![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrzeżenia dla kobiet
Nie. Wiem sama po sobie
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Miałaś na myśli chyba penisa?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo ja kocham i jak tu kuzwa zmienic to co zmienic sie nie da...nie pomysla ze nie ma czego juz naprawiac tylko chca na sile tego konkretnego faceta ... ale niestety... swoje wyobrazenia dobrego faceta utozsamila z nie tym cialem co trzeba.. Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-05-24 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym facetom trudniej się przyznać,że kobieta ich zdradza, bije i co tam chcesz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Matko ja jestem jakaś zacofana, co to jest PUA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
dobrze,że spytałaś, bo ja też nie wiem. Ale to chyba Ci manipulatorzy co to znają niby kobiecą psychikę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
To społeczność podrywaczy. Dzielą się różnymi sposobami na poderwanie dziewczyn. Często powołują się na psychologię. Są specjalne szkolenia, fora internetowe, gdzie wymieniają się doświadczeniami. Wygooglaj sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No coż tam mi wyszkoczyło, jakaś goła baba ... :cojet:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I chyba rozumiesz, ze argument: bo ja go kocham tak bardzo jest tylko przykrywką zupełnie innych przyczyn, głebszych nieco ? Nie słyszałam o PUA. Oswieciłyscie mnie ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
astro-loszka
|
Wg mnie to:
- facet mimo swego wieku (+30, 40, 50) chodzący w mentalnym pampersie i myślący macicą mamusi - wieczny malkontent, który wciąż się użala nad sobą, praca lub jej brakiem, zdrowiem, kobietami,związkiem, życiem ogólnie, a nie robiący mi, by ten stan zmienić - facet święcie przekonany, że wszystkim kobietom zależy na kasie, że ponadprzeciętny stan majątkowy warunkuje wzięcie u pań - facet typu: "i chciałbym, i boje się", wiecznie niezdecydowany, sam nie wie, czego chce - damski bokser, pijak, narkoman, hazardzista, seksoholik, furiat, psychopata i inne patologie - facet prowadzący pasożytniczy lub półpasożytniczy tryb życia -na rodzinie, partnerce, znajomych, skąpy i pazerny - facet oceniający kobiety wg kryteriów łatwe/trudne, mający podwójną moralność - mentalny leń, bez żadnych zainteresowań, żyjący z dnia na dzień
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z twoje też są bardzo pokrętne i nie raz mnie trzepało czytając twój post ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-05-24 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się dziewczyna chce rypać z 20-ma to jej sprawa. Mnie tego typu rzeczy obrzydzają, ale jak ona się z tym dobrze czuje a nikogo nie gwałci tylko ot,takie mają upodobania to nie mój problem. To,że coś tolerujemy nie oznacza,że robimy to samo. Po prostu "Żyj i daj żyć innym"...nawet jeśli Ci ich życie naszym przekonaniom nie odpowiada |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do typow facetow, ktorych nalezy sie wystrzegac to jeszcze dorzucilabym takiego, na ktorego nie mozna liczyc w sprawach, ktore sa dla nas wazne. Jesli chodzi o wysokie wymagania kobiet to wg mnie w zwiazku niektore rzeczy powinny byc oczywiste i co najwazniejsze wzajemna: takie jak np. zaufanie czy branie pod uwage zdania swojej partnerki/partnera nawet jesli nie jest zgodne ze zdaniem mamusi. To nie sa wymagania, to sa normalne zasady wspolistnienia dwoch osob jako pary. Nie ma ja jestesmy my. Do tego sie wszystko sprowadza. Jesli ktorakolwiek ze stron nie ma takiego podejscia (niezaleznie kobieta czy mezczyzna) to zwiazek nalezy zakonczyc i tyle. A wszystkie wymienione w powyzszych postach cechy pojawiaja sie gdy "ja" wystepuje zamiast "my". Tak samo podejscie "ja jestem taki dobry a te wredne kobiety tego niedoceniaja" ma ten sam blad w mysleniu ("ja" zamiast "my"). Tyle mojego filozofowania na ten temat :P Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Według mnie należy się wystrzegać mężczyzn którzy nie szanują matki i siostry, kobiet z najbliższego otoczenia (wyzywają, traktują jak służące, nie liczą się z ich zdaniem) - jeśli są tacy wobec kobiet z którymi od dziecka są "związani" to dlaczego mieliby być inni wobec swoich partnerek?
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
gdyby wyciagnac jakas srednia z powyzszych postow to same zauwazycie pewna powtarzalnosc
![]() Facet ktory: - pije , pali, odurza sie i ma niezdorwe nawyki? odpada! - ktory jest nieporadny nie umie gwozdzia wbic w sciane , sloika odkrecic czy nawet samodzielnie kanapki nie umie zrobic tylko wyjmie z lodowki zafoliowana parowke i zje na zimno ( bo teoretycznie jest " od zaraz" gotowa do spozycia) ? odpada ![]() - ktory dba o siebie , bardziej niz kobieta (przeraza mnie mysl ze niemoge w lazience stanac rano przed lustrem "bo zajete") brrrr..... - facet ktory - naduzywajacy gier PS ! odpada!!! - nie potrafiacy sie zachowac cham bez kultury! odpada! - facet ktory w lozku kocha sie do czasu swojego zaspokojenia i mysli tylko o sobi e! odpada! a tak z innej beczki ![]() jestem na 5 roku kulturoznawstwa - własnie koncze te studia. Moj Tz stara sie trzymac pion ![]() ![]() Ale ostatnio myslalam ze spale sie ze wstydu ![]() ![]() Kasjerka obrzucila mnei takim spojrzenien ze czulam ze skora na twarzy mi sie pali ze wstydu <za niego> Naszczecie nie zdarza mu si e to prawie nigdy i tylko to zdenerwowanie go tlumaczy ....ale swoje i tak musial wysuchac (reprymende) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam o tym najgorszym typie, a sieje chyba największe spustoszenie ze wszystkich znanych mi niefajnych chłopców.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla równowagi ja powiem, że jestem po politechnice i nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Prowadzący raczej nie zwracali uwagi na płeć i traktowali wszystkich tak samo (a jeśli już się zdarzyło z rzadka inaczej, to raczej byli nawet dziewczynom przychylniejsi). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Nie badz z kims kto:
-nie okazuje ci uczuc. Z poczatku pomyslisz,ze jest niesmialy i nienachalny ale to sie nigdy nie zmieni. Bedziesz sie ludzic, naklaniac go do zmian az w koncu wpadniesz w kompleksy ![]() -kto smieje sie z podworkowych zartow / nigdy nie rozumie twojego humoru/ nie ma poczucia humoru -chce cie zmienic dla swojej rodziny ('nie- chodzisz- do- kosciola-co-ludzie-powiedza') -nie traktuje cie powaznie -chce widziec w tobie lalke -czesto i chetnie wprasza sie do twojego domu niby na tv a w koncu i tak liczy na cos wiecej -nadal kontakuje sie z byla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.