|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WHITE COLLAR - serial Fox.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Cześć!
Jestem Tu nowa, ale wpadlam na ten wątek i nie moglam się powsztrzymać. Ale tu cicho, mam nadzieję, że niedlugo się rozkręci, bo jeszcze trochę i będzie ciąg dalszy sezonu 3! Osobiście zaczelam oglądać serial na TVP1 dla Matta, którego uwielbiałam w Tru Calling (oglądał ktoś?), ale szybko okazało się, że to naprawdę dobry serial i nie mogę się oderwać, więć ,, pochłonęłam'' go już w wersji online, wlaśnie skończyłam ostatni odc 3 sezonu, byl mega. Mam tez kilka pytań: 1. Czy było gdzieś wspomniane dlaczego agentka Lauren Cruz odeszła? 2. Gdy Sara zobaczyła w laptopie skarb Neala wpisała jakieś hasło, co to było za hasło i jakie znaczenie miało dla Neala? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku Diana zniknęła, pojawiła się druga, potem druga zniknęła |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
W sumie nie jest to duża podpowiedz, ale to znalazłam w Wikipedii:
Lauren Cruz Special Agent Lauren Cruz (Natalie Morales) is an FBI agent who briefly worked in the white collar crime unit under Peter. She transferred to his team in "Threads" (1.02) and left after the events of "Out of the Box" (1.14). Morales left the show before production of the second season. Lauren joined Burke's team early in the first season, transferring from the organized crime division. She is fascinated by Neal, having written her thesis about him while at Quantico. She assists with Neal and Peter's cases throughout the season, until being abruptly written out of the show between the first and second seasons. Diana Berrigan Special Agent Diana Berrigan (Marsha Thomason) is an FBI agent in the white collar crime unit, working under Peter. She first appeared in the pilot episode and was promoted to a main character beginning in "Withdrawal" (2.01). Diana is one of the few people that Peter trusts implicitly, which contributes to her return to his team at the beginning of season two. She is the daughter of a diplomat, and spent much of her childhood in and out of hotel rooms. Her bodyguard, who greatly influenced her life (and through Diana, Neal's), was killed while protecting her. Diana is in a relationship with a woman named Christie, though it is strained due to Diana's residence in New York. Christie first appears in the third season episode "Deadline" played by Moran Atias. Diana was absent for much of the first season, as she transferred to the Washington D.C. office for a desk job at the end of the pilot. However, she returns to New York in "Out of the Box" (1.14) to help Peter investigate Garrett Fowler, and eventually rejoins Peter's team. |
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, trochę mi to rozjaśniło sprawę
. A co kontynuacji to obstawiacie jakiś scenariusz? bo to że Neal zostanie i pomoże Peterowi odzyskać El to jest jakby dla mnie jasne, ale ciekawe jak to rozwiąże, bo przecież nie pójdzie do Petera i nie powie: no jednak ja mam ten skarb, damy Kellerowi i będzie ok. w sumie tez tak patrząc Neal odmówił ucieczki Mozziemu, a może Mozzi już uciekł ze skarbem i teraz nie będą mogli go odnaleźć, sama nie wiem, myślę że reżyserzy znów mnie zaskoczą i potoczy się dokładnie inaczej niż przewidywałam.
|
|
|
|
|
#97 |
|
...
|
White Collar już jutro
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Fanart Neal/Kate.
![]() Dlaczego wybrali tą aktorkę na Kate... Przecież to taka wspaniała bohaterka, a ona nie potrafi dobrze grac... Też macie takie odczucia? Ale mimo wszystko chcę żeby wróciła - uwielbiam ich! Neal był taki słodki z nią.
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Też jej nie lubię i mam nadzieję, że nie wróci! :P
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Ejjjj!
![]() Odświeżyłam, bo ostatnio oglądałam na tumblr: white collar confessions. Fajne obrazki i wyznania tam były!
|
|
#102 |
|
...
|
Zdjęcia promocyjne 4. sezonu
http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/..._White_Collar/ Pamiętam Tiffani Thiessen z Beverly Hills 90210 i muszę powiedzieć, że teraz wygląda o wiele lepiej. Polski tytuł serialu strasznie mnie razi...
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
...
|
Pierwszy odcinek czwartek sezonu już jest
.Szkoda tylko, że ja obejrzę go dopiero jutro .
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Ja pewnie dopiero w weekend
ale nie mogę się doczekać <3 stęskniłam się za Nealem już
|
|
#107 | |
|
...
|
Cytat:
. Jeszcze się napatrzyłam na zdjęcia promujące
in the light of the world with breaks for coffee and snacks Edytowane przez Whim Czas edycji: 2012-07-11 o 15:19 |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja już nie pamiętam jak tamten sezon się skończył :P
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na napisy do najnowszego odcinka
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie Peter zdenerwował
|
|
|
|
|
#113 | |
|
...
|
Cytat:
.Collins mnie wkurza jeszcze bardziej. Tęskniłam za White Collar . Miło zobaczyć Neala i te piękne widoki I szkoda mi ich obojga, że musieli opuścić wyspę, gdy już się zadomowili... Hector zyskał moją sympatię . Świetne dziecko.
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Neal w wersji light
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Matt Bomer gra w jakimś nowym filmiwe, Magic Mike czy coś takiego, ten film jest o męskich striptizerach
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, już z koleżanką rozmawiałam i stwierdziłyśmy, że za szybko go znaleźli
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj obejrzałam pierwszy odcinek i chyba będę kontynuować. Zapowiada się w miarę ciekawie
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Czwarty sezon zaczął się rewelacyjnie
Podobnie jak Wy nie mogłam się napatrzeć na Neala w takiej pięknej scenerii Straszna szkoda, że to już koniec akcji na wyspie
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Ale mimo wszystko chcę żeby wróciła - uwielbiam ich! Neal był taki słodki z nią.

.

.