|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiemy,że waga kłamie...dlatego wolimy nieustanne plotkowanie!
Cytat:
jezuuuuuuuu mój maz to samo robi... im bardziej sie odchudzam tym lepsze rzezcy on gotuje za silna wole
WAGA 84 KG. CEL 70 KG.---------WZROST 168 cm.------- [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku 21.luty - |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Tyle tu nowych osóbek, że nie moge się połapac
![]() Virginio dziś byłam na stacji tankowac ale jego akurta dziś nie było.... ![]() Widze, że tu jakaś nowa miłośc kwitnie ahhh zazdroszcze normalnie ? Kiedy teraz planujecie się spotkac, bo pewnie taaak bardzo za sobą tęsknicie, że długo bez siebie nie wytrzymacie ..?! Może tym razem on do Ciebie przyleci Niunia Gwiazdo a gdzie Ty się wybierasz w tej zjawiskowej kreacji ZeroSatysfakcji, kasiula, Babcia Jaga, daga, zelka887 witajcie !!!! Fiolusiek mam nadzieję, że TŻ szybko znajdzie fajną, nową pracą...i oczywiście duużo zdrówka dla Cebie ! Limonko - wiesz, to, że między wami nie zaiskrzyło to na pewno nic straconego. Ja wierze, że niebawem zakręci się koło Ciebie jakiś nowy, przebojowy facet i zawładnie Twoim serduchem Pisałyście coś o spotkaniu - ja oczywiście też jestem chętna! W zasadzie weekendy mam wolne i myslę, że mogłabym się ewentulanie dostosowac ![]() !!!Ostatnio nie mam nastroju. Wczoraj byłam jakaś dobita, że normalnie się popłakałam do poduszki . Chwilami mam tak dośc pracy i tego wszystkiego, że myślę tylko o tym by dotrwac do weekendu i chociaż odrobinę odpocząc od tej codziennej bieganiny od przychodni do przychodni. Poza tym chciałabym zmienic firmę, tu mam strasznie niekorzystne warunki. Z tego co wiem przedstawiciele w innych firmach za tą samą robote dostają 2 razy więcej. Poza tym wyszło na to, że nie zmieszcze się w kwartale w limicie kilometrów i będę płaciła za prywatne km . dobra nie rozsyłam złej energii ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2011-02-03 o 19:54 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
TERAZ WAM napisze co stara głupia baba czyli ja odpieprzyłam nie dalej jak wczoraj, otuż
uwielbiam jeśc bez rozpuszczenia wapno ,lub wit C , wyobrazcie sobie że pożarłam ąż 4 sztuki na raz, jedna tabletka już morde wypala a co dopiero 4 sztuki, po uplywie 0,5 godz miałam takie fajerwerki w bebechu ze myslałam ze eksploduje, i to jest własnie przykład na to że mimo średniego wieku rozumu mam tyle co kot napłakał nic tylko w ten pusty łeb.Czy wam też zdażają się takie popieprzone pomyśły?/
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry!!
Mam kaca giganta . Wczoraj u znajomych obaliliśmy w 4 (bo dwóch piło piwa/soczki) 2 i pół butelki tequili , oczywiście z solą i cytrynką ) po 3, i problem w tym że wstałam rano bo chciałam iść na basen a tu dzieciarnia basen ogarnęła bo ferie i dla mnie wstępu niet . A mogłam spać Cytat:
.Cytat:
- planujemy się spotkać za jakiś miesiąc/ponad jak Bozia da ![]() - tak, tęsknimy jak cholera ![]() - tak, tym razem on przyleci ale musi mieć zaproszenie, toteż te właśnie zaproszenie mu załatwiam, w pon. jadę w tej sprawie do Białego, jakiś miesiąc trzeba jeszcze potem na nie poczekać (jak dadzą ), potem chcę z nim lecieć do niego bo naszej Poczcie nie ufam a nie chcę, żeby gdzieś zapodzieli bo potem cała kołomyja od nowa, a te zaproszenie już od miesiąca załatwiam a potem chcę przylecieć tu z nim. Ale póki co to tylko plany. Co ma być to będzie.- Rodzina reaguje dość różnie, wiedzą moi bracia, z jednym jeszcze nie zdążyłam porozmawiać po powrocie, wie moja bratowa, która obecnie jest chyba moją największą podporą, od wczoraj wie (prawie wszystko mama), która niestety nie przyjęła tego dobrze. Tata nie wie nic bo chyba by mnie udusił. (...) To trochę grubszy temat.... I ogólnie to bardzo mi z tym ciężko... A Ty pilnuj chłopaczka ze stacji i fogóle bo jak nie to ja tam przyjadę i już ja Was skumam, oj skumam .Cytat:
! Cytat:
- przytulaszczy pakiecik! Jestem z Tobą myślami i wysyłam pozytywne fluidki!!!!! Łap!!!! Złapałaś? ![]() Staranka jak staranka, małżeństwo nie wyszło. No ja myślę .Eksio od rana napsuł mi krwi. (....) Wyobraźcie sobie, że on nawet rozwód chciał załatwiać przez mamusię. Ma znajomą prawniczkę i chciał, żeby to mamusia do niej zadzwoniła! (......... no comments) A wgl cała ta nasza pseudo-separacja bardzo mi się już daje we znaki. I tu apel - proszę Was o Wasze magiczne kciuki w tej sprawie, niech się stanie jakiś cud, coś co pomoże mi coś na tą sytuację zaradzić. Zmykam zanim znów mi ciśnienie podskoczy Buziam!
