![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: koncert,gitarzysta i hotel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
napisałam to z przymrużeniem oka. bo tez raczej sobie takiej akcji nie wyobrażam. po prostu mało rzeczy mnie tak wkurza, jak najeżdżanie na dziewczynę, że ,, jest łatwa, dała facetowi a on pobzykał za darmo" .zabawili się oboje i tyle.
Edytowane przez 201803300917 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Z ciekawości poszperałam - gitarzysta Budki Suflera nie należy do grona Spoconych Mastodontów
![]()
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To bajki, moja droga. A ja sobie na seksizm w swoim otoczeniu nie pozwalam, ale to wymaga wykorzenienia go także, a może przede wszystkim, z własnego umysłu. Bo jak sama traktujesz kobiety bez szacunku, to prędzej czy później to do Ciebie, jak to ładnie ujęłaś, wróci. No ale znajomość z polonistką jakąś to by widzę jednak nie zaszkodziła. Kojarzysz może, co oznacza cudzysłów, jeśli nie zawiera cytatu? A serio uważasz, że przygodny seks, który nikomu nie robi krzywdy, jest tak samo zły (już pomijam, czy w ogóle jest), jak ktoś, kto przez własną głupotę zabija ludzi? Nie uważam żeby traktowanie w ten czy inny sposób po seksie uprawniało do używania wobec niej i je zachowania tego typu określeń.
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
"rozegrać inaczej" chodziło mi o to,że gdybym nie była tak zćpana i zchlana to bym się pewnie z nim nie przespała bo on nachalny nie był, wręcz przeciwnie był miły i delikatny. ale że byłam w takim stanie w jakim byłam,to sama byłam,że tak to trywialnie ujmę 'napalona'.
a żal mi najwyżej tego,że nie będę mogła już iść na ich następny koncert |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
zastanawiam się często, dlaczego czyjś seks może być sprzeczny z zasadami moralnymi innej osoby
![]() kradzież, manipulacja ludźmi, znęcanie się nad zwierzętami, ok - ale seks? ![]() niektórym musi się nudzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego masz nie iść?
Masz sporą szansę, że on nie zapamięta dokładnie tego zdarzenia. Nawet uznając, że on rzadko korzysta z przywilejów bycia muzykiem i Cię zapamięta - co za problem, powiesz cześć i poczekasz na rozwój sytuacji.
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Chodziło mi raczej o to, że Twoje słowa ("oni ze sobą uprawiali seks", a nie ona się "dała") wskazywałby, że oboje byli sobie w tej sytuacji "równi". To natomiast raczej wygląda na klasyczny przypadek wykorzystania podchmielonej fanki i potraktowania jej jak właśnie najzwyklejszą na śmiecie szmatę. Autorka sobie na to pozwoliła, co nie znaczy, że sobie na to w pełni zasłużyła.
Edytowane przez Juliette88 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
btw, Ty masz prawo miec swoje zdanie, a ja mam prawo miec je w d... ![]() może i nie lubisz seksizmu, ale niesprawiedliwośc już tak ![]() życzę dobrej nocy i satysfakcji z doczepiania się do wszystkiego ![]() Edytowane przez Wednesday Czas edycji: 2011-03-23 o 22:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | ||||
Zakorzenienie
|
O mamo, ale Was poniosło
![]() ![]() ![]() ![]() No nie mogę, jak czytam, jak się niektóre tu bulwersują i uświadamiają biedną autorkę, że facet jej się raczej nie oświadczy, naprawdę szczyt spostrzegawczości ![]() Widzę, że pod koniec trochę Was przygasiło, jak się okazało, że dziewczyna dobrze o tym wie i zwyczajnie chciała go przelecieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-03-23 o 22:45 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Ojjj nie ma się czym podniecać, to są ludzie tacy jak my a niektóre laski to w majty sikają jak im koleś chociaż oczko puści.. Ja przeżyłam, nawet dwa razy z kolesiami z kapel zagranicznych z tą tylko różnicą, że żadnemu nie udało się mnie zaliczyć, obeszli się smakiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A to ciekawe, zdradzisz z kim, czy jest ścisle tajne przez poufne? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najbardziej mnie śmieszy to, że faceci "zaliczają" a dziewczyny tylko "dają" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A czy ja coś komuś każę? Nie. Tylko życzę, żeby się te poglądy obróciły przeciwko ludziom, którzy je głoszą, absolutnie nie zabraniam ich wyznawania, kimże jestem, żeby komuś coś zabraniać, mogę jedynie życzyć ![]() Kojarzę, i co w związku? Bo w Twojej wypowiedzi jeśli jakaś ironia była, to raczej dosyć kiepska. Napisałaś "jej chodzi o wyraźny przykład jako czegos złego". Czyli de facto nie widzisz różnicy, bo o takową chodziło pauli78, której napisałaś, że się czepia, więc, jak sądzę, jej obserwacji dotyczącej istnienia różnicy między tymi zachowaniami nie podzielasz. No niestety źle trafiłaś, to jest forum publiczne i wypowiadając się na nim musisz się liczyć z tym, że ktoś Twoje wypowiedzi skomentuje i w dodatku niekoniecznie po to, żeby pochwalić to co napisałaś. Hm. Zacytowałam oprócz Ciebie: Sadka, maconhe89, aptrp, XYXYXY30, isi rici i Juliette88. Więc po pierwsze nie bardzo wiem, skąd Ci przyszło do głowy, że jakoś sobie Ciebie upodobałam, a po drugie nie zwracam uwagi na to, czy ktoś jest nowy czy nie, na datę rejestracji i ilość postów spojrzałam dopiero jak napisałaś, że jesteś nowa... Ale nie no, luzik. Masz prawo mieć jakąś dziwną paranoję, jak Ci to sprawia przyjemność ![]() Również dobrej nocy życzę.
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
chyba nie o to chodzi, żeby utwierdzać Autorkę w przekonaniu, że przeżyła fajną przygodę jeśli uważamy, że przygoda cieniutka i tyle.
przecież z tonu pierwszego postu wyraźnie wynikało, że ona oczekuje potwierdzenia, że przydarzyło jej się coś niezwykłego. miałam wrażenie, że chciała się pochwalić i zebrać brawa. poza tym pisząc na tym forum musiała liczyć się z tym, że jej zachowanie zostanie ocenione. uważam, że trudno nie przyznać racji osobom, które podkreślają, że takie przygody są przede wszystkim niebezpieczne ze względu na ryzyko złapania jakiejś choroby. myślę, że chciały uświadomić dziewczynie problem (nie wiedząc przecież, czy zdaje sobie z niego sprawę). i jakoś chyba nie przypadkowo nie znalazła się tu żadna dziewczyna, która ma na koncie podobną sytuację. także te, które rzekomo rozumieją autorkę nie mają podobnych doświadczeń. a to jednak co innego wyobrazić sobie sex z bradem, niż faktycznie przeżyć to po pijaku z jakimś gitarzystą, którego nie sposób porównywać z bradem (nie chodzi o wygląd, a o skalę gwiazdorstwa). zresztą w zbliżeniu gwiazdor staje się zwykłym facetem i każdy kto się szanuje musi czuć niesmak, kiedy po upojnej nocy jednorazowy kochanek nie zaproponuje nawet porannej kawy dając do zrozumienia, że mamy szybciutko znikać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
ląl, w ogóle, co za wątek
autorko - pytasz się nas co o tym sądzimy? aktualnie sądzę, że to trochę dziwne chwalić się swoimi podbojami miłosnymi na ogólnodostępnym forum. pierwsza myśl była taka, że to prowokacja ;p jako ciekawostkę odnośnie wielce znanych i lubianych powiem wam, że mój kolega kiedyś wkręcił cały kemping że jest basistą feela ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co niektórzy to już ją zaczęli kamieniować... Zacytuję tylko kilka pierwszych wypowiedzi: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-24 o 00:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Jesteście coraz bardziej beznadziejne (oczywiście nie wszystkie).
Aż żal wchodzić i czytać takie komentarze, które nijak się nie mają do opisanego stanu rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Jakbym nie była z TŻ a zainteresowałby się mną Chris Corner to też bym nie miała oporów... wiecie... to w końcu Chris Corner(Nie - to nie jest pomyłka, nie Chris Cornell :P)! Człowiek wzdycha a tu na żywo - zmacywalny! Dosłownie zmacywalny
![]() No i fajnie - przygoda, było bezpiecznie - ok, wszystko dla ludzi(choć trochę niefajnie tak rano - ja bym się spróbowała pewnie zmyć przed taką sytuacją bo raczej na śniadanie do łóżka w takich wypadkach nie ma co liczyć - obie strony wiedzą na co idą). Tyle że ja bym to raczej zachowała w swoim małym lubieżnym serduszku jako wielką tajemnicę podkręcającą moje poczucie własnej wartości że to mnie! ha! mnie z iluś tam groupies wybrał ![]() Po co się tym chwalić na forum? Może właśnie żeby inni podkręcili nam nasze poczucie wartości że łał - udało nam się zwrócić uwagę sławy :P Fajnie :P
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2011-03-24 o 01:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
lise-kotta
|
EJ NO! bez przesady, trochę cię poniosło chyba :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież to jasne-chciał sobie pobzykać i wykorzystał naiwną fankę. Zauważ,że w mojej wypowiedzi nie ma oceny moralnej tej dziewczyny. Jest tylko ocena zachowania faceta! A do autorki: skoro też go sobie "bzyknęłaś", to po co rozpisywanie się o tym jaki to był po wszystkim oschły. To wskazuje na to,że liczyłaś na inny rozwój wypadków, czyli dałaś się troszkę wykorzystać... Też uważam,że każdy może spać z kim chce, ale kurczę blade -jak pomyślę,że facet może tak się zachowywać po każdym sowim koncercie-brrry.
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. Edytowane przez AnQś Czas edycji: 2011-03-24 o 06:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Były kiedyś w jakiejś babskiej gazecie ze 3-4 strony o dziewczynie, która przespała się z R. Williamsem, pamiętam, bo mnie to zdziwiło że tyle miejsca na tak,ą przygodę
![]() ![]() Więc pewnie to się zdarza częściej, niż myślimy, tylko większość takich lasek ukrywa takie przygody i zgrywa świętoszki ![]() Nie wiem, co to za gitarzysta, rozumiem, że polska liga to niższa liga, ale... ale jak np czytam o grouppies które spały z Mickiem Jaggerem, to czuję raczej lekką zazdrość i podziw za odwagę do takiego stylu życia niż chęć zaganiania ich do kościoła i ratowania biednych duszyczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ty paula żartujesz, ale są osoby, które to naprawdę dowartościowuje ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Naiwną jak naiwną, ale wstawioną. Poza tym nie ogarniam jak można iść do hotelu (czy gdziekolwiek indziej solo) z kilkoma obcymi facetami. Acha, zapomniałam, że panna była wstawiona. Głupota ludzka nie zna granic. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Ale może nie miałaby poczucia, że została wykorzystana, czy tam w ogóle - niesmaku by nie było. A najwidoczniej jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.