/W3 Golden Natural - jest naprawdę spory
![]() L'oreal - Glam bronze Brunette Harmony - ubytek widoczny na zdjęciu, brak spodniej części z pędzelkiem Bell - Puder Satin Mat - 012, nowy Essence - All over shimmer 01 illuminate - zużycie widoczne na fotce Maybelline - Shimmer Powder 07 Silk - Bourjois - Podkład w pędzlu, odcień 33 beige naturel, nie wiem ile zostało, z 40% na pewno, oddam za drobiazg, bo opakowanie sfatygowane po odświeżaniu pędzelka ![]() Rimmel Fix&Perfect - baza pod podkład 001 - użyta kilka razy a moze cos za nie ? zrobilam dokladkę ![]()
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
• Moschino Toujours Glamour 9ml • Daisy 4,5ml [zdjęcie mogę Ci wstawić to sama ocenisz ![]() • Sweetscents Unspoken do 2g Mogę Ci również zaproponować: Hide a Pora odcień Light lub Medium [też nawet do 2g] Mam też korektory ze sweetscents: żółty, różowy i zielony [mogę zaproponować do 2g] To już więcej masz propozycji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesowałaby mnie czerwona, z kotem i ta zielona clockhouse ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Może coś tym razem znajdziesz u mnie za:
* rozświetlacz Champagne - testowany * rozświetlacz Light Pink * Płyn Titilla Papilla do kąpieli - jogurt - nowy * Ziajka - magiczny płyn do kąpieli dla dzieci koloryzujący wodę Hokus pokus 400 ml * Dezodorant Dove - Go fresh 150 ml - nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
This is a very special concealer to assist to hide large pores, and help heal acne prone skin. It will help dry skin that is to oily, with noticeable results when applied to an oily T zone of the face. This is formulated in 4 colors, extra light, light, medium, dark. It works well with any skin tone, cool, neutral or warm. It makes the perfect night minerals for your skin leaving your skin with the appearance of reduced pore size in the morning. You can also use this mineral if you aren't wearing any makeup, just to help absorb extra skin oils . It is simply applied with a dry makeup brush, you only need a very tiny amount to do your whole face, so a little goes a long way. Hide-A-Pore contains only the best skin vitamins green tea powder, cranberry powder for the flavonoid and antioxidant properties, along with the minerals of rice silk and bamboo silk, which come from the buds of the rice and bamboo plant, (not the rice or bamboo powder or starch that commonly sold in most grocery stores), along with pure kaolin clay, zinc oxide & sericite, with iron oxides complete the ingredients in this fabulous pore hiding product. This product will not clog your pores, but it encourages a silky soft appearance of the skin, and helps to minimize the appearance of pores. This can be worn under your foundation during the day, and is nearly impossible to see. ![]()
![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Potem byłabym zainteresowana korektorami - żółtym i różowym, ale już w mniejszej ilości - tak po pół grama może? A ten podkład Unspoken to z 1 ml na próbę by wystarczył ![]() ![]() Napisz proszę, jaką gramaturę mogłabyś oddać wszystkiego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Ja chętnie oddam Van Cleef tylko napisz mi co mogłabyś mi w zamian dać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, może wszystko oprócz jogurtowego płynu titilli? Nie chciałabym zbankrutować na wysyłce po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do gramatury to mogę tak oddać: hide a pore 2-3g korektory po 1-2g unspoken do 2g (łatwiej mi operować wielokrotnością 3ml bo mam takiej pojemności słoiczek to łatwiej byłoby mi odmierzać przesypując w torebkę strunową ![]() To może minta za proszki [jak gramaturę sobie dobierzesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Sukienka:
pachy 53-55 dlugosc 87 Tunika kot: pachy 48-53 dlugosc okolo 78 A tunika z twarzami pachy okolo 48 dlugosc ok 70 cm
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie bardzo, bo zarówno żel pod prysznic jak i peeling do stóp ostatnio kupiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odlewka moschino i daisy unspoken - minimalna ilość, tylko na wypróbowanie z 3 razy korektory po 3 ml każdy (prócz zielonego) i około 2g hide a pore (jak tam Ci się odmierzy miarką ![]() za mojego minta oraz podkład semi matte base - golden medium rozświetlacz Wet Sand Light Medium Beige - Veena Velvet Light Medium Warm - Cashmere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [przyjrzałam się kolorom lumiere i golden medium i jest duże prawdopodobieństwo że będą mi złe ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
* rozświetlacz Champagne - testowany * rozświetlacz Light Pink * Ziajka - magiczny płyn do kąpieli dla dzieci koloryzujący wodę Hokus pokus 400 ml * Dezodorant Dove - Go fresh 150 ml - nowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddac zieloną tunikę Clockhouse za :
puder bell korektor loreal Gdybyś mogla to prosiłabym zebys dorzuciła podklad bourjois ja tez bym coś wlozyła od siebie ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ??
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- coś u mnie ? bo u Cb podoba mi się kilka rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
To zróbmy tak:
Moje: odlewka moschino 9ml odlewka daisy 4,5ml unspoken - 1g korektor różowy 1g korektor zółty 1g hide a pore light 2g za Twoje: Mint EDM rozświetlacz Wet Sand rozświetlacz pearl sunlight cień southern belle róż Plum Dust ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
a masz moze jeszcze jakies podklady i roze ?
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie, odznaczyłam rzeczy dla Ciebie jako nieaktualne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
To może tak:
Moje: odlewka moschino 9ml odlewka daisy 4,5ml unspoken - 1g korektor różowy 1g korektor zółty 1g hide a pore light 2g za Twoje: Mint EDM rozświetlacz Wet Sand cień southern belle podkład matte base - light neutral ![]() Jeśli Ci pasuje to podeślij mi adres, w poniedziałek z rana wyślę ![]()
"FITNESS ZMIENIA CIAŁO, ZUMBA® ZMIENIA TAKŻE DUSZĘ." Edytowane przez Wronia3 Czas edycji: 2011-01-23 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
A cobra on my left...
|
Cytat:
Czy to Ci wystarczy za te rzeczy, które wybrałam, czy może podoba Ci się cos jeszcze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Lady of Harley-Davidson
|
kochana, ja sprawdze jutro / pojutrze czy mam jeszacze te probki mineralow (staram sie wydawac kolezankom albo cos zeby mi nie zalegalo i nie jestem pewne czy te akurat mam)
![]() ![]() odezwe sie jak sprawdze i sie jakos umowimy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.