|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BB kremy/J. Lo/Yves Rocher/atomizery CZERWIEC
Zdaje mi się, że dla mnie mogą być kolorki: Intense Classic, Petit BB i chciałbym wyprobować Mishę ze względu na chwaloną formułę.
Z jasnych podkładów mam sample Blushe Full Matte, różne wersje Lauress i Lucy Minerals. |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz może coś u mnie za podkład NYX Pale? ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Niestety pędzle już nieaktualne ale poza wątkiem mam podkład Lucy Minerals original kolor Light.. Gdzieś czytałam, że to chyba twój odcień.. ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Super.. ![]() Zostaje tylko sprawa zużycia mojego podkładu.. Mam go z niedawnej wymianki.. Dostałam jako "podkład z niewielkim zużyciem", sama umalowałam nim kilka razy całą twarz.. Niestety podkład "klei" się do słoiczka co utrudnia ocenę z zewnątrz (w czym nota bene nie jestem niestety najlepsza ), dlatego żeby nie było niedomówień, mogę albo podać wagę całości z opakowaniem albo zrobić zdjęcia ze zdjętym sitkiem.. Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pogrzebię i zobaczę, co mam do oddania. Ale chyba najjaśniejszy kolor jaki mam to cream
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Waga wraz z opakowaniem: 39,81g
Dla porównania zważyłam ledwo tknięty Medium Olive i wyszło 40,55. |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jak wrócę wieczorem do domu to sprawdzę czy go jeszcze mam (czasem zdarza mi sie zapomnieć coś usunąć z listy) i jeżeli jest to oczywiście dorzucę
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Coż u mnie za pędzel do podkładu z ELFa?
Ty pisz u mnie a ja u Ciebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542361 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Sampelek Fair jest, więc jeżeli nadal jesteś zainteresowana to możemy przejść na priv i wymienić się adresami.. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
The Body Shop tonik nawilżający z wit E, z wymiany, o ile dobrze pamietam to tester J. Lo Glow After Dark możliwa jedynie odlewka 10-20ml Baby Doll odlewka ok 4ml i chętnie atomizery
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
ma złote drobinki
aa, no i jest go połowa - teraz dopiero zauważyłam... Ale mogę dorzucić do tego coś jeszcze w razie czego
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
Bardzo intersuje mnie Elemong oraz próbki BB cremów ![]() (wpadłam w następne "muszemiecie " )Jak nic nie wyszukasz , bede "grzebać " poza ![]() Pozdrawiam ania
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, muszę go niestety wycofać, bo sprawdziłam datę ważności. Produkcja 2008, a na opakowaniu tylko 24 miesiące. Przepraszam, nie zauważyłam.
![]() Ale, gdyby coś jeszcze wpadło Ci w oko z któregoś wątku to ja bardzo chętnie. |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie lubię "rozdrabniania " ale naszło Mnie na nowe chciejstwo
![]() tak na szybko przydałby Mi pedzel do podkladu i lakier Bell ,lakier pękający ,atomki z lush`a nic już nie masz? Ania
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A spytam jeszcze
![]() ile maja mniej wiecej próbeczki BB? i jakie próbeczki mydełek masz ? ( sporo wyrwałam od Hexxany )Ania
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Po długim oglądaniu Twojego wątku i tysiaca przemyśleń ![]() za wodę ( chodzi Ci o Vanille Noir ? )przygrnełabym: -olewkiO`pomelo i J lo 10 ml -atomki - Elemong +próbki BB -pędzel ELF -Lakier Essence i Bell -żel Lush +próbki jakie możesz oddać ( czy masz też próbki szamponu w kostce ?). Ania ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Przygarnę wszystkie próbaski Lushowe jakie tylko możesz oddać ![]() myślałam , że atomków jest 10 jak w wątku ale nic ![]() Poprosze a adresik , jutro wyślę . Ania
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podklad Yves Rocher/BareMinerals/ELF/DVD CZERWIEC
ja ja ja chce byc piekna i gladka
hahahaLacoste Touch of Pink, miniaturka, została połowa ok 7ml Baby Doll odlewka ok 4ml Antyperspirant Men Nivea nowy nie taki diabel straszny poglos nieodwracalne skazany na pieklo krzyk3 lęk oddawaj
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
nawet bym ci ja oddala gdybym ja miala
kuzynka napad na kosmetyki zrobila i ukradla mi paletke ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- buuuuu nie mam nic poza watkami wszystko ostatnio ci wypisywalam ![]() no trudno jak sie czegos dorobie to dam znac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak późno, ale jestem od poniedziałku sama w pracy, bo wszyscy (łącznie z szefową) pobrali urlopy i normalnie nie wiem w co ręcę włożyć
U Ciebie znalazłam tylko: Sephora Wanilia & Paczula ok 10ml Kwasu mlekowego stężonego mam nawet więcej niż 20 ml, tylko szukam pojemniczka do przelania (może znajdę coś w pracy), bo boję się, że z moczówki wycieknie. Ile sztuk papierków uniwersalnych chcesz ? (mam te z Mercka). Oddam razem z orginalnym opakowaniem. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- 5 pasków+pudełeczko za odlewkę? |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coastal scents/Elizabeth Arden/NYX/Delia/Elf/DVD i inne CZERWIEC
puder nie jest moim priorytetem, to raczej coś co mogłabym wypróbować, ale nie muszę
![]() niestety te rzeczy, które mi się najbardziej podobaja już wymieniłaś Pędzel do podkładu (rozumiem, ze chodzi o ten płaski?) byłby ok, ale wolałabym wymienić kilka rzeczy za jednym razem (ok 5)
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Diesel Fuel For Life, Escada S, Euphoria EDP
cos u mnie za
Yves Rocher podkład kremowy, najjaśniejszy żółty, ubytek ok 5% z kartonem Elizabeth Arden Green Tea nawilżający lotion ubytek 2cm z 50ml Milani korektor rozświetlający pod oczy, najjaśniejszy (jasny beżyk z żółtym), ubytek ok 5% (ksero YSL) ? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Czyli Effaclar K Sztyft pod oczy VH Krem VH za Yves Rocher podkład kremowy, najjaśniejszy żółty, ubytek ok 5% z kartonem Elizabeth Arden Green Tea nawilżający lotion ubytek 2cm z 50ml Milani korektor rozświetlający pod oczy, najjaśniejszy (jasny beżyk z żółtym), ubytek ok 5% (ksero YSL) ??? Jeżeli tak to zapraszam na priv
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

), dlatego żeby nie było niedomówień, mogę albo podać wagę całości z opakowaniem albo zrobić zdjęcia ze zdjętym sitkiem.. Co Ty na to? 

aa, no i jest go połowa - teraz dopiero zauważyłam... Ale mogę dorzucić do tego coś jeszcze w razie czego