![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sadzicie o mezczyznie(nagim,prawie nagim)ktory jest sluzacym na babskich imp
Cytat:
wszystko zalezy kto i z kim sie przyjaźnisz,oraz na jakich ukladach to funkcjonuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co sadzicie o mezczyznie(nagim,prawie nagim)ktory jest sluzacym na babskich imp
Hm ja osobiście znam paru striptizerów i w ogóle nic do nich nie mam.
Jednego to kręci że np idzie na taką imprezę i każda laska chce się z nim całować, czy co gorsza zabawiać się inną częścią jego ciała. Oki jego i tych kobiet sprawa. A znam i takiego gdzie jest tylko taniec i nie ma mowy o niczym więcej. Ale to jest ich prywatna sprawa. Fakt pieniądze są łatwe, ale nie na dłuższą metę takie zarabianie. Raczej można Sobie w ten sposób dorobić, w między czasie normalnie pracując . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Nie wiem co myślec, ale na pewno współczuję osobie takiej roboty, jak dla mnie nie jest szczytem marzen usługiwac nago na imprezach, a wrecz byłaby to kompromitacja, ze tylko w taki sposob moge zarobic :P
Ale to juz czyjas sprawa, jak sie komus to podoba no to coz...
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie kompromitacją jest, gdy ktoś nie ma pracy i nie robi nic, by zmienić coś w tym kierunku. Szanuję ludzi, którzy robią cokolwiek, by zarobić (mówię o legalnych metodach). A jeszcze bardziej szanuję tych, którzy potrafią zrobić coś odważnego (choćby takie usługiwanie lub założenie własnej firmy), zamiast siedzieć i tylko narzekać, że "w tej Polsce niczego nie można się dorobić". Fakt, w naszym kraju kolorowo nie jest, a standardowe pensje też są śmiechu warte (nie mówię tu o tzw. średniej krajowej, bo jest to czysta teoria). Lepiej żyć z zasiłku, który jest często szczytem osiągnięć (jeszcze raz podkreślam - pisze o ludziach, którzy nie robią absolutnie nic w sprawie znalezienia pracy, a nie o takich, których sytuacja życiowa do tego zmusza, np. nagle stracili zatrudnienie) lub pracują za marną kasę i tylko narzekają. Jestem po dobrym kierunku na dobrej uczelni, a tyram na 3 zmiany jako ostatni robol z dojazdem za 1200 zł (teraz. Wcześniej było 900 zł). Wysłałam kupę CV i cisza. Miałam do wyboru siedzieć i jęczeć na bezrobociu (zrobiłam staż. Nie należał mi się nawet zasiłek po studiach) albo iść do jakiejkolwiek roboty i szukać czegoś normalnego dalej. Wybrałam 2 opcję. Dodatkowo realizuję plany założenia własnej firmy. Jakbym miała fajną figurę i była wolna, może zajęłabym się jakimś striptizem. Od razu mówię, że podobna praca u mnie odpada, jeśli człowiek jest w związku. Typowa polska mentalność: zawsze źle, choć człowiek niewiele robi, by to zmienić. Ten, kto coś robi, też źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
patrzcie nie dosyć że przystojny (podobno ![]() koleś sobie leci z niepłatną reklamą jak nic ![]() i nikt nie reaguje...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.