![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: One Night Only!
O, jak fajnie, że więcej osób zna ONO
![]() Ja standardowo uslyszałam najpierw "Say You....", obejrzałam teledysk i pomyślałam, że ludzie z takim fajnym luźnym podejściem do muzyki i tworzenia teledysków (pomysł z dwoma psiakami- bezcenny ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Znam znam od czasu wiosennej kampani Burberry - była ich piosenka w tle i postanowiłam przesłuchać co nieco. Model bardzo mi się podobał i voila! Zostałam fanką. Aktualnie od kilku miesięcy moje uwielbienie przycichło, ale cieszę się, że mogę powiedzieć, że zainteresowałam się nimi przed SYDWI.
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Chimay
|
ONO wydało nową piosenkę
a Mumm-ra wznowiło działalność ![]() Tutaj można przesłuchać ich drugi album.
Zagłosuj na Paczkomat ![]() Edytowane przez kosovitz Czas edycji: 2014-10-10 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.