Łódź- fitness i Siłownia - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 18:28   #91
Olecha
Raczkowanie

Dot.: Fitness Club Łódź

Hej dziewczyny. Nie chodzę do żadnego klubu ale mam zamiar zacząc w przyszlym roku akademickim W sporterze chyba jest najfajniej, ale niestety ceny mnie odstraszają. Wydaje mi się, że całkiem znośnie jest cenowo w Impulsie (gimnastyka w wodzie) i w Gym Plaza (np. 6 wejść po 50 zł) oraz w Rytmie. Co do FitStudia to muszę się jeszcze wczytać w ich ofertę.
Powiecie coś więcej o tej Pięknej Figurze? Jaki cennik i zajęcia?
Mieszkam na Górnej więc muszę jeszcze przeanalizować gdzie będzie mi najbliżej
Olecha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 15:37   #92
paulinka2215
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
ja właśnie kupiłam swój 1 karnet, byłam póki co na 1 zajęciach i bardzo mi się podobało, instruktorka jest tak pozytywną osobą, atmosfera bardzo fajna, naprawdę mi się podobało

_________________________ _________________________ _____________
Ciesze się że Ci się podoba i mam nadzieje że na jednym karnecie się nie skończy
Pozdrowionka i zapraszam tam serdecznie ponieważ ceny są chyba najniższe w całej Łodzi w tym klubie
paulinka2215 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 19:21   #93
Millla
Raczkowanie

Również polecam Energym, instruktorzy świetni, dużo zajęć w grafiku i dużo sprzętu - jeśli ktoś oczywiście woli siłownię od zajęć grupowych
Stary 2010-01-05, 18:19   #94
krysia19888
Raczkowanie

GG do krysia19888

hejka

piszecie tyle o "Energym" że chyba się skusze i jutro tam pójdę tylko proszę o małą podpowiedź bo jeszcze nigdy nie byłam w żadnym fitness clubie i po prostu nie wiem co trzeba ze sobą zabrać na siłownie.

z góry dzięki za odpowiedź
krysia19888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-05, 20:17   #95
paulinka2215
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez krysia19888 Pokaż wiadomość
hejka

piszecie tyle o "Energym" że chyba się skusze i jutro tam pójdę tylko proszę o małą podpowiedź bo jeszcze nigdy nie byłam w żadnym fitness clubie i po prostu nie wiem co trzeba ze sobą zabrać na siłownie.

z góry dzięki za odpowiedź
Ja osobiście zawsze mam na zajęciach: jakieś dresy żeby się dobrze ćwiczyło,podkoszulkę, buty sportowe,czyli raczej jakieś adidasy bo są i takie Panie które przychodzą w balerinkach, ręcznik, wodę i dobre nastawienie i humor
Stary 2010-01-05, 22:05   #96
MissWorld
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka2215 Pokaż wiadomość
Ja osobiście zawsze mam na zajęciach: jakieś dresy żeby się dobrze ćwiczyło,podkoszulkę, buty sportowe,czyli raczej jakieś adidasy bo są i takie Panie które przychodzą w balerinkach, ręcznik, wodę i dobre nastawienie i humor
ja biore ze soba jeszcze ewentualnie jakis sprzecior do sluchania muzy coby mi sie np. milej biegalo

powodzenia i spodoba Ci sie
MissWorld jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 14:59   #97
paulinka2215
Przyczajenie

krysia19888 no i jak było?? Opowiadaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 18:25   #98
Reja13
Rozeznanie

Witam! Ja również zastanawiam się nad wyborem miłego fitness clubu w Łodzi (najlepiej w centrum). Dziewczyny słyszałyście może coś o Gymnasionie Dla Kobiet w Silver Screenie?? Posiadają tam siłownie?
Reja13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 21:10   #99
MissWorld
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Reja13 Pokaż wiadomość
Witam! Ja również zastanawiam się nad wyborem miłego fitness clubu w Łodzi (najlepiej w centrum). Dziewczyny słyszałyście może coś o Gymnasionie Dla Kobiet w Silver Screenie?? Posiadają tam siłownie?
z tego co ja wiem to Gymnasion jest w manu i zarzuca straszne ceny...ale moja kumpela tam chodziła ( jeszcze pdzed 200% podwyżką) i była zadowolona
Stary 2010-01-06, 21:20   #100
Reja13
Rozeznanie

