![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, Dior, Nouba, OPI, perfumy, meteoryty, palety i minerały
Jeżeli chcesz to mogę Tobie oddać wszystkie minerały jakie mam, ja ich nie używam
![]() Szkoda że nie masz już tuszu Helenki. Możesz mi napisać co to jest, znaczy na jakie partie ciała się go nakłada lancome, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting. Nie mogę znaleźc fotki tego różu soprano chyba że jeszcze nie ma. Hmm a jak z bronzerem Nouba? ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ajj kusisz, kusisz ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Jak ja ciemna jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Hmm jakbyśmy doszły do większej ilości kosmetyków to możemy się potargować jeszcze o szary top AF i dołożyłabym Tobie te minerałki co mam jeśli byś chciała. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- To może masz jakieś rozświetlacze? Nie wiem czy mam brać róż czy nie. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-04-30 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Super Ci wyszło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dobra to ja bym była chętna na lancome, szampon, pędzel EDM, lakier EL perłowy i pisak do frencha ew. jeszcze pędzel TBS i etiu. Mogłabyś to serum, lakier i pisak wycenić?
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Jakbyś mogła wycenić. U mnie wyjdzie coś ponad 300zł(wliczając szary top). Różu nie dorzucaj bo mam już 3 i nie wiem kiedy je skończe. ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Boksera pudrowa raz ubrana i uprana, t-shirt z pelikanem ubrany max 4 razy, legginsy hmm były używane ale niedługo, szary top nowy z metkami. Ja wszystko u Ciebie policzyłam po tych największych cenach jakie podałaś. Ostatecznie mogę ograniczyć się do szamponu, serum, pisaku, pędzla EDM i lakieru EL. ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Ja mogę oddać moje minerałki ale są one w woreczkach strunowych mi ich ciężko używać bo nie mam pojemnika na nie. Mogę też dorzucić jakieś próbasy ![]() Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-04-30 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się u Ciebie nobua, benefit róze z brazerem
![]() moj watek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post26620909 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, Oriental jest na razie w negocjacjach , ale oczywiście odlewki chętnie porobię tego co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem znajdziesz coś u mnie za:
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) Guerlain, Meteoryty, 10 kuleczek Mythic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Za wodę jabłkową YR i krem Arnica YR, chętnie bym wzięła :
BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, błyszczy, NOWE, tylko maleńki test (ze Strawberrynet) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie mam odpowiedzi, ale raczej poleci, wydaje mi się, także kupuj śmiało ; ) Zaraz porobię zdjęcia ciuszków i Ci podeślę z nadzieją, że coś Ci wpadnie w oko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
znajdziesz coś u mnie za paletę cieni? a masz może bazę pod podkład? bo widzę że masz bardzo dużo kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
DKNY Be Delicious 1.5ml, kartonik
ew. Nina Ricci lub jakieś inne miniatury/próbki jesli posiadasz oraz próbka Rimmel Stay Matte znajdziesz coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Kochana, niestety atomizerków nie mam ![]() ![]() Jeśli chodzi o zapachy widzę że miałaś DKNY <3 kurde za to bym się posiekac dała ![]() Ale poszukaj jakie masz jeszcze próbeczki ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Nie zapomniałam o Tobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę w moim wątku : ) Strona 3 i 4 , sporo ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Pasi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Jasne, nie ma sprawy ; ) Może uda mi się wymienić coś innego zamiast Lioele, to wtedy posłałabym je do Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej ; )Myślałaś może nad naszą wymianką? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
E. Arden Sunflower znajdziesz cos u mnie?
![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Były tylko "zajrzane" do środka. Nigdy nawet ich z kartonika nie wyjęłam.
To jest jedna rolka i stamp na miejsca trudno dostępne dla rolki na twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Kupowałam go na jesień zeszłego roku i z tego co widzę to ta strona juz nie istnieje.
http://www.uroda.sklep.pl/eviala-der...75mm-p-51.html Znalazłam tylko jakiś odnośnik. To jest takie coś: http://www.eviala.com/cms.php?id_cms=7 i http://www.eviala.com/cms.php?id_cms=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
hej nie znam się za bardzo na tych paletach cieni
![]() NOWA, NIEUŻYWANA PALETA BO-COSMETIC Z STRAWBERRYNET, 3 PIĘTRA, 20 CIENI, DWA PUDRY, DWA RÓŻE, 5 BŁYSZCZYKÓW, GĄBKA, PĘDZELKI ale nie wiem gdzie ona jest na którym zdjęciu ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- a o bazę to chodzilo mi baza pod podklad a nie pod cień masz może bazę pod podklad? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Hej! Cś u mnie za:
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja twardego kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki.
PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane
![]() |
#114 |
BAN stały
|
zastanowię się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- a co byś chciala za Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera? bo w sumie cieniami w ogóle się nie maluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Fakt z próbeczek podoba mi się:
DKNY Be Delicious 1.5ml, kartonik DKNY Be Delicious 0.5ml J'adore L'absolu EDP Absolu próbka fabryczna (psikana) Miss Dior Cherie EDP odlewka w szklanym atomizerku 1ml oraz Rimmel Stay Matte. Chętnie wypróbowałabym ten tusz Diora, co masz resztki ![]() Podobają mi się też intesywne maseczki do włosów Schauma 5 szt. i mam pytanie, bo kompletnie na tym się nie znam... te minerały, to są jako puder do twarzy? ![]() Za to na pewno oddam Iwostin oraz miniaturę Biodermy, ew. Ziaję. To do uzgodnienia ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dokładek raczej na razie nie przewiduję, aaale (: D) Do koszuli mogę Ci dorzucić dwie odlewki: Misshy 13 PC i Oriental Herb 1 + jeszcze coś podorzucam od siebie ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
nowy, zaplombowany krem do rąk Kamill Hand Repair
z 5% mocznikiem, słoik z pompką 50ml cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.