|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. II
Mnie trochę dziwi, dlaczego po seksie Ola ubrana jest w piżamę (?)
Skąd ona ją wytrzasnęła, spod poduszki ?
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
heh, to jest otoczka tylko! ;D bo nie wolno pokazywać w serialach o takiej godzinie nieprzyzwoitych scen ^^ a co jakby jakieś dziecko sobie siedziało z rodzicami w pokoju? xD
|
|
|
|
#93 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Newsy ze ŚS: Krychę napadnie pies, ale nic się jej nie stanie, psu chyba też nie
Michał wykopuje skarb. Stasia i Jeremiasz przynosząna Sadybę album ze zdjęciami z pielgrzymki. Kamila rozpoznaje na zdjęciach Beatę. Jerzy jedzie do Rzymu. Jacek prześpi się z Agatką.
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 |
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to jest strasznie naciągane z tą Beatą w Watykanie! Nie miała portfela, dowodu, kasy, karty kredytowej, nawet torby, a znalazła się w Rzymie, tyle kilometrów od Warszawy! No normalnie na chmurze tam doleciała, niesiona przez aniołow moze jeszcze xD
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak na serio, to mnie się wydaje, że to jednak nie będzie Beatka
|
|
|
|
|
#98 |
|
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;26569894]może miała fałszywe dokumenty
a tak na serio, to mnie się wydaje, że to jednak nie będzie Beatka [/QUOTE]Mogliby już rozwiązać ten wątek
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
właśnie! ;DD albo umiera albo wraca Beatka !
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejszy odcinek nawet mi sie podobał. Wreszcie pokazali rzeczywistość którą mamy teraz w Polsce, czyli brak pracy, podwyżki cen w sklepach...
Oleńce trafił sie express do kawy, jedzenie. Gdyby tak więcej osób z rodziny zaprosiła mogłaby mieć jeszcze mikrofale, zmywarke itd.
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak mi słów na Jacka ,powinnien pogonic ta napalona kotkę Agatkę. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 zł i robila zakupy na tydzień ?jak ?błagam niech mnie ktoś oświeci . śniadania/obiady/kolację ,że o jedzeniu dla dzieci do szkoly ,czyms słodkim tj.delicjach nie wspomnę ![]() szczegolnie ,że delicje są dośc drogie a ich jest 5 w domu .
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I te 100 zł na tydzien przy 5 os rodzinie. A Olka to bezczelna jest po maksie. Rozumiem, że rodzice dzieciom pomagają, ale sępi u Ryśków mieszkanie prawie za fiko, do pracy to nie łaska iść, bo ona przecież ma ciężkie studia i jeszcze cięższy temat pracy magisterskiej i jeszcze go matki mówi, że matka jest od tego, żeby jej dawać kasę... Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2011-04-27 o 19:48 |
||
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domu jest rodzina jak u Rysiów, i 100 złotych to na dzień idzie... Nie wiem jak Grażynka to robiła,że 100 jej starczała na cały tydzień
![]() Olka to taka infantylna jest - zaraz zrobię śniadanko, będzie kawusia z mleczkiem....... Pewnie żywiła się tęsknotą, a wczoraj miłością, bo do lodówki dopiero rano zajrzeli Już się bałam jak o tej kąpieli mówiła,że Norbert zdejmie koszulę i posiądzie ją w wannie, na naszych oczach![]() A Surmaczowa znów mnie rozbawiła- Błażejku, Ty więcej nie utykaj
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
subskrybuje
|
#108 |
|
|
No i Rysiek nam wyjedzie
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka na razie wygrywa w moim rankingu na najbardziej rozpuszczoną i infantylną postać.
|
|
|
|
#110 |
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Na jakim świecie Graża żyje? Najpierw nie widzi jak są wymalowane i ubrane dziewczyny w wieku jej młodszej córki a teraz chce utrzymać 5-osobową rodzinę w Warszawie za 100 zł/tyg.? Niejedna rodzina też tak by chciała :rolleys:
Olka i Agata tworzą teraz z Zytą Klub Serialowych Księżniczej - ja chcę, więc mi się należy. |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
dzis byl naprawde zyciowy odcinek, nie dosc ze temat podwyzek to jeszcze pusta studencka lodowka!:P Olka powinna ruszyc ksiezniczkowata pupke i podjac jakas prace! w ogole rozwalilo mnie szukanie pracy przez Norberta.... oczywiscie nie przeszuka ogloszen, nie porozsyla czy roznosi CV tylko polecial do taty pytac sie czy w szpitalu nie potrzebuja kogos do pracy....i to jeszcze w szpitalu gdzie Norbert nie ma medycznego wyksztalcenia!!(pomijajac kwestie, ze sam ma problemy ze zdrowiem psychicznym...) przeciez Warszawa to stolica, pelno jest pracy dla studentow!!! ale oczywiscie w Klanie znaja tylko jeden sposob zalatwiania pracy... poprzez znajomosci! :
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Norbiego, to faktycznie trochę naciągane, może będzie tam sprzątał
|
|
|
#116 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Norbert to jakiś kurs na ratownika medycznego robił,czyli mógł szukać pracy w szpitalu, po resocjalizacji to raczej nie ma czego szukać gdzie indziej.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama już nie wiem, która bardziej działa mi na nerwy w ogóle Oleńka jak była mała, to o wiele lepiej grała i jej postać była ciekawsza. A teraz się z niej taka mimoza zrobiła. Chciałabym mieć takie życie jak ona. No może z wyjątkiem narzeczonego![]() Ha ha, Graża to mnie rozwala normalnie. 100 zł to może na jeden dzień by starczyło, a nie na tydzień. Chyba, że żyją o suchym chlebie i wodzie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
mnie rozśmieszyła Stasienka "pępkami świata" <lol2>
PS. powie ktoś jak sie zakłada nowy wątek?
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Kamila dosyć naiwna jest. To, że Jeremiasz oddałby miejsce Eli, na podróż do Rzymu (jakby nie było w szczytnym celu) , nie znaczy, że odda je także Kamilce, by dziewczyna mogła "zwiedzić miasto". Ja bym na jej miejscu nigdy czegoś takiego nie zaproponowała ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

?

przyznaj sie