|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
Hurtownia Awanti
1. Blanco - biały nietoperz z motylem - rozmiar ze zdjęcia - L -sięga za pośladki ![]() ![]() ![]() 2. Fishbone - łososiowa tunika nietoperz - rozmiar ze zdjęcia - M - wykonana z cienkiego i prześwitującego materiału, jest w przeźroczyste plamki (zdjęcie) ![]() ![]() 3. Ann Christine - szara tuba w kropki - rozmiar ze zdjęcia - M - polecam ![]() ![]() 4. Fishbone - beżowa tunika nietoperz - rozmiar ze zdjęcia - XL - sięga za pośladki, przewiewna, kolor lepiej przedstawia zdjęcie z hurtowni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
AWANTI
1. Czerwona bluzeczka Blanco w kwiatuszki. Jeszcze z metkami była. Bardzo fajna, polecam ją, jest cienka dosyć, rozmiar standardowy, ślicznie się na człowieku układa. ![]() 2. Brązowa w kwiatuszki. Z tej jestem megaśnie zadowolona. Super materiał, śliczne ramiączka, jet dłuższa trochę i super wykonana. MEGA. 3. Athmosphere, niby M ale S się w nią ledwie wcisnęła. Rozmiar zawyżony. Materiał dziwny w dotyku, sztywny, ale bardzo ładne żywe kolory, polecam z tych wszystkich tunik tego typu brać rozmiar większą. 4. Bokserka Gina Tricot. (dzięki Asiuchal ![]() ![]() 5. Znana i kochana sukienko-tunika z Zary. Ja mam 172cm więc będę w niej biegać do legginsów. Zdziwił mnie materiał, taka siateczka, ale bardzo dobre wykonanie i wielka zaleta=chudo się w niej wygląda ![]() ![]() 6. Czarna bluzka. Materiał spoko, ta koronka taka sztywniejsza jest myślę, że dzięki temu długo przetrwa. Rozmiar standard, nie ma się do czego przyczepić. ![]() 7. T-shirt. Rozmiar standard, trochę dłuższa. Fajna ogólnie, ale jak to się mówi doopy nie urywa. ![]()
Edytowane przez fraszka105 Czas edycji: 2011-06-30 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
c.d zdjęć :P
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ze zdjęć wynika, że jest to firma Gina Tricot.
![]() AWANTI: FIRMA: New Look Bokserka jest moim zdaniem cudna! Uszyta z cienkiego, przewiewnego materiału (z początku wydała się prześwitywać, ale na ciele wygląda super). Strasznie mi na niej zależało i nie zawiodłam się. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: nieznana (brak metki) Jest dosyć malutka, ale mega rozciągliwa (w przeciwieństwie do topów z firmy LCN, które uwierają w paszkach). Porządna, grubsza bawełna, ładny kolorek, fajne kwiatuszki. Polecam. ![]() Rozmiarówka standardowa. MIRACOLLO: FIRMA: River Island Ładny kolorek (piaskowy), a ta aplikacja łańcuszkiem i falbanką bardzo przypadła mi do gustu. Jedyny minus - chyba bardzo chcieli się jej pozbyć, bo przysłali mi o rozmiar mniejszą niż zamawiałam, w efekcie czego muszę się w nią dosłownie wciskać. ;P Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Zara Ogromny minus za sztuczność (95% wiskozy), w efekcie czego bluzka w ogóle nie przepuszcza powietrza - "nie oddycha". Poza tym jest śliczna, cudny kolor i te cekinki (ostatnio mam do nich słabość. Rozmiarówka niestandardowa (należy kupować co najmniej o jeden rozmiar mniejszą). FIRMA: Sea Blue Grubsza, porządna bawełna, żywe kolorki. Byłam pewna, że to bluzka, a w rzeczywistości kupiłam ... tunikę (swobodnie zakrywa mi pupę). W miejscu fioletowego i brązowego nadruku materiał jest taki dziwny dotyku - taki troszkę lepki. Sama nie wiem jak to nazwać. Jestem bardzo ciekawa, co się z tym stanie po praniu. ;P Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Disney Cienka, elastyczna, lejąca się. Kolorek fajny, no i ten słodki wizerunek małego jelonka Bambi. Urocza. ![]() Rozmiarówka niestandardowa (proponuję kupować mniejszy rozmiar). FIRMA: Blind Date Bałam się, że będzie wyglądała jak koszulka nocna i ..... miałam rację. ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmiarówka standardowa. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-06-30 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dziękuje Bethie za zamówienie
