![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Wiosenna wymiana..
moze cos za
Sephora-te największe, z długim i krótkim uchwytem Inglot-15BJN Inglot do rozcierania cieni ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- a moze za pszczółki chcialabys pink fresh? w opakowaniu po imperiales ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co wziełabyś za ten zapch? pink fresh miałam i nie dla mnie niestety ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- niestety nic dla siebie nie znalazłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Cos za meteroki Guerlain?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=528633 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- może ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Niestety podoba mi sie tylko Fragile, ale za pędzel to dla Cię żaden interes, chyba że cosik dobierzesz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
niestety nic, dziękuje
![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie olej kokosowy i olej z wiesiołka. Jeśli mogę wziąć tylko jedną rzecz za ten żel to nie ma sprawy
![]() Muszę jeszcze napisać, że żel ma trochę zepsute zamknięcie. Niestety takie już dostałam ze sklepu. Nic strasznego z nim się nie dzieje, ale nie może stać :/ Może zainteresuje Cię coś jeszcze z mojego wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Ok, super. Oczywiście zabezpieczę odpowiednio żel
![]() Chyba, że jeszcze masz poza wątkiem jakiś inny żel do mycia twarzy lub coś podobnego oprócz tego mleczka, hm ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
niestety nic
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- niestety wszystko co by mnie interesowało juz oddałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26921903]niestety wszystko co by mnie interesowało juz oddałaś
![]() A co by Cię interesowało? Bo część tych rzeczy mam drugie opakowanie nawet nieotwierane ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26922337]
Organic Aid Wild Strawberries-to bardzo ![]() Mama ale organiczny ziołowy z witaminą E. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za my givenchy dream?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=529650
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
podobają mi sie pomadki, ale to nie za zapach gdybyś coś jeszcze oprócz zapachu u mnie wybrała to ja chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26967034]bardzo lubię Premier Jour, niestety to miniatutka
podobają mi sie pomadki, ale to nie za zapach gdybyś coś jeszcze oprócz zapachu u mnie wybrała to ja chętnie ![]() [/QUOTE] właściwie to tylko ten zapach mi się podoba właśnie ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy givenchy? zajrzyj do obu watkow, w ciuchowym perfumy
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.