![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Alien i Angel
Ok, a czy coś u mnie by Cię za DW interesowało?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
calkiem niezla ta marynara
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- nooo to szkoooda ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- No wiem cos o tym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Eee to juz nawet nie jest mi jej szkoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Habi, oddawaj cyc
![]() Pingi, kcesz cos ode mnie czy nie? ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za cynk,ale ja też już je mam
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
No sumienie mi nie pozwala być obojętną na ludzkie cierpienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za błyszczyk chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Podkładów jest w sumie ponad 22 gramy, czy mogę więc liczyć na 10 ml Padpy?
Znalazłam korektor z Meow, chyba Korat. Dorzucę jako gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Cześć pingłin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam serum
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
błyszczyk chanel kolor 407 - czy on ma gabeczke? mały puder la prairie ubytek jakieś 5%, bez puszka - jaki to kolor i gramatura? i jeszcze 'okragly' pedzel z Inglota (pierwszy od gory) mnie interesuje ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
niestety nic
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27223652]Roz sie nie znalazl.[/QUOTE] szkoda ![]() Cytat:
ludzie to takie głupoty gadają ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja zguba ?
ee zadna zguba :P czesc pingu ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
ok, dzieki
![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Pingzi, a co my wymieniamy? chcesz Aliena czy co? eee...
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
To u mnie ponad 22 gramy podkładów różnych ze Sweetscents + korektor z Meow sampel + jakieś gratisy dorzucę.
A u Ciebie 10 ml Padpy? Jeśli się zgadzasz to wyślij adres na PW, jutro będę na poczcie to wyślę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
eee...tyle to ja wiedzialam Pingwiniasta
![]() EXTASE PINKS ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- i wsadze Ci resztke Lingerie 02 na postestowanie jak chcesz - jak rozbroisz butelke to jest na dobre 2 tygodnie uzytkowania ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- i jeszcze te po prawej z drugiego zdjecia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- pffffffffffrt ![]() daj przezuc i pewnie powroce z podkulona kita oddawac wszystko co sobie zyczysz ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- to z podkladem to bedziesz musiala zdjac pompke, ale tam jeszcze jest sporo do pouzywania, ja za kazdym razem moje parurki rozbrajam ![]() to ja nie wiem Pinwis, co Ty kcesz ode mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- daj swarovskie jakies ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, wiem co chcesz, szybko musze sie namyslic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- toc ja dobry kroliczek jestem ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
zabierać resztki
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sunkissed może być i podkładem (coś w stylu Glo z EDM) - jak ktoś jest ciemny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
zabierać zabierać
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Nie mam pojecia.
Patrzylam na ebayu. Sporo rzeczy z tej limitowanki jest, ale pigmentow jak na zlosc nei ma. edit: ja je tylko testowalam, wiec ubytku nie maja prawie. Chetnie je doloze do tuszu. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-06-02 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
hehehe, chętnie bym oddała ale nic nie widzę proporcjonalnie cenowo (moje nie jest warte tyle co Twoje)Pingwinku:p
![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie, bardzo chętnie. Czyli ode mnie: - łyżeczka herbatki do tłustej cery (ino taką mam) - korektor Meow 3-Manx sampel - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Oriental Ivory - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g 12 th Street - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Light Beige - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Sunkissed Glo - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Buckskin - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Delightful - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Warm Olive - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Perfectly Tan - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g 453 - podkład Sweetscents odsypka w strunie min. 1,5 g Translucent Mineral Veil - dorzucę jeszcze jakieś gratisy A od Ciebie: - odlewka 10 ml Padpardashy Po cichu też licze na fajne próbeczki ![]() Adresik poproszę (jak się uwiniesz z adresem do 16, to jeszcze dziś wyślę, jak nie to dopiero w poniedziałek). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.