|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
Kotek Jaki fajny Calutki czarny? Takiego właśnie bym chciała gdybym mogła
|
|
#92 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Maszynki też są lepsze męski jeśli idzie o te jednorazówki. Ja to teraz mam Venusa niebieskiego. bo jednorazówkami ciagle się zacinałam i miałam czerwone krostki po goleniu. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Ja już zmykam spać bo głowa mnie znowu boli
Dobranoc dziewczynki ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek chciałam, ale może nie sama
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Głupia ja, zainstalwoałam program do projektowania zamiast pisać pracę...
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Truskaweczka dobranoc
![]() Isabelle ojj ciężko będzie nie ruszyć
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Wytrzymam. Teraz itak nie mam co planować jak jeszcze dokładnego planu nie ma. Poza tym w sumie nie wiem czego chce w tym mieszkaniu.
![]() Dobranoc tym co poszły. ![]() Szukam jakiegoś nawilżającego toniku. Obecny ogórkowy Ziaji chyba już nie zdaje egzaminu, bo za mało nawilża... ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- No nic, ide spać bo szkoda nocy, a tu i tak cisza. |
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki programik do tego projektowania? Arcon?
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle tez racja-także pewnie wytrzymasz
![]() co do toniku-to szczerze nie wiem-dawno juz nie używałam żadnego ![]() dobranoc ![]() tez idę spac, także dobranoc
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie zainstaluję i przetestuję ![]() Dobranoc, pora i na mnie
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() i witam w nowym wątku ,jednak nie dotrwalam do końca tamtego bo zaczelam gadac z tżtem przez tel baby wspolczuje Ci tej sytuacji , nie wiadomo az co tak naprawde napisac...ale to , ze tak myslalas i chcialas tego...nie mialo wplywu na to co sie stalo , wierze w to , ze twoja babcia nie zrobi sobie nic .Trzymaj sie ![]() Isabelle ale Wam zazroszcze tego domu no fajnie ![]() Paczek jak na razieposmarowalm sie raz tym manhattanem i pierwsze wrazenie super ![]() ja od dziś mam 5 dni wolnego ale nie spie , bo za godzine już tż ma wpaść ![]() I co bedzie to motto wątku : co chlop to obyczaj ?
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-03-17 o 07:46 |
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry kochane!
![]() Któraś chętna na kawkę? Gdzie Kamea i Studi?Isabelle tak bardzo zazdraszczam Ci budowy domku. Nawet nie chodzi o to, że macie z czym startować (kasa), ale o to, że razem z TŻ o tym pomyśleliście i działacie w tym kierunku. Według mnie najważniejszy jest pierwszy krok. A ja jestem w zawieszeniu - nie wiem co dalej ze sobą zrobić i gdzie mnie rzuci los... TŻ tak samo. I chyba z tego wynika, że nie myślimy póki co o takich sprawach...Baby współczuję... Sprawy z babcią, ale przede wszystkim z TŻ. Mój ma czasem podobne zagrania. Niewiadomo o co mu chodzi, strzeli focha, bo Ty tylko próbujesz wyegzekwować od niego jakieś dojrzałe spojrzenie na sprawę... Albo po prostu czegoś chcesz. I miałam do Ciebie jeszcze takie pytanie. Pisałaś w tamtym wątku, sto lat temu, że się wybierasz na japoński manicure. No i jak, jesteś zadowolona z efektów? Co to daje, jak długo się trzyma? Nic mi nie mówcie o pisaniu pracy, bo nawet nie mam kiedy się za to zabrać. Może teraz na chwilkę coś spróbuję ruszyć. Choć póki co muszę zebrać trochę danych.
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam was z wczoraj i widzę,że jest tyle mottów(?!) że nie wiem co mam wrzucić, jak się naradzicie to umieszczę
![]() Santom zazdroszczę kota kochanyIsabelle budujecie się-zazdraszczam ![]() Baby sytuacja z babcią nienajciekawsza,ale może to przejściowe, wiadomo utrata syna to ciężkie przeżycie, trzymaj się
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
studi jak coś to ja jestem za : ''co chłop to obyczaj ''
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
