![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
#93 |
Zadomowienie
|
mieszkam na nowinach a na miasto czesto chodze moja szwagierka i najlepszy przyjaciej mieszkaja niedaleko bazylijki
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- no a co do sali to nie mam pojęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sali to nie chce mi się nawet gadać, bo sama nie jestem z niej zadowolona.
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
No zadziwiające, sama byłam zszokowana jak zobaczyłam wpisy ze rybnik rządzi hahah no ale świat jest naprawde mały
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A suknie juz wybrałas ??? no z niej to juz powinnaś być zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Tak suknia juz zamówiona
![]() ![]()
#97 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się że jeżeli wymarzona suknia to problemów nie bedzie. Ale wydaje mi sie ze n ie zamawiałas w rybniku sukni ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie jest nasza rybnicka Bazylika
![]() ![]() bazylika.jpg Rock nie jest z Rybnika ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2011-03-13 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
byłam przekonana ze to jeste nasza
bazylijka z rybnika |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
no to mały wałek
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Wstyd ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego byłam ciekawa skąd wiesz że to bazylika, bo akurat nią jest ![]()
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Wiecie dziewczyny ineresuje mnie jakie nakrycie planujecie na głowę ja myśle o welonie lekko za ramona taki delikatny ale niewiem czy to nie tandeta co myslicie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
bizuteria,obstrojenie auta, sukienka na poprawiny, makijaz, fryzjer, i cala kosmetyka, noclegi dla gosci, sesja narzeczenska, swiadkow,strojenie domu, klatki, ksiega gosci, winietki, podwiazka chyba tyle ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Witam śląskie PM w II części naszego wątku ślubnego.
Wklejam aktualną listę zespołowo-dj’owa: JennyAniolek - początkowo Impuls z Rybnika (3 os., 2700 zł), ale potem dj (brak nazwy) (1 os., 1000 zł) Butterfly20 – zespół (brak nazwy) (5 os., ok. 4 000z ł). Sweetbe - Singer band (3 os., 2800 zł) Niuto – Golden Mix (3 os., 2800 zł) Kasiek1987 – dj W.Papierzanski (1 os., 1400 zł) niunia32 – Nostrado (3 os (były 2 na dzień podpisywania umowy), 2400 zl) jagoda221 – dj Mariusz (1 os., 1200 zł) A znacie zespół Tryton z Katowic? http://www.zespol-tryton.pl/muzyka.htm Mają wprawdzie sporo filmików z You Tube, ale zmienny skład i nie wiem, w jakim składzie „grają” na danym filmiku. Zachwyciły mnie głosy pana Rumanowskiego i pani Misiel. |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ojoj przegapiłam otwarcie nowego wątku!!!
Ja tu na razie mało się odzywam, bo gdzie tam mój ślub... kwiecień 2012. Ale musze się pochwalić umowę z zespołem podpisałam, z tym z którym zawsze chciała. jedna sie udało ![]() Ja tam z Rybnika nie jestem, ale rybnicka bazylikę od razu bym poznała... w końcu na wagary do Rybnika sie jeździło ![]()
#108 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dorobiłyśmy się nowego wątku ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na razie wielkich podsumowań nie robię bo boję się tego co mi wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
super dziewczynki, że wykończyłyśmy stary wątek
![]() ![]() ![]() ![]() my mamy zespół new transformation, 3.500 tys za jeden dzień, ale naprawdę warto ![]() a na głowie na pewno będę miała welon i jedną z piwonii, które również będą w moim bukiecie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Jejku, dziewczyny, ze dwa dni mnie nie było a tu nie dość, że nowy wątek, to jeszcze rozwija się z szybkością błyskawicy
![]() A może znajdzie się tu jeszcze ktoś kto miał albo będzie miał wesele w Leśnej Perle (skoro jest tyle rybniczanek - może akurat)? ![]()
#112 |
Raczkowanie
|
kurcze nie było mnie raptem parę dni a tu tyle wiadomośi
![]() powracam do tematu nauk przedślubnych bo niestety TZ mial prace w sobote i nie zaliczyliśmy tych w Palowicach, czy ktoś może wie kiedy będą następne albo o jeszcze jakies jednodniowych blisko nas ah moge się pochwalic moim sczesciem, mianowicie, zaprosznia zamówiłam 2 lutego, ale bedą dopiero za miesiac ![]() ja nie wchodzilam na konto i nie sprawdzalam czy kwota wrocila, pewna ze dostane je zamiesiac czekam ![]() ![]()
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-03-14 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
blackcat1988
ooo mamy wesele w ten sam dzień, skąd jestes, gdzie masz wesele? co już masz ![]()
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- biżu - zamówiłam u znajomej - auto w cenie ma wystrój - poprawin nie mam - makijaż - koleżanka będzie mnie malowała - fryzjer zamówiony - w sobotę teraz idę na pierwszą mikro i zobaczymy, co dalej ![]() ![]() - goście z bliska, tylko wujek będzie spał u nas, więc to bez załatwiania - sesję ma nam robić kolega siostry ![]() - świadkowie oczywiście wybrani (biorąc pod uwagę, że ślub za 2 miesiące dziwne byłoby, gdybym ich nie miała ![]() - domu nie stroję (powiem szczerze, że to akurat mam w ![]() - księgę gości mam w domu już, tylko muszę ją przygotować ![]() - winietki zrobi przyjaciółka - podwiązka WTF? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dziś mamy 2 miesiące do ślubu i 2 kroki na przód z przygotowaniami ![]() Kupiłam butki TAKIE A TŻ ze świadkiem kupili wódkę na wesele (stock) i wieczór kawalerski (de luxe) ![]() W sobotę byliśmy na całodniowych naukach i jeszcze musimy poradnię zaliczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
No z tym strojeniem domu to wypaliłaś ale jestem takiego samego zdania
![]() A co do podwiązki no to chyba żadna z nas nie zapomni :P |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
no ja zapomnę z pewnością, bo akurat uważam to za zupełnie zbędną rzecz. Na studniówce też nie miałam i maturę zdałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.