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
VIRGINIA-wiesz co by było gdyby nie było facetow na świecie?????????????
-kobieta oswoiłaby sobie inne zwierzątko PO takiej balandze proponuje kapuśniaczek z prażokami
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej pannice nie pisze bo nie mam czasu, calymi dnaimi od 3 dni oglaam GOSSIP GIRL;D genialny serial, czemu go nei ogladalam predzej ale ja nadrobie te 4 sezony w jeszcze z 2 dni;D a zapomniana opowiesc o lazience to- poszlam sie wykapac, tuz przed kapiela chcialam sobie zrobic peeling pyszczka....mam taki dosc rzadkie jkosntystenckji bladawo bialawo przezroczysty peeling, no i poszlam sie kapac i wzielam rozmach reka i stracilam peeling i rozbryzgal sie po clej lazience, no to posiceramal i poszlam sobie, za jakies 15 min przerazony brat przychodzi do mnei do pokoju i pyta sie kto byl ostatnio w lazience, to mowie ze ja...a on do mnie; a sama? ja zonk co on chrzani hahaha mowie no a z kim mialam byc, a on a bo bylam wslanie w lazience i pralka, sciana, kosz, i polki obryzgane sa czyms biaaaałym ahahahahh jego przerazony wzrok bezcenny hahahahah- mowie mu ze to piling mi wypadl i sie pochlastalo po calej lazience a tego ne izauwazyalm i nei wytarlam.....i jego druga mina z ulga-tak samo bezcenna hehehehe;P
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
daga szalona kobieta!!!!!
![]() Virginio nie miałam zielonego pojęcia, że trzeba miec jakieś zaproszenia czy coś ?? Nie znam się na tym kompletnie ....Co do Waszej separacji to hmmm nie wiem nawet co napisac....a czy w ogole jakieś kroki juz podjęliście wspólnie czy M. ciągle się ogląda że Ty za niego wszystko zrobisz czy mamusia ?! mam ogromną nadzieję, że wszystko szybko sie ułoży Tak, a co do chłopaka ze stacji to nie wiem, musze tam częściej tankowac, brac mniejsze ilosci benzyny i już chyba :coo l: z resztą, facet na pewno już dawno zajęty, zonaty czy Bóg jeden wie co jeszcze, na pewno szans to ja nie mam ![]() Tysia
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Tyśka
Uwaga SOS: cała moja rodzina mówi mi, żeby zerwać tą 'znajomość' (zanim będzie za późno). .........
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dorby
![]() Wrocilam z roboty i padam na pyszczek ![]() Roboty mam sporo... chociaz dzisiaj to nic waznego samo przerzucanie dokumentow z kupki na kupke... Ciesze sie, ze watek odzyl
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to zbyt skomplikowane
Bo już się zaangażowałam emocjonalnie a potem będzie jeszcze trudniej
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie slucham Twojej nowej piosenki....jest cudowna-jak kazda zreszta!! czemu zbyt skomplikowane? zakonczy sie sprawa z ex`em i bedzie wszysko wyprostowane. poiwedz im ze nic nie jest tak skompklikowane aby nie dalo sie tego rozwiazac ![]()
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
virgo...
Dziewczyny, czuję się wypluta i maksymalnie zmęczona 7 dni pod rząd do roboty, gdzie ciągle jestem w ruchu, nie mam czasu zjeść, usiąść.... i to prawie same popołudnia, nie wysypiam się, a to dopiero 3 dzieńNiech mnie ktoś przytuli
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
NIUNIUSKA-kobetko daj na luz bo nie długo będziesz chodzić jak on
http://www.youtube.com/watch?v=trLFnJ66Aw0
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia
3maj się dziarsko skarbie!Dzień dobry wszystkim! Plany na dziś: - basen - wizyta u brata, bratowej i dzieciaków (chcą ze mną porozmawiać.... już się boję...) - korki - potem może klub ze znajomymi (będę zapijać punkt 2 dzisiejszego programu... i tańczyć jak szalona)A jakie Wy macie plany? Buziam
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety, wrzucić na luz nie mogę, taki grafik, że muszę się dostosować chociaż powiem brzydko ch** mnie strzela ;P
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde Niunia... wez im przyniesc jakis regulamin z UP... ty masz pracowac 8h 5 dni w tygodniu.... a nie wyrabiac dniowki za 2 inne baby Ja dopiero sie zwkleklam z lozka.... musialam odespac troche czy u was tez tak beznadziejna pogoda?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
hey!