witam, jestem i ja.
odeszlam wczoraj kolo 21 a tu okolo10 stron do nadrobienia, zaszalalyscie ![]() i zostalam uwzgledniona na pierwszej swtronie nawet w pierwszej wymienionej grupie ![]() ja tez jestem za ![]() A czemu nie jestem uwzgledniona w grupie "zapierscionkowanych" ?
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona Edytowane przez katarzynka013 Czas edycji: 2011-03-17 o 09:40 |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie leje
a miałam dziś takkkie plany,żeby coś na dworze porobić![]() Nic zajmę się prasowaniem-zawsze to jakaś alternatywa
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tez od wczoraj leje, a mialam wyjsc sobie przed południem na taki ładny wiosenny spacer. a tu nic;/ jak bylam rano na zakupach to wrocilam cala mokra.
Ty prasujesz a ja zajme sie Organami Unii Europejskiej;/
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
U mnie nie pada, szkoda...
Jakby padało, to bym nie musiała z małą iść na spacer... Ogólnie fajne jest wychodzenie z nią, ale tylko wtedy gdy jest ciepło i słonecznie... W takie dni, jak dzisiejszy - wolałabym, żeby padało.Studi, kawki się nie napijesz ze mną?
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mott, nie mottów
![]() Baby, mam wrażenie, że ktoś sobie z nami bardzo ironicznie pogrywa tam w górze. Nie spotkałam osoby z którą bym miała aż tak wielkie podobieństwo biografii mimo tylu indywidualnych wariacji na temat ... rodziny. Powaga. Moja bliźniacza siostra! Babcię powinno się teraz, myślę, wziąć w obroty, żeby się nie czuła samotna i opuszczona. Przeprowadzić do kogoś, często odwiedzać. Z czasem może sama zauważy, że bez wuja jest lepiej, spokojniej, bogaciej. Jak już zakończy żałobę. Trzymam kciuki za babcię i za Was A wuj...cóż. Odszedł tak, jak żył. Nie jest mi go żal.Twój TŻ natomiast przegina, zdecydowanie przegina. Między szczegółowym planem, a ogólnym planem na życie jest przepaść Mój ostatnio na moje jojki o beznadziejności studiowania TiRu powiedział, że właśnie dlatego chce zrobić podyplomówkę z administracji czy czegoś tam. Znaczy taką urzędowo-biurową. Konkretną. strasznie mnie ta wiadomość ucieszyła ![]() Isabelle, super z tym domem. Gratuluję ![]() Santom, koteczek cudny. TŻ też miał takiego. To z takim kotkiem bawiłam się w naleśnika ![]() Miss, czemu niefajnie wychodzić z mała w taką pogodę? Ciesz się, że Twoi w ogóle Cię wypuszczają na spacery! U mnie to rzadkość, tak się trzęsą nad dziećmi
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-17 o 10:24 |
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
Miss ale dzis chyba wieje tak jak wczoraj nie? to moze nie bedziesz musiala wychodzic ![]() a mi sie snilo dzis ze TZ mial mi sie oswiadczyc, ale dowiedzialam sie o tym od mojej mamy ( ) bo TZ powiedzial o tym moim rodzicom ( ) i ja bylam bardzo zla na przemian ze smutna, bo chcialam zeby to bylo z zaskoczenia a nie ze ja bede wiedziec i w koncu nie wiem czy sie oswiadczyl czy nie w kazdym razie ja plakalam - bynajmniej nie ze szczescia, tylko ze to nie tak wszystko mialo wygladac:Pu mnie tez szaro i buro ale chyba nie pada..
|
#115 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Co do tej budowy zakłado-domu, bo w sumie to takie coś będzie. Gdyby D. nie pracował już od tylu lat to pewnie byśmy mogli sobie pomarzyć i zdaję sobie z tego sprawę. Fakt, że kredyt brać musimy, ale zawsze jakieś zabezpieczenie mamy no i mamy szanse na ten kredyt. Wiem co czujesz, bo ja w takim zawieszeniu byłam 4 lata w poprzednim związku... Teraz to D. jest tą osobą która o wszystkim pierwsza zaczyna myśleć, On chciał wspólnego mieszkania, on zaczyna o dzieciach itd itp. Nie przeczę, uważam się za szczęściarę. Nie ma czego jeszcze zazdrościć, bo nie ma notariusza i ne ma kredytu jeszcze. Ale dziękuję, wiem że plany to wiele, choć do planowania jestem trochę uprzedzona przez zaszłości.
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
ja dzis zamiast kawki przerzucilam sie na zielona herbatke z ekstraktem z kaktusa
pychotka.Bo pierwsza kawe pilam kolo 7 rano. a kawe musze ograniczac;/
