![]() |
#91 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj prawie nauczyłam się pisać moje imię po arabsku. ![]()
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nic nie kupiłaś? czzemu smutna buźka? to dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Carrolko po arabsku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajna zabawa ![]() ![]() Ostatnio mam duży ruch w moich kosmetykach. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
306
![]() ![]() To mój pierwszy lakier z FC. GW jakoś bardzo mi nie przypasiły, także mam nadzieję, że tak jak u Ciebie - z FC bardziej się polubię ![]() Zaraz jadę na małe zakupy, potem na obiad do babci, a potem już tylko TŻ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Nusia udanego wypoczynku w ramionach TŻ
![]() Wysłałam TŻ z listą do Rossmanna, ciekawe z czym wróci. ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z czym masz jeszcze problem zapasowy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zależy jak dokładnie napisałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() te dwa GW mam, resztę odddawaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, że dużych problemów nie mam już chyba w żadnej kategorii, poza kolorówką oczywiście. Ale tu nie dążę za wszelką cenę do minimalizacji. Dobrze mi z tym świrem ![]() Jak zaczynałam odwyk w lato 2009 (kiedy dołączyłam do tego wątku) to miałam prawie 20 kremów do twarzy, jakieś 15 żeli do twarzy, 10 toników, itd. W tej chwili w niektórych kategoriach panuje nawet asceza ![]() Mój zbiór: - Szampony 4: Farmona rumiankowy, Venita do blond, Babydream, Joanna rzepa - Odżywki do włosów 3: Kallos, Lorys bambus&keratyna, Joanna Naturia z lnem i rumiankiem - Spraye do włosów 1: jedwab Verona - Stylizacja 9: Pianka Yung x3, Pianka Wellaflex, Pianka Taft, Krem Wella, Loton lakier, Lakier Wella, krem do prostowania Garnier - Balsamy 8: Farmona karmel i cynamon, Farmona trufle i migdały, Soraya z białą herbatą, Bielenda Karoten, Bielenda Powitanie z Afryką, Bielenda Euforia, Pharma rozświetlający, Ziaja masło kakaowe - Antycelle 5: Kolastyna, Evoco, Tołpa koncentrat, Tołpa krem antycellulitowy, Ziaja Lipocell - Brązujące 3: Lirene, Yves Rocher, Bielenda - Do biustu 2: Ziaja Rebuild, AA ciało szczupłe - Kremy do twarzy 6: Best, Bielenda Karoten, Bielenda Eco Care, Emulsja matująca Iwostin, Ziaja Herbika, Rossmann krem urea - Toniki 1: Ziaja Pro - Żele do twarzy 1: Ziaja Pro - Demakijaż 4: Delia płyn dwufazowy x2, Nivea płyn dwufazowy, Rossmann mleczko - Peelingi do twarzy 2: Ziaja Pro, Garnier Czysta skóra - Na wypryski 3: Acnefan, Best, papka Jadwiga - Maseczki tubkowe 4: Ziaja Pro złuszczająca, Ziaja Pro ściągająca, Yves Rocher peel off, Herbapol z bzem - Pod oczy 3: Ziaja Anno d’oro, Flos lek z bławatkiem, Flos lek z herbatą - Dezodoranty 3: Yves Rocher lotos, Pollena-Ewa Len, Yves Rocher bawełna - Do stop 6: żel Biedronka, krem Biedronka, krem Delia, Pollena Ewa do pękających pięt, Pollena-Ewa len, Rossmann dla księżniczek - Do rąk 4: Pollena-Ewa len, Biedronka, L’occitane, Mincer - Oliwki 2: Babydream, Babydream fur Mama - Żele pod prysznic 6: Olejek Isana, Olejek Bielenda Ekstaza, Żel Naturia wiśniowy, Żel Nivea Lemon, Ziaja Pomarańczowa, Żel On Line czekoladowy - Biochemia 9: Algi Naturalne Piękno, hydrolat rumiankowy BU, hydrolat z kocanki BU, maseczka wulkaniczna BU, Proszek z orzecha włoskiego NP, Mother of Pearl NP, olej ze słodkich migdałów NP, olej kokosowy BU, x2 glinka Argiletz - Filtry 3: 3x Pollena Eva sun Podkreśliłam te w użyciu. A co do FC to musisz kupić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-02-13 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
księżniczko
no to widać, ze już wszystko ogarnięte ![]() u mnie w sumie jeśli chodzi o pielęgnację to już tez nie ma tragedii pozużywałam wszystko co chciałam z takich pozaczynanych rzeczy i objętościowo zrobiło się dużo mniej niż na początku odwyku ![]() z kolorówki też nie mam niewiadomo jakich ilości, trudno mi pwoiedzieć ile to już by było "za dużo" ostatnio jedynym szaleństwem są u mnie zakupy lakierowe (ale to chyba z radości, że nie obgryzam pazurów już ![]() ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-02-13 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
Dzisiaj tez siedze w ksiazkach ale za to jutro robie sobie wolne od nauki. ![]() Pomaluje tez pazurki ![]() ksiezniczko widze bardzo ladny postep w twoim zbiorze,tak trzymaj ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Carrola: nie mam żadnych zdjęć.
