Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-27, 12:52   #91
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Ewska
...a dla twoich kawelerów imiona już wybrane??

Powodzenia na zakupach ale macie fajowo, wszystko nowe!!
Stary 2011-02-27, 12:56   #92
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Noo TZ wyniosl szafe, pan bedzie za pol godzinki do 45 minut, wiec genialnie, a potem w nagrode, jedziemy sobie gdzies na obiadek bo zadnemu z nas nie chce sie gotowac bynajmniej i potem co...?? blogie lenistwooo..filmik jakis i z pewnoscia deserek...mysle o McFlurry
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Sako to moja wielka pufa
Wpisz w net "pufa Sako", to zobaczysz
Uwielbiam te pufy, choruje na zielona do naszego salonu, ale zabralaby za duzo miejsca niestety moi znajomi maja ta najwieksza i uwieeeelbiam na niej siedziec!
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Anulka tylko ostrożnie tam proszę!! Nie przemęczaj się kochana..
obiecuje nie przemeczam sie TZ rozkrecal ja tylko trzymalam oraz umylam sciany, nawet nie powolil mi pomoc nosic wiec nie nosze....
Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Ja dziś wcinam ciasteczka zamiast obiadu Upiekłam drożdżowe z brzoskwinią... i chyba nie doczekają kawki.
Zresztą nie lubię sama jeść w niedzielę - mąż w pracy, a mama na wycieczce, bo tak bym się do niej wprosiła...
ja tez nie lubie sama jesc w ogole, towarzyskie ze mnei stworzonko a ciasto drozdzowe...? hmmm chetnie!
Zytus!! jaki z ciebie hipcio?!?1 sliczny brzuszek, chude nozki, normalnie az sie zapatrzylam!

caffelate moja z rana ma wlasnie takie przeciagania, a od jakis dwoch tygodni ma chyba ta sama pozycje bo mi wypycha chyba pietke non stop z jednej strony brzucha tez to uwielbiam!
daisyyy jak podgladasz pogode na mistrzostwach to chyba widzisz ze slonce juz sobie poszlo...
alaaaa ale kopniaka dostalam w zebra nooooo
mary poziomkowa alias Rudolf ty sie kuruj chocby lodami mcflurry niech ci na zdrowie pojda i odetkaja nosek
moniak no snieg mnie przerasta czasem, ale mozna sie przyzwyczaic, lato pomaga zrekompensowac brak slonca zima, poza tym przyzwyczailam sie do tego ostrego swiezego powietrza, i zawsze jak laduje w krakowie to widz epotem ten smog nad miastem, przejrzystosc jest zupelnie inna

agnieszka pe u nas dzisiaj tez 1 na plusie) ale jak ja to zwe, kupa pogodowa, szaro buro sie zrobilo i ma znowu padac po poludniu!
ale ja tak narzekam na ta zime zazwyczaj juz w marcu bo sie daje we znaki , ale kocham ten kraj i wiem ze razcej do PL juz nie wrocimy, podrozujemy sporo po Norwegii i powiem tyle, jest tak pieknie, ze zycia nie starczy zeby wszystko zobaczyc, a fiordy jedza z reki'

moge wam kiedys wrzucic na forum kilka fotek jak chcecie

musze cos zjesc bo zgaga mnie dogania..bleeeee

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:58   #93
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
No nie powariowały dziewczyny, nadrabiania mam dużo, dopiero nowy wątek a już tyle postów :P

Witam sie w nowym wątku

Ja od rana na nogach, mężul to samo, pomogłam mu troszkę bo malowałam kaloryfer, ale nie farbą olejną tylko zwykłą nieśmierdzącą
Dziś jeszcze pojedziemy po karnisz, żyrandol, może szablon na ścianę, ale jeszcze nie wiem bo nie mam pojęcia czy mężul da radę to zrobić, a to jeszcze listwę trzeba kupić między szafę i panele. Firany nowe i zasłonki również by sie przydały, wtedy bym miała na gotowo pokój zrobiony
Mężul jeszcze kończy kłaść panele, jeden rząd mu już został, potem listwy przypodłogowe i koniec Później już kosmetyczne poprawki i malowanie dwóch pasów śliwkowych
Jak fajnie mieć wszystko nowe i odświeżone :P

