|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: IRLANDZKIE MAMUSKI - NASZE BRZUSZKI I MALUSZKI cz. IV
My nadal w domu i nic się nie dzieje
![]() Sylwiatkoo moze też tak być u mnie siostrzenica miała, że się denerwowała jak chciała coś przekazać anie umiała albo jej nie rozumieli. Laura też miała niecałe 18 miechów jak na wszystko piszczała właśnie picie jakieś, jedzenie bo zabawki nie mogła dosiegnąc i dosc szybko jej przeszło bo albo Filip jej pomagał albo jak z Tz ocenilismy sytuację, ze jest wymuszana to ją olewalismy. No ale u nas ten plus, ze jest 2 no i obecnie nawzajem sobie pomagaja itp a wczesniej braciszek dbał o siostrę bo w porównaniu z nią był już taki "dorosły" ![]() Dobra spadam bo dzis troche pospalismy a za godzine Tż na obiad będzie pa pa |
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Francmal, a juz myslalam, ze Stefek jest na swiecie
![]() ja mam wlasnie taka nadzieje, ze jak Nikos zacznie mowic to przestanie piszczec no bo wtedy po co mu bedzie to piszczenie?! bedzie tez wiecej rozumial to mu bede tlumaczyc ze nie wolno bic itp jak nie podziala to karny jezyk i tyle ![]() lece tez gotowac obiad, znaczy sie odgrzac sos i ugotowac makaron
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Kellyss pominełas u Annje jednego synk ktorego rodzila tutaj.drugi ma na imie Max.
Annje podaj dokładne dane Maksia Jagdeb zadowolona jestem,a smiles jest koło super value Aiofe mi tak jak Kellyss podoba się ta biala Katiu jak juz alanek nie będzie musiał chodzic w tym czyms to smialo mozesz dołaczyc do kulkolandu,poniewaz Annje ma jeszcze synka rocznego Resztę dziewczyn sciskam i pozdrawiam |
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Dziń Dybry
![]() Dzięki za odpowiedzi w sprawie suchej skóry malucha Lecę do apteki po jakiś specyfik ![]() My dziś ok, tylko wyskoczyła mi opryszczka na ustach i swędzi nieziemsko Modlę się, żeby Ben nie złapał bo ja mam od Tżta haha ![]() Brzdąc mój od wczoraj wydaje niesamowite dźwięki I nasłuchać się nie mogę. No i ślini się strasznie. Non stop Go wycieram i chyba muszę przestać bo to troszkę syzyfowa praca jest Za chwilkę uciekamy na spacerek to może pośpi chwilkę ![]() pcynesia Nam się zdarzało, ale w domu W gościach jedyne co robił to sikał na mamusię Wczoraj jednak postanowił zmienić numer ![]() Velvet Lady No to Tż musi wyglądać teraz specjalnie Dobrze, że nic więcej się nie stało! Annje Ja też staram się nie panikować, ale ciężko mi to wychodzi przy świeżym dzaiecku To na policzku Bena wygląda nieciekawie, takie grudy bardzo czerwone. Oby pomógł któryś ze specyfików ![]() Francmal Cierpliwości
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednego pod drugim wpisałam.... ![]() Katia........... Własnie mialam pisac... To ze twoj maluszek jest młodszy to nie jest problem.... I tak kazdy dziec bawi sie przewaznie sam (no chyba ze ich zagonimy wszystkich razem do kulek ) Takze spokojnie zapraszam do nas... Zobaczysz ze Alanek i Ty wybawicie sie za wszystkie czasy.....hihihi......
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kellyss toż to ja ślepa jestem
|
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej forumowiczki
![]() Pozdrawiam Was z mroźnej Polski My powoli dochodzimy do siebie po serii chorób. Mały dość ciężko je znosił, gorączka sięgała 40 stopni. Bidul się bardzo męczył, cały czas leżał, nie było z nim prawie żadnego kontaktu. A jak wyszedł z jednego to po 3 dniach złapał inne świństwo i skończyło się na antybiotyku. Tak więc od 2tyg siedzimy w domu i już świra dostajemy w tych 4ścianach. Bunt dwulatka na całego, do tego wszystkie trójki jednocześnie nam wychodzą - możecie sobie wyobrazić co się dzieje ![]() Widzę ogromny postęp jeśli chodzi o rozwój mowy - dziadki zadziałały na niego stymulująco ![]() Śledzę na bieżąco wszystkie zdjęcia i informacje, które ukazują się na nk i fejsie od Was, na forum czasu brak Buziaki dla wszystkich. Mam nadzieję, że dzieciaczki rosną zdrowe i piękne. Specjalne pozdrowienia dla brzuchatek Trzymajcie się cieplutko i niech Wasi panowie Was rozpieszczają ![]() A tu mój choraczek: https://lh5.googleusercontent.com/_m...0/P1010900.JPG ;( |
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Annje, a ten Cetaphil to w kazdej aptece jest? musze wyprobowac, bo Adas ma jeszcze drobna wysypke na ramionkach i mu to nie schodzi.
Heksa, ale Ignas urosl. |
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedługo lecimy na kilka dni do Norwegii, a potem jeszcze 2 tyg zostajemy w Polsce i wracamy do IE. I chyba będę miała Polski dość na najbliższe 6 miesięcy, potem pewnie zacznę trochę tęsknić ![]() Nie wiem jaką Adaś ma wysypkę, ale gdy napisałaś o problemach skórnych to przypomniał mi się dobry specyfik na przesłuszoną skórę - Diprobase, ale w postaci maści a nie kremu. U Nas świetnie się sprawdził, a mały miał bardzo szorskie, chropowate alergiczne plamy na całym ciele. |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() pogoda dzisiaj taka ze sie zyc zachciewa ![]() jutro kulkoland... tylko o ktorej? 10:30?? bedem napewno annje no wlasnie spoznione zyczenia urodzinowe powiem wam co zrobilam glupiego!!! masakra... kilka dni temu weszlam na fb przez telefon... czesto z telefonu czytam czy cos sprawdzam bo monz mnie nie dopuszcza do kompa... nie wazne... no i siedze sobie na fb, i nagle cos mi wyskoczylo... nie czytajac (myslalam ze to ponowne pytanie o polaczenie) no i klikam "yes" co sie okazalo... sciaglam sobie do swojego kalendarza przypomnienia o urodzinaach znajomych velvet cale szczescie ze sie skonczylo "tylko" na wybiciu zeba a z Heksa to sie nawet nie witam... bo i tak jak zawsze mnie pominie w swoich postach... jakbym juz nie byla jej ukochana... no ale kij z tym... Iguska oczywiscie caluje mocno z reszta robie to za kazdym razem jak jego (okropna, zlowieszcza) matula doda foty...
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Dzis mialam ostatni nieoficjalny dzien w pracy, wczoraj w koncu kupilismy samochod (bo stary padl) i mozna nareszcie zapelnic lodowke a jutro ostatnia wg maternity scheme wizyta u gina. Sama nie wiem czy poprosic by 'zajrzal' :P
Od 2 dni czuje sie bardzo jak zaraz przed okresem, normalnie mam wrazenie, ze zaraz bede musiala zakladac podpaske - czyli cos sie ruszylo, co? Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Dzieciaczki
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Wieczorną porą mówię : Hej !
![]() Dzisiejszy dzień był cudowny! Ben cały dzień się śmiał, "gadał".. Był uroczy Jedna 3- godzinna drzemka pozwoliła mi na ogarnięcie chałupki i zajęcie się sobą I ani razu nie płakał Heksa Oj to się ten Twój Bidulek namęczył Oby było już tylko lepiej I fotka piękna pomimo choroby ![]() Pakusia Hahaha Nie da się tego jakoś cofnąć ? ![]() Mayan No mnie przed porodem bolał brzuch jak na okres, więc może coś się tam rusza Trzymam mocno kciukasy ![]() Wrzucam fotki z dziś ![]() Dobranoc
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Heksa - zdrowia dla synka, rozmawiałam dziś z mamą i oni tez mają -17 więc masakra! no i miłego pobuty w Norwegii brzmi ciekawie, nigdy nie byłam tam.
Gdy czytam o tym buncie dwulatka to mnie przeraża, a potem jeszcze okres dojrzewania, o Matko! dla wszystkich mam dwulatków dużo sił więc ![]() Lajla - ale śmieszek ten twoj Ben widze tez masz spiochy z no name czy jakoś tak, ja kupiłam takie same siostrze, wyglądały na fajne jakościowo...moj TZ bezzebny chyba jedzie do PL przed Patrykiem, pracodawca mu tego nie pokryje bo robił pewna fuchę dla siebie tzn taki zawias do bramy do starego domu bo jak byly wiatry to wyrwało i landlord robił kazde o to oczywiscie ze zniszczone! i on to bidny robił i to mu sie stało normalnie nie chce ich juz widzieć na oczy, dziś byłam 3 raz poprawiac sprzątanie i 2 butle bleach wylałam do kibli i zlewu! jak wyżre to nie ja dobra ide pranie powiesić i spac, padam z nóg! Edytowane przez Velvet Lady Czas edycji: 2011-02-24 o 23:20 Powód: dopisek |
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny!
Ja tylko na chwile, zeby sie przywitac bo pisze z pracy. internet w domu szwankuje wiec nie moge nawet zobaczyc co u Was ![]() Mam nadzieje, ze tz wszystko naprawi ( a mialo byc tak pieknie jak przenosilismy sie z eircom do ntl...) no uciekam bo klienci zagladaja mi przez ramie co robie przy kompie i o wino wolaja... moc buziakow dla wszystkich. p.s.lLajla Ben przeslodki ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- acha - i dziekuje wszystkim za mile slowa
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
iofe Jeśli uważasz, że "mutant" to dobre określenie człowieka starającego się Ci pomóc to nie mamy o czym rozmawiać... Skoro "wymyślał" kolejne wizyty to pewnie miał jakieś ku temu powody.
nie mial powodow. dr ginekologii po spojrzeniu na skan powinien wiedziec co mi jest. watpie, czy chcial mi pomoc. dwa - widnieje na pierwszej stronie jako NIEPOLECANY. wiec chyba cos w tym jest. czepiam sie o byle co. to "byle co" bylo moim zdrowiem i porozmawiamy jesli wam tez lekarz bez powodu bedzie sugerowal wyciecie jajnkow. a wystarczyly zwykle leki. czy o doktorze ktory wytnie ci obie nerki "bo bedzie chcial ci pomoc" tez bedziesz sie wypowiadac w samych superlatywach? watpie. pewnie uzyjesz podobnego okreslenia. nie wiem w ogole czemu ten temat zjechal na kwestie koloru skory czy pochodzenia - bo w moim przypadku nie mialo nic do rzeczy. Mutantami to nazwałabym ludzi nie szanujących innych i nie doceniających tego co mają. na jakiej podstawie sugerujesz ze nie szanuje tego co mam?
pozdrawiam Aśka Razem od: http://davf.daisypath.com/Lub2.png Nasz Ślub: http://dwdf.daisypath.com/ZNlp.png Nasze Brzucho:http://lmtf.lilypie.com/AKJ9.png Nasze Bydle: :brzydalhttp://p dgf.pitapata.com/T9sM.png |
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Lajla
Benio przeslodki Velvet Lady po buncie dwulatka jeszcze dluga droga do okresu dojrzewania, m.in. bunt czterolatka ![]() Rusalko Milej pracy ![]() |
|
|
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Heksa jezuuulkuuuu, ale Ignas wymeczony na tym zdjeciu!!! biedaczek!!! ale mam nadzieje, ze juz wraca do formy i bedziecie mogli w pelni cieszyc sie urlopem w Norwegii. udanego pobytu wam zycze i rowniez gratuluje Igusiow postepow
jednak dziadkowie czynia cuda moj Nikos zaczal mowic mama wlasnie podczas pobytu w pl i tez zawdzieczam to dziadkom, ktorym buzia nigdy sie nie zamykala ![]() Lajla Benek uroczy!!!!a ja musze wam nakrecic filmik jak Nikos schodzi ze schodow a raczej z nich zjezdza za kazdym razem jak to widze to prawie sikam ze smichu ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
Eve wiesz, ze zostal ci tylko jeden dzionek do scanu??