Niestety ceny są dosyć wysokie jednak nabliżej domu mam jedynie Gymnasion lub Sporterę, pociesza mnie fakt zniżek dla studentów W Sporterze podobno w godzinach popołudniowych są straszne kolejki do sprzętów...
Stary 2010-01-06, 21:34   #101
MissWorld
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Reja13 Pokaż wiadomość
Niestety ceny są dosyć wysokie jednak nabliżej domu mam jedynie Gymnasion lub Sporterę, pociesza mnie fakt zniżek dla studentów W Sporterze podobno w godzinach popołudniowych są straszne kolejki do sprzętów...
w sporterze, osobiscie bylam raz, w sobote przedpoludniem i musze CI powiedziec ze zanim doczekalam sie na wolna bieznie to zdarzylam sie zgrzac z tego wszsytkiego...sam przed sie przemawia fakt z e na kazdym sprzecie jest nalepiona notka o tym ze po ktorejs tam godiznie ze sprzetu mozna korzystac, bodajze 20min ......tlumy sa masakryczne

a wiesz ze sportere i energym dziela jedynie dwa przystanki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 21:54   #102
Reja13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissWorld Pokaż wiadomość
w sporterze, osobiscie bylam raz, w sobote przedpoludniem i musze CI powiedziec ze zanim doczekalam sie na wolna bieznie to zdarzylam sie zgrzac z tego wszsytkiego...sam przed sie przemawia fakt z e na kazdym sprzecie jest nalepiona notka o tym ze po ktorejs tam godiznie ze sprzetu mozna korzystac, bodajze 20min ......tlumy sa masakryczne

a wiesz ze sportere i energym dziela jedynie dwa przystanki?
Jeśli Energym jest godny polecenia to sprawdzę tą siłownię przy okazji Gymnasionu Dla Kobiet w Silver Screenie
Stary 2010-01-10, 10:54   #103
arkak
Raczkowanie

Question Dot.: Fitness Club Łódź

A mam pytanie na siłownie nemesis sporo pań chodzi? Czy raczej panie tylko na fitness? Czytając wypowiedzi wiem, że niektóre z Was tam były i czy znajduje się tam może bieżnia elektryczna?
A co do sauny to jest w dobrym stanie? I czy dużo facetów tam moze chodzi? W ogóle jak wygląda tam korzystanie z sauny? Przepraszam, ze tak pytam, ale planuję się tam wybrać i wole najpierw wiedzieć co mnie tam czeka
arkak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 13:22   #104
paulinka2215
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez arkak Pokaż wiadomość
A mam pytanie na siłownie nemesis sporo pań chodzi? Czy raczej panie tylko na fitness? Czytając wypowiedzi wiem, że niektóre z Was tam były i czy znajduje się tam może bieżnia elektryczna?
A co do sauny to jest w dobrym stanie? I czy dużo facetów tam moze chodzi? W ogóle jak wygląda tam korzystanie z sauny? Przepraszam, ze tak pytam, ale planuję się tam wybrać i wole najpierw wiedzieć co mnie tam czeka
Ogólnie to chodzi tam tylko jedna Pani na siłownie ale jest bardzo miła i pomocna jakby ktoś nie wiedział, wszystkie Panie chodzą na fitness ale szczerze to można się na nim zmęczyć i to ostro Jest bieżnia elektryczna. Sauna niestety na razie jest nieczynna Ale polecam przyjście i zobaczenie samemu co i jak. A szczególnie zapraszam na fitness
Buziaczki
Stary 2010-01-12, 18:03   #105
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Na siłownie chodzi sporo facetów. Tak jak napisała koleżanka wyżej - panie raczej na fitness, aczkolwiek zdarzają się i panie na siłowni, w razie czego właściciel służy radą i pomocą, oczywiście nie poświęci może tyle czasu, co osobisty trener, ale na pewno podpowie co, jak i ile ćwiczeń wykonywać, żeby skutecznie trenować
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 19:48   #106
arkak
Raczkowanie

Cytat:
Ogólnie to chodzi tam tylko jedna Pani na siłownie ale jest bardzo miła i pomocna jakby ktoś nie wiedział, wszystkie Panie chodzą na fitness ale szczerze to można się na nim zmęczyć i to ostro Jest bieżnia elektryczna. Sauna niestety na razie jest nieczynna Ale polecam przyjście i zobaczenie samemu co i jak. A szczególnie zapraszam na fitness
Buziaczki
A jeszcze mam pytanko czemu i jak długo sauna będzie nieczynna?
arkak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-15, 20:20   #107
paulinka2215
Przyczajenie

Cytat:
Cytat:
A jeszcze mam pytanko czemu i jak długo sauna będzie nieczynna?
Sauna jest już czynna w poniedziałki i czwartki

Edytowane przez paulinka2215
Czas edycji: 2010-02-26 o 09:52
Stary 2010-03-16, 21:08   #108
_karolkaaaa_
Raczkowanie