Muszę Was nadrobić bo nie czytałam jeszcze wczorajszych wszystkich wieczornych postów no i dzisiejszych.
Popołudniu wyciągam mężula do reala ciekawe czy będą jeszcze pajace i body u mnie, w sumie mam 3 reale obok siebie praktycznie w odleglości 5-7 km więc w którymś pewnie coś upoluję
ojej jak zazdroszczę świeżutkiego mieszkanka!!! trzymam kciuki żebym się mogła już wprowadzić w sobote najpóźniej - ale będę musiała brać urlop poniedziałek i wtorek na sprzątanie z teściową .

a co do reala - możesz sobie spokojnie odpuścić ten w DG - nie w ch pogoria, tylko ten przy trasie na Olkusz - byłam tam wczoraj i poprzebierane i nie było koszulek do spania
ja chciałabym się wybrać do tego na trasie do katowic - tam zawsze mało ludzi chodzi więc może będzie większy wybór.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

aha - i gdzie kupujesz firanki? moja teściowa mi szyje, ale czasem wolałabym sobie po prostu iść i kupić.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 12:58   #94
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Ewska
...a dla twoich kawelerów imiona już wybrane??

Powodzenia na zakupach ale macie fajowo, wszystko nowe!!
Na razie stanęło na jednym i będzie Bartuś, chciałam też Piotruś ale tż nie za bardzo, więc w dalszym ciągu imion nie mamy, Bartek pewnie zostanie, a drugi synal nie mam pojęcia nadal haha a czasu niewiele i jeszcze mężul wyjeżdża, będziemy się przez tel. porozumiewać

Wszystko nowe jest w dużym pokoju i na przedpokoju, miało być jeszcze w kuchni, ale remont nie będzie dokonczony, więc nowe meble musza poczekać :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:00   #95
Weredka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

ojj biedna, podziele sie kurakiem >

jeszcze rosolek mam
Ja też mam rosołek, kurczaka i kluski z sosem. I buraczki do tego Ale nie lubię jeść sama... Zmobilizowałam się i zaczęłam odgrzewać obiad, bo przecież nie samymi ciastkami żyje człowiek...

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

jedz na zdrowie, na pewno mary powie, że ciasteczko także działa ku zdrowotności Smacznego
ja tez sama nie lubie jesc
Ciasteczka są pyszne i proste do zrobienia, a ja uwielbiam brzoskwinie...

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość

ja tez nie lubie sama jesc w ogole, towarzyskie ze mnei stworzonko a ciasto drozdzowe...? hmmm chetnie!
Anula, zapraszam Chętnie się podzielę...
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:00   #96
Lolka1212
Zadomowienie

Ddaaiissyy ale ubaw z tą sekretarką teraz przeczytałam, jak Grazin Cię zacytowała!! buahaha

Moniqac doskonale Cię rozumiem z tym udowadnianiem, że pozory mylą!!
Ja jestem szatynką więc może "problem" kolorów włosów mnie nie dotyczy, ale za to ponoć wyglądam bardzo młodo i nie na swoje lata.. i przez to niejednym wydaje się, że: "taka młodziutka to co ona tam może wiedzieć"!! A po pierwsze, ja wcale nie jestem taka młodziutka za jaką mnie biorą, a po drugie, nie zawsze wiek z rozumem idzie w parze!! wrrr
Stary 2011-02-27, 13:01   #97
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
tak tak tak!!! ja osobiście uwielbiam fiordy

ja mam nadzieję, że będę mogła Wam w przyszłym tygodniu pokazać moje mieszkanko po demolce (tragedia) i odremontowane - no i zapraszam na parapetówe .