Niunia przytulam mooooooooooooocno Virginio będzie dobrze, powiedz im że jesteś szczęsliwa i wiesz co robisz kurna ale u mnie wieje ..... nic mi sie nie chce , musze posprzątac w domu a wieczorem chyba idę z koleżąnką do kina. i ciągle mam doła przez W.
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
CHYBA SOBIE KUPIE PSA!!!!!!!- BO MOJE 2 SUKI NA NIC SIE NIE ZDADZĄ
http://www.filmiki.jeja.pl/891,seksowny-taniec.html VIRGINIO- jest takie powiedzenie'' nie rob w życiu nic co nie pcha cie do przodu'' - jesli nie sprobujesz to całe życie będziesz tego załować, a jesli nic z tego nie bę dzie to będziesz bogatrza o jeszcze jedno doświadczenie ![]() APEL DO TYCH CO MIESZKAJĄ NA ZACHODZIE!!! Przestancie dmuchac bo mi chałupe nie długo zdmuchnie
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej lalki
Mamy nowy domek plotkowy ![]() No i witam nowe kolezanki w naszych skromnych progach ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- przelecialam ale tu wesolo sie zrobilo ![]() Virgo Niunius Fiolusiek cos mialam jeszcze pisac ale nie pamietam, tyle tu zmian ![]() Anielciu, ja niestety nie zaczynalam ducana, caly tydzien u mnie uczta, kebaby, pizze, eklerki i inne pysznosci ale ale, zakupy dietowe zrobione i jutro niech sie pali, niech sie wali ale ja dietkowac zaczynam ![]() Ktos pytal o SB, nie pamietam kto przepraszam, ja polecam, jedyna dieta na ktorej mozna bylo zyc i nie odczuwac ze jest sie na diecie, no i efekty byly, przed ciaza bylam i sobie chwale Zamowilam sobie w koncu salicylka, zrobie ze spirytusem, chcialam na peg-u ale potrzebne mi byly jeszcze jakies skladniki z mazidel wiec juz nie zamawialam na naturalisie. Czekam az przyjdzie i zaczyman sie peelingowac ![]() Mam ochote jeszcze kupic henne bezbarwna na wlosy w ramach maseczki ale stracha mam ![]() ide skonsumowac cos antydietkowego |
|
|
|
|
#113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrrry
Cytat:
![]() Kochanie, już Ci mówiłam, że czekam tylko chwili, gdy pod jakąś sesją w Elle znajdę podpis: "Wizaż: JoyceSky" Wszystko ewidentnie do tego zmierza biorąc pod uwagę, jak szalejesz ostatnio sesyjnie! Cytat:
Nawiasem mówiąc chyba jesteś wielką fanką youtube, co? ![]() Cytat:
Powiesz coś więcej o swojej diecie? Cytat:
![]() A póki co chyba nie mają takiego planu ![]() Yyyyy... Prawda...? ![]() Myślisz, że zadowolimy się taką lakoniczną informacją? Szcze-gó-ły! Szcze-gó-ły! ![]() Cytat:
Jeśli nawet miałyby się nie spełnić zawsze mogę przecież skorzystać z propozycji Joyce Virgo- ściskam mooooocnooooo ![]() Wszystko co miałam Ci do powiedzenia napisałam już w sumie w eskach, więc nie będę się powtarzać Tyśka- historia z peelingiem rozwaliła mnie na kawałeczki Niunia- ja też uważam, że to co się dzieje z Twoim stażem to skandal. Wiem, że zawsze nam powtarzasz, że nic się nie da z tym zrobić, ale może przynajmniej spróbuj? Przecież oni Cię tam zamęczą! Czy Ty pomyślałaś jak wtedy będzie wyglądała nasza przyszłość? Zapłaczemy się za Tobą! Więc dla dobra nas wszystkich spróbuj zawalczyć o swoje Miałam takie fajne plany na dzisiaj- chciałam jechać ze znajomymi na gokarty, a wieczorkiem iść na balety- ale oczywiście musiało mnie rozłożyć Tak więc pozdrawia Was zasmarkana, dudniąca jak Łysek z pokładu Idy Limonka, kurująca się na przemian mlekiem z miodem i malinową herbatką. Poużalajmy się wszyscy nade mną Jestem taka biedna
Jestem bezbronna tylko wtedy, gdy schnie mi lakier na paznokciach... Edytowane przez Limonka1987 Czas edycji: 2011-02-05 o 16:06 |
|||||
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Limonciu
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
http://www.filmiki.jeja.pl/891,seksowny-taniec.html
owszem jestem fanką youtube
Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2011-02-05 o 18:12 |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyslawo widze cie!!!
chodz poromansujemy
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są w nim zastrzeżenia, że stażysta może pracować w weekendy, jeśli taki jest charakter pracy a to placówka całodobowa więc to zrozumiałe. Co więcej, teraz miałam tak ułożony grafik, że najpierw 2 dni wolne, potem 5 dni do pracy ( łącznie z weekendem) i potem poniedziałek, wtorek do roboty i dopiero w środę wolne.. stąd te 7 dni łącznie pod rząd.... Czyli wszystko jest ok, pracuję 40 h tygodniowo, tylko strasznie chamsko ułożony miałam grafik na te dwa tygodnie.... Chodziłam prosić o zmianę, mówiłam, że nie wyrobię ciągle na popołudnia i wywalczyłam 2 dni na ranki, zawsze to coś... To nie jest tak, że siedzę tam jak mysz pod miotłą, bo mój choleryczny charakter na to nie pozwala Z tym, że nie chcę problemów ani robić dużego zamieszania swoją osobą bo jak wiecie, to po znajomości i niestety muszę uważać na to "co ludzie powiedzą"... Tylko to mnie ciągle tam trzyma bo normalnie to poszłabym i bez ogródek powiedziałabym co myślę.... W sumie w urzędzie już się wygadałam z tym wpisywaniem urlopu gdy nie było dzieci, ale Pani zbytnio się tym nie przejęła.![]() Na szczęście zmienia mi się za 2 tygodnie na całkiem przyzwoity grafik - taki już stały bo ten wyczerpujący to był na szczęście tylko "feriowy" ![]() I tak to wygląda, dzisiaj nawet poprosiłam i zerwałam się godzinę wcześniej bo nie ma z tego zadupia autobusów, musiałabym siedzieć tam godzinę dłużej ![]() A mój mały jeden jest tak kochany, że normalnie ciężko będzie mi się z nim rozstać. Uwielbiam go. Na pierwszy rzut oka ma adhd, jestem przekonana o tym bo w życiu tak nadaktywnego dziecka nie widziałam Dzisiaj przychodzi do mnie i mówi: "Wie Pani co, Pani to jest KOZAK!"![]() A taki drugi z kolei, nieśmiało-niezrównoważony, nie z mojej grupy, zaczął się do mnie przytulać, mimo, że ostatnio do nikogo tak nie robił Do tego, pękły mi w pracy spodnie w kroczu
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ines, jak humorek? Ja Ci proponuję jechać na stację, zapewne od razu Ci się poprawi .Niunia, urocze te Twoje dzieciaki! Cytat:
.Cytat:
![]() A teraz użalam się nad Tobą - ![]() Jak zdrówko, żabo? Zresztą w taką pogodę trudno być zupełnie zdrowym, na ciele lub umyśle (tudzież na obu ) .Ja chcę wiosny!!! Zmykam, o 11 mam busa do Białego, miłego dnia
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
WAGA 84 KG. CEL 70 KG.---------WZROST 168 cm.------- [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku 21.luty - |
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
moja cala dieta poszla do lasu ![]() Robilam dzis porzadek w gazetach i co ... ujzalam nasza mIneske usmiechnieta, musze tylko artykul przeczytac bo wczesniej nie czytalamchcialam zaczac bieganie i sie cykam... prosze o kopa ![]() no i co do diety to mysle ze na te chwile najlepsza bedzie dla mnie MZWR ![]() i mam dola bo zaczelam robic pompki i mi roztepow kilka na rekach po wewnetrznej stronie wyskoczylo, chyba sie zabije |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

napiekła wczoraj pączkow
w całym domu pachniało
jezuuuuuuuu mój maz to samo robi... im bardziej sie odchudzam tym lepsze rzezcy on gotuje
za silna wole
CEL 70 KG.

!!!
. Chwilami mam tak dośc pracy i tego wszystkiego, że myślę tylko o tym by dotrwac do weekendu i chociaż odrobinę odpocząc od tej codziennej bieganiny od przychodni do przychodni. Poza tym chciałabym zmienic firmę, tu mam strasznie niekorzystne warunki. Z tego co wiem przedstawiciele w innych firmach za tą samą robote dostają 2 razy więcej. Poza tym wyszło na to, że nie zmieszcze się w kwartale w limicie kilometrów i będę płaciła za prywatne km 
- przytulaszczy pakiecik! Jestem z Tobą myślami i wysyłam pozytywne fluidki!!!!! Łap!!!! Złapałaś?
proponuje
kapuśniaczek z prażokami
*
?? Nie znam się na tym kompletnie