|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część 8
Widzę, że na dzień dobry uzyskuje się opierdziel, a nie odpowiedź, no ale trudno się mówi.
No cóż, nie jestem na forum od lat, tak jak pewnie połowa z Was tutaj, więc zapytałam najpierw, a nie przeszukiwałam forum. Wydaje mi się, że takie same były wszystkich początki, ale pozostawiam to bez komentarza. Dzięki za dobre chęci. |
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też się melduję w nowym wątku.
![]() Lowczyni gratulacje ![]() Cytat:
Zaproszeń jeszcze nie rozdaję, bo nadal na nie czekam. Zamówiłam niecały miesiąc temu i jeszcze nie przyszły... Nie wiem jak ja się wyrobię z rozdawaniem przy takiej ilości ludzi... A od dzisiaj zostało równe 3 miesiące.
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
aga- no przestań...nie gniewaj się. Taką samą burę dostają Wizażanki, które są tu od miesięcy czy lat. Udzielanie w kółko tych samych rad czy informacji jest zwyczajnie nudne. Jeśli nie utniemy tego w zarodku, wtedy to forum będzie polegało na schemacie: pytanie (to samo po raz setny)- odpowiedź. A tu nie o to chodzi. Nie byłoby wtedy tu stałych Forumowiczek, no bo po co? Skoro w kółko mówilibyśmy o tym samym. Przyłącz się do nas
Zapraszamy
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie nt. obrączek, a dokładniej brylantów. Jeden maleńki chciałavbym mieć w obrączce, ale nie wiem jak bardzo różnią się wielkością te o masie 0,01 a te o masie 0,02. Czy któraś w was ma obrączkę z brylantami i powie mi jaka jest różnica w ich wielkości?
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- do izasoalomon na yes masz kreatora obraczek i masz pokazane 001 i 002 jest spora roznica:P http://www.yes.pl/kreator_obraczek
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-02-07 o 15:46 |
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2011-02-07 o 15:50 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
podobnie tylko sa obydwa mniejsze ale mniej wiecej taka roznica ze jest o połowe mniejszy
|
#98 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, ja mam kolczyki i pierścionek, ale zawsze wydają mi się za małe (( czyba kolczyki mają 0,01 i są faktycznie drobniutkie.przy czym podobno jak się ma obrączke z maczyczkiem to trudno jest ją zwiększyć lub zmniejszyć, ale będę się tego dowiadywac dokładnie przy zamawianiu (negocjuję rodzaj zamawianych obrączek , jeżeli czegoś się dowiem (nie chce mi się jeszcze szukać tych informacji w Google) to się podzielę![]() a ja umówiłam się w sprawie ewentualnego szycia gorsetu... zobaczymy co z tego wyjdzie:00 miłego popołudnia ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
jasne, ze warto!!! kamień inaczej wygląda, większy ładniej się świeci i łyszczy, warto raz w miesiącu przeczyścić kamienie u jubilera, koszt 5 zł (tyle płace za kolczyki i pierścionek), a miło na nie patrzeć, samemu w domu takie czyszczenie to nei to samo |
||
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziewczyny, bedziecie nosić obrączke i pierścionek zareczynowy na jednym palcu??
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
melduje się i ja w 8 czesc
|
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
przyslali mi potwierdzenie:d zlozenia zamowienia obraczek
ja nie bo bede miala gruba obraczke a wlasnie bedziecie nosic dalej pierscionek zareczynowy??
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ja bym chciala razem z obrączką, zwykla klasyczna obraczka i klasyczny pierscionek, pierscionek ma dosys duzy kamien wiec bedzie ozdoba dla obraczki |
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dwa kamyczki to faktycznie może być za dużo. Więc pewnie jak się zdecyduję na brylant, to pierścionek przeniosę na drugą rękę.