Stary 2011-02-27, 13:02   #98
vanes
Wtajemniczenie

GG do vanes

Lolka CO RACJA TO RACJA

ja też wyjeżdzając do pracy za granice miałąm problem że jestem za młoda zeby mieć takie kompetencje...

80 79 78 76 75 74 73 72 71 70 69 68 67 66
6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55
vanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:03   #99
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ojej jak zazdroszczę świeżutkiego mieszkanka!!! trzymam kciuki żebym się mogła już wprowadzić w sobote najpóźniej - ale będę musiała brać urlop poniedziałek i wtorek na sprzątanie z teściową .

a co do reala - możesz sobie spokojnie odpuścić ten w DG - nie w ch pogoria, tylko ten przy trasie na Olkusz - byłam tam wczoraj i poprzebierane i nie było koszulek do spania
ja chciałabym się wybrać do tego na trasie do katowic - tam zawsze mało ludzi chodzi więc może będzie większy wybór.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

aha - i gdzie kupujesz firanki? moja teściowa mi szyje, ale czasem wolałabym sobie po prostu iść i kupić.
No to DG sobie odpuszczę, pewnie w Czeladzi w M1 też będzie przebrane, a u nas w S-C w realu zawsze mało ludzi więc może tam cos się jeszcze upoluje ciekawego

Co do firanek to jeszcze nie wiem gdzie zakupię, widziałam ładne gotowe w Castoramie, Leroy Marlin czy jak mu tam, ale musze się też po małych sklepikach z firankami rozejrzeć

Trzymam kciuki za sobotę, obyś miala mieszkanko gotowe
Stary 2011-02-27, 13:04   #100
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Ddaaiissyy ale ubaw z tą sekretarką teraz przeczytałam, jak Grazin Cię zacytowała!! buahaha

Moniqac doskonale Cię rozumiem z tym udowadnianiem, że pozory mylą!!
Ja jestem szatynką więc może "problem" kolorów włosów mnie nie dotyczy, ale za to ponoć wyglądam bardzo młodo i nie na swoje lata.. i przez to niejednym wydaje się, że: "taka młodziutka to co ona tam może wiedzieć"!! A po pierwsze, ja wcale nie jestem taka młodziutka za jaką mnie biorą, a po drugie, nie zawsze wiek z rozumem idzie w parze!! wrrr
dokłądnie Kochana - nie dość, że blondynka, to jeszcze młodo wyglądająca siedząc na spotkaniu wśród samych dyrektorów - co ona może wiedzieć, na szczeście pracuję już w tej firmie kilka lat - więc mam wypracowaną jaką pozycję i wiedzą że mam głowę na karku, ale czasem musze przypominać .

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
No to DG sobie odpuszczę, pewnie w Czeladzi w M1 też będzie przebrane, a u nas w S-C w realu zawsze mało ludzi więc może tam cos się jeszcze upoluje ciekawego

Co do firanek to jeszcze nie wiem gdzie zakupię, widziałam ładne gotowe w Castoramie, Leroy Marlin czy jak mu tam, ale musze się też po małych sklepikach z firankami rozejrzeć

Trzymam kciuki za sobotę, obyś miala mieszkanko gotowe
.

Stary 2011-02-27, 13:04   #101
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Na razie stanęło na jednym i będzie Bartuś, chciałam też Piotruś ale tż nie za bardzo, więc w dalszym ciągu imion nie mamy, Bartek pewnie zostanie, a drugi synal nie mam pojęcia nadal haha a czasu niewiele i jeszcze mężul wyjeżdża, będziemy się przez tel. porozumiewać

Wszystko nowe jest w dużym pokoju i na przedpokoju, miało być jeszcze w kuchni, ale remont nie będzie dokonczony, więc nowe meble musza poczekać :P
Eweska ufff.. nie jestem sama, której dziecko imienia nie ma
w sumie to jakieś pocieszenie dla mnie
A jak póżniej zadecydujecie, który zostanie Bartusiem?? dobre pytanie, co?