jestem zadowolona ze wszystkich rzeczy ,które dostałam AWANTI Mek Off - 29 zł-s/m sukienka idealna na lato bardzo zwiewna z gorsetem jeansowym rozmiar standardowy polecam Mek Off - 19 zł-s bluzeczka w paski bardzo fajna,taki nietoperz,rozmiar standardowy,dobra jakościowo,polecam Fishbone - 17 -tylko S-s sukienka z falbankami rewelacja,mogłaby być rozmiar mniejsza ale to nie przeszkadza,dobra jakościowo,polecam Amisu - 17 zł-s koszulka w panterke jakościowo dobra mogłaby być rozmiar większa,polecam Clockhouse - 29 zł-s sukienka dwuczęściowa jakościowo gorsza,ale jest fajna,rozmiar ok ale się wcisnęłam
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2011-06-30 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
AWANTI
Blind Date - 19 zł-s BLUZECZKA Z frędzlami jakośc dobra,polecam,rozmiar standardowy Silverapple - 22 zł - S spódniczka troche inna jak na zdjęciach,ale jakośc bardzo dobra,dość krótka,dziewczęca,taka fikuśna,na lato jak znalazł,rozmiar ok Orsay - 17 zł-s bluzeczka rozmiar i jakość rewelacja,polecam Pimkie- 10 zł (II gatunek)-s bluzeczka ma skaze na białym pasku,ale mi to nie przeszkadza dobra jakośc i rozmiar także Amisu - 17 zł-s spódniczka amisu,elastyczna takze rozmiar nie ma znaczenia,ale standardowy Amisu - 19 zł-s bardzo fajna sukienka,z tyłu lekka bokserka,na lato bardzo fajna rozmiar ok jakość dobra polecam
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2011-06-30 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
AWANTI
BSL- 35 zł szary kombinezon jestem mega zadowolona z niego rozmiarówka standardowa wzięłam rozmiar s myśle że m też byłby na mnie dobry co do jakości 100% polyester,jak komu pasuje,mnie odpowiada spodnie sa dopasowane z paseczkiem a góra lekko lużniejsza,nogawki w gumke na dole jak dla mnie rewelacja,polecam Amisu- 18 zł-m dość mało rozciągliwa więc s byłaby mocno ciasna,materiał ok Miracollo Camaieu_19 zł-s Biała bluzka,rozmiar standardowy,rewelacyjna jakość,polecam Amisu_ 16 zł-s bluzeczka dobrej jakości,rozmiarówka standardowa,polecam ZARA_19zł-s jakoś bluzki nie jest zadowalająca,kolor nijaki lekko wyblaknięty długo nie pociagnie jak bedzie często prana,rozmiar standardowy
allevo ![]() ![]() 11 lipca desmoxan walka z nałogiem :nie pale 04.09.2014.silimed 310 hi nuance T.K.Kraków Edytowane przez agatasw1 Czas edycji: 2011-06-30 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
1. Miracollo rozm. M , rozmiarówka standardowa, dł. w sam raz POLECAM
2. Miracollo rozm. M, materiał fajny ale jakoś nie myślałam że jest taka bambkowata, nie czuje sie wiec nie polecam 3. Awanti rozm. L, rozm. standardowa, kurcze mogłam wziąć Mke ale mimo to bardzo POLECAM 4. Awanti, świetna ale krotka 5. Awanti, Bershka, moja ulbubiona, cienki materiał ale bardzo miły w dotyku POLECAM
Testuję Therm Line Forte https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598358 Wsparcie mile widziane ![]() Edytowane przez emilka773 Czas edycji: 2011-07-01 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
1. Awanti, rozm. M, bardzo fajny materiał POLECAM
2. Awanti, rozm. M, Pull&Bear za krótka 3. Awanti rozm. M fajny materiał, rozmiarówka standarowa 4.Awanti rozm. M, luźna delikatny materiał 5. Narzutka mleczny róż.
Testuję Therm Line Forte https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=598358 Wsparcie mile widziane ![]() Edytowane przez emilka773 Czas edycji: 2011-07-01 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Pimkie r. M - materiał cienki, ogólnie rozmiarówka standardowa, bluzeczka super ![]() 2. LCN Angel z metki, a na Awanti jest inaczej r. M - super, rozmiarówka standardowa, materiał grubszy - świetna ![]() 3. rozmiar M - rozmiarówka standardowa, materiał porządny ![]() 4. rozmiar S - rozmiarówka standardowa - bluzeczka super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. piżamka Maja r. L - rozmiarówka standardowa piżamka świetna ![]() 2. Ann Christine r. M - rozmiarówka standardowa, materiał gruby i porządny, bluzka super ![]() 3. Pimkie r. M - bluzeczka super ![]() ![]() ![]() 4. rozmiar M - super ![]() 5. rozmiar S - świetna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Blin Date r. M - boska ![]() ![]() 2. Pimkie r. L - świetna ![]() 3. Ann Christine r. M - bardzo fajna, materiał cienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
To i ja podzielę się relacją z moich ciuchów zamawianych z hurtowni odziezowych. Z góry przepraszam za to że nie mam części oryginalnych zdjęć- wykasowałam je z komputera. No i może sie zdażyć że nie pamiętam jakie rozmiary zamawiałam
![]() Sprzed 100 lat ![]() 1. AWANTI sukienka Top Shop - rozmiar L <rozmiarówka myślę że standardowa, noszę zazwyczaj S-M i mogłaby być trochę bardziej obcisła> nie mniej jednak jest super ![]() 2. AWANTI legginsy nie wiem jakiej firmy- super materiał, milutki, nie przeswituje, bardzo fajne, rozmiarowka standardowa 3. AWANTI bluzka- troszke sztuczny materiał, ale myśle że jest ok, rozmiarowka standardowa 4. AWANTI bluzka z woalką Blanco - bardzo fajny materiał, ładnie się układa, rozmiar S- standardowy Teraz w miarę aktualne: 5. AWANTI spódniczka Amisu w groszki- mialam kupic ją w sklepie ale sie wstrzymałam i dobrze bo za cenę jednej kupiłam 2 ![]() rozmiar mi przyszedł XS hehe a jednak dupsko w nią wciskam bez problemu i wygląda fajnie, bardzo wygodna, ładnie uszyta ![]() 6. AWANTI spódniczka nie wiem jakiej firmy, rozmiar S, piękne zywe kolory, świetna jest ![]() sweterek zamówiłam z nadwyżki więc już zupełnie nie wiem jaka firma- rozmiar L, mógłby być troszke mniejszy, ale za to nie naciąga sie bardzo na biuscie, porządny milutki materiał- fajny jest ![]() 7 i 8. AWANTI sukienki z Zary, tak jak każda z Was już pisała są krótkie- smialo mozna nosic jednak z jeansowymi legginsami ![]() ![]() 9. AWANTI spódniczka Amisu taka jak ta w kropki, tez rozmiar XS, super się nosi ![]() 10. AWANTI bluzeczka rozmiar S- standardowa rozmiarówka, fajnie wygląda, materiał dosc cienki ale jest ok ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
c.d.
11 i 12. MIRACOLLO bluzka Zara-rozciągliwa, przewiewna, śliczne kolorki ma - rozmiar chyba M zamówiłam ![]() 13 i 14. MIRACOLLO bluzka z kaczorkiem Blanco rozmiar S, cieniutki i milutki materiał, śliczna bluzeczka rozmiar standardowy 15 i 16. MIRACOLLO tunika Blanco rozmiar S, grubszy materiał, piekny wzór, swietny krój, baaaaaardzo jestem zadowolona!! ![]() 17 i 18. MIRACOLLO kombinezon Atmosphere, materiał pewnie poliester, przewiewny, fajnie wygląda z paskiem, zamówiłam rozmiar M i niby jest ok, ale z przodu jest jakiś dziwnie krótki a z tyłu robi mi się na plecach taka "buła" z materiału jakby było go za dużo- chociaz moze to ja jestem jakas niewymiarowa ![]() ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
to ja też dodam swoją relację
![]() 1. komin- genialny, bardzo mi się podoba, przyjemna bawełna, aż chce się nosić, bardzo polecam ![]() 2. spódniczka Amisu, bardzo fajna, dobra bawełna- naprawdę warto ![]() 3. sukienka Jenyfer- gruba bawełna, trochę sztywna, ale jakościowo bardzo dobra, dość długa, ja mam 171 cm i jest mi tuż przed kolana, do niej dołączony jest "pasek" w postaci tasiemki w kolorze khaki, ogólnie polecam ![]() 4. bluzeczka Fishbone- bardzo fajna, materiał lejący, dobra jakościowo, powiększa optycznie biust, poza tym jest zdobiona małymi cyrkoniami, co widac na drugim zdjęciu; również polecam ![]() 5. bluzka G&C- fantastyczna! cienka, ale nie prześwituje, kolory są rewelacyjne ![]() ![]() 6. bluzka Pink- już wyżej wrzucana więc nie będę kopiowac ![]() ![]() ![]() dostałam jeszcze ciuszki od Oli, ale niestety mam je 350 km od siebie więc jeszcze nie wiem jak wyglądają, ale z relacji mamy wynika, ze są fajne ![]() wszystkie ciuszki są z allegro, rozmiarówka standardowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
AWANTI
1. Biała tunika w kwiatki i pasy - bardzo fajna, odcinana pod biustem, nadzwyczaj długa (spodziewałam się krótszej), co jest zdecydowanie na plus. Fajne koronkowe ramiączka, ładnie leży - jestem zadowolona ![]() 2. Fishbone - biała tunika z flagą - też jestem zadowolona, luźna, szeroka, o taką mi właśnie chodziło. II gat ujawnił się w postaci niewielkiej dziurki z przodu, ale jest ona praktycznie niewidoczna ![]() 3. Turkusowa fishbone z malutkimi cyrkoniami - świetnie podkreśla biust, materiał lejący, miły w dotyku, świetny kolor - polecam ![]() MIRACOLLO 1. Czarna tunika - niestety nie mam już oryginalnego zdjęcia z hurtowni - zamówiłam XL, bo niestety innych nie było (noszę L) i dzięki gumce pod biustem dopasowuje się do ciała. Jestem również bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
wklejam jeszcze kilka zdjęć ciuszków na mnie, z tych nowszych teraz zamawianych
![]() miracollo 1. niebieskie spodnie bershka.To raczej treginsy, mocno elastyczne, dopasowujace sie do sylwetki. Co do rozmiarówki - mam białe w rozm M i są mocno opięte, w pasie luzniejsze. Z kolei niebieskie w rozm M, nogawki mają szersze niż białe, a w pasie są na mnie zdecydowanie za szerokie. Trudno wiec powiedziec jak to jest z ta rozmiarowka. 2. białe spodnie bershka 3. Tunika flame, rozm xs pasuje na mnie idealnie, mimo ze nosze s, jakosc bardzo dobra - bardzo fajny ciuszek 4. bluzeczka dunnes, lepiej brac rozmiar mniejsza. S jest dosyc luzna, materiał taki lejący 5. tunika top shop, ktora okazala sie sukienką silver apple ![]() ![]() awanti zdjęcia rzeczy, o których już pisałam, wszystkie rozmiarowka standardowa i wszystkie polecam, bo fajnie sie ukladaja 6. bluzka colours of the word, II gatunek 7. bluzka H&M 8. tunika okay 9. ze starszych dostaw bluzeczka pimkie z kotkiem, ktos pisał, ze materiał cieniutki a moja jest z grubszej porządnej bawełny, można brać rozmiar większą
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2011-07-05 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Miracollo
1. Top Shop r. S - z metką ![]() ![]() ![]() 2. Fishbone r. M - świetna, cienki materiał ale ogólnie wsio ok ![]() ![]() 3. Miss S. r. 10 - masakra jak dla mnie firanka ;/ 4. Blanco r. M - świetna bluzeczka, materiał cienki ale fajnie się nosi ![]() 5. Na metce nie ma marki, a ja nie pamiętam r. M - polecam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Miracollo
1. Ann Christine r. M - cienki materiał, bluzeczka świetna, dobrze się nosi, rozmiarówka standardowa ![]() 2. AJC r. M - jestem z niej mega zadowolona ![]() ![]() ![]() 3. Nie wiem jaka marka bo nie ma na metce i nie pamiętam sama r. M - jestem z niej zadowolona na lato w sam raz ![]() ![]() 4. Bershka r. M - fajna, dłuższa, materiał porządny ![]() ![]() 5. Organic Cotton r. M - fajna tuniczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Awanti
1. Nie pamiętam marki na metce też nie ma r. M - jest to sukienka, ogólnie fajna ![]() ![]() 2. Amisu r. M - świetna ![]() ![]() I to by było tyle na dziś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
AWANTI
Sukienka REVIEW, rozmiar S Ładnie wykonana, fajny materiał, kwiatowy dół ma bardziej żywe kolory w rzeczywistości. Jedyny minus to to, że na dużym wietrze trzeba trzymać "dół", bo inaczej podwieje :P Biała tunika ATMOSPHERE, rozmiar S Miała przyjść czarna... Ale i tak była dla koleżanki :P Jednak szczerze nie polecam... Wygląda jak firanka :/ Totalna porażka... MIRACOLLO Sukienka SILVERAPPLE, rozmiar S SUPER!! Zamówiłam tą i z Awanti, gdyby któraś nie przyszła. Ta może nie ma modnego, kwiatowego dołu, ale za to można ją nosić na mocny wiatr, bo ma gumkę, która trzyma się na udach. Śliczna bombeczka. W dodatku rękawki z lekkimi bufkami ![]() Bluzka ANN CHRISTIE, rozmiar S Myślałam, że będzie bardziej różowa. To jest taka krwisto-malinowa czerwień :p Materiał taki troszkę sweterkowy, ale cienki. Elastyczna. W sumie to jest OK ![]() Biała tunika, rozmiar S Nie pamiętam jaka to była firma. Tunikę zamawiała kuzynka i nie zdążyłam zrobić real foto. Ale żałowałam, że sobie nie zamówiłam!! Bardzo ładnie zrobiona, super materiał. Polecam!!
#112 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Brydziu
![]() Miracollo wszystkie ciuszki są super... pokazuję zdjęcia moich ubrań bo reszta dla koleżanki.. 1. Bluzka Amisu -S- bardzo fajna , długa za pupę ( wziełam rozmiar S przy wzroście 168cm, materiał wiskoza) plamka na zdjęciu wina aparatu. Bardzo polecam. 2. Sukienka Blancko L - wzięłam rozmiar większy niż nosze żeby była dłuższa i faktycznie jest. Zakochałam się w niej. 3. Tunika Top Shop - M.- bardzo fajna kolor dużo jaśniejszy niż na zdjęciu. Minus prześwituję .. ale do leginsów w sam raz.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-13 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Co prawda większość ciuszków już była, ale może komuś się przyda moja relacja w podjęciu decyzji o zakupie.
![]() MIRACOLLO: FIRMA: Denim Rewelacyjna bluzeczka za całe 9zł (dla porównania w Awanti 18zł). ![]() ![]() ![]() FIRMA: oysho - Disney Bluzka uszytapraktycznie z bawełny (tylko 8% elastyny), jednak wyczuwa się znacznie tę domieszkę sztuczności. Podejrzewam, że bluzka będzie słabo przepuszczać powietrze, bo jest pokryta cienką warstwą w/w materiału. Poza tym t-shirt jest prześliczny - dużo cekinów i brokatów, ale zachowanych w naturalnym, przygaszonym kolorze srebra. Jestem z niej bardzo zadowolona - za te pieniążki polecam z czystym sumieniem. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Super się prezentuje, przylega do ciała. Materiał rozciągliwy, dopasowyjący się do sylwetki. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Fishbone Niby powinna być taka sama, jednak jest trochę mniejsza aniżeli top w kolorze niebieskim i amarantowym (tudzież fioletowym). Co ciekawe, wydaje mi się że jest to czysta bawełna, natomiast niebieski i fioletowy jest z domieszką sztucznego materiału (wiskozy lub czegoś podobnie rozciągliwego). AWANTI: FIRMA: Sublevel Opisywałam wcześniej identyczną bluzę, różniła się jedynie kolorem (niebiesko-biała). Bluza na prawdę super, ale Awanti mi podpadło... Zamawiałam zupełnie inny model (bluza miała być cała różowa - jasnoróżowe mankiety i ściągacz oraz ciemnoróżowy kaptur). Taka sama bluza w Miracollo jest tańsza (15zł.), ale celowo zamawiałam po droższej cenie, bo ten kolorek mi się spodobał. Niestety przysłali mi zupełnie inną... No trudno, i tak warto ją było kupić. Rozmiarówka niestandardowa - należy brać mniejszy rozmiar. FIRMA: Pull & Bear - Disney Bardzo fajna, polecam. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Pull & Bear - Disney Tak jak wyżej z tym, że ta bluzeczka jest ciut dłuższa no i nadruk jest dodatkowo jakby "ogumiony". Nie mam pojęcia jak to zrobili, ale w dotyku jest jak guma/silikon... nie mam pojęcia jak to nazwać. W poprzedniej bluzce ten obrazek był tylko nadrukowany. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Disney Rewelacyjne bufki, bardzo mi się podoba. Bardzo podobna do tej bluzeczki z syrenka Ariel (opisywałam wcześniej). ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Amisu Myślałam, że będzie dłuższą tuniką, a ledwo zakrywa mi połowę pupy. Średnio jestem z niej zadowolona. Może gdybym kupiła większy rozmiar to zupełnie inaczej by się układała? ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: H&M Kolejna wpadka Awanti. Zamówiłam zupełnie inny model. Bluzka miała być zielona, a przyszła taka szara, jakby wyblakła. No i guziczki się nie zgadzają, przez co dekolt zupełnie inaczej się układa. No ale za 10zł i tak warto ją kupić, bo jest bardzo wygodna. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-07-16 o 15:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
AWANTI (cd.):
FIRMA: Fishbone Bluzka/tuniczka (zakrywa mi pupę) - gatunkowo extra, super układa się na ciele. Jestem bardzo zadowolona. Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Lara Dokładnie tak jak wyżej, nie będę powielała tego samego. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: Contrast Betty Boop Fajna gatunkowo (grubsza bawełna), ciekawa aplikacja z przodu. Ładnie układa się na ciele, szczególnie w okolicach dekoltu. ![]() Rozmiarówka standardowa. FIRMA: nieznana (brak metek) Rozmiarówka niestandardowa - na pewno kupię sobie jeszcze jedną taką (może w innym kolorze), ale tym razem na pewno wezmę mniejszy rozmiar. To tuniczka - sięga mi za pupę. FIRMA: nieznana (brak metek) Taka a'la sukieneczka - jest bardzo luźna na dole, jakby rozkloszowana. U mnie sięga do połowy pupy. Prześliczny nadruk i kolorki, fajnie się prezentuje z granatowymi leginsami. ![]() Rozmiarówka niby standardowa, ale spokojnie można brać mniejszy rozmiar. ![]() FIRMA: nieznana (brak metek) Duża skucha. Ja rozumiem, że to nietoperz i że musi być luźny, ale on jest szerszy aniżeli dłużysz. Tego się właśnie obawiałam. Wkurza mnie, że hurtownia robi nas w bambuko i zniekształca zdjęcia, w efekcie czego wyobrażamy sobie zupełnie coś innego. Na dodatek jak się schylam to mi cały stanik widać... Bluzka fajna gatunkowo, ładne kolorki, ale niestety rozmiarówka jest niestandardowa - nietoperz należy brać o 1-2 rozmiary mniejszy. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2011-07-16 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
wszystko z Awanti:
1. tunika/sukienka czarna w kwiaty 12zł - bardzo wygodna rozmiar s - standardowy, materiał jakościowo dobry wycięta głeboko na plecach - pięknie to wygląda. 2. tunika/sukienka szara w kwiaty j.w bardzo ładna, wygodna rozmiar s 12zł 3. sukienka w paski rozmiar s (wypada jak M) bardzo ładna, materiał porządny, 20zł 4. sukienka w kropki - extra porządnie wykonana, rozmiar M - ale ja noszę S i jest ok 25zł |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
AWANTI:
1. spodenki rozmiar M 17 zł bardzo wygodne, mięciutkie, świetnie się noszą - polecam; rozmiarówka standardowa 2. Pimkie II gat rozmiar M 10 zł podobnie jak spodenki, super wygodna i mimo tego, że to drugi gatunek, bluzka nie ma żadnych wad (ten pasek materiału między miseczkami normalnie tak nie wisi, po prostu na zdjęciu nie zawiązałam kokardki); bluzka posiada wszystkie metki, łącznie z papierowymi; rozmiarówka standardowa; skład: 70% poliester, 30% bawełna MIRACOLLO: 3. Atmosphere rozmiar M 19 zł materiał bardzo nieprzyjemny, sztuczny, ale wizualnie kombinezon daje radę, wygląda jak krótka sukienka; rozmiarówka standardowa 4. La Boda rozmiar M 19 zł tą sukieneczką jestem zachwycona, bardzo wygodna, ślicznie wygląda, byłam nią pozytywnie zaskoczna - polecam!; posiada wszystkie metki, łącznie z papierowymi; rozmiarówka standardowa męskie MIRACOLLO: 5. Henleys rozmiar S 19 zł bluza bardzo fajna, milutka w dotyku, miękka, tylko trzeba uważać z rozmiarem, bo s-ka jest bardzo krótka; skład: 100% bawełny |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
troszkę nowszych ciuszków
![]() Miracollo 1. tunika amisu, już chyba opisywana - bardzo fajna, ładnie się układa, porządny materiał, lepiej wygląda jednak rozmiar większa ![]() 2. leginsy stradivarius, takie jak jak widać ![]() 3. bluzeczka tunika flame, rozmiarówka standardowa, ale materiał sztuczny, 100% wiscozy, liczyłam na coś innego 4. bluzeczka yessica - rozmiarówka standardowa, bardzo ładna
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2011-07-18 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
awanti
1. bluzeczka A&C, rozmiarówka standardowa, materiał cienki ale nieprześwitujący, rękawek 3/4, panterka trochę denerwująca, ale jak ktoś lubi, to może być ![]() 2. sukienka gina tricot, z odpinanymi ramiączkami, rozmiarówka standardowa. Sukienka trochę krótka, ale ślicznie wygląda na szczupłej, wysokiej i smukłej dziewczynie - widziałam na koleżance ![]() 3. bluzeczka review z różyczkami, rozmiarówka standardowa, wykończenie różyczek porządne, trochę mało elastyczna, ale bardzo ładna 4. spodnie elastyczne bershka, juz o nich pisałam, ale napisze jeszcze raz ze względu na rozmiar. O ile niebieskie M wisiały mi w biodrach, to w czarne L teraz ledwo wchodzę ![]() wzięłam L, bo nie lubię spodni opinających mocno nogi, a liczyłam sie z tym, ze pasek i tak bede musiala do nich miec. A tutaj niespodzianka, bo góra ledwo wchodzi a nogawki luźniejsze. Ogólnie - chyba jestem z nich bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]() 5. rybaczki fishbone, rozmiarówka standardowa, w rzeczywistości ładniejsze niż na zdjęciu, materiał cieniutki, ale nie przeswituje
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2011-07-18 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Awanti:
1. Bonprix - na niej mi najbardziej zalezalo, a okazala sie niewypalem... myslalam ze bedzie tunika a to zwykla bluzka, troch rozciagliwa, ale cekiny ograniczaja dlugosc... 2. Polecem, swietnie lezy, ladnie podkresla biust, ja bralam M - identyko jak na zdj 3. Stradivarius - rozm M na mnie troche opiety ale ujdzie - nosze M/L - wiec to bardziej taka mala M, ale ogolnie ok. 4. Stradivarius - przyszla M rozmiarowo ok - kolor troche sie rozni bo moja jest brazowa - a tu wydawalo mi sie ze bedzie oliwkowa 5. Stradivarius - przyszla L rozmiarowo jak dla mnie lepsza nz M, ale one roznia sie wszywkami - wiec to moze tez zalezy od partii, ze tamte z reguly sa szczuplejsze, i ta jest dluzsza niz ta brazowa Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2011-07-19 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
awanti
biała bluzeczka lcn - ładna ale niestety z bardzo cieniutkiej bawełny - wszystko pod nią widać rozm. standardowy lara - bardzo fajna bluzeczka - tunika kokardka jest śliczna ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.