![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Strażnik Wizażu
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
tak do bindowania
![]() http://www.spookynails.com/2011/05/k...te-md202d.html na dobranoc wielki post paletkowo-makijażowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
no to mówcie od razu, ze do bindowania...w sumie...powinnam mieć jakies niepotrzebne z kserowanych książek
![]() jutro zajęcia z ukochaną młodzieżą ![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-05-08 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Uuu, ale tu cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Orlica - nie kracz ![]() Macie niezłe tempo muszę przyznać. Wrzucam zmalowane wczoraj: Bell FC 315. Dłuugo polowałam na ten lakier, jeszcze dłużej do niego wzdychałam i patrzyłam z utęsknieniem na zdjęcia. W końcu go dopadłam i...trochę się rozczarowałam. Potwornie długo schnie, ma beznadziejny (jak dla mnie) pędzelek, a jedna warstwa w sztucznym świetle wygląda jak złoty krem, serio. Ale wiecie, kiedy patrzę na dwie warstwy w świetle dziennym jestem w stanie wszystko wybaczyć ![]() ![]() Chcę coś do niego dodać, nie wiem co...może flejksy z brokatem, hmm, zobaczymy ![]() Drugie foto lepiej oddaje kolor. Suche skórki ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26801546]My Secret Dream Girl Collection - swatches and reviews
Zapraszam ![]() [/QUOTE] Na zdjęciu Lilac wygląda tak samo jak w rzeczywistości? Śliczny jest, bardzo w moim guście ![]() ![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-05-09 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowej części
![]() ![]() 4 stron w starytm wątku i 4 w nowym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
aaale spamujecie
![]() ![]() Lexie42 znamy znamy ![]() ![]() Meedzik cudne te Twoje kropy ![]() ![]() Vivinn mam tego Bella i nie wiedziałam że tak ładnie wygląda ![]() lollipop fajny kolor ten inglotowy ![]() guinessi oba wydania fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam podobny z Inglota, bardzo stary już ![]() myślę że do opalonych łapek super ![]() szkoda tylko tych bąbelków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no fajnie wygląda taki deliakatny połysk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() Orchideo! zrobiłam porównanie wczoraj, Evelinka i Inglot są praktycznie identyczne. Zdjęcia wrzucę jak się z nimi ogarnę ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Vivinn ładne pazurki
![]() Anula ![]() Kurcze znów mnie kusi, żeby kupić jakiś lakier ![]() ![]() To jest jak jakaś nawracająca choroba ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
dokładnie, dobrze ujęte - nawracająca, dodałabym nieuleczalna choroba
![]() ja czasem tez nie mam ochoty na lakiery, a potem chciejstwo powraca ze zdwojoną siłą ![]() dziś oglądałam kilka lakierów, już miałam w łapkach, część nawet w koszyku... wyciągnęłam wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Anula no to jestem z Ciebie dumna
![]() ![]()
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() heheh ja zamierzam juz po prostu nigdzie więcej nie zaglądać w tej galerii tylko do natury i D... i jeszcze bym byty chciała. I nic nie kupuję więcej... Ale w Naturze zrobię sobie lakierowe święto ![]() vivinn hmmm ja się czaję na ChG Classic Camel, to co ty masz trochę podobne chyba? Cytat:
![]() ![]() Sabb co do paltey, to ja w sumie mam 120 Beauties Factory i rzadko używam ![]() ![]() Orlico myslałam, że lilac będzie ciemniejszy, ale jak taki jasny to pewnie kupię ![]()
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam mgiełkowy GR, dzięki Mgiełko za info ![]() ![]() Wyszłam jeszcze z fiolecikiem (Carmenko ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ja nie wiem co ja w tym miesiącu powiem dziewczynom na odwyku :x
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Ślicznyyy kolor. też nie przepadam za perłami ale ten jest świetny!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja na szczęście już się obrobiłam. Wyjątkowo zależało mi na jak najszybszym napisaniu bo mam "małe" plany wyjazdowe więc mobilizacja była. Ale taaaak mi się nie chciało. Spokojnie napisałabym to jeszcze wcześniej... Gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce ![]() Trzymam kciuki za wszystkie magisterki. W sobotę odbieram swoją od promotora. Pewnie będzie miał milion uwag i nad poprawkami będę spędzać grube godziny ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26796162]Przedstawiam na szybko te 4 pachnące lakierki ![]() Świetne wiosenne kolorki ![]() Spoko ![]() Założę następną ![]() mam tylko nadzieję, że nie wypadnie na czas obrony mojej magisterki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale czekam na jaśmin. Kocham jaśmin, uwielbiam jaśmin ![]() I konwalie ![]() Gadam jak narkomanka ![]() Mi się podoba! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale wstydać się będę tak oglądać lakiery i stać z tą folią ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26801546]My Secret Dream Girl Collection - swatches and reviews Zapraszam ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkieeeee ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26803507]Uuu, ale tu cisza ![]() Bardzo dobrze! Miałam chyba ze 20 stron starego wątku jeszcze do nadrobienia ![]() Przyznaję się bez bicia, że obejrzałam tylko zdjęcia... Ale tutaj już czytam ![]() Świetny jest ![]() I baaaardzo ładne paznokcie!!!!! Cytat:
![]() Kocham takie narzekania. Normalnie jakbym siebie słyszała ![]() Loffciam Cię... Na maxiorka ![]() nadrobiłam!!!! ![]() Idę po herbatę. Ktoś chce? ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Anula- wielkie brawa za powściągliwość ![]() Na początku odwyku też tak miałam. Wsadzałam coś do koszyka i odstawiałam póxniej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() tło trochę rozprasza ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za herbatke, ja mam cappucino ![]()
![]() |
#113 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A french ładny ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26796162]Nikt nie robi problemu, wtedy wspomniałam o tym dlatego, że wszystkie dobrze wiedziałyśmy, że nowy wątek miała zakładać Karola. No mniejsza z tym. Przedstawiam na szybko te 4 pachnące lakierki ![]() Dokładnie Orli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tym czasem nie co zaległe, fajny delikatny róż opalizujący na niebiesko ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczne pazurki ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ha to może mamy coś wspólnego ![]() ![]() ja cem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Agateczko śliczne pazurki
![]()
#117 |
Zakorzenienie
|
ale sięrozgadałyście
Mgiełko ja też mam 120stke i jej nie lubię, ta jest fajniejsza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sensie, że słyszę jak mnie proszą o wsadzenie do koszyka ![]() Cytat:
![]() Herbata raz proszszsz ![]() http://www.we-dwoje.pl/p/a/53/21/5/1...artretyzmu.jpg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Jejku, dziewczyny! Macie tak piękne swoje naturalne paznokcie, że zaraz się rozpłaczę
![]() Moje to masakra. Potwornie zazdroszczę (ale w pozytywnym sensie), bo już dawno zwątpiłam w to, że kiedyś będę mieć chociaż ładne paznokcie... ![]()
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam jak ja zaczynałam zapuszczać po obgryzaniu. Myslałam, że nigdy mi nie odrosną ale jakoś poszło. Nie twierdzę, że są pięknie i idealne i cudowne ale jestem z nich względnie zadowolona a to już coś ![]() Cierpliwości potrzeba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.