![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
Cytat:
![]() Ja tylko założycielka jestem ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie nowe studentki
![]() Uff. Przetrwałam weekend w bieszczadach na dukanie i nie zgrzeszyłam chodź nie powiem kusiło oj kusiło. Mój Tż początkowo nie traktował mojej dietki zbyt poważnie ale po wcinaniu ze mną moich pyszności stwierdził, że nie jest ona wcale taka zła. Miałam moment słabości gdy po powrocie zobaczyłam wielką szarlotkę upieczoną przez moją babcie tak ją uwielbiam... ![]() ![]() ![]() Co do tabletek ja testowałam już Harmonet - okazał się za słaby dla mnie i przeszłam z nim piekło w postaci okresu trwającego miesiąc. A teraz jestem wierną wyznawczynią Femodenu łykam go już ok 2 lat i nie odnotowałam skutków ubocznych poza dużo mniej bolesnymi okresami. A tak z ciekawości czy słyszałyście o jakimś wpływie diety np. ograniczeniu jakich składników na działanie tab. anty? ![]() Narrhien jeżeli obserwujesz u siebie objawy które Cię niepokoją przechodź natychmiast na fazę utrwalającą wyeliminuj składniki które mogą Cię uczulać i spróbuj utrzymać pewne nawyki żywieniowe oraz podrasować swoje ciałko ćwiczeniami na pewno się uda ![]()
Dukam. wzrost:172 cm start:72kg 07.02.2011 I faza -> 69.2 ![]() II faza -> ? Edytowane przez BlackObsession Czas edycji: 2011-02-13 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moją dietę dzisiaj wieczorem szlag trafił ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Black
![]() ![]() Co do wpływu diety na tabletki-nic nie wiem, oprócz właśnie podanych przez Ciebie herbat. Coś chyba mi się obiło o uszy o dziurawcu..że też ma jakiś zły wpływ.. Ale żeby jedzenie? ![]() Moniś Kochana ja czekałam, i czekałam,...i czekałam ![]() ![]() Do 20 roku życia ![]() ![]() ![]() ![]() Także Ty się nie martw ![]() I co? Dałam spokój. I w ciągu kilku miesięcy znalazło się 3 fajnych facetów, którzy chcieli ze mną być, ale to nie było to z mojej strony.. ![]() Dlatego ja Ci powiem, że warto czekać ![]() A co do diety, to czemu..? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,masz racje. W sumie całe życie miałam ładną cerę, no z wyjątkiem tego uczulenia na jajko i zajadów, ale to w dzieciństwie i zostało skutecznie zaleczone. Potem przez wszystkie lata dojrzewania nigdy nie miałam trądziku, pryszcze rzadko kiedy wychodziły - nie chcę kurde teraz zacząć z jakimiś twarzowymi kłopotami. Kurcze, ciało mimo wszystko można ładnie ubrać, zatuszować to i owo, twarzy nie ukryję. Zrobię teraz jeszcze te 5 dni warzywnych i całkowicie wyeliminuję jajka oraz ograniczę do absolutnego minimum nabiał. A jeśli to nie da rady, to koniec z Dukanem, wejdę szybko w utrwalanie i out. Jasne, witaj ![]() ![]() Cytat:
Ważne też, że zeszłam poniżej BMI 25, więc pozbyłam się nadwagi i to mnie cieszy ![]() Co do pogrubionego - wiem na pewno, że sok z grapefruita (i w ogóle grapefruity) spowalnia i ogranicza przyswajanie leków, w tym antykonceptów, więc nie powinno się tego owocu ani jego soku spożywać, kiedy przyjmuje się jakieś tabletki. No i gratuluję wytrwałości ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Masija jeszcze nie wiem co do kuponów, biuro obsługi tam jest czynne od poniedziałku do piątku. Ale z tego co czytałam bez problemów zwracają kasę ![]() Narrhien dobra decyzja ![]() Ja wczoraj dietę też zawaliłam. Ale z pełną premedytacją ![]() ![]() ![]() BlackObsession gratuluję wytrwałości. Ja bym się pewnie złamała ![]() O wpływie grapefruitów na anty też słyszałam, ale to chyba dotyczy tylko dużych ilości. Na pewno nie można pić herbatki z dziurawca ani brać niczego, co go zawiera. W ulotce o tym napisali i nawet na opakowaniu herbatki widziałam ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#97 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak więc jestem studentką fizjoterapii. Wazyłam 69,5 kg tamtego roku w marcu. Obecnie mam ok 55 kg. ale chce się ujędrnić pozbyć tego okropnego celulitu podnieść pupę zrobić super płaski brzuszek ![]() ![]() ja ferii nie miałam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() lub tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258056&page=169 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dzisiaj średnio na diecie. Głowa mnie boli, niedobrze mi. Musiałam kupić coś słodkiego-zawsze mam tak przy bólach głowy. Kupiłam więc Fantasię i czekoladę niedobrą, żebym ją jadła kiedy tylko naprawdę dopadnie mnie głód ![]() Na obiad robię spaghetti z tuńczykiem. Na kolację jak przyjdzie TŻ jajecznicę na pieczarkach i cebuli. Właśnie-co jecie między obiadem a kolacją? Staram się jeść 5 posiłków dziennie. Tylko na podwieczorek mam problem.. Narrhien kochana i dobrze robisz ![]() ![]() malutka świetny spadek. Jak udało Ci się go osiągnąć? ![]() ![]() A co stosujesz lub chcesz stosować na cell? Bo Syrenka pewnie też odpada.. Ostre kremy typu rozgrzewające pewnie też odpadają. mariposa a nie bałaś się z tego korzystać? ![]() A ja jeszcze się pochwalę, że kupiłam dzisiaj balerinki, bluzkę z kokardkami i śliczny sweter ![]() ![]() Ech, nadejście wiosny jest za drogie .. ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam upaaarta i to bardzo:P szkoda, że teraz taka nie jestem:P ![]() a co do ciuszków to kcoahan może lepiej nie obkupuj sie przed schudnięciem bo potem będzie na tobie wisialo ![]() na celulit ćwiczenia i sie troszke masuję na ile moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
malenka hehe zdaję sobie sprawę, że musiałaś być uparta
![]() Ale możesz napisać co robiłaś? ![]() Heh nie obkupuje się jakoś bardzo a co do wiszenia ciuchów to nie, nie sądzę, że będzie aż tak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
MŻ mówisz..
