![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zimowe bobaski roczek już skończyły - teraz na nóżkach do przodu ruszyły
Sto lat dla Olusia
U mnie szpital. Dzisiaj hurtowo byliśmy u pediatry. Olafek, Milenka i mój mąż mają zapalenie gardła wirusowe, ja rano byłam zdrowa teraz pokaszluję ![]() Bardotka powiem Ci lepszy motyw. Narzekałam na Bebeconfort Viva, a w końcu go mam - dostaliśmy dla Mi od chrzestnego, bo sie wczeniej nim zachwycaliśmy. Powiem tak - budka cienka, ale Mi siedzi w nim jak królowa - jest głęboki, mała zasypia w nim w południe i śpi jej sie wygodnie. Może nie jest idealny, jakieś plusy też ma.
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Adam pędzi odśpiewać "HAPPY BIRTHDAY" Olusiowi!
Celka - normalnie mało się kolacją nie udławiłam, jak przeczytałam o Zuzinym apetycie na bombki ![]() Bardotka - nieskromnie muszę się zgodzić ![]() Malinka - dużo zdrówka dla całej rodzinki Asiuulka - zgadza się ![]() Olivia - zdjęcia śliczne Mai zostały jeszcze dwa zastrzyki ![]() ![]() Aha, i przemeblowałam dziś sypialnię. Zobaczę jak się będzie spało. Aha, i brzuch mnie na @ strasznie boli. I przez to mam wk..w i ciągle żrę.
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
karola jak zwykle usmialam sie po Twoim poscie, normalnie uwialbiam Cie za to....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro to wypróbuje Cytat:
co ja bym bez was zrobiła ... dziękuję ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Osz kurdcze ile nadrabiania
![]() Olusiowi sto latek ![]() ![]() Kasiorku piękna lista, wiersz i oprawa ![]() Ide nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Celka mieliście przeżycia...mam nadzieje, że nadal wszytsko ok ![]() Strippi kliknięte ![]() Temat rozmiarów...ja nosiłam i nosze 38. No sumie w LO nosiłam 34-36, bo się odchudzałam i jakiś czas mi tak zostało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Celka o matko ale przezycia. mam nadzieje ze bedzie ok
wiecie o jedynym pozytywnym skutkiem tego wszystkigo co nas spotkalo to to ze schudlam. jutro tydzien jak krzys zachorowal a ja mam 8kg mniej ![]() a no i mialam sie pochwalic ze odsmczkowanie nie jest tragiczne. my zostalismy do tego zmuszeni przez jego ranki ale wiecie co, nie jest najgorzej. zaspia normalnie i spi normalnie. troszke w dzien go szuka ale jak go czyms zajme to zapomina. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj starsznie się ciesze, że jest tak duża poprawa! U na podobnie ze smoczkiem ogólnie dostaje go do zasypiania i na spacerki. W dzień nie szuka gorzej jak go zobaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dzien jak jest zajety nie szuka go, czasem elzy na widoku, ale zadnego wrazenia to na nim nie robi ![]() Gosbaj ![]() ![]() ![]() Olivia swietnie wygladasz i nieopowiadaj bajek ![]() Ja nosze rozmiar 40/42/44-(zalezy co, z jakiego materiału, firmy itp.) w sumie rozmiarami sie nie przejmuje, bo to i tak szyte na oko ![]() ![]() Celka o matko...mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze ![]() Karola biedna Maja ![]() Ja dzis po nocce, zabralam sie za pozradki w ciagu dnia, potem spacerek i wreszcie wieczór wolny ![]() ![]() Miłego weekendu!
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
to nasze focie urodzinowe znalazłam chwilke i dodaje
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
wróciliśmy z urodzin bylo spoko tylko podam na twarz
![]() wpuscialam go piłeczki strasznie mu sie podobalo mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!!!!!!!! ta bawialnia jest dopiero od grudnia wiec wszsytko nowe i fajne duzo atrkacji dzieciaki sie wybrykaly ![]() ![]() Gosbaj widzę ze jest poprawa i twojego nastroju ba dobrze wracajcie do zrowka i domku Karola dla Mai też zdróweczka duzżżżżżżżżżżżżo Paula brak cię ja jutro mam wychodne z Monia na ploty i pifffkoo ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Blonde za nocke ![]() Strpipi lepszego zartu nie słyszałam ![]() ![]() ![]() ![]() Olivia fajne focieee ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- dobrej nocki ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Julcia Wszystkiego najlepszego
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Julciu
![]() ![]() Miczka bardzo ładne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto Lat dla Julki - buziaki od nas i od Filipka ![]() ![]() ![]() ![]() My bylismy wczoraj na imprezce, wzieliśmy Filipa i planowaliśmy zostać tak do maks 21, bo wiedzieliśmy że będzie śpiący. A on szalał w najlepsze, cała nasza paczka nie mogła się nadziwić jaki on żywotny, wesoły i niczego się nie boi ![]() ![]() No ale w samochodzie od razu padł wiec poszedł spać na brudaska i przespał calutką noc po tylu wrażeniach ![]()
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2011-02-13 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dla Pysiowej Julci samych pogodnych chwil, usmiechu i zdrowia. Kolorowego zycia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ciocia Kasiorek i Maja
puchatek_duzy.jpg Dziś mamy gości, to ogarniam mieszkanie, potem ogarne jedzenie, a na końcu ogarnę siebie. Odezwe się wieczorkiem Miczka zdjęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ulcia prosze
![]() JLUCIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W tWOJE URODZINKI ![]() ![]() Gosbaj super ze z Krzysiem dobrze no i waga ![]() Miczka mamy taki sam jezdzik i tez widze ze party z Kubusiem jak u nas ![]() a ogolnieostatnio wzielam sie za Zuze (bo to mala terrorystka mi rosnie po mamusi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Asiulka- no to
![]() ![]() Gosbaj- jak to 8kg w tydzien ![]() Co do rozmiarów to ja zawsze 36...czyli taka S. czasem ze spodni 38 sie zdarzało, przed ciaza i po tak samo. Ostatnio jednak widze, ze jak cos zjem to ten brzuszek jednak hop...i wywala do przodu. hmmm I patrze ze po zmianie smoczka i karmieniu butla 220 plus 2 miarki kaszki robia swoje...wczoraj wazyłam mała i ...9kg ![]()
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Julka "kosmicznych" urodzinek
![]() ![]() ![]() potem postaram się nadrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Juleczko duzo radosci i zdrowia w dniu Twoich urodzinek
![]() ![]() Dzien dobry! ![]() Miczka sliczne zdjecia, jacy radosni Wszyscy ![]() Asiulka ![]() U nas wiosenna pogoda. Bylismy na rowerku ![]() ![]() Milego dnia!
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Julo Pysiowa - masz fantastyczną rodzinkę, a to w życiu najważniejsze. Na dokładkę życzymy Tobie z Adasiem duuuużo zdrówka, powalającej urody i mnóstwa oleju w ślicznej główce. (tak przyszłościowo życzymy
![]() 100 LAT!!! I kwiatek od gentlemana Adama ![]() Miczka - śliczne zdjęcia, bo rodzinka jak malowanie ![]() aldii - a co żeś w nocy robiła, że nie spałaś ![]() gosbaj - 8 kg ![]() tajga - ![]() A ja dziś kupiłam se dżinsy - letko przyciasnawe, ale ładne - no i muszę zintensyfikować proces spalania tłuszczu.
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
sto lat dla Julci wszystkiego naj naj
![]() ![]() miczka jaki mały kawaler ![]() ![]() asiulka u nas znowu jest odwrotnie - Julka sama nauczyła się wieczorem samodzielnie zasypiać, a w dzień nie chce. Wieczorem jak jest śpiąca to wkłada palucha do buzi, opiera się o wersalkę wtedy kładę ją na niej i ona z 10min i usypia. A w dzień jak jej się chce spać to krzyczy, płacze, sama nie wie czego chce i sama nie zaśnie.. jako, że ostatnio jem normalnie - czyli wszystko łącznie ze słodyczami - tak też od jutra znowu postanowiłam się odchudzać.. Zobaczymy co mi tym razem z tego wyjdzie, nie mam już takiego zapału do odchudzania jak kiedyś.. Muszę się jakoś porządnie zmotywować i zrzucić te 10kg w końcu to nie tak dużo.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
addited oczywiście pomyliłam się ma dwójkę górną a nie trójkę
![]() gosbaj dobrze że z Krzysiem już dużo lepiej, na pewno lżej na sercu, no i przynajmniej odsmoczkowany, ja też to muszę zrobić ale moja mama mi w tym nie chce pomóc a jakby nie patrzyć to z nią spędza Borys większość czasu...cały dzień go nie ma tylko do spania filka - bardzo fajna kieca, musisz się pokazać ![]() celka - masakra - bombkę, mam nadzieję że nic nie będzie z tego miczka - fajne focie sto lat dla Olusia i Julci a ja wczoraj byłam na piwku z koleżankami ze starej pracy - fajnie było rozerwałam się trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Malinka zdrówka dla wszystkich
![]() Gosbaj 8kg oj to musiał być dla Ciebie mega stres. Jedno co dobre, to przynajmniej masz z głowy problem z odzwyczajaniem od smoczka Zebra, Blonde u nas ze smoczkiem do spania tak samo ![]() A w dzień jak zobaczy to też weźmie Miczka śliczna z Was rodzinka ![]() ![]() Aldii ![]() You no to z Filipa będzie imprezowicz ![]() Asiuulka oby tak dalej ze spaniem ![]() ![]() Karola powodzenia z jeansami ![]() Brzoskwinia no to wszystko jasne, bo trochę sie zdziwiłam tą trójką. Wieczoru z koleżankami pozazdrościć, ale delegacji to już niekoniecznie U nas pogoda boska, nawet wyszłam na trochę na dwór, a reszta kisiła sie w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!
Melduje sie na nowej czesci z Krakowa ![]() Zajechalismy szczesliwie ![]() ![]() ![]() Wszystkim chorowitkom duzo buziakow ![]() Olusiu, Julciu sto lat, sto lat!!!! ![]() ![]() Maz wlasnie przed chwila pojechal, juz za nim tesknie....
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Sto lat dla Olusia i Pysiolinki Julci
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a najlepsze jak w dzień znajdzie to zaraz do budzi wkłada , ja jej wtedy mówię " szybko brzydoka wyciągaj " ona wyciągnie pokaże że ma w rączce , uśmiechnie się a potem szybko spowrotem do buzi włada ![]() śliczna rodzinka ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- a ja znowu zapomniałam ![]() serdeczne życzenia dla Julci ![]() ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.