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam coraz mniejsze chęci do magistra. Nie dość, że makroekonomia, to jeszcze statystyka matematyczna... no szał. Takie zapchaj dziury, bo skoro na lic. tego nie ma i nie przeciwskazań by uzyskać tytuł zawodowy, to znaczy że mnie akurat to potrzebne nie jest. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam, że dobieranie partnera ze względu na jego późniejszą przydatność w procesie usamodzielniania byłoby nieziemsko interesowne. W takim wypadku idealny kandydat by był ok 2-3 lat po studiach, z normalnej bądź przeciętnej rodziny bez patologii i dysfunkcji, z dobrą pracą, mieszkaniem bądź bogatymi rodzicami. To w większości przypadków niewykonalne. Nie można wymagać od studenta mieszkania i ustabilizowanej pracy. Ok, zdarza się, że tak jest, ale to nie jest norma.
Piszę to ku pokrzepieniu serc tych wszystkich dziewczyn, które ciągle jeszcze borykają się ze studiami i mają za facetów także studentów. Bo to jakby wymagać od 3latka liczenia do stu. możliwe, ale poza normą. Bo jest jakiś niewielki urok w dopracowywaniu się wszystkiego od jaja, chociaż często boli i ma się ochotę skoczyć z mostu ku uciesze gawiedzi i własnej. Isabelle, w biurach i urzędach zwykle jest adnotacja o wykształceniu kierunkowym w wymaganiach ![]() Na każdym kierunku są zapchajdziury
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-17 o 10:37 |
|
|
|
#119 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to jest mój codzienny obowiązek. Ale jak jest zimno, a Ty musisz przez 1,5-2godz. chodzić z wózkiem, to już nie jest takie super... Jak jest słońce, a jeszcze mała zaśnie, to luz. Mogę sobie wtedy książkę poczytać czy coś. Marzenia - fajna rzecz. ![]() Cytat:
Póki co nie pada w Warszawie, a przynajmniej w naszej okolicy (Wola/Bemowo ).No niezły sen. Ja też mam od jakiegoś czasu powtarzający się sen... Ale zupełnie innej materii. Otóż śni mi się mój pierwszy poważny chłopak (który studiuje teraz we Wrocku). W jakiś sposób (różnie, zależnie od snu) się spotykamy w jego lub moim domu(?) i jakby odradza się nasze uczucie... A przynajmniej pożądanie. I od słowa do słowa, przechodzimy do jakichś czynów. Całujemy się, dziś nawet doszło do rozpinania stanika... Gdy nagle usłyszałam przekręcanie klucza w zamku, a tam mój M. wrócił z zakupów. (w innych wersjach po prostu przypomina mi się, że mam M. Ale schizowy to to. Nie pamiętałam go, że mi się śnił, ale dziś śnił mi się kolejny raz i stąd wiem, że to nie pierwszy raz...![]() Cytat:
![]() Tylko ja myślę, że u mnie zawieszenie nie wynika do końca z tego, że mój M. nie chce... Tylko na razie mamy inne rzeczy do zrobienia, jak np. skończenie studiów. A i kwestia mieszkania jest niewiadoma, bo nie mamy kasy, więc o czym tu dyskutować. Ja trochę pracuję, ale on póki co nie... ) pojedziemy na ten wolontariat. Odpoczęlibyśmy trochę, naładowali baterie... Wtedy też myślę, że pozytywniej spojrzelibyśmy na naszą przyszłość. Rozwiązało by się też kilka kwestii.. Jestem w zawieszeniu, ale nie z winy TŻ, tylko po prostu: czasem w życiu trzeba poczekać, nie przyspieszy się pewnych rzeczy.![]() Choć i tak: zazdraszam.
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Lepsze pchanie wózka niż siedzenie i układanie po raz tysięczny tych samych puzzli
![]() A zwykle te ogólne plany i tak życie weryfikuje jeszcze trzy razy ![]() Jestem w zawieszeniu, ale nie z winy TŻ, tylko po prostu: czasem w życiu trzeba poczekać, nie przyspieszy się pewnych rzeczy. mądre! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

tylko nie bede mogla ich przy Tz ubierac, bo go przerosne
Jaki fajny

Maszynki też są lepsze męski jeśli idzie o te jednorazówki. Ja to teraz mam Venusa niebieskiego. bo jednorazówkami ciagle się zacinałam i miałam czerwone krostki po goleniu. 
i jak dla mnie ta emulsja się sprawdza nie wysusza mi skóry

Teraz to darmowy Sweet Home 3D.

Gdzie Kamea i Studi?

A wuj...cóż. Odszedł tak, jak żył. Nie jest mi go żal.
) bo TZ powiedzial o tym moim rodzicom (