![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wizazanki z USA... czy uzywalyscie...
Dziewczyny chcialam Wam polecic spray do wlosow nablyszczajaco-prostujacy(proclaim spray on glosser) kupilam w Sallys beauty supply,bardzo ladnie pachnie prostuje i wygladza i nablyszcza wlosy,trzeba tylko psikac oszczednie(bo wlosy moga sie wydawac tluste) i najlepiej na swiezo umyte wlosy.Kosztowal chyba $6
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Wlasnie szukam czegos nablyszczajacego Elfiku, moze sie skusze na ten specyfik. Zalezy mi na tym, zeby nie obciazal wlosow, czy jest bardzo "tlusty" i ciezki?
Mam jeszcze jedno pytanie, polecalas Revlon Overtime sheer, czy dalej jestes z tej szminki zadowolona? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawiera olejki ale nie wyglada na wlosach tlusto jezeli sie go nie napsika duzo,trzeba psikac w oddaleniu i na mokre wlosy i nie za duzo ,wtedy jest ok i nie obciaza,fajnie wlosy prostuje i nablyszcza.Polecalam revlon sheer color stronke wczesniej na tym watku -moim zdaniem rewelacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Ja mam Colorstay Overtime (wczesniejsza wersja) i jestem bardzo niezadowolona - wartwa koloru walkuje mi sie na ustach po godzinie, zastanawiam sie dlaczego tak sie dzieje? Bardzo podobaja mi sie kolorki Sheer, ale boje sie, ze bedzie to samo.
Poza tym kupilam sobie dwa cienie w kremie w drogerii ULTA. Zalaczam zdjecie. Kurcze, nie bardzo da sie tym malowac, robia sie smugi, szczegolnie ten bialy jest fatalny. Mialyscie jakies kosmetyki tej firmy? |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sheer lipcolor to ja moge porownac tylko z Max factor lipfinity ktory wczesniej maialm,dla mnie max faxtor byl okropny sciagal usta scieral sie nierownomiernie,nie dal sie zmyc, za top sheer jest b lekki ja nakladam pedzelkiem do pomadek bardzo cienka warstwa ,rozprowadza sie wtedy rownomiernie i schodzi tez rownomiernie,niewiem dla mnie jest super i zamierzam sprobowac tez inne kolorki,sprobuj moze dla Ciebie bedzie tez dobry.Z tego co czytalam ten wczesniejszy Revlona to cos takiego jak max factor- tez raczej ciezkawa ma konsystencje,ten sheer bardziej przypomina blyszczyk niz pomadke. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Jenn
![]() A czy masz dobrze nawilzone usta(sadze ze tak bo bonnie bell uzywasz ![]() A czy przed nakladaniem tej pomadki mialas calkowicie suche usta? Ja odkrylam ze lepszy efekt jest jak sie nie uzywa tego aplikatora ktory jest zalaczony tylko pedzelka (lepiej sie ten blyszcyk rozprowadza-bardziej rownomiernie) Tutaj jest zdjecie moich ust z tym blyszczykiem nalozonym b delikatnie,zdjecie nie jest za dobre jakos swiatlo mi nie sprzyjalo. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...chmentid=98484 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
a wiecie ze max factora wycofuja chyba? to znaczy nie wiem czy wszedzie, ale w cvs na pewno. szkoda, bo lubie te firme, a zwlaszcza color adapt. mam nadzieje, ze w targecie i walmarcie ciagle bedzie.
p.s. jenn, nigdy nie slyszalam o kosmetykach tej firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
To jest cala siec drogerii, duzych i dosc dobrze zaopatrzonych. Nie tak ekskluzywna jak Sephora, ale maja kosmetyki wiekszosci firm, w tym Burzuja oraz wlasna linie kosmetyczna. Wlasnie sprawdzilam, maja sklepy w 20 stanach: http://www.ulta.com/control/storelocator
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialam przestrzec przed kremem Nivea Vsage z SPF 30(sprobowalam go bo mial dobre opinie) krem swietnie pachnie i podobalo mi sie jak nawilzal moja skore,niestety zatykal pory okropnie i spowodowal u mnie natychmiastowe wysypanie pryszczy na czole i kolo ust ![]() ![]() Malo jest kosmetykow ktorych nie probowalam,prawie wszystko mnie uczula,dzisiaj zamowilam sobie Cetaphil-polecany przez dermatologow-opinie ma bardzo dobre-zobaczymy. Moje poszukiwania idealnego kremu nadal trwaja............. Chcialam wyprobowac ten krem Zia,maja probki u nas w sklepie z zywnoscia naturalna- ale to juz w nastepnym miesiacu bo w tym to juz przeholowalam totalnie z wydatkami ...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
hej wizazanki emigrantki
![]() ![]() chcialam tez polecic balsam st yves whipped silk. niedrogi, fajnie pachnie i cudownie zmiekcza skore. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
jergens natural glow-totalna klapa strasznie przereklamowany, napewno nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie wydaje, ze przereklamowany.
w sumie ladnie pachnie (naprawde ladnie) i dobrze nawilza, kolor jesli nadaje to bardzo delikatny, ja nic na razie nie widze (uzywam od 3 dni), moze ten dla ciemniejszej karnacji jeszcze wyprobuje. w ogole wydaje mi sie, ze firma celowo przez jakis czas nie dostarczala go do sklepow, zeby klienci mieli wrazenie, ze taki to dobry produkt, ze az go ze sklepow wymiata ![]() przez pewien okres polki z plakietka tego balsamu byly zupelnie puste chyba w calych stanach. wesze tu spisek! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
A ja sobie go nawet chwale, mam ten do ciemniejszej karnacji i rzeczywiscie zabarwia bardzo bardzo delikatnie. Ja pod niego stosuje Sublime Bronze L'oreala w spraju. Wedlug mnie swietnie wspoldzialaja. Mam naprawde ladny odcien skory, taki "sun kissed look". Jergensem smaruje cale cialo co drugi dzien dla podtrzymania opalenizny. Jak dla mnie dziala!
