![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Plan wypłukiwania tłuszczu - znacie tą dietę ??
Cytat:
Nie dopisłam tylko, że chodzi mi o Auchan w Katowicach. Bo tam właśnie kupuję mrożone żurawiny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
![]()
Co tam dziewczynki??czyżby cały tłuszcz już był wypłukany skoro ten post sobie zdycha
![]() Jak tam POU gotowa do jutrzejszego wyzwania??przygotowana w pomoce techniczne?? ja na razie jutro sama dietka a wspomagacze za dni kilka, sokiem żurawinowym wystraszyłam juz wszystkie apteki w okolicy ![]() ![]() Mam pytanko do Green Tea jesli tu zajrzy, czy żurawinki które kupiłas są w takiej zielonej torbie z okienkiem na wierzchu?? A i mam ważne pytanie do Virtual reallity, nie moge nigdzie znaleźć tej ksiązki, czy mogłabyś zostawić na forum jakieś główne zasady z ksiązki? wiem, że juz niektóre są ale chodzi mi np o te supelmenty kwasu GLA, jak sie je zażywa w czasie diety??bo w aptekach jest tego mnóstwo, no i co z tym olejem lnianym??jaki to ma być??wysoko...nie pamietam co dalej jakies trudne słowo ![]() A może ktoś juz moze sie pochwalić olśniewającymi efektami, lub moze chce nas przestrzec przed tym krokiem?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Do Virtual reallity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hehe ksiązke kupiłam w Nowej Galerii w Żywcu, ale polecam księganie internetowe, a to ze znalazłam ją u siebie to prawdziwy cud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
Agentko polecam zwiedzic wszytskie większe księgarnie, niektóre przyjmują zamówienia. Jesli mimo to będziesz miała trudnosci z kunem książki wklejam Ci pare linków do księgarni internetowych. Zdecydowanie NIE POLECAM allegro, ze wzgędu na wysokie ceny. Pozdrawiam, w razie problemów służe pomoca
![]() http://www.twojeksiazki.pl/index.php..._record&id=998 http://www.wysylkowo.pl/product_info...ducts_id=87841 http://ksiegarnia.wysylkowa.pl/index...&nr=524028&l=2 http://www.czytadlo.com/product_info...fef4c954453bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
HEJ WSZYSTKIM JA NIESTETY ROZPOCZECIE DIETKI ODKLADAM DO SRODY BO NADESZLY MOJE TRUDNE DNI I NIEOBEDZIE SIE BEZ CZEKOLADEK ITP. ZAWSZE MAM NA NIE OCHOTE I NIGDY NIEMOGE SIE IM OPRZEC NA SZCZESCIE PRZECHODZI MI PO 3 DNIACH A JUZ MAM ZA SOBA 2
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...9&postcount=25 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=29 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=31 - tu jest o suplementach także GLA Powodzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
kupilam ostatnio sok zurawinowy bez dodatku cukru ale z dodatkiem jablek-producentem jest firma
![]() www.ogrodynatury.pl tylko dosc drogi za mala buteleczke 225 ml zaplacilam 2,75,pije z tej firmy dosc czesto soczki i maja calkiem dobre |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczynki
![]() Tangerynka wielkie dzięki za wskazówke, ale w czasem w tym już ogromniastym forum ![]() ![]() Wiem, wiem o tych soczkach ogrody natury ale firma jest z wrocławia i w wawie widze je sporadycznie, a jesli juz na nie trafie to...oczywiscie brak żurawinowego ![]() ![]() no nic na razie gromadze zapasy do diety i przygotwuje sie..najtrudniej mi zrezygnowac z herbaty bo pije ją litrami...ech będzie ciezko, zwłaszcza ze przed nami świeta...i oczywiscie bije sie z myslami czy zaczynac przed swietami czy moze odczekac i po swietach, bo chyba nie mam az tak silnej woli by w czasie wielkanocy odmowic sobie czegos pysznego... ![]() ![]() trzymajcie za mnie kciuki, ja za was mocno zaciskam piastki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
piszcie o skutkach tej dietki i jak ona wyglada w waszym przypadku bo w moim kiepsciutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny, dzis dopiero wpadlam na watek tej diety, choc pare lat temu mialam stycznosc z ksiazka wq oryginale i nawet nie zawrocilam sobie glowy, aby ja przekartkowac... Oj zycie jest czsami zabawne.
No wiec kontynuujecie diete czy juz wszystkie sie poddalyscie? Ja zasadniczo mam kolosalna w porownaniu do Was nadwage i jestem po set probach diet, i nic mi z nich nie wychodzi. Nawet poleglam na prostej jak fusy SB... ![]() Pozdrawiam, Skarbus |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
|
Skarbusiu ja stosowalam tą diete chociaz nie wiem czy mozna stosowaniem nazwać faze przygotowawaczą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Ja chyba juz zupelnie niereformowalna jestem. Nie jestem w stanie wytrzymac nawet jednego dnia, nawet fazy przygotowawczej, jestem zalamana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja chyba juz zupelnie niereformowalna jestem. Nie jestem w stanie wytrzymac nawet jednego dnia, nawet fazy przygotowawczej, jestem zalamana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
Skarbusiu skąd ja to znam?
