![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(
normalnyFacet - jeszcze nie widziałam, żebyś komuś doradził cokolwiek, póki co to tylko się wymądrzasz i próbujesz nam udowodnić jaki to jesteś super. Oraz czepiasz się jakiegoś tematu i nie potrafisz skończyć, jak już się raz nakręcisz. Może rzuć się w wir swoich super nowych znajomości z kobietami i pozwól, że ten wątek nie zostanie usunięty lub zmieniony po 15 edycjach dlatego, że TY tak chcesz, ok?
Cytat:
![]() juniorka - ja w sumie nie wiem czy na czarno wypada czy nie. Podejrzewam, że jakbym miała być chrzestną i miałabym akurat czarną sukienkę, to bym w niej poszła, teraz nawet na wesela w czerni chodzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
a) u nas jest pokrzepiająca, przyjazna atmosfera b) w tych "blogach" odnajdują swoje historie i nie boją się odezwać i przyznać do tego, że minął rok od rozstania, a one wciąż cierpią - wiedzą, że nie są jedyne, że ktoś je zrozumie.
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Elve [!!] Spokój ![]()
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Ten koleś to jak wrzód na...
Masakra. Co przyłazi to najmądrzejszy, to coś mu nie pasuje, to z kimś zaczyna się kłócić. Prowokuje i prowokuje, jak skończył z jednymi zaczyna z następnymi.. A później się dziwić, że bany lecą. Jakoś nie mogę się przekonać do tego normalnegoPana. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Generalnie proponuję po prostu przenieść się na sfd.pl i tam poczytać sobie wątki prawdziwych twardzieli a nie wpierniczać się na kobiecie fora i ustawiać je pod siebie. A raczej wykonywać marne i ostro denerwujące próby. To tak jakby wbić komuś na chatę i przestawiać meble, a potem się dziwić, że zostało się wyproszonym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-02-01 o 15:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ooo widze awanta się kręci
![]() a co komu do tego czy się exa wspomina X miesięcy czy nie ![]() u mnie 1 day od rozstania, NIE PŁAKALAM JESZCZE i nic z tych rzeczy ![]() to forum w jakis stopniu pomaga skoro jestem tutaj hmm 3-4raz na przestrzeni 6lat. jednak musi przyjsc dzien w którym się od niego oderwiemy i przestaniemy wspominać exa, bo niestety tutaj wiecznie wywleka się stare brudy . ![]()
#98 |
Rozeznanie
|
I jaki wpatrzony w dwie nasze Panie.
![]() hehe.. Bleh, tęsknie.. yy nie powinnam przecież tego pisać nie? ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Ps. Jedna jaskółka wiosny nie czyni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
ja już sie nie wypowiadam :P
Znowu dostanę bana ![]() Takze "Zostawie jego posty bez komentarza" ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nazwa wątku wskazuje na rozstanie Z FACETEM, więc co tu robisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
siaaaa Może ta jego "była" to był "były"?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ja to mam ochotę go zignorować, bo czytać się już mi nie chce jak po raz nie wiadomo który z kolei czepia się o coś, zaczyna dyskusję i ogółem psuje atmosferę w wątku
![]() Nie wiem czy mi wolno dołączyć się do kolejnej części (dla mnie 6 ![]() ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Prędzej taka nowa zobaczy Twoje wynurzenia i zrobi Alt+F4 zamiast uzyskać pomoc i wsparcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Znowu sie przekomarzania zaczynaja... hehe ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
KOBIETY!!!!!!
Zablokować go a nie się ciskacie ![]() ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
Masz rację juniorka, za chwilę wszystkich szlag trafi a troll zadowolony, że sukces osiągnięty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dziewczyny poddaje sie ![]() xD ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- no juniorka mialo byc wesolo ajjjjjj no...xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Posypią się bany i w ogóle afera międzynarodowa się zrobi, bo nie rzuciłyśmy się na pierwszego z ulicy przechodnia płci męskiej tylko uparcie i złośliwie ględzimy o byłych ![]()
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-02-01 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
To co piszesz w ogóle nie jest zabawne a wręcz nie miłe...
Wątek jest po to,żeby się wyżalić i pogadać... Wiec bądź tak miły i nie wymądrzaj się na temat tego na jakie tematy mamy tu pisać bo nie jesteś Bogiem i nie bedziesz nami rządził...
#114 | |||||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Gdyby nie było offtopów, a każdy post związany był stricte z tematem, nikomu by się nie chciało tutaj dłużej siedzieć --> nie byłoby kopniaków ![]() ![]() Offtopy o tym, co się działo w związku, gdy jeszcze istniał, są dowodem na to, że nawet najfajniejszy związek może zostać zepsuty, a wielkie uczucie gdzieś się ulotnić. Może łatwiej wtedy zrozumieć nowym osobom, że ich przypadki nie są wyjątkiem, tylko jednym z wielu podobnych. Za offtopy o tym, co eks teraz robi i z kim, lecą kopniaki i to też dobrze robi ![]() Jasne, że często piszesz konkretnie i z powerem, ale nie bierzesz w ogóle pod uwagę psychiki zranionej kobiety i potrzeb, które z niej wynikają. Jedna wyżyje się na odkurzaczu, inna musi to zrobić werbalnie. Nie dostosujesz każdej osoby do jednego rozwiązania, co usilnie próbujesz zrobić - a przynajmniej na to wygląda. Weź pod uwagę różnorodność przypadków i charakterów przewijających się przez ten wątek. Nie było Cię jeszcze wtedy, ale powstał kiedyś osobny wątek dotyczący spotkania tutejszych bywalczyń, bo faktycznie treść spamowała wątek rozstaniowy ![]() Zostań z nami, ale zmień podejście, bo na psychologa póki co się nie nadajesz :P Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Coś jest nie tak, gdy druga osoba ŻĄDA ciepłego dania, a sama nie kiwnie palcem. Gdy zrobienie obiadu przez kobietę, w tym rosołu w niedzielę uważa za jej obowiązek. Gdy wypomina, że zamiast zająć się obiadem, kobieta idzie na spotkanie z przyjaciółmi. A potem jeszcze pozmywaj i zrób loda, no i kibel brudny... Cytat:
Cytat:
Zawsze jest jakieś inne rozwiązanie niż narzekanie, zniechęcanie się i poddawanie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-02-01 o 15:57 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ilona, mam nadzieję, że jesteś już na nowym mieszkaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Idę dziewczynki trzaskać projekty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mial mozliwosd ze mna wyjechac do Niemiec zapewnial ze to zrobi ze to nie problem pracowac tam czy tam,ze on wszedzie sobie darade, ale uparl sie na Uk bo jezyk zna a leniwy jest by sie uczyc niemca ![]() ja do niego nie wyjade bo nie chce sie przejechac na nim kolejny raz skoro teraz mnie zawiodl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.