![]() ![]() No i ruch. Dużo ruchu! ![]() ![]()
![]() |
#105 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a no i chcę lańsko!! zgrzeszyłam wczoraj (draże + biała bąbolada ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() własnie zrobiłam obiadek : sosik pomidorowy + makaron (obowiązkowo pszenica durum ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Moniś dziękuję
![]() ![]() A jakie spodnie? ![]() Nie wiem czemu ale kusi mnie, żeby sobie kupić jasne spodnie ![]() Beżowe, jasny brąz... ![]() ![]() No, kochana a może właśnie dopiero teraz u Ciebie się zacznie szał na mężczyzn.. ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś na śniadanko owsianka z łyżeczką kokosu. potem obiad(późno było śniadanie a obiad wczas) miseczka zupy+surówka z jabłka i marchewki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Właśnie Moniś! Kochana ja gdzieś widziałam w innym wątku Twoje zdjęcia. Kochana masz śliczną figurę! Naprawdę przez rok wypracowałaś fajną sylwetkę! Pozazdrościć
![]() ![]()
![]() |
#109 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oby te Twoje słowa pogrubione okazały się prorocze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W sumie rok temu wzięłam się tak porządnie za siebie w marcu, więc jeszcze można wrócić do tego co było ! tak tak tak ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Wreszcie się dorwałam do kompa
![]() ![]() Też bym chciała na zakupy, tylko szkoda mi kasy, bo liczę na to, że schudnę i po co mi wtedy za duże ciuchy ![]() Ja jem prawie zawsze 4 posiłki dziennie. Wiem, że powinno się jeść pięć, ale jakoś nie mam gdzie wcisnąć tego piątego, a nie chcę jeść na siłę ![]() Masija chodzi Ci o te kupony? Nie ma się czego bać, często z tego korzystam, bo to naprawdę świetna okazja, żeby spróbować nowych rzeczy za niższą cenę. Są oferty do restauracji, fryzjera, kosmetyczki, na fitness, świetna sprawa ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Oj ja też dzisiaj zabiegana
![]() ![]() ![]() ![]() Upiekłam sobie na śniadanko bułeczkę dukanową - zrobiłam jedną z całego "ciasta" i wyszedł mi taki mały chlebek brakowało mi już pieczywka ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki
![]() ![]() na śniadanko kubek owsianki z kaszą manną łyżeczką kokosu, łyżeczka orzechów a teraz biorę się za 8 minut legs ![]() czkeam na wyniki 3 egzaminów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj spotkałam się z koleżanką, która ostatni raz widziała mnie jak ważyłam ponad 80kg i mówiła, że zmianę bardzo widać i że jest zachwycona ![]() Też będę musiała sobie robić 5 posiłków dziennie, oczywiscie ruch fizyczny i w ogóle... A co do zakupów - aaaa zazdroszcze wam, że wchodzicie w takie rozmiary spodni jak 38, u mnie 40 to rzadko kiedy wejdzie, zwykle 42... a z kolei góra to zazwyczaj M, czasem S, Lki na mnie wiszą ![]() Heh i też miałam postanowienie, żeby nie chodzić na zakupy dopóki nie schudnę,ale byłam w niedziele w Carry i takie były obniżki piekne, ach ach ach... kurcze, kupiłam absolutnie piękny, malutki wiśniowy sweterek z rękawem 3/4 i trzema guziczkami, przeceniony ze 149 na... 30zł!!! Musiałam go mieć ![]() Właśnie jem sobie śniadanko - moja bułeczka cebulowa z wędliną z indyka, ogórkiem, sałatą i serek wiejski, a na uczelnię dodatkowo zrobilam sobie dwie takie same bułeczki i wezmę jogurt (bo dziś muszę pozałatwiać kilka spraw i spędzę na uczelni trochę czasu). Na obiad beztłuszczowe chili con carne z... makaronem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Hejo dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zamierzasz przejść od razu na typowe utrwalanie czy stopniowe? Ja się zastanawiam ale chyba przejdę na stopniowe bo się boję że waga wróci.... Tak się cieszyłam, że zjem kanapkę na śniadanie a tu buu..... brak razowego w domu ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sniadanie 1: zielona herbata + grahamka z pasztetem i ogorkiem
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() BlackObsession w tym orku masz obronę? Ja powinnam się zmobilizować do pisania magisterki, ale tak mi się nie chce ![]() Dzisiaj znowu cały dzień poza domem. Najpierw uczelnia, później fitness, a później jeszcze muszę po wpis jechać, bo babka ma konsultacje tylko raz w tygodniu i wieczorem ![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
malutka20068 - no niestety nie ma ;/ ;P ale jakos tak mialam ochote i zrobilam sobie
![]() 2sniadanie: jogurt
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dzisiaj tak : śniadanko: owsianka na mleku II śniadanko: kawałek chleba z almette i mango. Zaraz się ogarnę i lecę na basen ![]() współczuję Wam tego latania po wpisy, u nas starościna zebrała wszystkie indeksy i wszystko pozałatwiała ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rozmiarów ja nosiłam 40;/ teraz 36 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.