|
|
#91 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy i nie tylko wyższa pólka
Hej
Pisałaś u mnie w spr. Inneov - niestety chyba jednak sama zacznę go łykać ![]() Tak czy owak podobają mi się cienie ELauder -planuję dziś dołożyć taki krem: KWC nowy w kartoniku,więc jakbyś miała ochotę to zapraszam
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Charles Jourdan 45/75
coś u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Stoi |
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
dolozylam nowosci.
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
- chlodzący talka do ciala lavendowy, hit w Azji Prickly Heat Powder 150 gram-duzy.
Chlodzi jak diabli i pachnie tak,ze nie potrzeba juz perfum http://www.britishdispensary.com/en/products_per.php Coś u mnie?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
RE:
akurat tych nie oddam ale: - Zara Ambar ADC limitowana polowa z 50 ml http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Ambar-5420.html niby meskie ale ja ich uzywalam -Charles Jourdan 45/75 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=9735&next=1 -Cioccolato mon amour Bianco Classico 28/30 http://lasenteur.blox.pl/2009/09/Cio...Mon-Amour.html Odpisz prosze u mnie na watku. - Niestety te zapachy nie są dla mnie. Może innym razem uda nam się wymienić.
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
nowosci w wymiance.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
ja po Armani Lasting silk UV foundation
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Znajdziesz coś u mnie za: -Cioccolato mon amour Bianco Classico 28/30? |
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze niedawno chciałaś Lancome TM 01 użyty 3 razy, używany od kwietnia
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- trochę nie rozumiem, proponuję ci podkład Lancome, a Ty piszesz, że chciałabyś podkład ![]() to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...le.html&next=1
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-05-17 o 18:04 |
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
zdjecia produktow z dokladki,
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za High Beam i Himalaya na włosy?
Jeśli coś znajdziesz napisz u mnie. Ewentualnie przygarnęłabym też puder lawendowy Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Ideal light wolny, dostałam od koleżanki, próbowałam się przekonać bo wydawał mi się bardzo dobrym kosmetykiem np. pod oczy ale ja jednak nie mam jasnej karnacji i po prostu się u mnie odznacza. Tak jak napisałam, u Ciebie podobają mi się trzy produkty Pozdrawiam! |
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Interesuje mnie podklad Armaniego.
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Ewa, Sport Fitness byłoby pewnie fajne, sądząc z opisu, ale reszta zapachów, które masz w tej chwili, to nie moje klimaty. Kolorówki w zasadzie nie używam. Czy nie miałabyś czegoś z pielęgnacji?
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Ewa, interesowałby mnie krem na noc, nawilżający, odżywczy, nie dla młodej skóry, ale też nie 50+. Za samoopalacz dziękuję, za serum liftingujące też. Ewentualnie masła i balsamy do ciała TBS< takie jak wymienione przeze mnie w pierwszym poście.
|
#108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- czyli wymiana?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Ok, poproszę w takim razie o info wieczorem.
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Ktora z tych rzeczy interesuje Cie w zamian za podklad?
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi się:
- chlodzący talka do ciala lavendowy, hit w Azji Prickly Heat Powder 150 gram-duzy. - Himalaya Herbals HAir Loss Cream - krem hamujacy wypadanie wlosow.Mi uratowal wlosy po ciazy. Ciezko mi okreslic pojemnosc ale oscyluje na 50-60 /100 ml 3. Versace Baby Rose Jeans 37/50
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnie za:
- Himalaya Herbals HAir Loss Cream ew. - chlodzący talka do ciala lavendowy, hit w Azji Prickly Heat Powder 150 gram-duzy. ?
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
kurde nic nie znalazlam z pielegnacji
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Chyba przeoczylas moj post
. Pytalam, ktora z wymienionych przez Ciebie u mnie w watku rzeczy interesuje Cie za podklad.---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Niestety nic wiecej dla siebie juz nie widze. |
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
dopiero pisałaś u mnie czy znajdę coś za skórzaną ramoneskę. Więc nie kumam?
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
przejrzalam kosmetykitylko
|
|
|
|
#119 |
|
Perfume Lover
|
Przykro mi, ale nic nie znalazlam
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Ramoneskę kupiłam całkiem niedawno za ponad 400 zł. W końcu to skóra naturalna. ![]() Tak więc za samą Versace jej nie oddam. Mogę oddać za: 1. samego 7. Leonard L'Orchidee 40/50 2. samą Volupte Oscar de la Renta 80/100 3. sam Podklad Armani Lasting silk UV foundation SPF 20 . NR 2 najjasniejszy. kod 40 Fo1Z pasuje Ci któraś z tych 3 opcji?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

Może innym razem uda nam się wymienić.