Czy nowe meble, teraz czy nie... nie ma znaczenia! Remonik zawsze cieszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 13:04   #102
mimbi
Zakorzenienie

Listopadowa ja jestem z Bydgoszczy, a dom mam pod Chojnicami, rzut beretem do Ciebie.
Ktoras pytala o kolory scian w sypialni - ja mam kawe z mlekiem i nie wyobrazam sobie innego, kolorowe pastele to zupelnie nie moj typ, a ciemne kolory by mnie chyba w sypialni zniszczyly
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:05   #103
principessina
Zakorzenienie

Dzien dobry Kochane! Ale zescie naskrobaly, witam w nowym watku
Wczoraj bylismy w ikei, ale powiem Wam ze co to dzieciowych rzeczy to jakosciowo nie sa dobre, ani lozeczka ani materace, wiec nic nie kupilismy...zakupilismy za to pare *******ek do domu a pozniej bylismy w kinie na Czarnym Labadziu, chyba taki w Pl jest tytul normalnie dramat paranoiczyny, niezbyt mi sie podobal...nie lubie tego typu filmow...

eweska
imie Bartek zawsze mi sie podobalo a moze drugi synek Kajtus?

anula_81
widze, ze u Ciebie przygotowania pelna para...

Catia88
brzusio przesliczny! moj tez taki duzy sie zrobil, az wczoraj sie przerazilam jego wielkoscia i zastanawialam sie czy jest aby w normie

Kochana pozostalo mi zaprosic Was na lasagne, wlasnie siadamy do obiadku

aha co do tych pajacow to ile w koncu kupujecie na 62?
Stary 2011-02-27, 13:10   #104
matallewar
Zakorzenienie

anula Ja mam właśnie zielone Mega Sako (jest chyba jedno większe), tzn. miałam zanim Drań go nie przejął
I wcale nie zajmuje tak dużo miejsca... A potem będzie jako fotel do karmienia

princi Ja mam:
- pajaców 62 - 3, 68 - 2
- śpiochów 56 - 1, 62 - 2, 68 - 2

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:14   #105
principessina
Zakorzenienie

matall i myslisz, ze te dwa pajace na 62 starcza? ja tez mam dwa, jeden taki welurkowy a drugi bawelniany, mysle ze dokupie jeszcze ze dwa plus spiochy tez 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 13:18   #106
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Eweska ufff.. nie jestem sama, której dziecko imienia nie ma
w sumie to jakieś pocieszenie dla mnie
A jak póżniej zadecydujecie, który zostanie Bartusiem?? dobre pytanie, co?

Czy nowe meble, teraz czy nie... nie ma znaczenia! Remonik zawsze cieszy
Nie mam pojęcia, który będzie Bartek, może ten pierwszy który wyskoczy z brzuszka

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dzien dobry Kochane! Ale zescie naskrobaly, witam w nowym watku
Wczoraj bylismy w ikei, ale powiem Wam ze co to dzieciowych rzeczy to jakosciowo nie sa dobre, ani lozeczka ani materace, wiec nic nie kupilismy...zakupilismy za to pare *******ek do domu a pozniej bylismy w kinie na Czarnym Labadziu, chyba taki w Pl jest tytul normalnie dramat paranoiczyny, niezbyt mi sie podobal...nie lubie tego typu filmow...

eweska
imie Bartek zawsze mi sie podobalo a moze drugi synek Kajtus?

anula_81
widze, ze u Ciebie przygotowania pelna para...

Catia88
brzusio przesliczny! moj tez taki duzy sie zrobil, az wczoraj sie przerazilam jego wielkoscia i zastanawialam sie czy jest aby w normie

Kochana pozostalo mi zaprosic Was na lasagne, wlasnie siadamy do obiadku

aha co do tych pajacow to ile w koncu kupujecie na 62?
Oj Kajtek u nas nie przejdzie :P
Stary 2011-02-27, 13:18   #107
Lolka1212
Zadomowienie

Matall, Princi jakieście wy pięknie przygotowane.. Wszystko zliczone, posegregowane i pod kontrolą

Dziewczynki ja znikam póki co, jadę psiapsiółę odwiedzić przed wyjazdem z rodzinnych stron..