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Mi tez Jergens dziala. Wreszcie udalo mi sie go dostac
![]() ![]() Warto sprobowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Hej.Ja mam jergens natural glow- medium skin tone i jestem bardzo zadowolona. Po pierwszym nalozeniu opalenizny nie widac jest tylko taki ladniejszy odcien skory, a po drugim nalozeniu jest ladna naturalna opalenizna. Nawet ostatnio wysmarowalam sie sie nim przed wypaden nad ocean i kolezanki sie pytaly czy na solarium bylam. Jedynym minusikiem jest to ,ze brudzi ubranie w miejscach takich jak ramiaczka od biustonosza , ale tak sobie mysle, ze po kazdym balsamie brazujacym czy samoopaloczu jest podobnie. Nie jest on drogi wiec nawet jesli wam nie podpasuje to nie wielka strata.
Yoaska,mozesz napisac czemu uwazasz go za klape? Pozdrwaiam |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Korci mnie ufarbowac wlosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
jeszce taka jest dostepna light mountain henna ,daje linka:
http://www.bytheplanet.com/Products/...nafullhair.htm Ale spojrzalam w color chart i wychodzi na to ze na moich wlosach wyszlyby cieple kolory... |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co powiecie o kosmetykach ROC-bardzo dobre opinie maja,korci mnie sprobowac,moze uzywalyscie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale maja chyba cos na cellulit, moze kiedys kupie, lubie testowac anty cellulitowe kosmetyki. a jak juz jestesmy w temacie antycellulitisowych kosmetykow to chcialam was przestrzec przed pianka healing gardens. takiego badziewia dawno nie mialam ![]() za to moge goraco wam polecic zel lumene (taki w tubie, niebieski) i loreal sublime slim na noc - zaskoczyl mnie, naprawde ladnie wygladza i napina, lepiej niz ten zielony chyba. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Healing garden ?-widzialam chyba te kosmetyki w meijer,ale nigdy nic nie kupowalam. Co do loreala to zamierzam sobie kupic jakis kremik wkrotce-loreal o dziwo nigdy mnie nie uczulal ![]() A gdzie Ty kupujesz Lumene?Bo ja nigdzie tych kosmetykow nie widze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() p.s. wlasnie caly dzien ogladam dzis na vh1 america's next top model (widzialyscye moze?), strasznie sie wciagnelam. wiem, ze to takich nizszych lotow rozrywka, ale bardzo lubie sie tak odmozdzac ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez ogladalam ten program zreszta lubie wszytko co zwiazane z moda itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta co wygrala w pierwszym sezonie, adrianne curry to wg mnie wielka pomylka, no sympatyczna dziewczyna, ale juz na ulicy widze bardziej efektowne dziewczyny niz ona.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzilam CVS i Lumene maja nawet baze pod cienie ktorej szukalam i wysylaja online ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moj ulubiony program tutaj to "The Apprentice", juz czekam na kolejny sezon. Oczywiscie VH1 czy E! sie nie wystrzegam, maja naprawde relaksujace programy ![]() Masz racje Vanilla, swietny jest ten zel na cellulit Lumene, porownywalny z serum Erisa moim zdaniem. Zapach ma bardzo aromaterapeutyczny, nie sadzisz? Ja kupilam w promocji kup jeden, drugi gratis czyli za 9$ 2 tubki o ile sie nie myle. Powiew Europy w CVSie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Puder brazujacy Physicians Formula jest naprawde swietny, tani jak barsz, daje bardzo subtelny efekt. Co do MAC maja wspaniale cienie, niesamowicie bogata paleta kolorow, sa bardzo trwale i bardzo wydajne, niestety drogie
![]() Lip smackers z Bonne Bell sa dla mnie za bardzo "smakowe" lepkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole z kosmetykami lumene sporo flirtowalam, kremy do twarzy maja przyzwoite, ale zadna rewelacja. kolorowki nie probowalam. co do europy to w walgreensie maja isa dore! musze sie wybrac i zakupic slawne cienie, zawsze w polsce mialam je ochote kupic. TV - od lat jestem hard corowa fanka seinfelda. zapalalam miloscia do jego serialu od pierwszego odcinka (mialam 16 lat) i do tej pory ogladam ilekroc leci w tv, mam tez dvd i spora kolekcje na komputerze.. kazdy jeden odcinek widzialam nie przesadzajac przynajmniej po sto razy, jesli nie wiecej... mialam okres, ze ogladalam po kilka odcinkow dzien w dzien... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.