![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy i spółka - zapraszam ;-)
cos u mnie za miniaturke safari ?
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
to chyba się skuszę na BB Cream i coś jeszcze, żeby mniej więcej wyrównać cenowo wymianę, bo z tego co się orientuję podkładzik ten można dostać za ok.40zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Na razie chyba nic - kusi mnie Satin Finish, ale w najjaśniejszym odcieniu byłby chyba za jasny.
Dziękuję ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hi Soso !! Czy znajdziesz cos u mnie za:
- Chanel, Empreinte de Chanel - testowany, ubytku nie widać. Chętnie na bardziej platynowy rozświetlacz. - Lancome, Teint Miracle, odcień 010 - nowy, w zaklejonym kartoniku. buuuziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nic u Was nie widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
- Sleek, Oryginal - dwa cienie były używane (delikatnie fiolet i nieco bardziej złoty), reszta nietknięte.
- E.L.F. Eyes Lips Face, Studio Bronzers - lekko rozświetlający brązer, odcień Warm Bronzer, przetestowany. znajdź cosik u mnie ![]() ![]() ![]() albo obie albo jedna z tych rzeczy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507030 Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2011-02-14 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Oj to szkoda
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy do mnie pisałaś
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=507030
![]() |
#106 |
BAN stały
|
E.L.F. Eyes Lips Face, Studio Bronzers - lekko rozświetlający brązer, odcień Warm Bronzer, przetestowany.
iii shimmer MAC, cos u mnie? ![]() służę cieniami inglota w paletce mnóstwo różnego rodzaju brązów, beży ii czwóreczka w paletce - granat, srebro, biel z połyskiem błękitu oraz czerń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
czy coś znajdziesz u mnie? szczególnie zainteresowałam się shalimarkiem
![]() - Guerlain, Eau de Shalimar Edition Charms edt - 75 ml bez testowego psika. - Chanel, Cristalle edt - poj. wyjściowa 100 ml - ubytek widoczny na zdjęciu (tester).
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za:
1. Tołpa, zestaw antycelulitowy: borowinowy koncentrat drenująco-wyszczuplający (na noc) i balsam borowinowy wygładzająco-ujędrniajacy - nowy. 2. Wojna Futbolowa - Ryszard Kapuściński ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Zainteresowal mnie roz MAC-a ale sprawdzilam w intenecie swatche i niestety jest bardzo podobny do Style ktorego posiadam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
czy u mnie tylko twilighty widzisz?
![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z podkładów juz nie duzo mi zostało do wydania Chanel Lift Lumiere, 40 beige intensity, ubytek 10% Givenchy subli'mine 109 exact coffe, testniety tylko kilka razy.. 8R01 a z róży Dior harmonie de blush, 004 tropical orchids, jest boski uwielbiam ale mam 2 opakowania wiec jedno moge oddacGuerlain blush eclat cherry blossom 07- limitówka (2010) mam jeszcze rózyki diorka ale w formie testerków więc nie proponuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
monik@_monik@ ok
![]() ANGEL-A8, CzerwonaKokarda, malaMigotkAaa dziękuję, nic. lexxie za książkę zapłaciłam ok 30 złotych, więc nie sadzę, by była droższa ![]() kamelya poza nimi podoba mi sie np róż diora, ale widzę, ze w rezerwacji, czy choćby któraś z większych paletke Diora, ale nie sądzę, być oddała ![]() thelila kochana szukam nieotwieranych, bo zanim skończę te, które już mam minie sporo czasu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.