Chyba porobię dziś jakieś zdjęcia lakierów, bo dawno nie wrzucałam na blog. Kikutki mam teraz, bo musiałam obciąć ![]() Księżniczko: piękna kolekcja ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-02-13 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() lakierów czy pielęgnacji? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
|
księżniczko naprawdę nie jest źle w żadnej kategorii
![]() ![]() ja trochę nagrzeszyłam, ale to przez TŻ bo zadzwonił, że są te masła Dairy Fun w SP i nie mogłam się oprzeć mango&brzoskwini.. ![]() Maliniarko o dziwo wszystko z listy kupił i to bez pudła ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
wcale
![]() na razie musze trochę zbastować, ale pewnie przy najbliższej okazji jak mi wpadnie w ręce jakiś FC to spróbuję ![]() zdolna bestia ![]()
![]() |
#106 | ||
Zadomowienie
|
Ładnie.
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#107 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Miss Pudernica
|
Hej, witam i w nowym wątku!
![]() Wróciłam z domu, zużyłam tak krem do twarzy i wyciągnęłam OSTATNI z zapasów ![]() Pokłóciłam się z TŻtem ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
ojej
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Bardzo się udała ![]() ![]() O matko jedyna ![]() Cytat:
![]() Już niewiele do ideału ![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie w końcu torebkę, w której zakochałam się już jakiś czas temu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Miss Pudernica
|
TŻ teraz jest skory i do rozmawiania i do przepraszania, szkoda tylko że już po tym, czym mi sprawił przykrość i dobrze o tym wiedział, bo to kolejny już raz wraca ta sama sprawa. Spotkamy się pewnie jutro i porozmawiamy, ale nawet sama nie wiem o mu powiedzieć, skoro do tej pory nic nie zrozumiał.
#112 | |
|
Cytat:
![]() Właśnie mam na twarzy maseczkę Mincer - miód i melon, świetnie pachnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ksiezniczko chetnie dalabym ci maselko Farmony liczi i rambutan jakbysmy mieszkaly blisko. Ty byls nim zachwycona a mi zupelnie ono nie pasuje.
aante bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko sie ulozylo ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-02-13 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Hosenko, super że zabawa się udała.
![]() ![]() ![]() Aante ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A akurat tekst o dokształcaniu się nauczycieli mnie nie przekonuje bo po pierwsze miałam takich którzy przez 20 lat uczyli to samo i ciągle z kartek (pożółkłych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-02-14 o 09:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piszę, żeby się z Wami podzielić radosną nowiną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Witajcie po weekendzie
![]() Wczoraj byłam na basenie po ... kilku latach nieobecności ![]() ![]() ![]() Byłam też wczoraj na zakupach: mus melon i arbuz (był w komplecie z olejkiem do kąpieli, komplecik był na wyprzedazy bo miał podarte pudełko) olejek do kąpieli melon i arbuz farmona od razu poszedł w użycie 14.00 2 maseczki w saszetkach z glinką po 2.99 - kaprys muszę jeszcze kupić płyn do higieny intymnej i płyn do jamy ustnej, ale to za tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() zużywam cały czas ,ostatnio zużyłam 2 kremy do twarzy,żel nawilżający do twarzy,żel ujędrniający do biustu,piankę do włosów...a nie kupiłam nic ostatnio ![]() dostałam od TŻ na walentynki Ange ou demon ,jak się cieszę byłam zakochana w tym zapachu od długiego czasu.... ![]()
#118 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Melduje się kolejna dukająca zakupoholiczka ![]() Można się przyłączyć? Walczę tak jak wy z uzależnieniem od kupna kosmetyków, niestety z marnym skutkiem. Mam bzika na punkcie żeli pod prysznic, kosmetyków do włosów, błyszczyków i kremów do rąk- to kupuję najczęściej ![]() Mam maleńką łazienkę i cała zawalona jest moimi kosmetykami. TŻ się denerwuje, bo jak się kąpie to mu wszystko spada do wanny ![]() Liczę, że mnie przyjmiecie tutaj do siebie i wesprzecie w walce z zakupoholizmem ![]() Uwielbiam też torebki i buty, ehh
Powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() Edytowane przez deser czekoladowy Czas edycji: 2011-02-14 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Kosh
no zależy czego się uczy pewnie ![]() ![]() ja mam doświadczenie niewielkie tylko w nauczaniu języka (myślę, że w historii, matmie czy chemii niewiele nauczyciele przygotowują w domu ![]() Aniu trzymam kciuki za wyniki ![]() antee_e TŻa przez kolano i naprać! ![]() deserku witaj a możesz określić ilościowo jak wielki to bzik? ![]()
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, w chwili obecnej aparatem nie dysponuję, ale...
- żele pod prysznic, płyny do kąpieli, sole, peelingi- 24 sztuki - szampony, odżywki, oleje, maski- 20 sztuk - kremy do rąk- 15 sztuk -błyszczyki, pomadki- 22 sztuki Tak patrzę po łazience i doliczyłam się jeszcze 16 balsamów do ciała ![]() Kremy do twarzy, plyny micelarne, toniki itp- tego też jest sporo poutykanego w pokoju... Jest jeszcze jakaś nadzieja dla mnie? ![]() Nie umiem się opanować ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.