![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
Hej dziewczyny
![]() Dietę, o ile można to tak nazwać, zaczęłam jakiś miesiąc temu i jak narazie 2,5 kg mniej. Nie jest to zawrotne tępo ale zawsze coś. Waga obecna to 63 kg przy wzroście 166 cm ![]() Mam nadzieje, że do lata uda Nam się wspólnie schudnąć kilka kilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
kurde nie sądziłam naprawdę że będzie aż tyle chętnych
![]() cieszę się że jest nas tyle bo razem damy radę ![]() i mam nadzieję że te forum nie zamilknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
witam laseczki
![]() ![]() 16 lat, 160 cm i 57 kg ![]() cel: 50kg do połowy czerwca.! dziś zjadłam: śniadanie: owsianka obiad: warzywa na parze+ jajko sadzone podwieczorek: latte bez cukru kolacja: kawałek chleba z serkiem wiejskim i ogórkiem ![]() + w trakcie @ jestem ![]()
![]() Edytowane przez agnlan Czas edycji: 2011-03-21 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Ja się dzisiejszą dietą nie pochwalę z powodów oczywistych
![]() ![]() Ale za to ruch: 40 minut stepper, 10 minut twister, 50 brzuchów zwykłych, 30 do połowy ![]() ![]() A jak tam u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
mam stepper w domu,ale omijam go szerokim lukiem,bo boje sie o moje lydki.chyba jednak zostane przy tym rowerku,tylko bede jezdzic wolniej a dluzej.moze poskutkuje
![]() ![]() damy rade dziewczeta! ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Kolacja - jogurt naturalny.
600 kalorii na rowerze stacjonarnym Rozciąganie może z 10 minut. I kubek czerwonej herbaty - podobno wspomaga przemianę materii ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
hejo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z porannego joggingu (25 minut), zaraz biorę się za a6w i 8 min abs (talia)
![]() Jadłospis na dziś: I: 3 łyżki płatków górskich, 2 łyżki otrębów żurawinowych, szklanka mleka II: pomidorek z jogurtem naturalnym III: kajzerka z sałatą, szynką, ogórkiem, rzodkiewką, pół grejpfruta, zielona herbatka (w szkole) IV: pół paczki brązowego ryżu z piersią z kurczaka i warzywami na patelnię V: jogurt naturalny z ogórkiem Zna ktoś może jakieś ćwiczenia na uda ? Edytowane przez mala2806 Czas edycji: 2011-03-22 o 06:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
piękny jadłospis
![]() a ja dziś na wadze 53 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
to samo chcialam napisac,pyszny jadlospis
![]() ja chyba jestem przed okresem,bo sie dziwnie czuje. i znowu wpadka,ale nadrobie ![]() 7.00 3 kanapki z chleba graham z serem ogorkiem i pomidorem ok 10 lazanki ;/ <za ladnie wygladaly> i kilka paluszkow 13.00 bedzie jogurt naturalny+ otreby 15.30 stworze jakas salatke z jablka,marchewki 18.00 wiejski+otreby,moze jakiegos pomidora wrzuce plus woda,zielona herbata,kawa i rowerek,troche steppera. wiecej grzechow na dzisiaj nie planuje ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj śniadanie owsianka
dr śniadanie 2 wafle ryżowe obiad gołąbek i 2 wafle ryżowe tak wcinam te wafle bo nie mam pomysłu ![]() a ja idę zaraz poćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Ja niedawno wróciłam z biegania wkoło lasu, które zajęło mi ok godziny i 30 min rozciągania i luźnych ćwiczeniach także jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() A jak z Waszymi ćwiczeniami?
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja na śniadanko zjadłam dzisiaj kromkę ciemnego chleba z serem białym, na drugie śniadanie jogurt, na obiad barszcz czerwony. Na podwieczorek wypiję kawę i zjem jabłko a na kolacje jogurt z otrębami. Jak u Was z kawą? Pijecie? Przeszkadza w odchudzaniu? Ja piję tylko mocną czarną, bez mleka i bez cukru i nie potrafię sobie jej odmówić, 1 filiżanka dziennie musi być! Słyszałam , że powoduje zwiększanie wydzielania kortyzolu, który powoduje odkładanie tłuszczu na brzuchu, ale ile w tym prawdy to nie wiem ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
No to zapraszam do wspólnej rywalizacji na forum:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514361 W pierwszym poście wszystko jest wyjaśnione ![]()
06 lutego - 126,8 kg 20 lutego - 121,5 kg 09 marca - 120,2 kg (6,6 kg po miesiącu) 23 marca - 114,9 kg 06 kwietnia - 114,3 kg (12,5 kg po 2 miesiącach) 20 kwietnia - 108,0 kg 09 maja - 108,3 kg (18,5 kg po 3 miesiącach) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
jestem zła bo normalnie niem co ze mną się stało
![]() zjadłam sobie dzisiaj 2 łyżeczki nutelli ![]() ![]() kurde to wszystko przez moją mamę, która jak zawsze wszystko na złość ![]() ale dobrze że chociaż nie kupiła jeszcze jajeczek wielkanocnych bo ja je uwielbiam ![]() ale trudno teraz na przyszłość będę pamiętać żeby zapić ten smaczek czerwoną herbatą albo umyć zęby ![]() ale za to zrobiłam dzisiaj 600 kcal na rowerze stacjonarnym czyli gdzieś 25 km sobie przejechałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
ja z kawy nie rezygnuje.chcialam,ale nie umiem jednak bez niej zyc
![]() ![]() ostateczny jadlospis na dzisiaj 7.00 kanapki z chleba graham z serem,ogorkiem i pomidorem ok 10 nieszczesne lazanki+kilka paluszkow ;/ 13 serek wiejski z ogorkiem i pomidorem ![]() 15.30 salatko-surowka z jablka i marchewki 18.00 naturalny+otreby
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że za mało jesz, gdzie tu obiad ? Za kilka dni rzucisz się na jedzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
wlasnie generalnie to ja chyba nie jadam obiadow
![]() ![]() a tak generalnie to nie wydaje mi sie,zeby bylo za malo..bo glodna nie chodze ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
hehe . ja mam dylemat. otoz babcia moja kochana ma urodziny i zrobilam tort na jej swieto i sama nie wiem czy je zjesc
![]() ja dzis miałam tak węglowodanowy jadłospis ze szkoda gadac ![]() Dziewczyny, tak się zastanawiam, czy nie kupić sobie bluzki w rozmiarze mniejszym aby miec motywację by schudnąć... jak sadzicie ?