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obrączki wybieraliśmy tak, żeby pasowała mi też do pierścionka bo nie zamierzam go chować do szuflady-za bardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi, czy jeśli na okładce zaproszenie napiszę "zaproszenie na ślub" to może ono tyczyć się także wesela? Czy może tak zostać? A może lepiej zostawić samo "zaproszenie"? Choć nie ukrywam, że lepsza byłaby pierwsza werjsa
Chodzi o to, żeby goście nie myśleli, że są zapraszani tylko na ślub. Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2011-02-07 o 17:57 |
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my z TZ bedziemy miec dwa rodzaje zaproszeń, jedne ladne na wesele, a na sam slub- zwykłe |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaręczynowy noszę na środkowym a obrączkę będę nosiła na serdecznym
![]() Niewykluczone, że jeszzcze w tym roku będzie ślub cywilny...
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Wtajemniczenie
|
jak dobrze wiecie jestem baaaaaaaardzo kochliwa, oto kolejny obiekt mojej miłosci http://www.zawakol.pl/centrum/index....d=81&Itemid=66
tak sobie mysle ze gdybym miala 100 tys złotych to dopiero urządziłabym wesele jakie bym chciala ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- a mam jeszcze jedno pytanie. Czy to bedzie duzym nietaktem jak sie wysle zaproszenia poczta? albo kazde z nas da swojej rodzinie? |
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do zaproszeń - my też część wysyłamy pocztą. A czy to nietakt jak rozda się własnej rodzinie osobno - wszystko zależy od gości. Są przecież takie sytuacje, że albo TŻ alo PM nie może. |
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie. Orientujecie się gdzie w Kielcach mozna kupić ładną bizuterię slubna z kamyczkami Swaroskiego?
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=barwineczek;2491986 6]jak dobrze wiecie jestem baaaaaaaardzo kochliwa, oto kolejny obiekt mojej miłosci http://www.zawakol.pl/centrum/index....d=81&Itemid=66
tak sobie mysle ze gdybym miala 100 tys złotych to dopiero urządziłabym wesele jakie bym chciala o matko.... chyba tez sie zakochałam
|
|
|
|
#116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy razem czy osobno hmm... przyjęło się, że Młodzi proszą razem, zresztą czasem jest raźniej |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Oj oj już 4 strona, ja też się melduje
![]() Jeśli nie mozecie osobiscie no to czemu nie pocztą, mój szwagier poczta wysyłał albo rodzice rozdawali bo on niestety za granicą był w pracy, a wszyscy na wesele dopisali
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
Zakręcony Chochlik
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aga2012 zapraszamy do udzielania się. Naprawde męczące jest jak w ciągu 2 dni wchodzi 6 osób i pyta o to samo (raz sie zdarzylo, ze odpowiedź na pytanie byla na poprzedniej stronie).Zresztą udzieliłam Ci pomocnej odpowiedzi odnośnie już napisanych opinii (zwlaszcza ze wiele osob przestało sie udzielac i na zadane pytania juz nie odpowiedza). ![]() Moze bede miec numer do Pani z poradni Mam nadzieje, ze moja kolezanka znajdzie ![]() Btw. jestem szalenie zadowolona bo kupilam sobie suszarke Nie wiem jak można żyć bez tego cuda Moja poprzednia upadła - sama, naprawde )
Brian Tracy „Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić” ![]() Walt Disney Edytowane przez Trinette Czas edycji: 2011-02-07 o 18:32 |
||
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
drinki kolorowe i pierwszej klasy jakie tylko kto chciał... chociaż mówiła że wesele miało też swoje minusy bo było 150 osób i każdy się rozchodził albo po pokojach, albo na dwór do grila, albo do baru... wszyscy podziwiali salę, hotel i otoczenie a mało kto się bawił....jedna dziewczyna nawet poszła do pokoju i wróciła na salę z mokrą, umytą głową he he ale to juz kwestia gości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

Zamówiłam niecały miesiąc temu i jeszcze nie przyszły... Nie wiem jak ja się wyrobię z rozdawaniem przy takiej ilości ludzi... A od dzisiaj zostało równe 3 miesiące.
07.05.2011 

(( czyba kolczyki mają 0,01 i są faktycznie drobniutkie.