![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zdradzam męża...
Tak czytalam ten watek i nie dowierzam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
No robi się niestety, robi... Kwestia tylko, żeby wyciągać wnioski, a nie traktować takie swoje wybryki jak przerywnik czy szybkiego dostarczyciela emocji. Zdrada o czymś świadczy, na ogół o tym że źle nam w związku i to jest sedno nad którym trzeba pomyśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pogrubione to jakos mocno egoistyczne podejscie ![]() w ogole to przerazajace ze ludzie doprowadzaja do seksu bez podstaw jakim sa uczucia...a o zgrozo jak jeszcze udawaja i graja bycie w zwiazku....SZOK... potem przez taka klientke jak autorka rozpier***a sie zycie paru osob... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Szczerze powiem, ze dla mnie zdrada to jest koniec wszystkiego, bez wzgledu na to co bylo przyczyna tej zdrady, bo jesli ktos jest nieszczesliwy w zwiazku to niech ma odwage najpierw sie rozstac a pozniej niech se idzie i robi co chce i z kim chce
![]() ![]() I nie wierze w teksty typu kazdemu moze sie zdarzyc i kazdy popelnia bledy....Tak kazdy popelnia bledy, ale niekoniecznie takie...i nie kazdemu zdarza sie pojscie do lozka z innym. Edytowane przez natal20ka Czas edycji: 2011-02-10 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest łatwe i naprawdę trzeba ogromnej, według mnie, odwagi cywilnej żeby w ten sposób postępować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby zdradzać męża i tego nie żałować, podczas gdy maż jest jest w porządku.
Ty w ogóle zanim go zdradziłaś, próbowałaś z nim porozmawiać o tym czego oczekujesz, czego ci brakuje? Jesteście ze sobą 6 lat, a ty nigdy nie powiedziałaś mu że go kochasz? jaka jesteś na co dzień dla męża? jaki on jest dla ciebie? jest między wami jakiekolwiek uczucie, czy tylko żyjecie obok siebie? Co do tego, że możesz ratować związek, bo maż nie wie że go zdradzasz... Ja nie wierze, że takie coś przez całe życie da się ukrywać, moim zdaniem to i tak kiedyś wyjdzie na jaw.
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Nie jestem ani za autorka postu ani za wypowiadającymi sie. Rozumiem ze kobieta ta zdradziła męża i nie ma wyrzutów, że miała jakiś konkretny powód, albo czuła się samotna, niedopieszczona. Jednak my chyba nie mamy jej co oceniać. Jej zycie jej sprawa. Tylko po jaką ch****e zakładała ten wątek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Zacytuj mi proszę fragmenty, w których zostałaś "obrzucona błotem". Z wypowiedzi wszystkich osób, poza tamtą Wizażanką (bo rzekomo wszyscy poza nią Cię błotem obrzucili). Proszę. Jak rozumiem ani jedna osoba nie dała Ci jakieś mądrej rady, nie przedstawiła w sposób kulturalny i rzeczowy swojego zdania. WSZYSCY Cię obrzucili błotem, tak? Wiesz co, dorośnij nie tylko metrykalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się z pani wypowiedzią. Jest to jedeno z nielicznych forów gdzie nie użyto ani jednego wulgaryzmu. Autorka chyba sie nieco pogubiła w tym co pisała. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Swoją drogą może autorce postu poprostu się nudziło i wymyśliła ta bajkę na poczekaniu. Bo prawdę mówiąc w jej wypowiedziach nic sie nie trzyma przysłowiowej kupy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Do"tanga" trzeba dwojga.
Jesteś zwykłym tchórzem.Masz rację , do odważnych osób napewno nie należysz. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak dla mnie ta motywacja to jest smiechu warta...i chyba najczesciej spotykana, tym najczesciej bronia sie osoby ktore zdradzaja:/ brakiem czulosci,zamiast zaczac rozmawiac z partnerem wolala pojsc na latwizne...zapominajac przy tym, ze jest w tym wszystkim niczemu winne male dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
a teraz zgadujmy z kim ta pani zdradza mężą,żeby się nie okazało,że niedługo ktoś otworzy nowy wątek pdt"mąż mnie zdradza z panią która jest znudzona własnym mężem,mam walczyć czy puścić go wolno(z okna)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Droga Autorko, nie przejmuj się komentarzami dziewczyn/ dziewczynek/ kobiet, które dowartościowują się głupimi komentarzami, albo ostentacyjnie oznajmiają/ chwalą się, że są niemiłe... tak, jakby to było zaletą i powodem do dumy. To miejsce zrzesza osoby w różnym wieku, o różnym poczuciu wartości, poglądach. Być może wyśmiewa się z Ciebie dziewczynka z gimnazjum, która nie ma najmniejszego pojęcia o życiu, bo większości powaznych kobiet nie byłoby stać na podobne komentarze. Więcej dystansu do nastolatek i komentarzy, jakie tu wystawiają.
![]() Znalazłaś się faktycznie w trudnym położeniu. Być może sama sobie trochę skomplikowałaś- nie chcę oceniać. Wiadomym jest, że na zdradę u kobiety w odróżnieniu od mężczyzn, składa się nie tylko popęd seksualny, a wiele czynników emocjonalnych, a raczej jego braków. Ja na Twoim miejscu zaprzestałabym spotkań z tym mężczyzną i próbowała szczerze porozmawiać ze swoim mężem, nie przyznałabym się do zdrady. Być może jakaś terapia rodzinna? No najpewniej zrobiłabym wszystko, aby uratować tę rodzinę, aby przy ewentualnym odejściu nie mieć sobie nic do zarzucenia, aby nie żyć w przeświadczeniu: "a być może można to było jeszcze uratować?". Jeśli nic by się nie zmieniło... po terapii, rozmowach, tłumaczniach, ale (!) i po poważnym przemyśleniu własnego zachowania- "czy aby na pewno byłam w porządku, czy do końca byłam idealna w związku, czy aby na pewno dawałam więcej niż brałam?". Jeśli to by nic nie dało, to po prostu bym odeszła od męża. Związek na siłę jest bez sensu, dziecko i tak prędzej czy później to wyczuje. Przykro mi z powodu Twojej sytuacji. Mam nadzieję, że wszystko sobie przemyślisz i znajdziesz najlepsze rozwiązanie. Trzymam za Ciebie kciuki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mąż Cię kocha, bo tego nie wiem, to mu nie mów przenigdy, ale jeśli trzyma Was tylko dziecko to mu powiedz. Być może będzie to impuls dla Ciebie i dla niego żeby:
a) rozejść się i nie wracać, b) zasięgnąć pomocy specjalistów innego wyjścia nie widzę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2011-02-10 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życzę z całego serca aby dowiedział się o tym jak najszybciej ![]() Niech otworzy oczy i zobaczy z kim mieszka pod jednym dachem... jak można kogoś oszukiwać w żywe oczy bezczelnie i perfidnie ? nigdy tego nie zrozumie...
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-02-10 o 21:53 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
A ja nie zdradzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-02-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ja też nie zdradzam, ale być może dlatego, że nie mam męża ;x
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
wiesz co droga autorko? tzn sorki nie droga tylko zalosna pardon...wiesz dla Ciebie to i tak bedzie bez znaczenia to co napisze... ale jak dojdzie do rozwodu (oczywiscie z Twojej winy
![]() wiecej POKORY KOBIETO !!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie skacz tyle bo zakwasy będą jutro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.