![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BB kremy/J. Lo/Yves Rocher/atomizery CZERWIEC
Zdaje mi się, że dla mnie mogą być kolorki: Intense Classic, Petit BB i chciałbym wyprobować Mishę ze względu na chwaloną formułę.
Z jasnych podkładów mam sample Blushe Full Matte, różne wersje Lauress i Lucy Minerals. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Znajdziesz może coś u mnie za podkład NYX Pale? ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Niestety pędzle już nieaktualne ale poza wątkiem mam podkład Lucy Minerals original kolor Light.. Gdzieś czytałam, że to chyba twój odcień.. ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Super.. ![]() Zostaje tylko sprawa zużycia mojego podkładu.. Mam go z niedawnej wymianki.. Dostałam jako "podkład z niewielkim zużyciem", sama umalowałam nim kilka razy całą twarz.. Niestety podkład "klei" się do słoiczka co utrudnia ocenę z zewnątrz (w czym nota bene nie jestem niestety najlepsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jutro pogrzebię i zobaczę, co mam do oddania. Ale chyba najjaśniejszy kolor jaki mam to cream
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Waga wraz z opakowaniem: 39,81g
Dla porównania zważyłam ledwo tknięty Medium Olive i wyszło 40,55. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jak wrócę wieczorem do domu to sprawdzę czy go jeszcze mam (czasem zdarza mi sie zapomnieć coś usunąć z listy) i jeżeli jest to oczywiście dorzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Coż u mnie za pędzel do podkładu z ELFa?
![]() Ty pisz u mnie a ja u Ciebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=542361 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Sampelek Fair jest, więc jeżeli nadal jesteś zainteresowana to możemy przejść na priv i wymienić się adresami.. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
The Body Shop tonik nawilżający z wit E, z wymiany, o ile dobrze pamietam to tester J. Lo Glow After Dark możliwa jedynie odlewka 10-20ml Baby Doll odlewka ok 4ml i chętnie atomizery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
ma złote drobinki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Code Summer/podkład Yves Rocher/Lush/ELF CZERWIEC
![]() Bardzo intersuje mnie Elemong oraz próbki BB cremów ![]() (wpadłam w następne "muszemiecie " ![]() Jak nic nie wyszukasz , bede "grzebać " poza ![]() Pozdrawiam ![]() ania
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, muszę go niestety wycofać, bo sprawdziłam datę ważności. Produkcja 2008, a na opakowaniu tylko 24 miesiące. Przepraszam, nie zauważyłam.
![]() Ale, gdyby coś jeszcze wpadło Ci w oko z któregoś wątku to ja bardzo chętnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie lubię "rozdrabniania " ale naszło Mnie na nowe chciejstwo
![]() tak na szybko przydałby Mi pedzel do podkladu i lakier Bell ,lakier pękający ,atomki ![]() z lush`a nic już nie masz? ![]() Ania
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A spytam jeszcze
![]() ile maja mniej wiecej próbeczki BB? i jakie próbeczki mydełek masz ? ( sporo wyrwałam od Hexxany ![]() ![]() Ania
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
![]() Po długim oglądaniu Twojego wątku i tysiaca przemyśleń ![]() za wodę ( chodzi Ci o Vanille Noir ? )przygrnełabym: -olewkiO`pomelo i J lo 10 ml -atomki - Elemong +próbki BB -pędzel ELF -Lakier Essence i Bell -żel Lush +próbki jakie możesz oddać ( czy masz też próbki szamponu w kostce ?). ![]() Ania ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Przygarnę wszystkie próbaski Lushowe jakie tylko możesz oddać ![]() myślałam , że atomków jest 10 jak w wątku ale nic ![]() Poprosze a adresik , jutro wyślę . ![]() Ania
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podklad Yves Rocher/BareMinerals/ELF/DVD CZERWIEC
ja ja ja chce byc piekna i gladka
![]() Lacoste Touch of Pink, miniaturka, została połowa ok 7ml Baby Doll odlewka ok 4ml Antyperspirant Men Nivea nowy nie taki diabel straszny poglos nieodwracalne skazany na pieklo krzyk3 lęk ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
nawet bym ci ja oddala gdybym ja miala
![]() kuzynka napad na kosmetyki zrobila i ukradla mi paletke ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- buuuuu nie mam nic poza watkami ![]() ![]() no trudno jak sie czegos dorobie to dam znac ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak późno, ale jestem od poniedziałku sama w pracy, bo wszyscy (łącznie z szefową) pobrali urlopy i normalnie nie wiem w co ręcę włożyć
![]() U Ciebie znalazłam tylko: Sephora Wanilia & Paczula ok 10ml Kwasu mlekowego stężonego mam nawet więcej niż 20 ml, tylko szukam pojemniczka do przelania (może znajdę coś w pracy), bo boję się, że z moczówki wycieknie. Ile sztuk papierków uniwersalnych chcesz ? (mam te z Mercka). Oddam razem z orginalnym opakowaniem. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- 5 pasków+pudełeczko za odlewkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Dot.: Coastal scents/Elizabeth Arden/NYX/Delia/Elf/DVD i inne CZERWIEC
puder nie jest moim priorytetem, to raczej coś co mogłabym wypróbować, ale nie muszę
![]() niestety te rzeczy, które mi się najbardziej podobaja już wymieniłaś ![]()
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Diesel Fuel For Life, Escada S, Euphoria EDP
cos u mnie za
Yves Rocher podkład kremowy, najjaśniejszy żółty, ubytek ok 5% z kartonem Elizabeth Arden Green Tea nawilżający lotion ubytek 2cm z 50ml Milani korektor rozświetlający pod oczy, najjaśniejszy (jasny beżyk z żółtym), ubytek ok 5% (ksero YSL) ? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Czyli Effaclar K Sztyft pod oczy VH Krem VH za Yves Rocher podkład kremowy, najjaśniejszy żółty, ubytek ok 5% z kartonem Elizabeth Arden Green Tea nawilżający lotion ubytek 2cm z 50ml Milani korektor rozświetlający pod oczy, najjaśniejszy (jasny beżyk z żółtym), ubytek ok 5% (ksero YSL) ??? Jeżeli tak to zapraszam na priv
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.