![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nie mam siły dłużej - rozwód? Pomocy!
wybieramy się..... tylko pewnie, żeby to się udało to ja też musiałabym tego bardzo mocno pragnąć....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Postanowiłam odświeżyć ten stary temat mojego feralnego małżeństwa. Pisałam tego posta w marcu.Jest grudzień.... a nasza historia wyglądała tak: Mąż zachowywał się dalej bez zmian, pomimo moich (wierzcie, na prawdę się starałam!) poważnych rozmów z nim. Przelałam wiele łez.... Uważał że nie mamy problemu "my" tylko "ja". Metoda nie usługiwania mu nie działała.... Obiad zamawiał kilkakrotnie, pralkę teściowa mu włączała, nie przeszkadzał mu ŻADEN SYF. Poniżona byłam do granic, bo cały ten syf, całe zamieszanie w domu to moja wina... Cieszyłam się gdy miałam 2 zmianę - nie musiałam tak długooglądać tego LENIA i NIECHLUJA przed kompem... To, że jest gruby też moja wina, o odchudzaniu mowy nie było. W ogóle się nie przejmował.... I tak można pisać wiele... A ja się stawałam coraz nieszczęśliwsza. W październiku wdałam się w romans z kolegą. Dowiedział się o mojej zdradzie dwa tygodnie temu. I nie zgadniecie!!! Odbiło mu wręcz. Zaczął mi obiady gotować, myć naczynia, kupił kwiaty... Zauważył,że ma ŻONĘ i jakim był wobec mnie CHAMEM i PROSTAKIEM. Stara się teraz o mnie każdego dnia.... Tak jakbym miała zupełnie nowego męża!!! A ja? Nie działa na mnie ten teatr,choć przyjemny jest. Nie wiem, czy nie jest za późno.... Przykro mi bardzo,że musiałam go zdradzić, nie mając przy tym żadnych wyrzutów sumienia, aby do niego dotarło? A by zrozumiał,że faktycznie źle postępuje ze mną? Teraz,kiedy się tak zmienia, utwierdzam się w przekonaniu, że go już nie kocham. Dodam,że nie kocham tego drugiego - chodziło tylko o seks.
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Obawiałabym się, że ta zmiana jest krótkoterminowa - być może podyktowana strachem przed utratą "darmowej sprzątaczki i kucharki". Jak dla mnie małżonek do zaorania, niemniej zaznaczam, że to tylko moje zdanie - a ja nie mam doświadczenia problemów małżeńskich więc być może inni sie ze mną nie zgodzą
![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2011-12-27 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Wyjechalam na kilka dni do rodzicow z dzieckiem. Maz pisze mi smsy, że beczy za nami i że kocha. A ja wcale nie tesknie. W dodatku nie zapomnw tak latwo jak się jemu wydaje tych ponad rocznych przykrosci i olewania mnie... Ale jak sprawdzic czy to ma sens? Jak siedze w domu irytuje mnie kazde jego mile zachowanie.... Kazda jego pomoc w domu... Kwiaty i prezenty.... Niby tego chcialam ale czy go kocham?? Jak się przekonac??
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee, stary wątas ![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka Edytowane przez tinkerver2 Czas edycji: 2021-09-19 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;88922010]Z jej postow na forum[/QUOTE]Omajgaad...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.