![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Umiejętności:
Pracowita Mrówka Osoby o takim potencjale zawodowym mają predyspozycje do pracy z danymi. Taki charakter zadań jest dla nich stymulujący i pozwala czerpać satysfakcję z pracy. Prawdopodobnie odnajdą się na stanowiskach o jasno określonych celach i wymaganiach oraz niezmiennych warunkach pracy. Cenią sobie bezpieczeństwo, uporządkowany styl życia i przestrzeganie norm. Będą skuteczni w zadaniach wymagających skrupulatności i uporządkowania. Cechy: Bóbr Konstruktor Osoby o technicznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy w świecie maszyn i narzędzi. Częściej wybierają pracę z rzeczami niż z ludźmi i danymi. Podejmują decyzje w oparciu o fakty i logiczne myślenie. Dzięki ciekawości poznawczej chętnie szukają nowych, praktycznych rozwiązań problemu. Mają rozwinięte zdolności projektowania, konstruowania, diagnozowania i naprawiania, co pozwala im efektywnie pracować z maszynami na różnym poziomie ogólności. Będą się sprawdzać w zadaniach wymagających dociekliwości i wytrwałości. Zawody najbardziej dopasowane: mechanik samochodowy, administrator baz danych, farmaceuta Zawody najmniej dopasowane: muzyk, aktor, artysta plastyk, copywriter , kulturoznawca
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cuś dla Matki Reds ![]() A mnie się właśnie ne zgadza - no owszem, lubię kreatywne i artystyczne kierunki, ale do samodzielności to ja się fogóle nie nadajeu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://katowice.gazeta.pl/katowice/0,43845,8995908.html ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A jeśli chodzi o mój wynik to ja nie chcem być mechaaaanikieeem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha lece ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a jesli chodzi o moj wynik to ja łasciwie jestem wszystkim po troche oprocz webmastera i tych filmowych ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- a laski! zwlaszcza te ktorym sie nie zgadza-robiłyscie ten test na prawdomownosc co tam jest ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-15 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Skala kłamstwa - interpretacja
Niski wynik Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne. Ale ja dalej nie chcem być mechanikiem ![]()
![]() |
#96 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trudno-musisz ![]() ![]()
![]() |
#97 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
to ja
Umiejętności: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Cechy: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Zawody najbardziej dopasowane: pedagog, psycholog, pielęgniarka, nauczyciel, doradca zawodowy Zawody najmniej dopasowane: muzyk, aktor, artysta plastyk, copywriter , kulturoznawca. Taaaaa,psycholog to mi jest potrzebny ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#99 |
grozi wypollizowaniem
|
winter-wg mnie Twoja praca jak najbardziej odpowiada tym predyspozycjom
![]() jak wroce zrobieu test na Tzu ![]() ![]()
#100 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Test prawdomówności: Niski wynik
Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne. A najlepsze było pytanie nr 8 o oddzwanianie telefoniczne ![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie chyba nigdy nie zdazyło oddzwonic
![]() ![]()
![]() |
#102 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak to ktoś znajomy, to czasem łąskawie napisze sms-a z grzecznym pytaniem czego? ![]() edit: to pisałąm ja - była pracownica telefonicznego centrum obsługi klienta ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
grozi wypollizowaniem
|
mmmmmm vrecik
![]() ![]()
#105 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Że nie wspomnę o tym,że notorycznie mam ściszoną komórkę i po kilkanaście nieodebranych połączeń od kogoś,kto miał do mnie pilną sprawę ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale co wy, umówiliście się na darmowe jeżdżenie tramwajami? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
![]() mmmmmm... włooosyyyyy.... ![]() ![]() ![]() (i te bary idealnie takie, jak lubieu ![]() edit: aż se gugluję facetów bez koszulki i oblukuję i widzę, że na mój ulubiony efekt szerokich, prostych barów się nie zapracuje - facet musi mieć już taką budowę ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-15 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
OESU ![]() i prawie pupe widac (oczyma wyobraźni ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
i talię lepszą od mojej
![]() Wiedziałam, że fota Ci się spodoba ![]() Na tej są chyba jeszcze fajniejsze, hm, widoki ![]()
#110 |
Zakorzenienie
|
kto mi pomoże znalezc paczke
![]() "Express Mail the tracking number rr015153042kw " |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Nindżopesz
|
Kameno, może Cię to zainteresuje - umyłam dziś porządnie lodówkę. Zobaczymy kiedy będzie kolejny raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o co chosi? ![]() ![]() Cytat:
Mi wyszło identycznie ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
perfumowy zawrót głowy
|
Zrobiłam test
![]() Umiejętności: Matka Kangurzyca Osoby o społecznym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy z ludźmi. Chętnie pracują w grupie, pełniąc rolę wspierającą i łagodzącą. W rozwiązywaniu problemów dążą do kompromisu. Wysoki poziom empatii sprawia, że bardzo chętnie pomagają innym i często właśnie drugi człowiek jest w centrum ich zainteresowań. Dzięki rozwiniętym umiejętnościom interpersonalnym łatwo nawiązują kontakty i zyskują zaufanie. Dlatego też rola zawodowa typu społecznego może być związana z doradzaniem i rozwiązywaniem problemów przez komunikację. Cechy: Niebieski Ptak Osoby o twórczym typie potencjału zawodowego mają predyspozycje do pracy wymagającej nowatorskich rozwiązań. Lubią zmienne warunki pracy, w której można wykorzystać potencjał twórczy. Będą się rozwijać zawodowo na stanowiskach o sporej niezależności, pozwalających na indywidualizm i wprowadzanie eksperymentalnych rozwiązań. Dlatego też prawdopodobnie sprawdzą się w zawodach wolnych związanych z ekspresją zdolności twórczych. Zawody najbardziej dopasowane: wizażysta, kosmetolog, stylista, dziennikarz, event manager Zawody najmniej dopasowane: mechanik samochodowy, administrator baz danych, farmaceuta zgadza się ![]() Niski wynik Masz tendencję do udzielania prawdziwych odpowiedzi bez względu na oczekiwania innych. Na tej podstawie można się spodziewać, że odpowiedzi, których udzieliłeś w testach badających predyspozycje są adekwatne do rzeczywistości, a ich wyniki trafne.
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice ![]() ![]() Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-03-15 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie... a jednak... ![]() Pytałem się przecież, czy wg Ciebie zdążę wylaszczyć się do wiosny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ju, no wieeesz? Niemoralny to sposób oszczędzania, tj. "na niewidomego" ![]() ![]() No i czego ryczy? ![]() ![]() ![]() --- Uwaga! Co Gryxowi wyszło, no kto zgadnie? Umiejętności: Matka Kangurzyca Cechy: Matka Kangurzyca ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Gryks, to mamy się od dzisiaj do Ciebie zwracać Matka Polka?
Matko Przełożona? ![]()
#117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wklejaj matko kangurzyco ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Justyna co Ty kombinujesz z tym niewidomym
![]() Gryx witaj wsród kangurów ![]() zgrzeszyłam naleśnikami ![]()
![]() |
#120 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Zostałeś niańkiem na pełen etat?
![]() ![]() Cytat:
Zrób test na prawdomowność ![]() Cytat:
![]() Przyszły Mąż Ewusi (z blazą): Moja żona... Moja żona z zawodu jest dyrektorką ![]() Fuaśnie! To nie bądź ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.