![]() Edytowane przez agnlan Czas edycji: 2011-03-22 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Agnlan myślę, że na jeden kawałek tortu możesz sobie pozwolić żeby nie robić babci przykrości (ewentualnie poprosić o troszkę mniejszy), obiad i kolację zjedz bo metabolizm sobie będziesz psuła nie jedząc posiłków
![]() System nagród jest fajny, ja planuję kupić sobie spodnie jak dojdę do 56- 56,5 kg ![]() ![]() 3 dzień a6w za mną, 8 min abs (talia) też, po szkole sobie jeszcze pobiegam, zrobię ćwiczenia na uda i pupę. Jakoś lepiej się czuję odżywiając się zdrowiej i ćwicząc, dodaje mi to energii ![]() I wcale ale to wcale NIE POTRZEBUJE SŁODYCZY i jest mi z tym DOSKONALE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak właśnie trzeba myśleć! Jest doskonale bez słodyczy! ![]() hmm... ja sama nie wiem.. ufunduje sobie moze jak juz zejde do tych 50 kg ![]() ja dzisiaj: kawałek chleba na zakwasie zdrowego z sałatą, plasterkiem polędwicy i papryką do tego pol mietowej herbaty ![]() a do szkoly znow kanapka i jabłko oraz woda ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
a ja wcinam owsiankę
![]() a do szkoły oczywiście moje wafle ryżowe ![]() ![]() dzisiaj mam wf w szkole a do tego później jeszcze mecz w siatkówkę... dzisiaj w domu poćwiczę mniej rzez to że na wfie będę miała wycisk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Dzisiejszy jadłospis:
I: 3 łyżki płatków owsianych + 2 łyżki otrębów żurawinowych, pół szklanki mleka 0,5 % II: bułeczka z sałatą, serem i rzodkiewką, pomarańcza III: makaron z kawałkami kurczaka, kukurydzą, papryką, jajkiem i serem, dwie kiwi IV: garść słonecznika, no może trochę więcej, zielona herbatka V: jajecznica z dwóch jajek, pół bułeczki, zielona herbatka PS Trochę się zmieniło, jednak nie do końca wyszło tak jka miałam to w planach Edytowane przez mala2806 Czas edycji: 2011-03-23 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Hej.
Właśnie wróciłam ze szkoły. Zaraz lecę zrobić jakąś sałatkę na kolacje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Hej!
Mogę się do Was dołączyć? ![]() Mam 15 lat, 165 cm wzrostu i warzę ok.54-55 kg. Moją zmorą są nogi, 54 cm w udzie ![]() We wrześniu ważyłam 51 kg, chociaż to i tak nie był mój cel, ale zima zrobiła swoje. Chciałabym do lata zrzucić ok. 5 kg, a już szczególnie tłuszczyk z nóg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
o ja dzisiaj w szkole sporo ćwiczyłam, bo 2 wf miałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kawy to ja piję codziennie rano z chudym mlekiem i mi nie koliduje z odchudzaniem ![]() Jadłospis: - owsianka+kawka - jabłko + 4 wafle ryżowe - warzywa na patelnie - znowu wafle z jabłkiem - kaszka light smakija ( no skusiłam się, ale lepsze juz satino light było;p) -duuuużo zielonej herbatki! a bawiąc się w liczenie kalorii to... owsianka miała hmm z 220, kawka z 40 (mleko), warzywa 250 (cała paka) ok.12 mini wafli 200kcal, 2 duże jabłka 200? kaszka 120 co daje 1030 kcal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzieś czytałam, że te wafle ryżowe nie są dobre na odchudzanie i lepiej zjeść kromkę razowca niż te wafle bo chemia. Wydaje mi się, że takim jedzeniem się tylko zapychasz, ono wcale nie jest wartościowe (oprócz śniadania). Dziewczyny, odżywiajmy się ZDROWO przede wszystkim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze to dobrze wiedzieć. Dużo chętniej zjem chleba! ![]() I głodna jestem po tych waflach.. A warzywka na patelnie są złe? ;> Kurczę nie mam pomysłu co jutro na obiad wyczarować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Nie no, myślę, że warzywa na patelnie są jak najbardziej w porządku
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.