![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Krępujące fizjologiczne dolegliwości u TŻta
Podziękuj, skoro ci z tym dobrze. Ja bym jednak nie czuła się najlepiej, urządzając tego rodzaju rozrywki, tak, to kwestia poziomu kultury wyniesionego z domu. Chyba za to podziękuję rodzicom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie Twoje podejscie jest nieco chore
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma co sie produkowac,bo jak widac ,coniektorzy "wala" przy swiadkach,ba....robia zawody,kto glosniej beknie czy walnie z grubej rury.....nie chcialabym przebywac w towarzystwie kogos ,co walnie baka i mowi..."wyrwaloby mi bok,wiec musze sobie ulzyc" fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli z kims jestem wystarczajaco blisko to nie widze problemu. wiadomo ze w wiekszej grupie znajomych czegos takiego nie ma Was to obrzydza, a mnie smieszy podejscie do tego jak do czegos nie z tej ziemi. zarzucacie innym brak kultury i to jest smieszne. kulturalna to ja moge byc miedzy obcymi ludzmi a nie bliskimi osobami. takie ukrywanie sie z pierdami i kultura ponad wszystko to sztucznosc dla mniE.
![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale robienie z tego dobrej zabawy???Już dzieci uczy się takiego staroświeckiego powiedzenia : "nie wypada". A jak ktoś tak robi, jego sprawa, nie wszyscy muszą być kulturalni, byle trzymali się własnego towarzystwa. Wypisz, wymaluj, jak ty z tż. ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- "kulturalna to ja mogę być między obcymi ludźmi, a nie bliskimi osobami". No popatrz, a ja mogę zawsze. A hipokryzją jest dla mnie udawanie osoby kulturalnej między obcymi osobami, kiedy przy bliskich mogę sobie pozwolić na chamstwo i mi z tym dobrze. To jak udawanie innego gatunku - i tak ryjek i zakręcony ogonek wcześniej czy później się pokaże z którejś strony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
No przepraszam ale pierwszy przykład z brzegu. Jedząc obiad z rodziną czy TŻem nie mam oporów przed trzymaniem łokci na stole, oblizywaniem palców np z tłuszczu albo mówieniem podczas jedzenia. Rzeczy których w większym gronie, w miejscach publicznych, lub w towarzystwie osób mniej znanych raczej bym nie robiła. Akurat z TŻem nie urządzamy sobie konkursów bąków ale wy znowu idziecie w drugą stronę. Nie widzę w postępowaniu takim braku kultury skoro obu stronom to pasuje/bawi/nie ma nic przeciwko.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz swoje podejscie do kultury, ja swoje. Cytat:
oj szkoda Cie ja nie jestem sztuczna w przeciwienstwie do Ciebie a świnki to ja kocham <3 koniec dyskusji z mojej strony nie dam sie wiecej sprowokowac bo dyskusja juz sie robi jalowa. z reszta oszczedze Ci osmieszania sie. tak jak wspominalam, wlasnie pokazujesz swoja kulture
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy rodzicach mogę sobie podłubać w zębach, kiedy siostra jest w łazience wycisnąć przy niej sobie pryszcza. Ale nie będę robić takich rzeczy przy obcych. To brak kultury i obłuda? ![]() Nie wyobrażam sobie, że moja mama po prawie 30 latach małżeństwa ma wychodzić za każdym razem żeby puścić bąka do łazienki i przykładac sobie papier toaletowy do odbytu żeby tata sądził, ze moja mama to istota z innej planety która nie wytwarza w organizmie żadnych gazów. No trochę swobody we własnym domu musi być.. Może nie radosne pierdzenie bo to wg mnie w sumie nic miłego jak ktoś ci smrodzi :p ale jak obie strony to bawi np i robią to w formie konkursu np ![]() Ktoś mi na tym forum kiedyś napisał "Kulturalny człowiek drugiemu braku kultury nie wypomni" ![]()
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-03-08 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
BAN stały
|
Cytat:
Brak kultury może pasować obu osobom w związku, nie przeczę. Wtedy obie są niekulturalne i tyle. Tym bardziej, jeśli fizjologiczne "wpadki" im pasują lub bawią. Bawcie, się, jak lubicie. Świnki np. lubią błoto - taka ich natura i nawet wytresowane, w błotko wlezą, bo tak im najlepiej. Nie przeginam w drugą stronę, nie chodzę z wydętym brzuchem, powtarzam - jest odpowiedni czas i miejsce. A, i w pierwszym poscie pisałaś o tych zawodach... ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Blackamor, nie jestem sztuczna, to u mnie naturalne, wiem, że nie rozumiesz i troszkę nerwy puszczają. Nie prowokuję cię, po prostu wyrażam opinię. Nie wydaje mi się, abym uchybiła kulturze dyskusji. Ale naprawdę, mogę skończyć. Kochajcie się dalej ze swoim TŻ i smrodkiem puszczanych na zdrowie bąków. I ze świnkami, skoro je kochasz też. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wybacz ale za Chiny nie moge teraz uznać Cię za kulturalną osobę skoro przyrównujesz swoich rozmówców do świń.. Tyle że tu było pisane o puszczaniu bąków w swoim towarzystwie w ramach konkursu a nie o o swobodnym pierdzeniu kiedy się ma ochotę nie zwracając uwagi czy partner nas całuje akurat albo je. Więc to żadne "wpadki". To coś jak niektórzy umieją wybekać "hello" czy alfabet i ich to bawi:p Ja powtarzam: mimo, że przy Tzecie się nie umiem poczuć na tyle swobodnie(i chyba nawet nie chce ![]() Co pisałam o zawodach? ![]() Cytat:
Fenris ![]() Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2011-03-08 o 22:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko zalezy od dystansu do siebie i od jednakowego poczucia humoru (wg mnie ogromnie ważny element w związku). Czasem mnie czy tż rozrywa i któremuś się wypsnie-kwitujemy to tekstem w stylu: aleś zagrał na basetli! (gdy grubo) o, ktoś wygrywa na fleciku (gdy cienko). No po prostu śmiejemy się z tego, nie robimy z bąków żadnej sprawy. Czujemy sie przy sobie bardzo swobodnie. Chyba bym zwariowała, gdybym się tak miała nieustannie pilnować, ażeby z każdym bąkiem zdążyć do toalety ![]() Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2011-03-09 o 06:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Robienie zawodów w puszczaniu bąków - myślałam, że z tego się wyrasta, jak się kończy podstawówkę. Ale nie.
Tragedia. Żeby osoby tak się zabawiające czasem kleksa nie puściły, bo dopiero będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Każdy ma inne poczucie wstydu, wyniesione z domu. Moja mama nie puszcza bąków przy całej rodzinie, ani nawet przy mnie a jak się jej zdarzy to zawsze przeprosi, jednak stara się wychodzić z pokoju. I tak mnie jakoś w życiu nauczyła, że ja również nie mogłabym wesoło pierdzieć nawet przy najbliższych (a chyba nie ma nikogo bliższego niż mama). Wiadomo pomijam tutaj sytuacje nie występujące na codzień czyli choroby itp, no i każdemu się może zdarzyć nie utrzymać tego bączka zanim wyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
A tutaj znowu temat pierdzenia, bekania, kupy, itp..
![]() Mimo, że poruszany był już setki razy, to i tak go uwielbiam, bo zawsze znajdę coś, z czego śmieję się tygodniami. ![]() Ja jestem z moim ukochanym 3 lata i ani razu (przynajmniej świadomie) nie puściłam przy nim bąka. Jakoś nie w smak mi, żeby mój Tż wdychał moje smrody, poza tym - krępuję się. Jestem kobietą, i nie wydaje mi się, żeby to 'normalnie' wyglądało, mimo, że jest to nasza fizjologia. Odbiło mi się wiele razy, jednak nie było to nic głośnego, co wywołałoby u mnie wypieki na polikach. Za każdym razem przepraszam, bo moim zdaniem tego wymaga kultura. Z kolei On nie ma najmniejszego problemu z pierdzeniem, bekaniem, kiedy musi, to po prostu robi to przy mnie. Czasem nawet pyta, czy może. ![]() ![]() Kiedyś byliśmy w Krakowie. Spędziliśmy 17 godzin w autokarze, więc sobie wyobraźcie. Nadmierne wstrzymywanie gazów i niemożność wypróżnienia się, wywołała u mnie taki ból brzucha, że wyglądał jak balon, a chodzenie było nie do zniesienia. W końcu mój Tż powiedział: "No pierdnij sobie w końcu, co Ci ulży." Spojrzałam na niego z politowaniem, na co on: "No co? ![]() Nie dałam się na to namówić (głupia), ale znaleźliśmy w końcu jakąś ubikację, w której mogłam zrobić swoje. Tż czekał przed, i kiedy wyszłam winszował z uśmiechem na twarzy, że mi się udało. Tak wiem, nienormalny. ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Padłam, po przeczytaniu posta, w którym jedna wizażanka napisała, że w nocy jej ciało się rozluźnia i daje taki koncert, że hej. Coś mi mówi, że nie tylko Twoje ciało, kochana. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2011-03-09 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rowniez uwazam, ze to zalosne przy facecie puszczac baki bo przeciez umiem glosniej. Zenada. Ale kazdy lubi co chce. Ja spalilabym sie ze wstydu gdyby mi sie takie cos zdarzylo, a ty robisz to na porzadku dziennym.... swoja droga, dla mnie kreupujace sa juz same dziwieki wydawane przez pochwe podczas niektorych pozycji w czasie sexu, ale juz zawodu kto glosniej pusci baka...no masakra ;/ Kazdy wynosi jakas kulture z domu. u mnie jakos kiedy ktos potrzebowal to szedl do toalety i tam robil swoje. I tego sie nauczylam. Owszem, bywaja sytuacje kiedy rzeczywiscie mozna nie zdazyc (chociaz jeszcze nigdy mi sie to nie zdarzylo), ale takie perfidne ....to nie dla mnie
,,Wiesz Prosiaczku...miłość jest wtedy, kiedy kogoś lubimy...za bardzo" Edytowane przez forumkowiczka Czas edycji: 2011-03-09 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma własne zdanie. Wy zarzucacie brak kultury, ja zarzucam sztuczność. Już kalińcia się popisała, jaka to jest kulturalna.. ![]() Jak to młodzież mówi: żal.pl
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, oszalałyście? o pierdzenie się będziecie kłócić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dajcie sobie spokój, laski. ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
bo ja jestem nerwowa
![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Ja wcale nie zamierzam się kłócić. Forum jest od tego, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie.
Koleżanka napisała, że dla niej to powiedzmy normalne, że urządza sobie zabawy kto głośniej, czy kto dłużej będzie puszczał te śmieszne bąki, a inne dziewczyny po prostu to skomentowały. Nie każdy preferuje coś takiego. Jednak wszyscy mają prawo powiedzieć co o tym sądzą. Dla jednych to jest mega kulturalne, dla drugich nijak nie ma się z kulturą i tyle. Nie uważam siebie za sztuczną, sztywną czy jeszcze inna tylko dlatego, że podobnie do Ciebie nie popisuję się swoimi możliwościami.
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Dobrze, kazdy ma swoje zdanie i swoje racje. Ja jdnak uwazam, ze skoro to takie naturalne i fizjologia kazdego jest taka sama to kazdy wie co w danej chwili powinien zrobic. Nie wyobrazam sobie momentu, kiedy np. czuje ze moze mi sie wymsknac jakis bak i nie pojsc w tym momencie do toalety czy np innego pomieszczenia. Dlaczego ktos ma wysluchiwac moich "serenad" albo co gorsze ich wachac?
Ale jesli dwoje ludzi sie na to godzi i jeszcze nawzajem sobie kibicuja to prosze bardzo.
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jeszcze, nie daj Boże, coś Ci się wymsknie przy TŻ i spalisz się ze wstydu? ![]() A jak już w tej toalecie jesteś to rozchylasz pośladki albo stosujesz tłumiki z papieru? ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2011-03-09 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A po drugie...nie wiem jak inni, ja przynajmniej czuję, kiedy mam potrzebę opuszczenia pokoju. I nie chodzi tu tylko o TŻ. Dla mnie towarzystwo kogokolwiek byłoby wstydem jeśli zdarzyłoby mi się puścić bąka. Czy to mama, tato, ciocia, dziadek, kolega, czy obca zupełnie osoba!
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że ja napisałam w pierwszym swoim poście w tym temacie, że jeszcze nie robiłam sobie zawodów z TŻ, ale mam zamiar mu pokazać, że potrafię głośniej, a potem się zrobiło halo, że ja tak robię ![]() Bronię tego, bo dla mnie to jest normalne i nikt mi nie będzie wmawiał, że jestem niekulturalna. Tym bardziej, że piszę to osoba (wiadomo o kogo chodzi), która tą kulturą nie grzeszy) ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez obaw ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.