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwiatkoo
wiem, wiem, ja juz prawie godziny zaczelam liczyc ![]() Heksa no wlasnie, zapomnialam... Igus na strasznie zmaltretowanego choroba wyglada biedaczek, zal mi sie go strasznie zrobilo ![]() Duzo zdrowka dla Was i przyjemnego wyjazdu |
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
powodzenia w pracy i niech ci szybko internet wroci
!!!!
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Okej jeszcze na chwilkę zajrzałam
![]() Velvet Lady No ja kupiłam pare tych bodziaków i śpiochy i zadowolona jestem Ogólnie w tym sklepie fajne rzeczy można kupić A i na fb podejrzałam, że mamy takie same okulary ![]() Rusalka No to miłej pracy ![]() Dzięki dziewczynki Ben śliczny, ale z buziaka mu skóra schodzi i chyba Go to swędzi, bo się drapie po policzku niemiłosiernie... W nocy szczególnie...No i Aiofe... Wchodzę na to forum się zrelaksować, a nie denerwować. Więc nie będę Ci tłumaczyć co oznacza słowo "mutant". Źle trafiłaś na lekarza, niestety zdarza się. Nic Ci nie wyciął więc bądź szczęśliwa. Mimo wszystko nie daję Ci to prawa do nazywania Go "mutantem". A co do szacunku- chodziło mi tutaj o to, że lekarz to też człowiek, a więc ma prawo do pomyłek. Czas przestać narzekać, a zastanowić się nad tym, że każdy lekarz stara się Ci pomóc w bardziej lub mniej umiejętny sposób. Na szczęście mamy prawo wyboru i jak coś nie pasuje, należy zmienić lekarza. To tyle w tym temacie. Jak już pisałam, nie mam zamiaru denerwować się wchodząc na forum.
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam ze padne jak poszlam spac...
wchodze i patrze a moje dziecko spi na moim lozku !!! nawet nie slyszalam jak wyszedl z lozeczka, bo przewaznie sie strasznie tlucze ... i zawsze jak wychodzi to przychodzi do salonu albo bawi sie na przedpokoju... a dzisiaj polozyl sie na moim lozku i spal sobie jak u siebie no kasujac po kolei wszystkich z kalendarza dzieki
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba poczułam pierwsze ruchy Malucha To już nie tylko bulgotanie. Wręcz mam wrażenie ze coś mi się "ociera" od środka mam nadzieje ze już niedługo poczuje pierwszego kopniaka. I ogólnie bardzo się cieszę bo kupiłam bilet do Pl i lecę na 18tke mojego brata ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie brzuchatki gorąco
pozdrawiam Aśka Razem od: http://davf.daisypath.com/Lub2.png Nasz Ślub: http://dwdf.daisypath.com/ZNlp.png Nasze Brzucho:http://lmtf.lilypie.com/AKJ9.png Nasze Bydle: :brzydalhttp://p dgf.pitapata.com/T9sM.png Edytowane przez aiofe Czas edycji: 2011-02-25 o 09:49 |
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki.
na szczescie lubie ta swoja prace bo inaczej walnelabym tym wszystkim i poszla na zasilek. wczoraj skonczylam po pierwszej, potem taxi i w lozku bylam przed 2:00, o 2;30 pobudka na zmiane pieluszki, 5:00 karmienie a 7:00 pobudeczka hehe. zaraz Zuzol bedzie miala drzemke wiec sie walne na kanape i sprobuje podrzemac chwilke choc ciezko z tym u mnie bo nie potrafie spac w dzien...poza tym tyle rzeczy do zrobienia w domu - stosy prasowania (to chyba bedzie musialo zaczekac do niedzieli), obiad, sprzatanie... Tak w ogole super bylo wrocic do pracy (pomimo ciezkiej pracy- kiedys pracowalo nas 8 osob teraz jest nas 3+ 3 razy w tygodniu syn szefowej) wszyscy moi stali kilenci wypytywali o mnie podczas mojej nieobecnosci, a teraz codziennie przychodzi ktos z regularnych i pierwsze co robi, to zamiast isc do stolika, przychodzi do mnie, zeby porozmawiac, podzielic sie nowinkami, wypytac o malutka i obejrzec zdjecia We wtorek (wtorki mam wolne jedna z moich dobrych kilentek zadzwonila do mnie i zaprosila na kolacje - moja pierwsza "night out" od kiedy mam malutkadzis piatek wiec zamkne winiarnie jeszcze pozniej, ale jutro tz ma wolne, wiec wrobie go w poranne zabawy z malutka a sama pospie do 9:00 (tak sobie zaplanowalam, ale znajac zycie, zaraz jak mala wstanie, wezme ja i pojde na dol, zeby chlopak mogl pospac.on potrzebuje minimum 9h snu zeby normalnie funkcjonowac, a od kiedy ja wrocilam do pracy spi znacznie mniej-musi pracowac na rano, zebysmy mogli sie wymienic przy Zuzolu, czyli pobudka o 6:00, a spac idzie ok 23:30 bo musi nakarmic corke przed snem ) dobrze, ze ja nie potrzebuje tyle spac. choc miloby bylo przespac 5h bez zadnej przerwy ![]() aiofe super zazdroszcze troszeczke - uwielbialam te "rybki" w moim brzuszku ![]() Pakusia nie moge sie doczekac az Zuzol zacznie mi takie numery wykrecac na razie powoli zaczyna sama siadac (strasznie sie do tego rwie), zaczela przewracac sie na brzuszek - a po kilku minutach awantura, bo na plecki z powrotem juz nie potrafi, a dluzej niz 5 min na brzuszku nie bedzie lezala i juz, no i to jej gaworzenie - uwielbniam jak, choc wiem, ze nieswiadomie jeszcze, powtarza mamamama ![]() Lajla przenoszonym dzieciom czesto luszczy sie skorka. Zuzi skora schodzila platami z calego cialka. potem miala strasznie sucha skorke na buziaku, ale zaczelam uzywac Emulsifying Ointmeny, ktora kiedys jedna z dziewczat polecila na forum i teraz ma bardzo gladziutka i dobrze nawilzona skorke ![]() dzieki Pampiszonka ![]() Dzieki Eve. Jak postepy? jak brzuszek? samopoczucie? ach i cierpliwosci przy twoim malym buntowniku, tego samego zycze tobie Sylwiatko Heksa przyjemnego pobytu w Norwegii. JA Polski zawsze mam dos juz po 3 dniach wizyty...i zycze duzo zdrowka dla twojego maluszka Biedaczek ok musze spadac bo mi sie dziec budzi.( wczoraj tak ladnie spala,a dzis pol godzinki lobuz - nie ma na nia reguly ..a mialam podrzemac hehesciskam wszystkie forumowiczki ![]() |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Pakusia
a o moich urodzinach Cie powiadomi ??? Mam nadzieje ![]() Lajla a wiesz co? Na szczescie mozna sobie ustawic "dodaj do ignorowanych" i wtedy to, czego czytac nie chcesz nie bedzie Ci sie wyswietlac - polecam te opcje Ale mialam poranek ![]() Nie wiem czy Olkowi "5" ida czy cio, na chorego nie wyglada, ale wczoraj rano mial, mowiac wprost, sraczke i dzis tez, tylko ze dzisiaj pielucha juz nie dala rady i czesc poszla w spiochy Dobrze, ze nie mial doroslej pizamy bez stop bo by wypadlo Dzien wiec zaczelismy od wanny i kapieli, Olus wniebowziety, ja mniej, ale przynajmniej poki co nie ryczy jak syrena ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ja tez dziekuje, ale poki co nie pracuje i nie zamierzam, a internet poki co jeszcze mam ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Pakusia a jak Kuba wylazi z lozeczka? Macie wyciagane szczebelki ? Olek poki co (tfu tfu) nie nauczyl sie wychodzic i niech lepiej tego nie robi bo mamy sypialnie na 2 pietrze, wiec lepiej zeby sam nie buszowal. Ide zjesc racuszki z jablkami, wczoraj zrobilam i kilka mi zostalo ![]() A jutro Jeszcze 28 godzin ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- No i prawie nie zauwazylam, ze dzis znowu swietujemy kolejny tydzien... tzn. prawidlowo to jutro, ale tak jakos w piatki swietuje Zostalo 16 tygodni |
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Hello
![]() Ale dziś piękny dzień Za chwilę uciekamy na spacerek Ben ma teraz porę drzemki, a zamiast spać- marudzi Ja za to jestem padnięta, a o Tżcie to nawet nie wspomnę Zamiast spać w nocy harcy nam się zachciało i poszliśmy spać po 5 ![]() Pakusia Oj, widok musiał być cudowny ![]() Rusalka Jezuu, gratuluję wytrwałości! Naprawdę ![]() Eve O widzisz! Dziękuję Kochana za radę Skorzystam ![]() Haha, wesoły poranek ![]() No i oby szybko Ci zleciało tych 28 godzin !!! A bliżysz się ku końcowi coraz to większymi krokami Ale fajnie!!!
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Eve, jeszcze tylko 16 tygodni? Ranyy, ale ten czas leci.
![]() A jak sie czujesz tak ogolnie? tzn. oprocz tego, ze nie mozesz sie jutra doczekac Rusalko, jak praca fajna to fajnie sie wraca po macierzynskim. Ja tez z przyjemnoscia wracalam do mojej. A co do tz-ta to z moim jest tak samo, ze musi pospac minimum te 8 godzin zeby jakos funkcjonowac. Nie martw sie, juz niedlugo pospisz wiecej niz 5 godzin Pakusia, to musial byc piekny widok ![]() Heksiu, dzieki Jeszcze raz duzo zdrowka dla Iguska i dla Was i przyjemnego pobytu w Norwegii. |
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
hej kobietki!
my od 7 na nogach, dom wylizany, Niko spi, skoczylam obiadek i zaraz do pracy trzeba uciekac. Rusalko ja to tez marzylam chociaz o 4 godz snu w ciaglosci, ale nie martw sie przyjdzie i pora na ciebie abys sie wysypiala Eve a moze to (pfu, pfu ) rotawirus? u nas ostatnio strasznie duzo dzieci mialo biegunke + wymioty. Oby Olusiowa sraczka byla faktycznie przez te zabki. no i konkretna z ciebie brzuchatka juz ![]() Pakusia no jak widac czasami tym naszym lobuziaka uda sie byc aniolkiem choc przez chwile ja tez jak widze spiacego Nikosia to zawsze mam ochote go calego wycalowac ![]() Lajla milego spacerku ![]() Aiofie jeszcze troche i napewno poczujesz kopniaki Pcynesia jak tam Adasko sie miewa? |
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takze mysle ze nie da sie okreslic na tej podstawie czy to juz niedługo.. No ale nie bój sie bo jak poród sie zacznie to bedziesz wiedziala na 100 % ze to juz...................... Cytat:
Chociaz wydaje mi sie ze to chyba troszke wczesnie.... No ale ponoc u kazdej z nas to inaczej... No a kopniaczki to tez juz niedługo poczujesz....... ![]() Eve..... Moze faktycznie te piątki ide Olusiowi... No i gratuluje jeszcze raz 24 tyg... i tez czekam z niecierpliwoscia na ten twój skan
|
|||
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Oj ale Igulek choruszkowo wygladal, biedulek. Tak mi strasznie zal tych maluszkow jak choruja.
Eve jeszcze troszeczke jutro z niecierpliwoscia bede czekac na wiesci ![]() Lajla Ben jest przeslodki, taki malusi oj kiedy moja diabelkoea taka mala byla ![]() A to zdjecie ktore dostalam od tz jak juz w pracy bylam a oni z mala rozrabiali, padlam ze smiechu jak je zobaczylam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

Lecę do apteki po jakiś specyfik
Modlę się, żeby Ben nie złapał bo ja mam od Tżta 

Niedługo lecimy na kilka dni do Norwegii, a potem jeszcze 2 tyg zostajemy w Polsce i wracamy do IE. I chyba będę miała Polski dość na najbliższe 6 miesięcy, potem pewnie zacznę trochę tęsknić 

Oby było już tylko lepiej
I fotka piękna pomimo choroby