![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Płyny micelarne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
A tonik nie musi. ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
płyny micelarne zawierają specjalne "mikrokuleczki" (micele), które wyłapują zanieczyszczenia. toniki ich nie mają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja też go miałam i na razie byl najlepszy aż do momentu gdy kupiłam tusz Avonu z nową gumkową szczoteczką
![]() ![]() Muszę jeszcze spróbować micela Bielendy Kawior&Trufle (stoi u mamy w łazience ![]() A czy to też jest micelarne? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17089
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) tani b) wydajny c) łagodny Pewnie Bioderma to to nie jest, ale ja potem i tak myję twarz żelem, micel potrzebny mi jest do 1 fazy oczyszczenia tylko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
zgłasza się kolejna bardzo zadowolona z płynu micelarnego Maybelline. Szkoda że nie ma go w stałej ofercie
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja go kupuje na allegro, mimo, ze mam absolutna swiadomosc, ze sprzedawanie tego kosmetyku jest nielegalne.
Mam w rekach nowa ulotke SVR, takie tam znalazlam nieodkryte micele: Provegol Bebe w opakowaniu z pompka, przeznaczony dla dzieci, wiec nie wiadomo jak sobie radzi z makijazem http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16430 Provegol micelarna woda do demakijazu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16429 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam ten SVR Provegol, bez rewelacji, dużo trzeba go lać na wacik więc szybko schodzi, miałam też wątpliwości czy on jest do wrażliwej skóry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Żandarm na emeryturze
|
Dokładnie to, co napisałam
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Jest to produkt darmowy dodawany do kosmetykow. Z tylu na naklejce jest nawet napisane "nieprzeznaczony do sprzedazy". Skoro wiec czegos nie mozna sprzedawac to chyba jasne ze sprzedaz jest niezgodna z prawem? Podejrzewam ze nikt z firmy Maybelline nie bedzie scigal tych, ktorzy sprzedaja, ale powinni oni czuc chociaz dreszczyk emocji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A gdzie Twoja mama go kupuje? Ja byłam ostatnio w Superpharmie i powiedzieli mi, że jest dostepny tylko w takich promocjach (ostatnio gratis za 2 kosmetyki Maybelline).
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest taki sklep kosmetyczno-perfumowy w Łodzi, nazywa się "U Beaty", zwykła drogeria... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
To może ta Beatka go na lewo sprzedaje?
![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Beekeeper- no właśnie na to wychodzi
![]() Moge teraz: a)przejechać się tam sama i walnąć jej pogadankę o uczciwości, naciąganiu klientów itp (--> ale wtedy najprawdopodobniej pozbawię się możliwościu dalszego używania rzeczonego micela) b) nic się nie odzywać i cieszyć się, że za niewielkie pieniądze (9,50) mogę używać dobrego micela i olać, że panie bogacą się na darmowym produkcie ![]() Jakieś rady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Z micelami jestem początkująca, dopiero na Wizażu się dowiedziałam o istnieniu czegoś takiego ![]() Nie bijcie zbyt mocno, jeśli powtórzę po raz n-ty pytania ![]() Czym płyn micelarny różni się od żelu do mycia? Chodzi mi głównie o to, czy jest sens używać go właśnie tak jak żelu - czyli spłukać wodą (w ten sposób potraktowałam kilka próbek Rosaliaca (sposób odkryty po przejrzeniu KWC i opinii Kate30 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli pasuje Ci zel micelarny Rosaliac to po co kombinowac? ![]() Kiedy uzywam Rosaliaca to juz nie siegam po zaden zel do mycia twarzy-czasami tylko zmywam twarz woda po jego zastosowaniu i jest ok. Musisz sama potestowac micele i stwierdzic,ktory pasuje Ci najbardziej-zachwalana Bioderma jest dla mnie kiepska i wcale mnie nie zachwycila;lepiej spisuje sie Vichy ale znowu relacja ceny do pojemnosci jest koszmarna;AA Oceanic AquaIce lepi sie chociaz nie marudze ![]() Micel to dla mnie koncowa faza demakijazu,poniewaz do oczu uzywam wylacznie preparatow dwufazowych-ale to juz indywidualna kwestia ![]() Zel Toleriane LRP mialam i...nie jest zly;jednak zelu do mycia twarzy uzywam juz na sam koniec kiedy nie siegam po micele ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() Pozwolę sobie na offtop - zgubiłam Twój nr gg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=truheart;3703532]Wiesz co, na mojej butelce nie ma takiej informacji stąd moje pytanie dlaczego nielegalna, ale pamiętam, że kiedyś zwróciłam mamie uwagę, że naklejka z tyłu wygląda jakby ktoś końcówkę odciął żyletką, wtedy myślałam, że może z datą ważności były jakieś krętactwa. Data ważności okazała się jednak ok więc zignorowałyśmy tę odciętą naklejkę. Teraz myślę sobie, że może panie robią biznes na darmowych płynach tak jak te osoby, od których kupujesz na A
![]() [QUOTE] No to juz wiesz, co sobie odciela pani w sklepie - nie date waznosci, ale informacje o tym, ze produkt jest gratisem nie podlegajacym sprzedazy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
upolowałam dzis w aptece płyn Biodermy Sensibio za 18 zł i tak sie zastanawiam, czy nie wrocic tam jutro i kupic jeszcze jednego... hmmm....
![]() . . . . . albo dwóch ![]() ![]()
Como se porta la vida cuando vales lo que tienes... Edytowane przez Beekeeper Czas edycji: 2007-02-19 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.