|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Ewska
...a dla twoich kawelerów imiona już wybrane?? Powodzenia na zakupach ale macie fajowo, wszystko nowe!!
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Noo TZ wyniosl szafe, pan bedzie za pol godzinki do 45 minut, wiec genialnie, a potem w nagrode, jedziemy sobie gdzies na obiadek bo zadnemu z nas nie chce sie gotowac bynajmniej
i potem co...?? blogie lenistwooo..filmik jakis i z pewnoscia deserek...mysle o McFlurry![]() Uwielbiam te pufy, choruje na zielona do naszego salonu, ale zabralaby za duzo miejsca niestety moi znajomi maja ta najwieksza i uwieeeelbiam na niej siedziec!obiecuje nie przemeczam sie TZ rozkrecal ja tylko trzymalam oraz umylam sciany, nawet nie powolil mi pomoc nosic wiec nie nosze....Cytat:
a ciasto drozdzowe...? hmmm chetnie!Zytus!! jaki z ciebie hipcio?!?1 sliczny brzuszek, chude nozki, normalnie az sie zapatrzylam! caffelate moja z rana ma wlasnie takie przeciagania, a od jakis dwoch tygodni ma chyba ta sama pozycje bo mi wypycha chyba pietke non stop z jednej strony brzucha tez to uwielbiam!daisyyy jak podgladasz pogode na mistrzostwach to chyba widzisz ze slonce juz sobie poszlo... alaaaa ale kopniaka dostalam w zebra nooooo ![]() mary poziomkowa alias Rudolf ty sie kuruj chocby lodami mcflurry niech ci na zdrowie pojda i odetkaja nosek ![]() moniak no snieg mnie przerasta czasem, ale mozna sie przyzwyczaic, lato pomaga zrekompensowac brak slonca zima, poza tym przyzwyczailam sie do tego ostrego swiezego powietrza, i zawsze jak laduje w krakowie to widz epotem ten smog nad miastem, przejrzystosc jest zupelnie inna ![]() agnieszka pe u nas dzisiaj tez 1 na plusie ) ale jak ja to zwe, kupa pogodowa, szaro buro sie zrobilo i ma znowu padac po poludniu!ale ja tak narzekam na ta zime zazwyczaj juz w marcu bo sie daje we znaki , ale kocham ten kraj i wiem ze razcej do PL juz nie wrocimy, podrozujemy sporo po Norwegii i powiem tyle, jest tak pieknie, ze zycia nie starczy zeby wszystko zobaczyc, a fiordy jedza z reki 'moge wam kiedys wrzucic na forum kilka fotek jak chcecie ![]() musze cos zjesc bo zgaga mnie dogania..bleeeee |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.a co do reala - możesz sobie spokojnie odpuścić ten w DG - nie w ch pogoria, tylko ten przy trasie na Olkusz - byłam tam wczoraj i poprzebierane i nie było koszulek do spania ![]() ja chciałabym się wybrać do tego na trasie do katowic - tam zawsze mało ludzi chodzi więc może będzie większy wybór. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- aha - i gdzie kupujesz firanki? moja teściowa mi szyje, ale czasem wolałabym sobie po prostu iść i kupić. |
|
|
|
|
#94 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Wszystko nowe jest w dużym pokoju i na przedpokoju, miało być jeszcze w kuchni, ale remont nie będzie dokonczony, więc nowe meble musza poczekać :P |
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja też mam rosołek, kurczaka i kluski z sosem. I buraczki do tego
Ale nie lubię jeść sama... Zmobilizowałam się i zaczęłam odgrzewać obiad, bo przecież nie samymi ciastkami żyje człowiek...Cytat:
Cytat:
Chętnie się podzielę...
|
||
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Ddaaiissyy ale ubaw z tą sekretarką
![]() ![]() Moniqac doskonale Cię rozumiem z tym udowadnianiem, że pozory mylą!! Ja jestem szatynką więc może "problem" kolorów włosów mnie nie dotyczy, ale za to ponoć wyglądam bardzo młodo i nie na swoje lata.. i przez to niejednym wydaje się, że: "taka młodziutka to co ona tam może wiedzieć"!! A po pierwsze, ja wcale nie jestem taka młodziutka za jaką mnie biorą, a po drugie, nie zawsze wiek z rozumem idzie w parze!! wrrr ![]()
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
tak tak tak!!! ja osobiście uwielbiam fiordy
ja mam nadzieję, że będę mogła Wam w przyszłym tygodniu pokazać moje mieszkanko po demolce (tragedia) i odremontowane - no i zapraszam na parapetówe .
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolka CO RACJA TO RACJA
ja też wyjeżdzając do pracy za granice miałąm problem że jestem za młoda zeby mieć takie kompetencje...
|
#99 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Co do firanek to jeszcze nie wiem gdzie zakupię, widziałam ładne gotowe w Castoramie, Leroy Marlin czy jak mu tam, ale musze się też po małych sklepikach z firankami rozejrzeć ![]() Trzymam kciuki za sobotę, obyś miala mieszkanko gotowe
|
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w sumie to jakieś pocieszenie dla mnie ![]() ![]() A jak póżniej zadecydujecie, który zostanie Bartusiem?? ![]() ![]() Czy nowe meble, teraz czy nie... nie ma znaczenia! Remonik zawsze cieszy
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa ja jestem z Bydgoszczy, a dom mam pod Chojnicami, rzut beretem do Ciebie.
Ktoras pytala o kolory scian w sypialni - ja mam kawe z mlekiem i nie wyobrazam sobie innego, kolorowe pastele to zupelnie nie moj typ, a ciemne kolory by mnie chyba w sypialni zniszczyly |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane! Ale zescie naskrobaly, witam w nowym watku
Wczoraj bylismy w ikei, ale powiem Wam ze co to dzieciowych rzeczy to jakosciowo nie sa dobre, ani lozeczka ani materace, wiec nic nie kupilismy...zakupilismy za to pare *******ek do domu a pozniej bylismy w kinie na Czarnym Labadziu, chyba taki w Pl jest tytul normalnie dramat paranoiczyny, niezbyt mi sie podobal...nie lubie tego typu filmow...eweska imie Bartek zawsze mi sie podobalo ![]() anula_81 widze, ze u Ciebie przygotowania pelna para... ![]() Catia88 brzusio przesliczny! ![]() Kochana pozostalo mi zaprosic Was na lasagne, wlasnie siadamy do obiadku aha co do tych pajacow to ile w koncu kupujecie na 62?
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
anula Ja mam właśnie zielone Mega Sako (jest chyba jedno większe), tzn. miałam zanim Drań go nie przejął
I wcale nie zajmuje tak dużo miejsca... A potem będzie jako fotel do karmienia ![]() princi Ja mam: - pajaców 62 - 3, 68 - 2 - śpiochów 56 - 1, 62 - 2, 68 - 2
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
matall i myslisz, ze te dwa pajace na 62 starcza? ja tez mam dwa, jeden taki welurkowy a drugi bawelniany, mysle ze dokupie jeszcze ze dwa plus spiochy tez 2
|
|
#106 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Matall, Princi jakieście wy pięknie przygotowane.. Wszystko zliczone, posegregowane i pod kontrolą
Dziewczynki ja znikam póki co, jadę psiapsiółę odwiedzić przed wyjazdem z rodzinnych stron.. Miłego popołudnia Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-27 o 13:51 |
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakby zabrakło, to tż pojedzie i kupi
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mój TŻ się nie zgodził na Bartka, bo mój były tak miał na imię. Więc zostało Adrianek. A Piotruś też ślicznie. Tylko szkoda, że Twój mężu nie przystaje na propozycję .
|
|
#110 |
|
Moderatoreska
|
Adrian mi się bardzo podoba, ale syn brata mojego tż ma tak na imię, więc Adrian odpada.
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka ja przygotowana? brakuje mi mase rzeczy
![]() matall musze kupic bluzeczki i polspioszki ![]() eweska a podoba Ci sie Tymek? mi tak...no ale to juz sami musicie wymyslic i zadecydowac
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
ide gotować obiadek... do później Kochane
ps. eweska - jeszcze jest w ch pogoria real . miłych łowów.
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do śpioszków bluzeczki/kaftaniki, bo wtedy nic nie powinno wyłazić No... A przynajmniej tak mi się zdaje A u mnie kolejne pranie Edzikowe, wyprałam już poszewki, rożek, prześcieradło, nowe bodziaki z reala, a teraz pierze się wypełnienie, a potem jeszcze pieluchy tetrowe. A potem muszę zacząć prasować, bo mam już TYYYYYYYYYYYLE rzeczy, że do maja będę to robić
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam mase prasowania, ale jestem padnieta...
a to masz bodziaki z dlugim rekawkiem do polspioszkow?
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko, w OBI też są ładne gotowe firanki i muszę powiedziec, ze jestem podziwu dla Twojego męża, ze taka złota rączka z niego ! Do tego jaka to oszczędność kosztów gdy sam tak wiele może zrobić
![]() Juz to widze, jak pieknie u Ciebie nowoscia pachnie mmmm super ! Lolka, u mnie z imieniem raczje powrót do korzeni, bo od początku miała byc Zosia, tylko mi nagadali, ze tyyyle zoś dookoła - no i nie wiem co z małżem, ale sądze, ze go urobię w koncu Zosia to jego śp. babcia argument nie do zbicia Nie wyrzucaj sobie, nie dobrej matki !! ![]() A może jak maluszek pojawi się na świecie i go zobaczysz to samo Ci się jakieś imię nasunie... kukniesz i od razu powiesz - to musi być ............... ![]() moniqac ale masz boooski obiad Ale prawda ze nieraz blondynkom łatwiej ? fajnie musi wygladac młodziutkie blond dziewcze pomiędzy dyrektorami, wyjadaczami juz jestem z Ciebie dumna jak widze, gdy forsujesz swoje racje ![]() anula bardzo bym chciała fotki zobaczyc Mam nadzieje, ze wichru wielkiego nie ma? Bo skoki byłby zagrozone uwielbiam je oglądac moniqac bo jeszcze Ci sie na tą parapetówe wprosimy Grazin, myslisz ? mam w pracy rzecznika patentowego moge pogadac, a jak wypali to na pewno podzielę się zdobyczą naprawdę to drugie ![]() Lolus, tylko ciesz sie ze swojego wygladu młodzienczego i tym bardziej z wielką radością "zaginaj" przemądrzałków swoją wiedza ! Mądre kobiety górą !!
|
#117 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Wolimy chyba jakieś bardziej tradycyjne imiona. No ale w koncu będziemy musieli coś wybrać ![]() Cytat:
Jeśli u nas nic nie będzie i w M1 to jak starczy nam czasu to się przejedziemy do DG. |
||
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Eweska zawsze mozecie miec Bartosza i Bartlomieja
|
|
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha fjordy jedza z reki ja bylam tylko na poludniu od kristiansand po stavanger w sumie, nie w sumie nie, bo raz sie wyprawlismy jeszcze jakies 150km na polnoc, ale tez nad wybrzezem, nie pameitam nazwy ale musielismy chyba 2x promem plynac bo drogi nie bylo ![]() jak ja bylam to lato super bylo, bardzo cieplo, a tz narzeka, ze wlasnie"kupa pogodowa" najczesciej mnie sie tez bardzo norwegia podobala, ale w uk tez mieszkalismy nad wybrzezem w pieknym miejscu. teraz mi brak tego morza, ehhh |
|
|
|
|
#120 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

moi znajomi maja ta najwieksza i uwieeeelbiam na niej siedziec!
TZ rozkrecal ja tylko trzymalam oraz umylam sciany, nawet nie powolil mi pomoc nosic

>
Smacznego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

normalnie dramat paranoiczyny, niezbyt mi sie podobal...nie lubie tego typu filmow...
02.08.2014

argument nie do zbicia