Miłego popołudnia

Edytowane przez Lolka1212
Czas edycji: 2011-02-27 o 13:51
Lolka1212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:19   #108
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
matall i myslisz, ze te dwa pajace na 62 starcza? ja tez mam dwa, jeden taki welurkowy a drugi bawelniany, mysle ze dokupie jeszcze ze dwa plus spiochy tez 2
Myślę, że tak, bo oprócz tego mam śpiochy i bluzeczki z krótkim rękawem i body i półśpiochy, więc da radę.
A jakby zabrakło, to tż pojedzie i kupi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-27, 13:22   #109
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Cytat:

Eweska Bartek bardzo ładne imię . Mój TŻ się nie zgodził na Bartka, bo mój były tak miał na imię. Więc zostało Adrianek. A Piotruś też ślicznie. Tylko szkoda, że Twój mężu nie przystaje na propozycję .
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 13:24   #110
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
Eweska Bartek bardzo ładne imię . Mój TŻ się nie zgodził na Bartka, bo mój były tak miał na imię. Więc zostało Adrianek. A Piotruś też ślicznie. Tylko szkoda, że Twój mężu nie przystaje na propozycję .
Adrian mi się bardzo podoba, ale syn brata mojego tż ma tak na imię, więc Adrian odpada.
Stary 2011-02-27, 13:26   #111
principessina
Zakorzenienie

Lolka ja przygotowana? brakuje mi mase rzeczy

matall musze kupic bluzeczki i polspioszki

eweska a podoba Ci sie Tymek? mi tak...no ale to juz sami musicie wymyslic i zadecydowac
Stary 2011-02-27, 13:27   #112
moniqac
Zadomowienie

ide gotować obiadek... do później Kochane

ps. eweska - jeszcze jest w ch pogoria real . miłych łowów.

Stary 2011-02-27, 13:29   #113
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Lolka ja przygotowana? brakuje mi mase rzeczy

matall musze kupic bluzeczki i polspioszki

eweska a podoba Ci sie Tymek? mi tak...no ale to juz sami musicie wymyslic i zadecydowac
Do półśpioszków to chyba lepiej body...

A do śpioszków bluzeczki/kaftaniki, bo wtedy nic nie powinno wyłazić

No... A przynajmniej tak mi się zdaje

A u mnie kolejne pranie Edzikowe, wyprałam już poszewki, rożek, prześcieradło, nowe bodziaki z reala, a teraz pierze się wypełnienie, a potem jeszcze pieluchy tetrowe.
A potem muszę zacząć prasować, bo mam już TYYYYYYYYYYYLE rzeczy, że do maja będę to robić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-02-27, 13:34   #114
principessina
Zakorzenienie

ja tez mam mase prasowania, ale jestem padnieta...

a to masz bodziaki z dlugim rekawkiem do polspioszkow?
Stary 2011-02-27, 13:38   #115
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

http://demotywatory.pl/2776154/Przys...m-Drogie-Panie
Stary 2011-02-27, 13:39   #116
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Ewesko, w OBI też są ładne gotowe firanki i muszę powiedziec, ze jestem podziwu dla Twojego męża, ze taka złota rączka z niego ! Do tego jaka to oszczędność kosztów gdy sam tak wiele może zrobić
Juz to widze, jak pieknie u Ciebie nowoscia pachnie mmmm super !

Lolka, u mnie z imieniem raczje powrót do korzeni, bo od początku miała byc Zosia, tylko mi nagadali, ze tyyyle zoś dookoła - no i nie wiem co z małżem, ale sądze, ze go urobię w koncu Zosia to jego śp. babcia argument nie do zbicia
Nie wyrzucaj sobie, nie dobrej matki !!
A może jak maluszek pojawi się na świecie i go zobaczysz to samo Ci się jakieś imię nasunie... kukniesz i od razu powiesz - to musi być ...............

moniqac ale masz boooski obiad to duszony schabik czy w panierce ?? i miziera ! Mniaaaami ! ja tez dzis mam i sałatke z kapusty kiszonej
Ale prawda ze nieraz blondynkom łatwiej ? fajnie musi wygladac młodziutkie blond dziewcze pomiędzy dyrektorami, wyjadaczami juz jestem z Ciebie dumna jak widze, gdy forsujesz swoje racje

anula bardzo bym chciała fotki zobaczyc Mam nadzieje, ze wichru wielkiego nie ma? Bo skoki byłby zagrozone uwielbiam je oglądac

moniqac bo jeszcze Ci sie na tą parapetówe wprosimy

Grazin, myslisz ? mam w pracy rzecznika patentowego moge pogadac, a jak wypali to na pewno podzielę się zdobyczą niestety czasem takie durne pomysły do głowy mi przychodza i moj mąz nie moze sie nadziwic skad one mi się biora.. pyta wówczas czuy udaję czy naprawde czasem jestem taka głupiutka naprawdę to drugie

Lolus, tylko ciesz sie ze swojego wygladu młodzienczego i tym bardziej z wielką radością "zaginaj" przemądrzałków swoją wiedza ! Mądre kobiety górą !!

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:39   #117
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Też nie przejdzie Wolimy chyba jakieś bardziej tradycyjne imiona. No ale w koncu będziemy musieli coś wybrać

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
ide gotować obiadek... do później Kochane

ps. eweska - jeszcze jest w ch pogoria real . miłych łowów.
no prosze nawet nie wiedziałam że tyle Realow w około mamy
Jeśli u nas nic nie będzie i w M1 to jak starczy nam czasu to się przejedziemy do DG.
Stary 2011-02-27, 13:40   #118
mimbi
Zakorzenienie

Eweska zawsze mozecie miec Bartosza i Bartlomieja
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:40   #119
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

agnieszka pe u nas dzisiaj tez 1 na plusie) ale jak ja to zwe, kupa pogodowa, szaro buro sie zrobilo i ma znowu padac po poludniu!
ale ja tak narzekam na ta zime zazwyczaj juz w marcu bo sie daje we znaki , ale kocham ten kraj i wiem ze razcej do PL juz nie wrocimy, podrozujemy sporo po Norwegii i powiem tyle, jest tak pieknie, ze zycia nie starczy zeby wszystko zobaczyc, a fiordy jedza z reki'

musze cos zjesc bo zgaga mnie dogania..bleeeee

hahaha fjordy jedza z reki jak to pierwszy raz uslyszalam to myslalam ze padne

ja bylam tylko na poludniu od kristiansand po stavanger w sumie, nie w sumie nie, bo raz sie wyprawlismy jeszcze jakies 150km na polnoc, ale tez nad wybrzezem, nie pameitam nazwy ale musielismy chyba 2x promem plynac bo drogi nie bylo

jak ja bylam to lato super bylo, bardzo cieplo, a tz narzeka, ze wlasnie"kupa pogodowa" najczesciej:hahah a: zabojcze okreslenie!!!!!

mnie sie tez bardzo norwegia podobala, ale w uk tez mieszkalismy nad wybrzezem w pieknym miejscu. teraz mi brak tego morza, ehhh
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-27, 13:40   #120
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Ewesko, w OBI też są ładne gotowe firanki i muszę powiedziec, ze jestem podziwu dla Twojego męża, ze taka złota rączka z niego ! Do tego jaka to oszczędność kosztów gdy sam tak wiele może zrobić
Juz to widze, jak pieknie u Ciebie nowoscia pachnie mmmm super !
Zgadza się, wszystko sam robi, jedynie czego sie nie tyka to prądu bo się nie zna na tym, a tak to wszystko sam, jak już będzie koniec wszystkiego to zrobię zdjęcia i wstawię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości