Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwiec 2011 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 22:33   #91
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

I my się meldujemy z Aluśką
... i mówimy dobranoc
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:46   #92
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie

violisia super udana wizyta
no a z tym twardnieniem to jakaś bujda, bo mi twardniał od połowy ciąży i przy porodzie nie powiem jak bardzo bolało

wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej ...
wykąpałam się w swojej wannie,
wskoczyłam w ulubiony szlafroczek
i odpoczywam po odpoczywaniu u dziadków

Zosi dałam dziś parę gryzów kanapki z mc donalda
mam wyrzuty sumienia

Córa mi wróciła z paroma nowymi słówkami ...
dziadki jakoś lepiej ją stymulują do mówienia

to się żegnam

do jutra !

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:46   #93
matallewar
Zakorzenienie

moria A dopiszesz który tc? Bo widziałam, że u marcowo-kwietniowych było, a wydaje mi się to statystycznie przydatną informacją (u nich chyba większość w 40 tc rodziła )

ddaaiissyy No, ale w święta więcej czasu jest
Poza tym fakt, że same gratulację dla rodzących zajmą sporo postów
No, starać się dziewczęta W końcu tytuł kwietniowy, to do końca weekendu majowego MUSIMY go wykończyć

BTW ciekawe, czy pobijemy wizażowy rekord ilości części

No, to jeszcze tylko 4907 postów przed nami

Dobra, doczytałam i wracam do wspaniałej lektury na jutro. Została jedna książka, może chociaż się zorientuję o czym jest
Dobranoc

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:48   #94
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dobra, doczytałam i wracam do wspaniałej lektury na jutro. Została jedna książka, może chociaż się zorientuję o czym jest
Dobranoc
ile stron jeszcze Ci zostało ??
bo było 600 o ile dobrze pamietam

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:00   #95
Lolka1212
Zadomowienie

Dobry wieczór

I ja witam się i zapisuję do nowego wątku

Mało mam czasu odkąd w domu jestem.. ciągle coś robię, gdzieś jeżdzę, spotykam się, albo z mamą siedzę i gadam i gadam..

Tęsknie trochę za wami, za wizażem i w ogóle za tym spokojem, który u siebie mam! Ale zawsze tak jest jak przyjeżdzam na święta.. ze starymi przyjaciólmi chce się spotkać, wszystkich i wszystko poodwiedzać.. i ciągle taka gonitwa!

Jutro mężuś z Niemiec przyjeżdza.. może coś mnie przystopuje

I wiecei co - nie mogę już słuchać tekstów typu - "Ciąża Ci służy", "Dobrze wyglądasz, może już tak z brzuszkiem zostać" itd..
taaa! Człowiek gruby, ociężały.. spasiony prawdę mówiąc.. a tu tylko sztuczne komplementy słyszę i nigdy w nie nie wierzę, bo wiem, że do ciężarnej po prostu pasuje tak mówić !!!

Poczytam sobie jeszcze co naskrobałyście w ostatnich stronach starego wątku i kładę się spać.

Do jutra kochane
Stary 2011-04-19, 23:02   #96
listopadowa80
Zakorzenienie

To i my się meldujemy nadal w dwupaku (sen się nie sprawdził)
Mała mi chyba w końcu w kanał rodny wchodzi, bo mam silny ucisk w podbrzuszu, silny ucisk na pęcherz i do tego lekkie skurczyki. To może jednak rozpakuję się w tej części (po wczorajszych słowach gina to już nawet zwątpiłam)

Moniqac, ja wymaz miałam pobrany w 37 t.c. Nie jest za późno, ważne żeby zdążyć przed porodem

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
No chyba, ze jest sie takim terminatorem jak ja i mimo przeterminowania nie dzialaja zadne szpitalne metody wywolanka
Dodam, ze takich przypadkow wcale nie jest malo
Pewnie, że nie. U mnie dopiero w trakcie 8 pompy ruszyło (czwartego dnia indukcji)

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

Eve; ja ogladam M jak mdłości hihi
A ja dzisiaj sobie odpuściłam ....ale pewnie jutro powtórkę obejrzę (czyżby uzależnienie)

Violisia - za wizytkę i wagę córci

Eweska, normalnie mnie zatkało... Mam nadzieję, że jednak nie będą na siłę Ciebie tam męczyć
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 05:13   #97
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ile stron jeszcze Ci zostało ??
bo było 600 o ile dobrze pamietam
W tej chwili jakieś 180

Edzik nie dał mi spać, to jeszcze poczytam

Wszystkie jeszcze śpicie?
moria? Ty zawsze pierwsza na nogach

Dobra, idę czytać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 06:11   #98
Renessme1985
Rozeznanie

Ja już nie śpię

matal żeby dotrzymać Ci towarzystwa i połączyć się z Tobą w bólu naukowym, to zaraz zaczynam moją nieszczęsną pracę dyplomową pisać... jakoś mnie motywacja ruszyła, co bym zdążyła przed rozpakowaniem, bo jeszcze na obronę się muszę nauczyć, a skrypt mam niewąski
Także nie jesteś sama

... a potem muszę trochę popracować, ale baaaaardzo mi się nie chce

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:17   #99
zosiaaa
Zadomowienie

Ja też juz jestem na nogach

współczuje wam teraz tej nauki, bo nie dość że coraz cieplej i mniej sie chce uczyć to jeszcze trzeba być na bieżąco na wizażu a to jest juz duże wyzwanie

idę dalej nadrobić co tam wczoraj naskrobałyście wieczorem

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:40   #100
moria44
Wtajemniczenie

Hello girls!

Ja już od godziny nie śpię ale jeszcze polegiwałam w łóżku, póki mogę W nocy 3 x wstawałam na sik ale o dziwo za każdym razem super mi się zasypiało
Zaraz po śniadaniu jadę z TŻ na zakupy spożywcze, wczoraj już się nie wyrobiliśmy a później jadę po raz setny do Ikeii

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
a mam taki pomysł, może będziemy przy rozpakowanych mamusiach pisać oprócz daty porodu, również, który to był tydzień ciąży
Cytat:
moria A dopiszesz który tc? Bo widziałam, że u marcowo-kwietniowych było, a wydaje mi się to statystycznie przydatną informacją (u nich chyba większość w 40 tc rodziła )
Dziewczynki, mi się ten pomysł średnio podoba, no bo w sumie my wiemy, że np. ciąża agus donoszona, przy podanej wadze, wzroście, rodzaju porodu jeszcze ten tydzień robi bałagan, przynajmniej ja mam takie odczucie, że za dużo już tego no i sprawa nr 1, mamuśki rodzące nie przesyłają nam inf. który to był tydzień więc pewnie ja musiałabym liczyć z terminów porodu, który to był, ew. szukać po podpisach a tam nie zawsze info aktualne i nie każdy ma więc cały czas musiałabym grzebać w tej liście i dopisywać tygodnie
No i za chwilę dojdzie nam odchowalnia i tam też trzeba będzie listę koordynować. Chyba, że zrobimy tak, że ja zajmę się odchowalnią a tu któraś chętna mama z czerwca będzie zajmować się pierwszą stroną póki się wszystkie brzuchatki nie rozpakują i będzie miała ochotę na spisywanie tygodni

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:43   #101
Klaterina
Zadomowienie

witam się w nowym wątku

violisia
super wiadomości po wizycie
monika21121984 no cięćki wybór, nie możesz którejś wizyty przesunąć ?
Lolka1212 to dobrze, że tylko takie, ja wczoraj usłyszałam, że mam wielka dupę, że sie poszerzyłam za bardzo i uda mam jakies mocno napuchnięte a może to nie opuchlizna tylko tłuszcze ??!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 06:45   #102
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Mała mi chyba w końcu w kanał rodny wchodzi, bo mam silny ucisk w podbrzuszu, silny ucisk na pęcherz i do tego lekkie skurczyki. To może jednak rozpakuję się w tej części (po wczorajszych słowach gina to już nawet zwątpiłam)
listopadowa u mnie podobnie Czasem aż się zginam w pół tak mała w dół napiera, do tego są takie momenty, że mogłabym z kibelka nie schodzić albo biegam co 5 minut na kilka kropelek, skurczyki też mam lekkie, takie jak na zbliżającą się @

Aaa no i właśnie, Camomile, eweska - zaczynam dziś 39 tydzień!
No to chyba muszę strzelić sobie ostatnią fotkę brzucha

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:51   #103
Aliczka88
Zadomowienie

Witamy z Michosławem na nawym wątku

I od razu pokłony dla Aguśki że uratowała honor naszego wątku
I oczywiście dużo zdrówka dla małej a dla mamusi duuużo sił!!

Za Eweskę też zaciskamy kciuki

Ja wstałam jak zwykle rano, słońce cudnie świeci więc lece od razu nastawić pranie.

I najważniejsza wiadomość!!!!!!! Przyszła paka z Irlandii już wczoraj! I ile rzeczy dla Miśka Sis postradała zmysły!! Wszystko z Mothercare i Early Days Śliczne podkoszulki, bluzy, spodnie, śpiochy, bodziaki i dresy
Jak znajdę czas to może wkleje Wam zdjęcia... Ale narazie pędze!!!!!

Si Yaaaaaa!!

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:56   #104
Paulizia
Wtajemniczenie

Witam sie z Antosiem na nowym watku Mamy dzisaj 36 tydzien i nie bardzo wiemy czy dzisiaj do dentysty nie bylismy umowieni?
Zgubilam karteczke, a i musze jeszcze znalexc telefon do tego dentysty Jesli jest dzisaj to leze.

Wczoraj byl grill... myslalam, ze pekne. Przez to chyba Antosia zablokowalam, bo bidny malo sie ruszal

Jutro chyba pojedziemy po wozek, ale nie chce zapeszac
Stary 2011-04-20, 07:04   #105
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

My po badaniu krwi i siusiu ( bo jutro wizyta u gina ) i po śniadanku.
Dzisiaj wolne od pracy, będę leniła się w domku
Po obiedzie wybieram się na cmentarz z mamuśką ( 20 km od domu ).

Trzymam dalej za eweskę i Kwiatecka
( sama jestem nastawiona na CC, więc nie dziwię się ewesce, że jest lekko rozczarowana decyzją lekarza ). Notabene, jak byliśmy na wizycie w szpitalu na porodówce, też leżała tam dziewczyna z bliźniakami, rozmawiałam z nią chwilę i okazało się, że rodziła SN, bo to był jej drugi poród. Niewykluczone, że taka jest właśnie "polityka" szpitali, że jak się tylko da, to rodzić naturalnie.

Miłego dnia dziewczyny
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:10   #106
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

hej kochane!
nie moglam sie wbic wczoraj na wizaz
ale doczytalam.....
agus kochana gratuluje serdecznie olusi!!!!!!!!!!!!!!

eweska, padlam z wrazenia!!!! twoje maluchy sa niesamowite!!!!!!!!!!!!!

violisia za wizyte

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
No chyba, ze jest sie takim terminatorem jak ja i mimo przeterminowania nie dzialaja zadne szpitalne metody wywolanka
Dodam, ze takich przypadkow wcale nie jest malo
przez to chyba sie przed wywolywaniem wykonuje te testy na oksytocyne prawda?

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

Córa mi wróciła z paroma nowymi słówkami ...
dziadki jakoś lepiej ją stymulują do mówienia

to się żegnam

do jutra !
tak tak potwierdzam. moj mial 2 latka jak wrocilismy mieszkac z dziadkami i sie posypalo slownictwo

sa jakies info od kwiatecka???

moria emocje siegaja zenitu?

u nas ok, wcz skoczylo mi cisnienie od rana, dolne mialam 100, puls 120, troche sie balam czy spadnie, ale spadlo na szczescie.

brzuch twardy mam przez 90% dnia i nocy, nie moglismy wcz sie wkuc bo nie szlo ja skory chwycic
Stary 2011-04-20, 07:11   #107
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny ale wy chcecie już teraz uciekać na odchowalnię??? Bo dla mnie to bez sensu...część będzie tutaj, część na odchowalni i stworzą się dwa osobne wątki, a żadna z mamuś nie będzie miała czasu pewnie by tu wpadać. A na koniec zostanie tylko garstka dziewczyn tutaj. Może poczekajmy aż wszystkie się wypakujemy i wtedy przeniesiemy się do odchowalni? tak wszystkie razem.
No chyba że ja czegoś nie rozumiem i to tak ma być

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:14   #108
MoniaK
Zakorzenienie

Cześć kochane
Melduję się w nowej części razem z Tymciem Jeden dzień człowieka nie będzie a tu takie wiadomości
Aguś, serdeczne gratulacje i dużo zdrówka dla Oleńki!!!!!!!

Niestety nie mogę być teraz często z wami, bo mam bardzo smutną sytuację w rodzinie. Na dodatek sprzątamy po malowaniu, więc jest dużo roboty.
Czy ja dobrze zrozumiałam, że każą Ewesce rodzić naturalnie?

Bzyczka, popieram postulat aby na razie zostać tutaj Tak dziwnie będzie jak połowa dziewczyn przeniesie się na odchowalnię a reszta zostanie tutaj.

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2011-04-20 o 07:16
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:20   #109
mamaoptymistka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Może poczekajmy aż wszystkie się wypakujemy i wtedy przeniesiemy się do odchowalni? tak wszystkie razem.
Bardzo dobra myśl, przecież tu na tym wątku o dzieciowych sprawach też można pisać, nie rozdzielajmy się .