GG do _karolkaaaa_

Hej ! Chcę zacząć chodzić na aerobik i mam takie pytanko czy któraś z was obecnie chodzi do Rytmu na zgierskiej ?? Bo to raczej najbliżej mnie na Bałutach chyba ze ktoś jeszcze zna jakieś miejsca. Będę wdzięczna za pomoc
_karolkaaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 07:46   #109
Amaru2009
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _karolkaaaa_ Pokaż wiadomość
Hej ! Chcę zacząć chodzić na aerobik i mam takie pytanko czy któraś z was obecnie chodzi do Rytmu na zgierskiej ?? Bo to raczej najbliżej mnie na Bałutach chyba ze ktoś jeszcze zna jakieś miejsca. Będę wdzięczna za pomoc

Hej,

Nie wiem, czy jeszcze potrzebujesz informacji, bo zadałaś pytanie dosyć dawno temu , ale jakby co, to ja chodzę do Rytmu na Zgierskiej i jestem baaardzo zadowolona.
Amaru2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 17:10   #110
Nelkomama
Rozeznanie

Hej Dziewczyny
Szukam jakiegoś Fitness Clubu... mieszkam na Dąbrowie, ale pracuję na Narutowicza przy Kilińskiego i najlepiej gdyby ten klub był gdzieś w tych okolicach tzn albo na Dąbrowie albo gdzieś Narutowicza bądź Kilińskiego... a idealnie już by było gdyby były jakieś zajęcia dla osób z dużą nadwagą, bo to trochę krępujące ćwiczyć w towarzystwie dziewczyn w rozmiarze xs

Edytowane przez Nelkomama
Czas edycji: 2010-07-19 o 23:11
Nelkomama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-09, 21:26   #111
patrysssss
Raczkowanie

GG do patrysssss
Gym Plaza

jak oceniacie ?? jaki karnet najlpeiej kupic?? ktoras chetna na poruszanie sie?? razem razniej
patrysssss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 20:16   #112
saab_
Rozeznanie

Dot.: Gym Plaza

Cytat:
Napisane przez patrysssss Pokaż wiadomość
jak oceniacie ?? jaki karnet najlpeiej kupic?? ktoras chetna na poruszanie sie?? razem razniej
piszesz o gym plaza w LDZ? jesli tak, to podpinam sie pod pytanie, bo tez sie przymierzam szczegolnie chcialabym sie dowiedziec czegos o stopniach trudnosci
saab_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 20:31   #113
patrysssss
Raczkowanie

GG do patrysssss
Dot.: Gym Plaza

dokladnie w Łodzi chce zaczac chodzic
patrysssss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-19, 20:24   #114
heliks
Zadomowienie

łódź-fitness

hejka moze znajdzie sie jakas lodzianka chetna na fitness;> myslalam o aeroboxingu z racji tego ze kiedys cwiczylam kb zglaszac sie im wiecej tym weselej :P
Stary 2011-03-20, 08:27   #115
Moniaa1989
Zadomowienie

Dot.: łódź-fitness

Hej Ja jestem chętna, już wczesniej szukałam osoby na wspólny fitness wlasnie w Łodzi, ale nie bylo odzewu Pozdrawiam
Moniaa1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-20, 08:57   #116
heliks
Zadomowienie

to juz masz wiesz co myslalam o klubie ibizafitness.pl karnet za 1 raz w tygodniu kosztuje 46 zlw sumie nie tak drogo porownujac z innymi klubami... co Ty na to?;>
Stary 2011-03-20, 09:12   #117
Moniaa1989
Zadomowienie

A gdzie jest ten klub? Ja chodzilam do Sportery i niedlugo konczy mi sie karnet wiec moge pomyslec o innym klubie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 09:18   #118
heliks
Zadomowienie

na Żwirki 4 o ile mnie pamiec nie myli to gdzies niedaleko galerii chyba,ze macie jakies inne pomysly to prosze tylko wiecie zeby nie bylo jakis astronomicznych kwot
Stary 2011-03-20, 09:28   #119
Moniaa1989
Zadomowienie

Wiesz mi to jest obojętne jaki klub, tylko, żeby było w miare oki, sportera jest niedaleko bo przy centralu i tam płace za karnet bez ograniczeń godzinowych miesięcznie 99 złotych, a do 15 jest za 69 zlotych miesiecznie, ale minusem jest to ze trzeba sie wczesniej zapisywac na zajecia
Stary 2011-03-20, 09:33   #120
heliks
Zadomowienie

no wlasnie;/ a tak chodzisz na co chcesz... a ile razy w tygodniu byc chciala chodzic?

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości