|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc cz. II
czesc
![]() Ale mam dzisiaj zakwasy:/ ledwo sie ruszam...najgorzej jest jak musze sie schylac w pracy do szafki po dokumenty :/ ale lubie to uczucie....i wkoncu ciesze sie ze moge cwiczyc bo te 3 tygodnie przerwy zrobiły duzo złego w moim organizmie. Alexandraa...pamiętamy ![]() ![]() Malamenda2009... ja się nie znam na szczotka do masazu bo niestety mam słabe naczynka i jedyne co moge robic to lekko masowaz sie gabka syrenka lub robię tylko peeling kawowy lub z soli.
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Przed wieczorem mam zamiar pocwiczyc sobie pilates i aerobik ![]() Dzisiaj w rossmanie zaopatrzylam sie w szczotke do masazu - polecana na cellulit, byla w promocji za jedyne 7.99zl. Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Ciekawostka na temat baniek ;]
http://rozmowywtoku.tvn.pl/1027,1804...deo_detal.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
moze i ja powinnam kupic sobie banki... boje sie tylko o naczynka.... fioletowe nogi tez nie sa ladne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam_owoce mam prośbę - czy mogłabyś podać jeszcze raz link do pilatesu ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
W Hot tez jest na temat C, moze w wolnej chwili zrobie i wrzuce fotke ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Ja też bym się chciała podłączyć pod wątek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
amor vincit omnia
|
najlepsza motywacją do pracy na sobą jest komplement, zawierający zachwyt nad tym, czego już się dokonało. no aż chce się dalej nad sobą pracować, gdy bliska osoba mówi, że wyglądasz świetnie... kurcze, cellulitu faktycznie coraz mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Minimaksi - to są te ćwiczenia od uwielbiam_owoce o które prosiłaś. Nazywają się buns & thigh sculpting:
http://www.youtube.com/watch?v=I-m8ACLKfxs http://www.youtube.com/watch?v=DVytAo7iTkQ http://www.youtube.com/watch?v=F_kU0jc7O88 http://www.youtube.com/watch?v=ssfdgv1i0M0 Kirakishou - jak dalej w takim szalonym tempie będziesz pracowała i nie stracisz zapału to Twój wierny towarzysz będzie musiał się wyprowadzić. Nie ma innej rady. Edytowane przez nikita82 Czas edycji: 2011-03-17 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Kurcze teraz to mało jest kobiet, które nie mają cellulitu :/ nawet modelki, które są chude jak patyki mają ten problem... Ja tak sobie czytam o tych bańkach no i chyba spróbuję, a ten filmik też bardzo zachęcający no i pupa piękna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dużo czytałam o tym masażu bańkami i dziewczyny, które go wykonywały były zachwycone efektami. Ja mam skłonność do naczynek, te bańki chyba się przyczyniają do nich prawda? Czy po takim masażu mogą mi zostać na stałe te naczynka czy zejdą?
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
co do naczynek to niestet jak już wyjda to zostaja...osoby ktore maja skłonnosc do pekania naczynek nie powinny robić masazu bankami. Też mam skore naczynkowa i nie moge sie nawet mocno masowac bo jak zrobiłam masaz według zdjec powyzej to wyszły mi kolejne naczynka ;/
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
A tutaj coś na temat ćwiczeń:
http://odwazsie.gazeta.pl/odwagi/1,1...ulit.html?bo=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Oj bardzo bym chciała... Bo już prawie nadzieję na wygraną straciłam
![]() ![]() ![]() A co do baniek i pękających naczynek no to nie można robić bo chyba nie znikają jak już wyjdą. Ja też nie powinnam robić bo mam skłonności dziedziczne do żylaków, ale póki co pogorszenia nie widziałam więc się masuję. Najwyżej będę płakać na żylaki później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Alexandra...też ostatnio mam mało czasu na wizaz, najczęściej tylko czytam bo na tyle mam czasu wolnego.Też ponad 3 tygodnie nie cwiczyłam bo byłam chora, schudłam w tym czasie przez chorobe 5 kg i teraz jak zaczełam wkoncu normalnie jesc to tez cellulit jest gorszy ;/ ...A co do artykułu to tez czytałam kiedys cos na ten temat ze mam juz zaawansowany i go nie usune ;/
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ja też się boję, że tego nie zlikwiduje... Tym bardziej, że do tej pory nic nie pomagało... Bańki przez miesiąc regularnego stosowania też nie... Nawet mam wrażenie, że się pogorszyło :/ ale czytałam gdzieś, że po bańkach podobno tak ma być na początku, więc masuję dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że lepiej nie czytać takich rzeczy bo po co się dołować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
JA to myślę, że niezależnie od tego co piszą w tych magazynach typu Hot, przy odrobinie systematyczności, silnej woli i chęci uda nam się osiągnąć cel. Są osoby, którym sie udało, więc czemu nam ma się nie udać?
![]() (aczkolwiek u mnie ten przejaw optymizmu przeplata się ze skrajną desperacją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Masz racje Eldo_rado
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
cwiczyc tez cwicze codziennie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ale to też zależy od indywidualnych uwarunkowań. A zwłaszcza, że jak się bierze tabletki antykoncepcyjne to jest gorzej. ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Nie wiem czy ktoś już podawał tutaj tą stronę. Opisane są fazy cellulitu: http://walkazcellulitem.pl/stopniezaawansowania.php Ja się waham pomiędzy 2 a 3 ![]() Obudziłam się z nogą w nocniku. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Alexandra...z opisu wynika ze mam 3 stopien ;/ głownie na udach ale mam prace siedzaca i czasami czuje juz bol w nogach...ale po pracy ide na siłownie, wieczorem masaz i odrazu czuje sie lepiej. A efekty jakies minimalne są
![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak się zastanawiam, że jak siedzę albo leżę to nie widać cellulitu czyli może jest szansa na drugi stopień i nadzieja, że jak się zmobilizuję to go wykurzę? Jak stoję to strasznie widać. ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- "Polecanymi formami aktywności fizycznej są przede wszystkim pływanie, jogging oraz jazda na rowerze." O rany ale mnie to pocieszyło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Kiedys bardziej przełmowałam sie cellulitem, wstydziłam sie wyjsc na plaze ale po ostatnich wakacjach nad naszym morzem stwierdziłam ze nie ma sie czego wstydzic bo prawie kazda ma cellulit :P dziewczynki w wieku 12-15 lat ...oczywiscie nadal cwicze, masuje sie i mam nadzieje ze bedzie lepiej
![]() Tez chciałabym miec chociaz 2 stopien...
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
dzięki za odpowiedź :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja nie wiem ktory mam stopien. wszystko zalezy od swiatla. z przodu nie jest tak zle, a na tyl juz wole nie patrzec, bo zalamie sie znowu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.