Wczoraj kupiłam dla maluszka to ubranko, jak to zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg słodkie ubranko.jpg (23,0 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez mamaoptymistka
Czas edycji: 2011-04-20 o 07:22
mamaoptymistka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 07:29   #110
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ale wy chcecie już teraz uciekać na odchowalnię??? Bo dla mnie to bez sensu...część będzie tutaj, część na odchowalni i stworzą się dwa osobne wątki, a żadna z mamuś nie będzie miała czasu pewnie by tu wpadać. A na koniec zostanie tylko garstka dziewczyn tutaj. Może poczekajmy aż wszystkie się wypakujemy i wtedy przeniesiemy się do odchowalni? tak wszystkie razem.
różnice czasu między pierwszymi porodami, a ostatnimi mogą sięgać nawet ponad 2 miesięcy nie wiem czy to będzie takie dobre
z drugiej zaś strony masz rację, że jak założy się drugi wątek to mamusie albo będą pisały tutaj albo tam więcej...to jednak się często sprawdzasporo będzie poruszanych kwestii dotyczących chowania dzieci jak się nie rozdzielimy...a te z nas, które będą w ciąży jeszcze mogą tego wszystkiego też nie ogarniać wiadomo, że teoria teorią, a praktyka praktyką.
Stary 2011-04-20, 07:32   #111
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cześć, Mamusie!

u mnie też dziś szykuje się zalatany dzień, na dodatek nie wyspałam się, bo wpadłam na genialny pomysł, by nadrobić wczoraj "Gotowe na wszystko" i obejrzeć nowy odcinek "Usta Usta". No i mam. Ledwo wstałam. Mam nadzieję, że potem nadrobię spanko

Co do wątku w Odchowalni, to wiadomo, że jak będą 2, czy 3 dziewczyny, to pewnie za wiele tam się nie będzie działo. Jednak już na początku maja dołączy większa grupa i dobrze byłoby mieć miejsce do wymiany zdań, podpytania się w jakiejś kwestii już w sprawie dzidziusia. Niektóre mają termin pod koniec czerwca, czyli niektóre dzieci z wątku będą już dwumiesięczne. To ogromna różnica.

Myślę, że dwa wątki trochę narobią zamieszania, jednak są potrzebne, bo część z nas będzie ciągle w temacie ciąży, część już z noworodem. W jednym wątku zrobi się ogromny bałagan i ciężko będzie cokolwiek wyłuskać...

Ok, dopijam kawę, ogarnę się i zmykam

Janutek is coming to town <3

vege!

Edytowane przez mary poziomkowa
Czas edycji: 2011-04-20 o 07:35
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:41   #112
enchantresss
Rozeznanie

Dzień dobry
Znowu mi się Gabryśka śniła !! Jeju , to już tak będzie codziennie ..?
Była taka śliczna, ubrana w fioletowe body i oczka miała takie jak szmaragdy normalnie i włoski takie długaśne jak na niemowlę ..
Ciekawe czy się sprawdzi .. i znowu pojawił się motyw karmienia piersią , że nie umiem .... Chyba ja się faktycznie tego boję, że coś pójdzie nie tak , skoro śni mi się to już trzeci (?) raz ...

Cytat:
Napisane przez mamaoptymistka Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam dla maluszka to ubranko, jak to zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć
śliczne , będzie miały elegancikk

Cytat:
na początku też sobie pomyślałam, że to bez sensu tak się już teraz rozdzielać , ale .. chyba jednak jest w tym jakiś sens ..
Może żeby nie robić aż takiego zamieszania to ustalmy jasno , że na odchowalni (póki się tam nie przeniesiemy prawie wszystkie) będziemy rozmawiać tylko o odchowywaniu maluchów .. a te wszystkie nasze sprawy, te wszystkie głupości o których zawsze piszemy + te o ciąży i oczekiwaniu na maleństwo tutaj .. ? Nie wiem jak to rozwiązać, może niech inne mamusie się też wypowiedzą i wtedy wspólnie podejmiemy jakąś decyzję .. ?

Dziś zaczynam 34 tydzień ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-04-20 o 07:43
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 07:43   #113
bzyczka1
Zakorzenienie

No ja nie wiem...właśnie jest różnica 2 miesięcy i o ile jeszcze te czekające na maleństwa będą miały czas nadrabiać dwa wątki to już te z maleństwami pewnie nie bardzo. No i co na koniec tutaj zostanie jedna czy dwie dziewczyny a reszta będzie tam...no ja tego nie widzę i myślę że bałaganu to wielkiego nie zrobi, a wszelkie rady dla mamuś przydadzą się później i tym co zostały tutaj na wątku a kto będzie miał czas nadrabiać później dwa miesiące (pewnie z 4 wątki ) no i jakby nie patrzeć te dziewczyny z czerwca sporo rzeczy ominie z tych początków.

Princi no ja już ogarnęłam...chociaż nie do końca, bo zostało nam do pomalowania kawałek podłogi, tzn do lakierowania bo drewnianą mamy i kawałek był dorabiany no i jeszcze rurki od centralnego ogrzewania w kuchni i na przedpokoju. Ale to zrobi tż w piątek i sobotę jak ja będę mamie w kuchni pomagać A jak u Ciebie? U Was?

Nasz skarb
Stary 2011-04-20, 08:01   #114
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Znowu mi się Gabryśka śniła !! Jeju , to już tak będzie codziennie ..?
Była taka śliczna, ubrana w fioletowe body i oczka miała takie jak szmaragdy normalnie i włoski takie długaśne jak na niemowlę ..
Ciekawe czy się sprawdzi .. i znowu pojawił się motyw karmienia piersią , że nie umiem .... Chyba ja się faktycznie tego boję, że coś pójdzie nie tak , skoro śni mi się to już trzeci (?) raz ...

śliczne , będzie miały elegancikk

na początku też sobie pomyślałam, że to bez sensu tak się już teraz rozdzielać , ale .. chyba jednak jest w tym jakiś sens ..
Może żeby nie robić aż takiego zamieszania to ustalmy jasno , że na odchowalni (póki się tam nie przeniesiemy prawie wszystkie) będziemy rozmawiać tylko o odchowywaniu maluchów .. a te wszystkie nasze sprawy, te wszystkie głupości o których zawsze piszemy + te o ciąży i oczekiwaniu na maleństwo tutaj .. ? Nie wiem jak to rozwiązać, może niech inne mamusie się też wypowiedzą i wtedy wspólnie podejmiemy jakąś decyzję .. ?

Dziś zaczynam 34 tydzień ..

Ja 35
Stary 2011-04-20, 08:02   #115
MoniaK
Zakorzenienie

Kurczę, ale gorąco ostatnio na dworze a ja nie mam już w czym chodzić
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:02   #116
matallewar
Zakorzenienie

moria ja mogę ogarniać, który to tc na pierwszą stronę, jak któraś urodzi (dopóki sama się nie rozpakuję ofkors), tylko nie wiem, jak to rozwiążemy - pisać Ci na PW, żebyś uzupełniła? Bo ja chyba pierwszej strony edytować nie mogę...?
No, a agus urodziła w 39tc (liczę nie skończone, tylko te, co są w trakcie, 38 miała skończone)

Idę na zaliczenie, CU

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-04-20, 08:04   #117
Agnieszka.M
Rozeznanie

Witam,
widzę, że mamy pierwszą mamusię Aguś serdecznie gratuluję
Ja już jestem w domu i póki co tylko z listy wiem, że Aguś urodziła, tak więc teraz lecę nadrobić jeszcze stary wątek, no i oczywiście nowy Mam nadzieję, że nie było po drodze żadnych złych wiadomości i wszystko u was ok.

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:08   #118
bzyczka1
Zakorzenienie

Matall no to trzymam kciuki za zaliczenie

Wiecie..mi chodzi głównie o te mamy czerwcowe co tutaj zostaną same a później chcąc wiedzieć co u pozostałych musiałby nadrabiać, a która znajdzie na to czas? ja mam termin za 4 tygodnie więc sporo mniej i to nie o mnie chodzi

Nasz skarb
Stary 2011-04-20, 08:11   #119
Klaterina
Zadomowienie

moria44 i enchantresss gratuluję nowych tygodni
Aliczka88 super taka spora ilość, będzie w czym wybierać
mamaoptymistka ciuszek francja-elegancja

z tymi wątkami ciężka sprawa, każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy, dla mnie może byc i tak i tak-więc nie pomogę w wyborze
Stary 2011-04-20, 08:14   #120
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość

Ja 35

Cytat:

Idę na zaliczenie, CU
powodzenia Kochana !

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaterina Pokaż wiadomość

aaaa .. przypomniało mi się , że poza Gabrysią śniła mi się taka koleżanka, jeszcze z gimnazjum, która była największym kujonem jakiego znam i ja jej zapytałam ''jaka lektura pojawi się na maturze ???'' , a ona powiedziała , że na 100% Lalka lub Wesele. .... więc dziś się zabieram za te lektury porządnie , haha

Gabrysia

04.06.2011
<3

Edytowane przez enchantresss
Czas edycji: 2011-04-20 o 08:17
enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości