![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dr Brandt, Clinique, Sephora i dużo innych
-Christina Aguilera perfumy 50 ml UŻYWANE (ok 1/2 została)
coś u mnie?
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic nie znalazlam za Euphorie wiosenna
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Misiaku jestem za tylko tak jak wspominalam wyjezdzam i nie bede miala mozliwosci odebrania przesylki.. jesli masz ochote na wysylke w okolicach swiat wielkanocnych to czekam na wiadomosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Niestety raczej nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
-Maybelline Eyestudio Smoky Glam poczwórne cienie do powiek kolor Smoky Indigo (granat, niebieski, błękitny, biały) 5g UŻYWANY (niewielkie zużycie) ZDJĘCIA NA ŻYCZENIE
mogę prosić o foto? ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- jednak podziękuję za te cienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic,pozdr
![]()
![]() |
#100 |
A cobra on my left...
|
hej!
niestety nic dla siebie nie znalazlam -może zerknij na moją wishlistę? kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Bruno Banani Magic Woman 10 ml UŻYWANE (ok 1/2 została)
COS u mnie? ![]()
![]() |
#104 |
szyciowa specjalistka :)
|
cześć
oj dużo mi się podoba u Ciebie ![]() -Benefit Depuffing Action Eye Gel 15 ml UŻYWANY (zostało ok 1/2) -Clinique Youth Surge SPF 15 (dry combination) 15 ml NOWY -Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Express Solution Fluid Clear Skin Pore Minimizer 30 ml UŻYWANY (prawie cały) gdybyś coś wynalazła jeszcze u mnie, to chętnam na wszytko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-Dr Brandt pores no more moisture (oily/combination skin) 100 g UŻYWANY (ok 3/4 zostało) -Express Solution Fluid Clear Skin Pore Minimizer 30 ml UŻYWANY (prawie cały) -Sephora balsam do ciała Cranberry Litchi 150 ml -Pędzel do pudru bezfirmowy -Clinique Even Better podkład kolor 05 neutral 1,5 ml -Farmona Sweet secret czekoladowe masło do ciała 7 ml -Pat&Rub Hipoalergiczny balsam do rąk 4 ml -Smashbox Photo Finish Foundation Primer 1,5 ml x2 -Smashbox Photo Finish Foundation Primer Light 1,5 ml x2
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Na razie nic. Dziękuję za zainteresowanie.
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy (m.in. maska TBS). Zapraszam do moich 3 wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
hej moze tym razem cos umnie?
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion L'oreal million lashes czarny tusz Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Dior ultra gloss – 757 red Christina augilera edp- perfumy NYX szminka rea Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Nouba rainbow eye liner Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ FLORMAR Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy EDM CIEN mineralny lake checkout, delikatnie iskrzacy rozbielony Roz (w kulce) Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Mam kilka pytań
![]() co to za błyszczyk HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion? Ten Dior ultra gloss – 757 red bardzo koloryzuje na czerwono? Poza tym podoba mi się Dior maximizer lash plumping serum diorshow ![]() w innym wątku widziałam też że pisałas że masz ELF mineral booster, on też by mnie interesował ![]()
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-04-05 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Borghese Tonico Minerale Stimulating Tonic 250 ml ubytek niewielki (jakieś 2 cm) i próbki -Pat&Rub Hipoalergiczny balsam do rąk 4 ml -Tigi Hair CATWALK szampon do włosów farbowanych 10 ml -Tigi Hair Bed Head odzywka Colour Goddes 7 ml Co sądzisz o takiej wymianie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
chętna na
![]() -SMASHBOX HIGH DEFINITION DUAL FINISH MICRO POWDER UŻYWANY (została tylko ta połowa gdzie jest luminous) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Sephora balsam do ciała Cranberry Litchi 150 ml NOWY
-Bruno Banani Pure Woman 10 ml UŻYWANE (ok. 1/2 została) cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26043477 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
-Clinique Youth Surge SPF 15 (dry combination) 15 ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
hej kochana, przepraszam ze dopiero teraz
więc tak: Clinique, Blushing Blush Powder Blush jest wymieniony ![]() reszta wolna dodatkowo mam jeszcze odlewkę Armani Acqua di Gioia jakieś 5ml ![]() minerałki - odsypię co nieco ![]() ![]() a i jeszcze mi sie to spodobało: -Benefit Lyin` Eyes korektor pod oczy 1 ml -Dior Addict Lipstick kolor 343 używana z całości na Youth Surge najmniej mi zależy, co nie znaczy ze w ogóle ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
przelecą jeszcze moje ELF ... ale chyba gdzieś mam E.L.F. Eyes Lips Face, Complexion Perfection....
ale ... no wymień diorka no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
no widzisz to dokładam tego ELFa ... zużycie .. matko, z 5 razy użyty
![]() ![]() ![]() no a czym cię kusić ... pisz mi tu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
moze cos za :
-The Body Shop odsypka kulek brązujących (14 kulek) - przetestowane -The Body Shop odsypka kulek rozświetlających (18 kulek) - używane przez jakiś czas - zużycie na zdjęciu) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
niestety jest zarezerwowany i jestem prawie pewna że zostanie wymieniony
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.