![]() A tak offtopiciem to zaczęłam skanowac ksiązke, ale po 2 rozdzialach stwierdzilam brak zainteresowania ![]() ![]() Pozdrawiam i przy okazji podnosze wątek, moze sie ktos pochwali jakimis efektami? ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Dodam tylko, ze żurawinowe "ogrody natury" są dostępne we Wrocławskich warzywniakach
![]() Ja niestety marnuję ten skarb, bo nie przepadam ![]() ![]() pzdr
![]() |
#107 |
|
podnosze watek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam książkę - niektóre pomysły są dziwaczne - "oczyszczanie" żywności poprzez kapiel w Cloroksie... ktos może próbował? ![]() Bulionu bez soli i glutaminianu sodu nie da się nigdzie zdobyć...a robić 5 litrów mi się nie opłaca. Sok zrobiłam sama - kupiłam w Mikołowie w Auchan 5 paczek żurawin mrozonych ( teraz wiem, że 2 worki mi na pewno zostaną) Pierwsze trzy dni były dla mnie ciężkie - były upały, musiałam pracować popołudniami i bardzo mnie bolała głowa. Ale...dieta dostarcza energii, budzę się po 7-8 h wypoczęta, schudłam juz 2kg, mam dużo energii i takiej powiedzmy "mocy" ![]() Acha jeszcze cos: wiecie może gdzie można kupić serwatkę w proszku, bezlaktozową w dodatku...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
Zgadzam sie ze pomysły są dziwaczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ochotę na słodycze jednak trochę mam przez co zamiast 2 porcji owoców zjadam dziennie 3 lub 4. Minimalnie solę - tak jak tangerynka mam niskie ciśnienie - jadłam tez sól w bulionach "warzywnych" knorra (zgubiłam opakowanie, zostały mi same kostki, a potem sie okazało, ze to sama sol, glutaminian sodu i 4 % warzyw... ![]() ![]() Zastanawiam się nad książką kucharska PWT... Buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Jakby ktos był nadal zainteresowany dietą...
Po 2 tygodniach mam 5 cm mniej w talii (niewiarygodne!), minus 3 kg na wadze ![]() ![]() Mam bardzo dużo energii, nie chodzę głodna - wręcz czasami nie jestem w stanie zjeść kolacji ![]() I najlepsze: słodycze mnie nie ruszają! Nie wierzyłam, że można tak precyzyjnie wyregulować organizm dwoma tygodniami diety. Poza tym: będąc 2 dni temu na zakupach w przymierzalniach po raz pierwszy od długiego czasu podobała mi się moja pupa w lustrze ![]() ![]() Jedyny grzech jaki mi się przytrafił to orzeszki pistacjowe, o których autorka nie wspomina, ale pomyslałam, że skoro w South Beach ( czyli b. podobnej diecie) są dozwolone już w pierwszej fazie i mają niski IG, to chyba mi nie zaszkodzą ![]() Acha serwatkę z minimlaną zawartoscią węglowodanów i dużą białka produkuje firma Ostrowia - opłaca się kupić na allegro, ponieważ Ostrowia wysyła paczki tylko kurierem i trzeba zamówic min. 2 worki 800g. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
up up
![]()
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie odczuwam braku chleba ( kiedys dzień bez razowej bułki był dniem starconym) i jogurtów ( jadłam nawet kilka dziennie ) no i czekolady, której zjadałam tony. W zasadzie już mogę jeść chleb orkiszowy( chleb z kiełkow bez drożdzy i pszenicy), alę musze czekac do jutra bo tylko w czwartki go dowożą do mojego sklepu ![]() Serwatka już przyszła, obawiałam się smaku - a ona smakuje jak zwykłe mleko w proszku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
No właśnie kto zna dokładnie tą diete?Czy mogłby ktoś napisać dokładny jadłospis? Aha i czy można jeśc orzechy na tej diecie, bo one mają dużo tłusczu-ale tego zdrowego
Please niech ktoś szybko odpisze!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() AnnR: przeczytaj cały wątek, w nim jest już chyba wszystko co można było napisać o tej diecie ![]() Jadłospis układa się generalnie samemu na podstawie dozwolonych produktów. Polecam zakup książki kucharskiej do tej diety - sama się przymierzam, bo te kilka przepisów z PWT już mi się znudziło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam biustu i tak nie zawiele, a jeszcze jakby się skurczył to już klapa na całego ![]() ![]() Jak mi cwiczenia i pu-erh nie pomogą to akurat sezon żurawinowy się zbliża i w razie czego zaryzykuję ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wg autorki planu herbata nie może pomóc (nawet puerh), bo zawiera bardzo dużo kofeiny, która blokuje proces odchudzania ![]() Ja nie pije już nawet zielonej, mimo, że bardzo lubiłam. No ale jestem przed wyjazdem, chce dobrze wyglądac w bikini, zobaczymy co będzie potem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
a mnie piersi nie schudły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Boze! Stosowalam to diete przez jakies 10 dni rok temu i musze przyznac, ze byl to najbardziej koszmarny eksperyment dietetyczny jakiego sie podjelam.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.